Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘŚLIWA! - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-05, 15:30   #3451
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Ja kupiłam butelki po to aby odciągnąć w razie potrzeby pokarm i zostawić małej jak będę musiała wyskoczyć do babci na chwilę. A drugą do wody, herbatki. Więc to nie jest tak, że kupuję w razie karmienia mm tylko w razie potrzeby odciągnięcia mojego pokarmu.
Ja też kupiłam dwie 260 ( żeby były na później). A na początku to właśnie też na odciągnięty pokarm i druga na herbatkę). Tym bardziej że mam 2 wesela po drodze (jak maleństwo będzie miało 1 miesiąc i 4 miesiące) na które dziecka nie biorę. Więc przydadzą się do odciągniętego mleka.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 15:35   #3452
Karoloo
<3 <3 <3

Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

Już mogę napisać o wizycie

Miałam zrobiony wymaz ze względu na wcześniejszy zły wynik cytologii na moją prośbę miałam zrobione USG. Powiedział, że endometrium trochę cienkie (w sumie nie powiedział ile ma), są pęcherzyki na prawym jajniku (widziałam je- jakie fajne ), jestem przed owu. Za tydzień mam kolejną wizytę Uwielbiam tego gościa, bo zawsze jak przychodzę to się ze mną wita, daje rękę tak samo jak wychodzę. No i powiedział, że z TŻ mamy brać FOLIK 4x1 i Mum Omega (KLIK) 1x1

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 15:40   #3453
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Dla Ciebie nie, ale dla 90% kobiet tak Niestety większość nie nosi dobrze dobranych staników i tyle
Obecnie nawet nie wiem jaki mam rozmiar, bo jak przytyłam to się już nie mierzyłam a chodzę w jednym ulubionym który pięknie mi wszystko trzyma i nigdzie nie jeździ i widać go na zdjęciu po lewej
No właśnie dlatego, że te 90% nosi zle dobrane biustonosze i dla nich a czy b czy c to zrozumiale jaki rozmiar proste
Jak ktos kupuje w sklepie dobrze dobrane to zapomina jak wygladaly te zle dobrane rozmiary

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Cytat:
Nie wiem jak dla Ciebie ale dla mnie " niech będzie " nie oznacza ok rozumiem....tylko ok przyjęłam do wiadomości ale i tak nie jestem przekonana.
No bo nie jestem przekonana ale to chyba nic złego?
Stary 2014-03-05, 15:41   #3454
Leine
Zakorzenienie

Zubi ja kupowałam też butelki takie duże ale u nas był AVENT i zachwalam tą firmę ogólnie kupiłam duże i szybko dokupowałam małe takie 125ml też do herbatek koperkowych służyło najczęściej a potem do mleka, warto mieć coś w zapasie ja polecam aventa ze względu na smoczek- jeden, okrągły, a w nuku to jest taki inny i trzeba z dobrej strony podawać, strasznie mnie to denerwowało, że muszę patrzeć czy dobrą stroną daję smoczki też miałam w kształcie kropli dawałam do buzi smoczki czy butle i nie patrzałam czy dobrą stroną, czy nie

idę jeść pizze

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2014-03-05 o 15:43
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 15:43   #3455
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość

Miałam zrobiony wymaz ze względu na wcześniejszy zły wynik cytologii na moją prośbę miałam zrobione USG. Powiedział, że endometrium trochę cienkie (w sumie nie powiedział ile ma), są pęcherzyki na prawym jajniku (widziałam je- jakie fajne ), jestem przed owu. Za tydzień mam kolejną wizytę Uwielbiam tego gościa, bo zawsze jak przychodzę to się ze mną wita, daje rękę tak samo jak wychodzę. No i powiedział, że z TŻ mamy brać FOLIK 4x1 i Mum Omega (KLIK) 1x1
No to chyba dobrze
Drogi ten mumomega

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Zubi ja kupowałam też butelki takie duże ale u nas był AVENT i zachwalam tą firmę
Siostra tez używała avent i chwaliła sobie
Stary 2014-03-05, 15:50   #3456
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
No to chyba dobrze
Drogi ten mumomega

