Miłośniczki Zary część XXXVIII - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-05, 20:07   #511
martitkaa
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary część XXXVIII

Cytat:
Napisane przez cocos1 Pokaż wiadomość
widziałyście zmiany na stronie? pokazuje się od razu czy rozmiar jest dostępny
Fajne rozwiązanie, u nbie taż tak pokazuje

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość

Byłam dzisiaj pierwszy raz od miesiąca w ch I byłabym chora gdybym nie zajrzała do Zary. Generalnie wszystko leżało na mnie źle. Widziałam szare woski ale nawet nie zmierzyłam, bo materiał w fatalnym stanie. Popękany, poprzecierany Miałam również kolejne podejście do spódnicy, tym razem bordowej. Ale jest bardziej czerwona, więc nie skusiłam się na nią. Biała sukienka z świetnego, grubego materiału, ale marszczy się. Granatowa też marszczyła się, ale była za duża a nie chciało mi się iść po mniejszy rozmiar. Niebieska oczywiście też się marszczy, i w biodrach za obcisła. Byłam w Mango, kombinezonów nie było, oprócz XL na manekinie Byłam też w H&M, mierzyłam spódnicę z falbaną (chcę kobaltową), włochaty sweter czarny i granatowy. Po czarny chyba wrócę. I bordową spódnicę, ale materiał na nie
fajny ten czarny włochaty sweterek z H&M
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 20:07   #512
tishka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Mierzyłam marynarkę, nie wrzuce zdjec, po co Ci ja bede obrzydzac, a na mnie fatalnie wygladala

Tak, Shred ma 3 levele, każdy level robi się przez 10 dni. Czyli lacznie wyjdzie wlasnie 30 dni wszytsko
czy dopiero po 30 dniach bedzie widac jakies efekty?
bo ja to niecierpliwa jestem
tishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 20:08   #513
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
Napisane przez Yasia Pokaż wiadomość
Fotki sukienki

Bardzo ładnie !!!

sskers bardzo mi sie podobasz w sukienkach

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 20:09   #514
martitkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wrzucam tutaj tez fotki szarej spódniczki trf i koszuli w kratę czarno-czerwonej. Koszula ma swietny kolor i materiał, jednak dla mnie do noszenia luzem, jest za szeroka, do spodni tylko. Gdyby nie cena, pewno bym ja zgarnęła
spódniczka fajna a koszula za obszerna jak dla mnie
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 20:10   #515
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez tishka Pokaż wiadomość
czy dopiero po 30 dniach bedzie widac jakies efekty?
bo ja to niecierpliwa jestem
Jak sie zaczyna cwiczyć, to raczej tak Chociaz stopniowo minimalnie będzie widać roznicę, wszytsko zalezy od wagi
Jednak powiem jedno, w porównaniu do Banisha, to w Shredzie efekty polowiczne

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 20:11   #516
a34
Zakorzenienie

Powiem Wam, że mimo zaprawienia w wyprzedażowych bojach, ledwo przeżyłam dzisiejsze popołudnie
Przeglądałam tę stronę http://www.notonthehighstreet.com/ szukając prezentu dla przyjaciółki i chciałam kupić 76319420 rzeczy, oczywiście większość dla siebie
Chyba muszę już wić gniazdo
Corii, spódniczką ładna, ale koszula wg mnie za duża dla Ciebie.

Edytowane przez a34
Czas edycji: 2014-03-05 o 20:12
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 20:12   #517
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
spódniczka fajna a koszula za obszerna jak dla mnie
Dokładnie, ale podejrzewałam, ze koszula własnie taka będzie, te zarowe koszulowe wszystkie na mnie za obszerne

Live long and prosper
🖖🏻

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-05, 20:12   #518
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
No też nie. Ja im wysłałam link dla zobrazowania sprawy, to mi tylko odpisali, że towar spod linku jest niedostępny

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Założy albo i nie
Mój jak się uprze, to nic nie przekona, więc nauczona oddaję od razu, jak coś się nie spodoba.
TŻ zachwycony kurtką, ale cholera- za mała. A już myślałam, że będę mieć z głowy prezent urodzinowy ;/

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 20:12   #519
tishka
Zakorzenienie

Cytat:
Jak sie zaczyna cwiczyć, to raczej tak Chociaz stopniowo minimalnie będzie widać roznicę, wszytsko zalezy od wagi
no ja chyba musze tak stopniowo robic te cwiczenia zeby nie pasc
zrobilam juz 30 days butt lift teraz mam 4 dni za soba shreda, wiec moze jak to skoncze to odpale banisha
tishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 20:12   #520
iwcia dens
Rozeznanie

GG do iwcia dens

Cytat:
Mierzyłam marynarkę, nie wrzuce zdjec, po co Ci ja bede obrzydzac, a na mnie fatalnie wygladala

Tak, Shred ma 3 levele, każdy level robi się przez 10 dni. Czyli lacznie wyjdzie wlasnie 30 dni wszytsko
dzieki najgorzej zaczac, mialam bardzo dluga przerwe, ale mam nadzieje juz z gorki
Stary 2014-03-05, 20:13   #521
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Yasia Pokaż wiadomość
Fotki sukienki
Taka dziewczęca.... fajnie w niej wyglądasz

Cytat:
Napisane przez eleonorka cyrolka Pokaż wiadomość
krowa im zwiala jak buty wycinali
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/bu...9p1669133.html

gdzi jest jego druga czesc myslalam ze mam cos z odswiezaniem monitora ze sie polowa zdjecia wyświetla, wyslalam linka kolezance a ona do mnie
zdjecie mi sie nie otwiera :d

czyli to nie halucynacja
to jest prawdziwy półbut! teraz juz wiem skad ta nazwa

Cytat:
Się musze poskarzyć, od tych ćwiczeń z Jill nie tyłko tłuszcz mi spaliło, ale cycki zmalały
A to chyba normalne jest... to też tkanka tłuszczowa jest

Cytat:
Wrzucam tutaj tez fotki szarej spódniczki trf i koszuli w kratę czarno-czerwonej. Koszula ma swietny kolor i materiał, jednak dla mnie do noszenia luzem, jest za szeroka, do spodni tylko. Gdyby nie cena, pewno bym ja zgarnęła
Koszula mi przypomina serial "Przystanek Alaska"

Cytat:

Byłam dzisiaj pierwszy raz od miesiąca w ch I byłabym chora gdybym nie zajrzała do Zary. Generalnie wszystko leżało na mnie źle. Widziałam szare woski ale nawet nie zmierzyłam, bo materiał w fatalnym stanie. Popękany, poprzecierany Miałam również kolejne podejście do spódnicy, tym razem bordowej. Ale jest bardziej czerwona, więc nie skusiłam się na nią. Biała sukienka z świetnego, grubego materiału, ale marszczy się. Granatowa też marszczyła się, ale była za duża a nie chciało mi się iść po mniejszy rozmiar. Niebieska oczywiście też się marszczy, i w biodrach za obcisła. Byłam w Mango, kombinezonów nie było, oprócz XL na manekinie Byłam też w H&M, mierzyłam spódnicę z falbaną (chcę kobaltową), włochaty sweter czarny i granatowy. Po czarny chyba wrócę. I bordową spódnicę, ale materiał na nie
Granatowa leży idealnie Biała za obcisła trochę w biodrach a niebieska mogłaby być bardziej wytaliowana według mnie
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-05, 20:15   #522
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja se dziś zaczęlam killer abs, fajny
aroniasty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 20:16   #523
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez tishka Pokaż wiadomość
no ja chyba musze tak stopniowo robic te cwiczenia zeby nie pasc
zrobilam juz 30 days butt lift teraz mam 4 dni za soba shreda, wiec moze jak to skoncze to odpale banisha
Teraz, jak ćwicze Banisha to Shred wydaje mi sie bułką z masełkiem
W kazdym razie na pewno lepiej nie zaczynac do Banisha, jesli sie nie ciwczylo, tylko od Shreda.
Mnie w sobote stuknie rowny miesiąc, jak cwiczę Banisha i w sumie powinnam zmienic cwiczenia, aby organizm mi sie nie przyzwyczail, ale tak toto polubilam, ze chcialabym ciagnac dalej. Nie wiem jednak ile maksymalnie moge ciaganc ten sam workiut bez zmiany na inny.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-03-05, 20:17   #524
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
TŻ zachwycony kurtką, ale cholera- za mała. A już myślałam, że będę mieć z głowy prezent urodzinowy ;/
No mówiłam, że im nie dogodzi
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 20:18   #525
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez aroniasty Pokaż wiadomość
Ja se dziś zaczęlam killer abs, fajny
Killer abs to nic, ale jak ściągnełam Extreme Shred, to od samego przegladania poczulam sie padnieta

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2014-03-05 o 20:20
Stary 2014-03-05, 20:19   #526
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma lekko
Stary 2014-03-05, 20:25   #527
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez Arinka_ Pokaż wiadomość
Bardzo podobasz mi się w białej i błękitnej sukience szkoda tylko, że ta druga ma taką zacną cenę
Dlatego cieszę się, że źle na mnie leżała
Cytat:
Napisane przez magda20003 Pokaż wiadomość
Sskersiku, zmarniałaś Wcześniej byłaś szczuplutka ale teraz Ciebie jakoś mniej

Mnie się podobasz w granatowej sukience i czarnym sweterku

Schudłam na razie tylko to co przed chorobą, czyli 2kg. Teraz waga stoi, no ale przez tydzień leżałam i jadłam i w sumie nic więcej nie robiłam
Cytat:
Napisane przez michalinaf Pokaż wiadomość
Sukienka niebieska strasznie mi się podoba Jak materiał ???
Materiał fajny, gruby, mięsisty. Jedynie te guziki mi się nie podobają. Mogli się bardziej wykazać przy tej cenie

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
eee chyba masz zły dzień , bo we wszystkim wyglądasz super, a szczególnie w białej- lezy idealnie niebieska fajna, ale cena nie do przejścia
No właśnie biała bardzo odstawała mi na brzuchu (widać było to koszmarnie z boku) No i materiał bardzo gruby i trochę krępujący jednak ruchy.

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Popdisuję się Sskers, gadasz od rzeczy
Zdjęcia tak tego nie pokazują. Dla mnie zresztą sukienka musi leżeć idealnie..nigdzie nie odstawać, nie marszczyć się. Gdzie ma się opinać powinna się opinać, a gdzie być luźniejsza powinna być luźna. A ja mam ten problem z sukienkami, że M jest ok w pupie, to góra w ramionach i talii za luźna. A S z kolei o ile w górnych partiach jest ok, to zbyt opięta na tyłku. Niestety dysproporcje sylwetki przy poszukiwaniu obcisłej i idealnej sukienki to koszmar!

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Jak dla mnie we wszystkim wyglądasz fajnie, może faktycznie ta biała ciut większa w biodrach powinna być ale poza tym super a ta bordową spódniczka która masz razem z golfem to skąd jest?
Zara http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...6p1772706.html

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
fajny ten czarny włochaty sweterek z H&M
Właśnie pasowałby mi do wielu rzeczy, a i nie mam żadnego żeby zarzucić na jakąś kieckę. Tylko znów nie chciało mi się iść po rozmiar mniejszy, więc mam na sobie przydużą S-kę

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 20:27   #528
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Do kurtki dorzuć dietę jako gratis i się wyrobi

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:

Ale masz figurkę

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 20:28   #529
a34
Zakorzenienie

Cytat:

Zdjęcia tak tego nie pokazują. Dla mnie zresztą sukienka musi leżeć idealnie..nigdzie nie odstawać, nie marszczyć się. Gdzie ma się opinać powinna się opinać, a gdzie być luźniejsza powinna być luźna. A ja mam ten problem z sukienkami, że M jest ok w pupie, to góra w ramionach i talii za luźna. A S z kolei o ile w górnych partiach jest ok, to zbyt opięta na tyłku. Niestety dysproporcje sylwetki przy poszukiwaniu obcisłej i idealnej sukienki to koszmar!
Masz rację, musiałabyś zrobić zdjęcie z każdej strony, żeby dokładnie pokazać. Ciężko znaleźć sukienkowy ideał, oj ciężko.
A propos sukienek, to ostatnio czytałam jakiś artykuł o sukniach ślubnych i aż mi się słabo zrobiło od czytania, a co dopiero wybierać Jak dobrze, że mnie to ominie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-05, 20:29   #530
sskers
batonik

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;45456803]
Granatowa leży idealnie Biała za obcisła trochę w biodrach a niebieska mogłaby być bardziej wytaliowana według mnie [/QUOTE]
No właśnie granatowa była o dziwo mocno za duża..w biodrach! Mierzyłam M, więc jest szansa że S będzie idealna. Ale serio nie miałam już ochoty iść po inny rozmiar, i znów się rozbierać i ubierać. Będę w weekend na zakupach to przymierzę mniejszą. Bo w sumie jak odpadną te ozdoby, to nadal będzie fajnie prezentować się

Stary 2014-03-05, 20:30   #531
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Do kurtki dorzuć dietę jako gratis i się wyrobi

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Ale masz figurkę

Hahah, ale w tym tkwi problem, że mój mąż jest bardzo szczupły, ale gra w siatkówkę i ma górę nieco "szerszą". Z gaci nosi najmniejszy rozmiar, za to z góry L-ki.

Może ktoś ma jakąś ładną męską kurtkę z wyprzy w L?

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 20:30   #532
sskers
batonik

Cytat:
Masz rację, musiałabyś zrobić zdjęcie z każdej strony, żeby dokładnie pokazać. Ciężko znaleźć sukienkowy ideał, oj ciężko.
A propos sukienek, to ostatnio czytałam jakiś artykuł o sukniach ślubnych i aż mi się słabo zrobiło od czytania, a co dopiero wybierać Jak dobrze, że mnie to ominie
Czemu? Moja wymarzona sukienka ślubna, nada się również na cywilny. Więc będzie w bieli.

Stary 2014-03-05, 20:32   #533
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:

Bardzo fajnie koszula boska

kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-05, 20:32   #534
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Hahah, ale w tym tkwi problem, że mój mąż jest bardzo szczupły, ale gra w siatkówkę i ma górę nieco "szerszą". Z gaci nosi najmniejszy rozmiar, za to z góry L-ki.

Może ktoś ma jakąś ładną męską kurtkę z wyprzy w L?
No i cały misterny plan..

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 20:34   #535
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Czemu? Moja wymarzona sukienka ślubna, nada się również na cywilny. Więc będzie w bieli.
A ja Wam powiem, ze nie nachodziłam sie wcale za kiecka slubna Poczytalam opinie do ktorego salonu warto jechąc, ktory ma duzo interesujacych mnie moedeli i pojechalam poprzymierzalam, wybralam a potem tylko przymiarki po zwezaniu

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:
Napisane przez kama-hh Pokaż wiadomość
Bardzo fajnie koszula boska

Jak koszulę by zrobili rozmiar mniejsza, to byłoby super

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-03-05, 20:35   #536
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Ale masz figurkę
Idealna będzie jak zrzucę te 4-5kg jeszcze przy czym ujędrnię trochę ciało. W sumie na zrzuceniu wagi aż tak bardzo mi nie zależy jak na tym drugim. Ale na razie słabo..ćwiczenie w domu mi nie wychodzi Rolki będą dla mnie ratunkiem. A mogę pochwali się, że od miesiąca nie jem słodyczy i mnie do nich nie ciągnie i w połączeniu z spożywaniem siemienia lnianego i psikaniem buzi propolisem cera znacznie poprawiła się

Stary 2014-03-05, 20:36   #537
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Będę brać ślub cywilny i nie widzę się w długiej sukni (nie chodzi o to, że nie wolno takiej założyć do urzędu) Tzn. gdybym brała kościelny, to też bym się nie widziała Na pewno wybrałabym coś do kolan i niekoniecznie w "ślubnych" kolorach.
Stary 2014-03-05, 20:38   #538
sskers
batonik

Cytat:
A ja Wam powiem, ze nie nachodziłam sie wcale za kiecka slubna Poczytalam opinie do ktorego salonu warto jechąc, ktory ma duzo interesujacych mnie moedeli i pojechalam poprzymierzalam, wybralam a potem tylko przymiarki po zwezaniu
Ja boje się, że mnie ograniczą w tym temacie fundusze. Nie chcę wydawać miliona monet na suknię, którą założę jeden raz. A jak ostatnio patrzyłam, to tylko co lepsi projektanci szyją to co mi się podoba. A podoba mi się prostota

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
Będę brać ślub cywilny i nie widzę się w długiej sukni (nie chodzi o to, że nie wolno takiej założyć do urzędu) Tzn. gdybym brała kościelny, to też bym się nie widziała Na pewno wybrałabym coś do kolan i niekoniecznie w "ślubnych" kolorach.
Aha, no jak się nie widzisz to nie widzisz Ja kościelnego też nie mam w planach, ale białą sukienkę chętnie założę

Stary 2014-03-05, 20:38   #539
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
No właśnie granatowa była o dziwo mocno za duża..w biodrach! Mierzyłam M, więc jest szansa że S będzie idealna. Ale serio nie miałam już ochoty iść po inny rozmiar, i znów się rozbierać i ubierać. Będę w weekend na zakupach to przymierzę mniejszą. Bo w sumie jak odpadną te ozdoby, to nadal będzie fajnie prezentować się
Na zdjęciu tego zbytnio nie widać że jest za duża (pewnie S byłaby o.k.) , no ale to są tylko zdjęcia ... ale fason
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-05, 20:40   #540
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Ja boje się, że mnie ograniczą w tym temacie fundusze. Nie chcę wydawać miliona monet na suknię, którą założę jeden raz. A jak ostatnio patrzyłam, to tylko co lepsi projektanci szyją to co mi się podoba. A podoba mi się prostota
No oczywiście, patrzalam na cene, co by nie była przesadzona
Mialam sprzedac potem sukienke, ale ostatecznie zostala ze mna, jako prezent od rodziców, a takich prezentów sie przeciez nie sprzedaje

Live long and prosper
🖖🏻
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości