|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXI
Cytat:
bede pamietac, bo zakładki "produkty" nie ma :d
|
|
|
|
|
#752 |
|
Rozeznanie
|
Dostałam dziś kupon do zarejestrowania, aby otrzymać 40 % rabatu na zapach. Każdemu kasjerka dawała i informowała o promocji.
Dziś zaszalałam i z CND kupiłam: - masło Green Pharmacy - ostatni balsam Bielenda http://bielenda.pl/produkty/program-...alsam-do-ciala 4,49 zł - ostatnią maskę do włosów Gliss Kur https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...enerujaca.html 8,39 zł - Wella Pro Series https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-in-cream.html 9,59 zł. Już od dawna polowałam na ten krem, więc cena mnie bardzo ucieszyła. Muszę go szybko wypróbować i jeśli mi przypasuje to kupić na zapas. Z CND widziałam jeszcze: - Wella Pro Series odżywki i maski w opakowaniach z bordową pokrywką - pomadki Maybelline Hydra Extreme - Schauma spray natychmiastowe odżywienie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...dzywienie.html - pomadki Astor Soft Sensation https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-lipstick.html. Muszę o nich poczytać, bo były ładne naturalne kolory. Chyba były po 14 z groszami. - balsamy Soraya http://www.styl.pl/piekno/kosmetyki/...aya,nId,968704. Edytowane przez j_ka Czas edycji: 2014-03-05 o 14:42 |
|
|
|
#753 |
|
Zadomowienie
|
potwierdzam, u mnie kasjerka też wszytskich informowała, musialam coś kupić (nie było tej rzeczy po którą przyjechałam) wiec kupiłam płatki kosmetyczne by dostać paragon
tylko teraz jakie perfumy wybrać? możecie coś poradzić na ślub?
|
#754 | |
|
Zadomowienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4544334 4]
![]() ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- Czyli jednak ta nowa promocja to nie koniec.[/QUOTE] Jak fajnie Zastanowię się, czy skorzystać.Cytat:
|
|
|
|
|
#755 |
|
Raczkowanie
|
Przed chwilą wróciłam z r. i także dostałam kupon, kasjerka informowała każdego jak dawała paragon, a ludzi full przez sklep ludzie musieli się przeciskać by przejść
. Taki koleś przede mną zdążył wyjść nim paragon się wydrukował to kasjerka go zgniotła i wyrzuciła do śmieci.
Ćwiczę Najmroczniejsze umysły skrywają się za fasadą najzwyklejszych twarzy. Spróbuj sobie wyobrazić, co by z nami było bez ciebie, słoneczko - powiedział cicho - i wtedy może pojmiesz, jak nam się poszczęściło. I'm gluten free
![]() |
|
|
|
#756 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
jednak często te wybieram bo niedrogie ![]() Cytat:
![]() ja też się do rosska wybieram (może jutro) i od drzwi zapytam kasjerki czy dają kupony,jak nie to wychodzę ![]() powiedzcie mi dziewczyny,czy to jest podróba Versace? http://www.rossnet.pl/Produkt/Versus...ml,100121,1826 bo tu jest Versus...i nie wiem czy jest ten sam co tu: http://www.fragrantica.pl/perfumy/Ve...Jeans-638.html edit: ups,nie rozwinęłam opisu produktu a tam pisze:"Versace w nowej szacie graficznej Versus Red Jeans",sorki
|
||
|
|
|
#757 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chętnie go wypróbuje tylko będę w rossmannie dopiero w przyszłym tygodniu i boję się że już ich nie będzie a szampony z welli z CND jakieś widziałaś?
|
|
#758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś zerknę, skoro niektórym dają kupony
|
#760 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
byłam dziś w R. i też dostałam kupon
musze sie zastanowić na co go wykorzystać i czy wogule.
|
|
#762 | |||||
|
Konto usunięte
|
Byłam w Rossku po piankę Facelle i była w normalnej cenie....
A w drugim sklepie nie było wcale. Żałuję że nie zapytałam o CND w tym pierwszym sklepie. Zobaczę w piątek może będzie. Cytat:
I mam też szczotkę z włosiem dzika (ale raczej nie 100 % tylko z domieszką czegoś sztucznego). kosztowała 16zł z groszami w Carrefour Cytat:
Cytat:
Dla mnie wkładki facelle są ok. Dobrze trzymają się bawełnianych majtek. Mogłyby być tylko ciut dłuższe. A no i nie maja t6ej folii pod spodem, bo to są te przewiewne. ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
Cytat:
ja nic nie mam. tylko 40 % na perfumy
|
|||||
|
|
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=6746bdedfa49379c2543594 dc795ba743a60a5f4_5ea4c0f 24d671;45442896]dawno dorwałaś tego flat topa?
[/QUOTE]W sobotę. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Testuję go na dwóch podkładach Revlon (Colorstay i Photoready), daje delikatniejsze wykończenie niż Hakuro H50. Jest mniej zbity i delikatniejszy. Póki co nie żałuje zakupu, szybciej się też dopiera i schnie. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
Nie mam takiego kuponu w swojej zakładce. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#764 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
Czy widział ktoś tą piankę Facelle w wawie? sprobowalabym
|
#766 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Maybelline Hydra Extreme kosztowały na pewno poniżej 10 zł, chyba 8,99 zł. Dobre są? Na KWC ma lepsze opinie od tych Astora CND. Szkoda, że nie spojrzałam jakie były kolory. |
|
|
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
dziewczyny czy uważacie podkład better skin maybelline za lekki? nada się na temp +20? czy będzie ciasto?
|
|
|
|
#768 |
|
Raczkowanie
|
A mnie jakoś te promocje nie ruszają, może dlatego, że kupiłam perfumy 2 dni temu, a nie lubię robić zapasów. Jedyne co mnie ciekawi to CND, ale będę w R dopiero w sobotę. Nastawiłam się za mocno na masła z GP
|
|
|
|
#770 |
|
Konto usunięte
|
U mnie w CND był jeszcze suchy szampon fructis
|
|
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam dzis również kupon
|
#772 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny wiecie może czy w Rossmannie kupię perfum Lancome Poeme?
|
|
|
|
#773 |
|
Klientka w krawacie
|
Żadnych perfum Lancome nie ma w Rossmannie. W tej drogerii dostępne są te trochę tańsze marki i ich wyroby - CK, Moschino, niektóre Versace...
|
#774 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Lancome Hypnose Sense edp 30ml Lancome Hypnose senses edp 75ml Lancome Miracle edp 30ml Ale szczerze mówiąc ja u siebie nie widziałam żadnych |
|
|
|
|
#775 |
|
Klientka w krawacie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4545441 1]Na liście regulaminu nowej promocji są perfumy lancome, ale inne niż pytasz:
Lancome Hypnose Sense edp 30ml Lancome Hypnose senses edp 75ml Lancome Miracle edp 30ml Ale szczerze mówiąc ja u siebie nie widziałam żadnych[/QUOTE] Ja też nie... Może te perfumy są na liście, bo są w tej superdrogerii w Łodzi - ona ma szerszy asortyment niż standardowe Rossmanny, może ma większy wybór perfum.
|
#776 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki. W takim razie szukam dalej
|
|
|
|
#777 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam dziś w Rossmannie i też dostałam kupon, dopier tutaj przeczytałam o co chodzi. Czemu u mnie nie ma tych pomadek Maybelline w cnd?
|
|
|
|
#778 |
|
Wtajemniczenie
|
A mnie ta promocja z kuponami w ogóle nie rusza. Nie kupuję perfum.
|
#779 |
|
Przyczajenie
|
Uwielbiam promocje w Rossmannie. Zawsze się cieszę z każdej zaoszczędzonej złotówki, którą mogę przeznaczyć na coś innego. Chyba tylko w Rossmannie robię zakupy, bo jest tanio i mają wszystkie kosmetyki, których używam
|
|
|
|
#780 |
|
summer vibes;)
|
Ja też nie, mam parę flakoników. Chcę 40% na kolorówkę
![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- U mnie też nie ma takich, a te lepsze nie mają testerów. Jeśli chodzi o perfumy jest naprawdę lipa. Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2014-03-05 o 19:51 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

bede pamietac, bo zakładki "produkty" nie ma :d

możecie coś poradzić na ślub?

a szampony z welli z CND jakieś widziałaś?

PORTUGAL
Türkiye

ja nic nie mam. tylko 40 % na perfumy