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Siostra tez używała avent i chwaliła sobie
Pewnie, ze dobrze Chociaż za tydzień zobaczymy jak będzie wyglądało endometrium. No trochę drogie ale zapłaciłam za nie 45 zł

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Stary 2014-03-05, 15:51   #3457
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Zubi ja kupowałam też butelki takie duże ale u nas był AVENT i zachwalam tą firmę ogólnie kupiłam duże i szybko dokupowałam małe takie 125ml też do herbatek koperkowych służyło najczęściej a potem do mleka, warto mieć coś w zapasie ja polecam aventa ze względu na smoczek- jeden, okrągły, a w nuku to jest taki inny i trzeba z dobrej strony podawać, strasznie mnie to denerwowało, że muszę patrzeć czy dobrą stroną daję smoczki też miałam w kształcie kropli dawałam do buzi smoczki czy butle i nie patrzałam czy dobrą stroną, czy nie

idę jeść pizze
Jeżeli Mai nie podpasuję ta z nuka do herbatki, wody to kupię avent. Bo szczerze mówiąc każda mama zachwala różne butelki dlatego wybrałam te dwie bo tak mi przeczucie podpowiadało.

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 15:53   #3458
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie, ze dobrze Chociaż za tydzień zobaczymy jak będzie wyglądało endometrium. No trochę drogie ale zapłaciłam za nie 45 zł
Pamiętam, że ja też miałam za cienkie... no ale jakoś tam nie przeszkodziło

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:
Jeżeli Mai nie podpasuję ta z nuka do herbatki, wody to kupię avent. Bo szczerze mówiąc każda mama zachwala różne butelki dlatego wybrałam te dwie bo tak mi przeczucie podpowiadało.
A no każdy zachwala to co jemu się sprawdziło a wszystko wyjdzie potem w praniu
Stary 2014-03-05, 16:04   #3459
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
6 kg na miesiąc? To już raczej dość dużo. Tak chyba 1 kg do 1,2 na tydzień się powinno chudnąć

Ja moim zabawek nie kupuję, bo wszystkimi gardzą
Drapak bym im chciała niedługo wymienić na jakiś większy, bo lubią i korzystają. Nie, Sanabelle właśnie lubią i chciałam im zmienić no to mam Wprawdzie tylko Homer wymyśla, ale ja go biorę na sposób i w końcu i tak zjada U mnie nie ma wymyślania, jemy to co kupię i koniec. On widzi, że nic nie zdziała i potem już je normalnie
Animondę im kupiłam

Przed ciążą nie miałaś dziecka a po ciaży już będziesz miała Uwierz mi, że po kilkudziesięciu nieprzespanych nocach, noszeniu, usypianiu itd nie ma się ochoty nawet na ruszenie palcem a tym bardziej na ćwiczenia No chyba, że się ma kogoś kto pomaga przy dziecku i wstaje w nocy że się można wyspać, to wtedy możliwe, że ma się siłę
Oj ja to spioch jestem straszny i mój M nie wstawał wcale do dziecka i ja potem musiałam odsypiać w dzień razem z małym i nie miałam siłyna nic innego
Ale mój kochany maluszek zlitował się nade mną jak miał 2,5 miesiąca i od tej pory przesypiał całe noce bez 1 pobudki, a nawet budził się o 9
Ps. teraz śpi już ok 3 godziny no ale Go nie budzę, bo jest chory to sen potrzebny.

Cytat:
No ja tak chudłam na ostatniej diecie Na samym początku więcej, bo organizm chyba dostaje kopa i było ze 2 kg na tydzień a potem spokojnie po 1 kg tygodniowo teraz też mam zamiar schudnąć tak właśnie 1 kg na tydzień i w okolicach 20 czerwca będę miała 16 kg mniej Jak sobie pomyślę, że noszę dodatkowe 16 kg to mi słabo normalnie

A wątek zakładać oddzielny? Jesteście pewne, że tam się będzie coś działo?
Raczej nie ma sensu osobnego

Cytat:
Po prostu punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia
Ja też byłam sama z córką, ex był ciągle w pracy a jak wracał to miał nas w dupie. No ale ok, dałam radę Dla córci. Zresztą wtedy wszystkie moje siły skupiłam na niej, żeby miała wszystko co najlepsze i ile mogłam z siebie dać - tyle dałam. Teraz to się pewnie też odbija na moim zdrowiu, ale dumna jestem z siebie że dałam radę - sama.
Naprawdę jak ktoś ma wsparcie to poradzi sobie i z karmieniem i z ćwiczeniami itd. A jak jest sam, to kosztuje go to 3 razy więcej
Pomagający rozumiejący mąż to podstawa sukcesu... mi więcej rodzice pomagali przy dziecku niestety.

Ps. Jeżeli chodzi o butelki to ja polecam antykolkowe Dr. Brown's miałam ich kilka super, choć Avent też spoko.

Ok tyle nadrabiałam, że teraz muszę uciekać robić soczek, bo dziś prawie nic nie jem tylko się oczyszczam sokami w brzuszku mi burczy więc muszę coś wypić Dobrze mi to zrobi i mojej wadze

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 16:32   #3460
maciejka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mloda0802 Pokaż wiadomość
Witam sie z ranca

Humor mam nienajlepszy po przeczytaniu wiadomosci Maciejki ze sie na mnie zdenerwowała. Nie o to mi chodziło. Nie wiem czy przez mój nick czy przez co ale ja do cholery nie mam nastu lat, tylko 27, powarzną pracę i szanuję ludzi. Lubie sobię czasem coś powkręcać najczęściej iście ironicznie bo świat jest wtedy bardziej zabawny. Szkoda Maciejko że mnie nie zrozumiałaś, a przecież tłumaczyłam że moje zdanie bylo z przymrużonym okiem. Z drugiej strony nie wiedziałam że coś glębszego może się za tym kryć, mówię tu o dzwiganiu i o #. Mam nadzieję że nie będziesz się na mnie gniewać już bo ja mam przedewszystkim dobre nastawienie i każdej życzę jak najlepiej

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
cześć słuchaj bo ja Twoją wypowiedz zrozumiałam w sensie, że ciążą to nie choroba i że przesadzam, że chcę iść na zwolnienie wcześnie. A właśnie żałuję bardzo, że nie poszłam na zwolnienie wcześniej..

Cytat:
vioris jak przed ciążą mi się chciało to i po ciąży tym bardziej
Będę chciała wrócić do formy ale to też zależy czy przytyje jakoś drastycznie czy nie... szczerze wątpie bo nie objadam się tylko jem tak jak zwykle więc powinno być ok
wiele osób je tak samo jak przed ciążą, a z tym tyciem to różnie bywa. Koleżanka jest szczupła, diety nie zmieniła je podobnie jak przed ciążą ( a nawet lepiej bo teraz słodkiego jeść nie może) i przytyła 25 kg. Na początku przez 3 miesiące przytyła 0,5 kg, a potem to strasznie...aż się bała, że może bliźniaki ma...

Cytat:
Zobaczymy jak to będzie teraz można tylko gdybać

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

zubi ale w podświadomości masz też na pewno fakt, że jak coś sie nie uda to dokarmię butelką... bo jakoś nie wierzę, że wszystkie kupują butelki ze swiadomoscia karmienia tylko piersia i odciagania pokarmu
Oj nie wierze w to

No takie nowosci czytalam, ze ponoc gin tak zalecił ze nie potrzeba kwasu foliowego jak magnez sie bierze...
i kto tu komu wmawia

Cytat:
No jeszcze troche bola ale nie tak jak wczesniej... a kiedy zauwazylas roznice?
Ja tam szczerze mowiac moze jakas minimalna widze ale to na prawde minimalna...

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Ja nie chce balonów... mojej siostrze urosły i zostały i mówi, że wolała wcześniejsze wydanie
ja widziałam w piersiach różnicę od początku jak się dowiedziałam o ciąży.

Co do planów co to będzie po porodzie. Wszystko zależy od sytuacji w jakiej żyjemy. Bo moim zdaniem nie ma sensu porównywać gdy któraś mieszka sama z mężem i nie może liczyć na pomoc najbliższych, a co innego gdy ktoś mieszka jeszcze z rodzicami i jakąkolwiek pomoc otrzyma ( bo tu nawet nie chodzi o zajęcie się dzieckiem, ale posprzątanie czegoś, ugotowanie itd. itp.)
Ja z TŻ mieszkamy sami i mimo, że nasi rodzice mieszkają blisko nie będą nam pomagać ( bo albo ciągle pracują, albo nie są w pełni sił by zająć się maleństwem) I wiem, że będę mieć ciężko ... tż na początku weźmie trochę wolnego, ale co z tego? Potem wróci do pracy i po 10 h nie będzie go w domu. Będzie chciał mi pomóc, ale co z tego jak po tyle czasu będę musiała być sama w domu ? Przecież nie zwolni się z pracy. Także liczę się z tym, że większość rzeczy będzie na mojej głowie i jak będę miała wybrać pół h snu czy pół h ćwiczeń to wybiorę sen. Nie będe od tż wymagać, żeby ciągle pomagał mi w nocy, bo wiem, że musi w dzień być wypocząty, a ja jak będę siedzieć z maleństwem w dzień to będę mogła się przespać.

Co do karmienia to boję się tego, w sensie chcę karmić, ale nie wiem co to będzie..mam liche sutki, nie wiem czy one się w ciąży zmienią, ale przy takich jakie mam to nie będzie przyjemne doświadczenie..

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 16:35   #3461
God Of War 20
Zakorzenienie

maciejka aż tyle przytyła jedząc normalnie? Jakoś nie chce mi się wierzyć.
Stary 2014-03-05, 16:40   #3462
Elfka86
Zakorzenienie

God moja mama przytyła 20 kg jedząc normalnie na dodatek pracując do końca ciąży, ciągle będąc w ruchu więc niestety jest to możliwe
Stary 2014-03-05, 16:43   #3463
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Poczytaj sobie wątek czerwcówek zobaczysz, że tam tak dziewczyny tyją a w cale dużo nie jedzą. Ja zaczynam za tydzień 7 miesiąc jem co 3-4 h a do tej pory przytyłam 2,5 kg. Mam codziennie ochotę na słodkie byłam pewna, że z 2 kg przytyłam a tu waga w miejscu stoi...codziennie jem warzywa i owoce.

Stary 2014-03-05, 16:45   #3464
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
God moja mama przytyła 20 kg jedząc normalnie na dodatek pracując do końca ciąży, ciągle będąc w ruchu więc niestety jest to możliwe
To chyba jakieś geny ze skłonnością do tycia
Mój TŻ ma skłonność do tycia bo u niego w rodzinie wszyscy tak ową mają

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Cytat:
Poczytaj sobie wątek czerwcówek zobaczysz, że tam tak dziewczyny tyją a w cale dużo nie jedzą. Ja zaczynam za tydzień 7 miesiąc jem co 3-4 h a do tej pory przytyłam 2,5 kg. Mam codziennie ochotę na słodkie byłam pewna, że z 2 kg przytyłam a tu waga w miejscu stoi...codziennie jem warzywa i owoce.
Już 7 miesiąc
Dawaj brzucha
Stary 2014-03-05, 16:49   #3465
maciejka1987
Zakorzenienie

Cytat:
przecież napisałam wyraźnie . Dziewczyna je mega zdrowo, cały czas tak jadła, praktycznie nie je słodyczy, regularnie małe porcje i co? Tyje

6.2.15

Stary 2014-03-05, 16:51   #3466
Olgietka
Zakorzenienie

dziewczyny

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Stary 2014-03-05, 16:51   #3467
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Już 7 miesiąc
Dawaj brzucha
God ja też mam skłonność do tycia i niedoczynność a waga stoi nie wiem od czego to zależy. Moja mama też mało ze mną przytył.

Wrzucałam wam w tamtym tygodniu teraz zrobię za tydzień bo chcę robić teraz co 2 tygodnie.

Edytowane przez zubi89
Czas edycji: 2014-03-05 o 16:54
Stary 2014-03-05, 16:55   #3468
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
przecież napisałam wyraźnie . Dziewczyna je mega zdrowo, cały czas tak jadła, praktycznie nie je słodyczy, regularnie małe porcje i co? Tyje
Geny.

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Cytat:
God ja też mam skłonność do tycia i niedoczynność a waga stoi nie wiem od czego to zależy. Moja mama też mało ze mną przytył.

Wrzucałam wam w tamtym tygodniu teraz zrobię za tydzień bo chcę robić teraz co 2 tygodnie.
Też mam niedoczynność
A to chyba nie widziałam bo sobie nie przypominam...
Stary 2014-03-05, 16:55   #3469
maciejka1987
Zakorzenienie

Orientujecie się, czy to normalne, że ma się podwyższone ciśnienie i jest się mega śpiącym i zmęczonym?? Zawsze myślałam, że jak się ma niskie ciśnienie to jest się sennym ..

6.2.15

Stary 2014-03-05, 17:00   #3470
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Napisane przez Olgietka Pokaż wiadomość
dziewczyny

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Hej piekna
Co tam u Ciebie

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Stary 2014-03-05, 17:04   #3471
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko, że ona po ciąży schudła z powrotem do swojej wagi bez problemu czyli z 70 kg spadła do 50, i teraz zresztą po urodzeniu czwórki dzieci waży koło 55 kg także skłonności do tycia brak
Stary 2014-03-05, 17:55   #3472
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Nawet dla synka, bo ojciec z nim chodzi na basen a ja nie jeżdże bo nie dość że pływać nie umiem to jeszcze uda jak wieloryb i mam problem z brzuszkiem, jest okrągły jak piłeczka i jakby ciągle wzdęty, ja już w 2 miesiącu ciąży miałam brzuszek jak dziewczyny w 5-6 miesiącu ciąży-chyba powinnam zbadać te wzdęcia...
Jeśli jesteś wzdęta często to możesz mieć problemy z wątrobą, daję Tż ostropest i jak ręką odjęło

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
God ja przed ciążą miałam rozmiar 60E a teraz mam 70 D to sobie pomyśl

A ja mam jutro połówkowe też się nie mogę doczekać
A spróbuj nie wkleić zdjęcia I niech się maleństwo ujawni

Cytat:

No i super

Cytat:
Jest to możliwe i moja siostra też jadła normalnie jak przed ciążą a wyglądała jakby bliźniaki miała.
Sorry God ale odnoszę coraz częściej wrażenie, że Ty wiesz najlepiej i tylko Ty masz rację...

Cytat:
Geny to jedno ale nie jest powiedziane, że jak ma się skłonność do tycia to się będzie grubym, wszystko zależy od nawyków żywieniowych i trybu życia.

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 18:00   #3473
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
Jeśli jesteś wzdęta często to możesz mieć problemy z wątrobą, daję Tż ostropest i jak ręką odjęło

No i super

Jest to możliwe i moja siostra też jadła normalnie jak przed ciążą a wyglądała jakby bliźniaki miała.
Sorry God ale odnoszę coraz częściej wrażenie, że Ty wiesz najlepiej i tylko Ty masz rację...

Geny to jedno ale nie jest powiedziane, że jak ma się skłonność do tycia to się będzie grubym, wszystko zależy od nawyków żywieniowych i trybu życia.
Dlaczego? Bo się zszokowałam tą informacją?

A jak mi vioris wmawiała ze na pewno nie bede cwiczyc po ciazy to co? Tylko ja wmawiam.
Stary 2014-03-05, 18:02   #3474
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Jak tylko zdjęcie dostanę to się pochwalę moim dzieciem sama jestem ciekawa jak wygląda ostatnio mi tylko mignęło, że duże, ale usg było tak krótkie, że się nie przyjrzałam za dobrze
Stary 2014-03-05, 18:04   #3475
FlightlessBird
Zakorzenienie

dziewczyny
Padam na twarz, więc biorę się w ramach relaksu za nadrobienie Was
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 18:04   #3476
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:

A jak mi vioris wmawiała ze na pewno nie bede cwiczyc po ciazy to co? Tylko ja wmawiam.
Nie, i nic nie powiedziałam, że wmawiasz tylko, że cokolwiek się nie powie to Ty i tak wiesz najlepiej.
Butelki - napewno są po to, żeby dokarmiać a nie ściągać mleko czy dać herbatkę.
Tycie w ciąży - przy jedzeniu takim jak przed ciążą to napewno nie przytyje się dużo.

Sorry takie moje zdanie
Spada bo dziś popielec trza się popiołem sypnąć

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 18:18   #3477
vioris
Zakorzenienie

Cytat:

Chwilka, ja Ci nie wmawialam. Tylko pisałam że zmienia się często zdanie po tym jak już się urodzi a Ty się upieralas ze Ty zdania nie zmienisz bo jak się chce to można. No i potem wyszło że to zależy od tego jakie kto ma dziecko i jaką pomoc i wsparcie

Stary 2014-03-05, 18:22   #3478
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, i nic nie powiedziałam, że wmawiasz tylko, że cokolwiek się nie powie to Ty i tak wiesz najlepiej.
Butelki - napewno są po to, żeby dokarmiać a nie ściągać mleko czy dać herbatkę.
Tycie w ciąży - przy jedzeniu takim jak przed ciążą to napewno nie przytyje się dużo.

Sorry takie moje zdanie
Spada bo dziś popielec trza się popiołem sypnąć
Ja nie pisałam ze tylko i wylacznie sa po to by dokarmiac tylko ze podswiadomie pewnie tez myslimy o tym ze jak sie cos nie uda to mamy w zapasie.
Co do tycia zszokowałam sie bo nie sadzilam ze jak ktos je normalnie to przytyje, nic wiecej.

Zresztą co tu dużo mówić rozumiem, że większości moja osoba nie odpowiada więc czas się pożegnać.
To nie w woli obrażenia się tylko po prostu nie lubie być tam gdzie mają takie zdanie o mnie

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
Chwilka, ja Ci nie wmawialam. Tylko pisałam że zmienia się często zdanie po tym jak już się urodzi a Ty się upieralas ze Ty zdania nie zmienisz bo jak się chce to można. No i potem wyszło że to zależy od tego jakie kto ma dziecko i jaką pomoc i wsparcie

vioris wiem o co Ci chodziło jednakże czułam że starasz mi się na siłe wmówić, że będzie inaczej zupełnie niepotrzebnie ja mam takie założenie i nie inne wiec po co to krytykowac i pisac ze zobacze jak urodze i ze na pewno nie bede miala czasu
Napisalam ze moze i tak ale postaram sie w szczegolnosci wtedy gdy duzo przytyje i tyle nic wiecej
Stary 2014-03-05, 18:22   #3479
emagi
Rozeznanie

hej na raty, ale was nadrobiłam

siedze sobie u rodziców, byłam dziś u babci a ta do mnie z tekstem "chyba sie poprawiłaś" no padłam i cholera mnie trafiła
co do tematu dietująco starających się jestem za
emagi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 18:24   #3480
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie pisałam ze tylko i wylacznie sa po to by dokarmiac tylko ze podswiadomie pewnie tez myslimy o tym ze jak sie cos nie uda to mamy w zapasie.
Co do tycia zszokowałam sie bo nie sadzilam ze jak ktos je normalnie to przytyje, nic wiecej.

Zresztą co tu dużo mówić rozumiem, że większości moja osoba nie odpowiada więc czas się pożegnać.
To nie w woli obrażenia się tylko po prostu nie lubie być tam gdzie mają takie zdanie o mnie

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

vioris wiem o co Ci chodziło jednakże czułam że starasz mi się na siłe wmówić, że będzie inaczej zupełnie niepotrzebnie ja mam takie założenie i nie inne wiec po co to krytykowac i pisac ze zobacze jak urodze i ze na pewno nie bede miala czasu
Napisalam ze moze i tak ale postaram sie w szczegolnosci wtedy gdy duzo przytyje i tyle nic wiecej
Starać się zawsze warto, jeśli mąż Ci pomoże to tym bardziej

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości