Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘŚLIWA! - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-06, 10:17   #3571
agnieszkaK
Zadomowienie

Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

cześć dziewuszki,czytam właśnie,że tu jakieś spięcia były.. co z Wami?
god mam nadzieję,że nieodeszłaś
a ja piszę do Was z łóżeczka, jak się okazało mąż wrócił z pracy, bo mało było do roboty i wzioł urlop, więc dalej męczy się z remontem.
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-06, 10:24   #3572
Leine
Zakorzenienie

Thumbs down Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

Cytat:
Napisane przez Olgietka Pokaż wiadomość
Zastępujesz czekoladę sernikiem?
Ja nigdy nie robiłam sernika, choć mam sprawdzony przepis... ale jak już mam się bawić w pieczenie to jestem gorącą fanką jabłecznika ewentualnie marchewkowego
A te klopsy to robisz sama czy kupujesz gotowe? Nigdy takiej jarzynowej nie próbowałam.. a ostatnio często gotuję śmieciówę
dzis jest odstępstwo od słodkiego :P
sernik będzie mial na górze polewę czekoladową, smakuje i wygląda jak ptasie mleczko

klopsy sama robię z mielonego

co do hh to ćwicz... Oprócz siniaków nic Ci nie będzie. Takim kręceniem nic sobie i ew dziecku nic nie zrobisz. Dziecko jest chronione kilkoma warstwami powlok brzusznych więc spoko.

Cytat:
Mówiłaś coś?
tak, mowilam kilka dni temu i żadna nie pamięta

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2014-03-06 o 10:26
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-06, 10:28   #3573
Olgietka
Zakorzenienie

Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
dzis jest odstępstwo od słodkiego :P
sernik będzie mial na górze polewę czekoladową, smakuje i wygląda jak ptasir mleczko

klopsy sama robię z mielonego

co do hh to ćwicz... Oprócz siniaków nic Ci nie będzie. Takim kręceniem nic sobie i ew dziecku nic nie zrobisz. Dziecko jest chronione kilkoma warstwami brzucha więc spoko.

tak, mowilam kilka dni temu i żadna nie pamięta
Nigdy nie miałam siniaków od hh... ale szczerze, to jakoś nie bardzo nim hulałam.. no i zawsze w bluzie/t-shircie... A warstw brzucha to mam sporo, więc... idę se zahulać
Stary 2014-03-06, 10:29   #3574
agnieszkaK
Zadomowienie

Leine w życiu takiej zupy nie robiłam, ani nawet nie jadłam,ale brzmi ciekawie

zubipytałaś na owu o tą moją luteinę, więc tak, mój gin jak byłam u niego w ostatnim cyklu, a byłam już wtedy po owu w 15dc, widział jakiś płyn w zatoce kogoś tam(że niby to znaczy,że jajeczko pękło) powiedział,że luteinę mam brać od 18dc-25dc i tak mi napisał na kartce. dlatego tak zrobię. Wiem,że kiedyś brałam od 16dc.
a że teraz jestem chora i nie wiem kiedy to owu była, to stwierdziłam,że będę go słuchać.. poza tym mamy tylko 2 serduszka, w teoretycznych dniach owu, ale nie sądzę,że się udało, tym bardziej,że w miedzy czasie się rozchorowałam.
maciejka mnie też męczy kaszel, ale mokry w nocy dziś myślałam,że się udusze, nawet spałam na w wpół siedząco
karolooa jak winko smakuje ze słoika?? musi być do ciekawe doświadczenie przypomina mi młodość, gdy piłam z małego garnuszka na jakiejś szkolnej wycieczce
Stary 2014-03-06, 10:34   #3575
nuno3
Raczkowanie

Heeej Dziewczyny

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Wlasnie pije winko :-D niestety nie wiem gdzie sa kieliszki wiec trzeba bylo cos wykombinować :-D Załącznik 5605346

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Spoko No tego jeszcze nie było

Cytat:
Dzień dobry u mnie spadek

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Taki leciutki Ale to dopiero 7dpo więc może się jeszcze odbić

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Hello
Melduje, ze u mnie tempka juz tak niziutko jak na początku cyklu, a wiec dzis lub jutro przyjdzie @...

no to nici z bliźniaków. Szkoda. Tulę mocno

A mi wczoraj mężuś na poprawę humoru kupił buty
Stary 2014-03-06, 10:38   #3576
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

dzień dobry

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Placebo

A czemu akurat te? Trzeba było kupić inne kwasy Dha za dużo taniej, omega 3 i 6 jest też w oeparol'u

Ja kupuję te kwasy http://www.orbifarm.pl/product-pol-2...-Omega-3-.html
teraz też Oeparol femina jest w promocji w Super Pharm za 19,99 - jakby ktoś potrzebował

Cytat:
Hello
Melduje, ze u mnie tempka juz tak niziutko jak na początku cyklu, a wiec dzis lub jutro przyjdzie @...
widziałam . A tak liczyłam na to że chociaż u Ciebie się zazieleni
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-06, 10:44   #3577
Olgietka
Zakorzenienie

dobra laski, ja zakładam słuchawki i uczę się duńskiego.... z hulahopem na biodrze... albo może wskoczę na orbitrecka... Wstyd się przyznać.. kupiłam go prawie dwa miesiące temu a użyłam go mooooże dwa razy...
Miłego dnia!
Stary 2014-03-06, 10:46   #3578
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

vioris, zmienisz mi w 1 poście cykl na 14? Wyślę Ci jeszcze wiadomość na priw
Stary 2014-03-06, 10:51   #3579
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Kawa i to kolejne "ała" jeśli chodzi o ciążę! Ja dzień zaczynam od kawy i to mocnej. Rok temu kupiliśmy sobie ekspres - marzenie i od tamtej pory po prostu nie wyobrażam sobie nie napić się pysznej kawusi.. Po pierwszej kawie wypijam drugą w drodze do pracy a po powrocie do domu trzecią. Cztery to już za dużo. Zwykle zaczyna mnie łeb boleć jak przesadzę.. no ale dwie kawy to podstawa.. Nie wiem jak przestawię się na zbożówkę
....ale ale.. to wszystko wskazuje na to, że najwyższa pora na dziecię! Stara się robię i wygodna..
Ja też piłam tyle co Ty i teraz odkąd wiem o ciąży nie piję wcale. Ale mam ochotę, tylko do zbożówki się przekonać nie mogę

Cytat:
Hej ;-)

Na obiadek serwuję zupę z klopsem gdyby ktoś szukał inspiracji ;D

Wstaję z wyra i czas robić się na bóstwo
No i kupilam miarę więc będzie mierzenie, już się boję

Mloda nie chodzi o zauwazenie, że mnie nie ma, tylko o pomijanie moich postow. Zrobilam się widocznie malo śmieszna i się wypaliłam... No cóż bywa...

Jagatka a Ty nie przytakuj bambarylo...

Godi nie bądź dzieciak i nigdzie nie odchodź!!!! ja Cię znam dlygi i nie odnoszę wrażenia, że komuś narzucasz swoje zdanie każdy jest różny, a gdyby wszyscy byli tacy sami to byłoby po prostu nudno jesteś mloda, uczysz się wszystkiego tak samo jak ja i inne kobiety cale życie tak będzie
i znowu mi pisze o dobrym jedzonku

Taaa! Wypaliłaś się. Nie gadaj głupot piczy kłaczku

ja Cię nadal kocham

Cytat:
Ja mam cały gar gołąbków chyba będziemy je jeść przez najbliższy tydzień

Mam takie pytanie - z tych głupich...
Wczoraj rozmawiałyśmy o tych hulahopach z wypustkami. Zakładając, że jestem w ciąży (ja tak nie zakładam, to czysta hipoteza )... jestem po owulacji więc jakieś tam prawdopodobieństwo jest... Czy to nie zaszkodziło by ewentualnej ciąży? Te wypustki nawalające po brzuchu?
Chyba naprawdę muszę się wziąć za siebie...
mmm...gołąbki! Jak nic zrobię na sb i ndz
a hula hop nie zaszkodzi ale ja też łapałam często schizy więc rozumiem

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-06, 10:58   #3580
cowie
Zakorzenienie

Olgietka jak masz ekspres to nie pij zbożówki, a pij bezkofeinową
Jak znajdziesz dobrą to nie powinnaś czuć dużej różnicy

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-06, 10:59   #3581
agnieszkaK
Zadomowienie

maniuśa jak Ty się czujesz?co czujesz w ogóle? powiedz, gdybyś nie była tu na forum i w ogóle tak czekała na fasolkę, to wiedziałabyś,że jesteś w ciąży?? jest coś inaczej?
wiesz tyle mcy piszemy objawy ciążowe takie srakie. a co ty masz tak na prawdę!
Stary 2014-03-06, 11:00   #3582
meire
Zakorzenienie

Apel do ziomalek z mojej pipidówy!!..

Czy któraś zna dobrą ekipę remontową, która w szybkim czasie zrobi małe przeróbki w łazience??. pilnie potrzebuję...

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-06, 11:12   #3583
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
karolooa jak winko smakuje ze słoika?? musi być do ciekawe doświadczenie przypomina mi młodość, gdy piłam z małego garnuszka na jakiejś szkolnej wycieczce
hej
smakowało całkiem wybornie rano jedynie mnie trochę głowa bolała

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Ja też piłam tyle co Ty i teraz odkąd wiem o ciąży nie piję wcale. Ale mam ochotę, tylko do zbożówki się przekonać nie mogę

przeczytałam, że do żubrówki głodnemu chleb na myśli

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-06, 11:12   #3584
agnieszkaK
Zadomowienie

meireja znam,ale chyba nie jesteśmy z jednej pipidówy, niestety:-(
fajnie by było się spotkać, choć pewnie gadka by się tak nie kleiła jak tu..
Stary 2014-03-06, 11:18   #3585
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
maniuśa jak Ty się czujesz?co czujesz w ogóle? powiedz, gdybyś nie była tu na forum i w ogóle tak czekała na fasolkę, to wiedziałabyś,że jesteś w ciąży?? jest coś inaczej?
wiesz tyle mcy piszemy objawy ciążowe takie srakie. a co ty masz tak na prawdę!
Dzięki czuję się dobrze i normalnie - tak jak zawsze jedyne co to ma straszny ból sutków gdyby nie beta, testy i tempka to w życiu bym nie przypuszczała, że w ciąży jestem

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Apel do ziomalek z mojej pipidówy!!..

Czy któraś zna dobrą ekipę remontową, która w szybkim czasie zrobi małe przeróbki w łazience??. pilnie potrzebuję...
ja miałam dobrego faceta, ale wiem, że nie ma terminów, bo siostra chciała poprawić 6 płytek w łazience i dzwoniłam do niego, ale on ma jakąś mega dużą fuchę i nie da rady, więc nie pomogę

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
hej
smakowało całkiem wybornie rano jedynie mnie trochę głowa bolała

przeczytałam, że do żubrówki głodnemu chleb na myśli
Oj Ty chlorku!

23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-06, 11:27   #3586
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
poważnie... to jedna z moich największych obaw.. Mamy z TŻ już swoje przyzwyczajenia, rytuały, wymagania.. Teraz znajduję czas na to, żeby uprasować majtki, pościel i ręczniki, żeby co dzień, ewentualnie co drugi dzień odkurzyć dom, powycierać kurze, zrobić dwudaniowy obiad... a jak będzie dziecko?!

A jak dziewucha to: albo Helenka, albo Sara albo Nina ... Swoją drogą zastanawiam się jak w żłobku będą na niego mówić Duńczycy
Ostatnio moja nauczycielka duńskiego prosiła mnie, żebym ją nauczyła wymawiać imię "Grzegorz", bo ma takiego ucznia...
Powiem Wam szczerze, że nawet zastanawiałam się nad jakimś duńskim imieniem... Dla dziewczynki może Pia albo Heidi... ale nie mam zastępstwa dla Zbycha

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Ale z Ciebie perfekcyjna Pani domu
Ja to sprzatam raz w tyg porządnie.a ty pracujesz i godzisz z sprzatac i gotować codziennie? Nina i Sara piękne

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-06, 11:28   #3587
vioris
Zakorzenienie

Cześć kobity

Cytat:
A, mogę jeszcze napisać, jakby to którąś interesowało (Meire, Vioris?), że mój przebrzydły kot wypiął się na Animondę Dobrze, że znalazłam ją ostatnio w supermarkecie, to kupiłam mu jedną puszkę na próbę - bo już chciałam mu zamówić cały pakiet w internecie
Moje jedzą na szczęście Animonde bo im właśnie kupiłam. Homer już też nosem nie kręci

Cytat:
wyniki w normie, ale ja też te, które Ty podałaś miałam w normie, a anty-tg przekroczone 3krotnie i tsh 2,00 i babeczka powiedziała, że koniecznie tabsy, żeby z tym tsh zejść niżej ja na Twoim miejscu zrobiłabym jeszcze anty-tg i anty-tpo
a co do cen to ja 120 zł płaciłam za endo i 80 będę płacić za usg
Zrobię jeszcze na wszelki wypadek tylko te ceny endo mnie przerazają

Stary 2014-03-06, 11:31   #3588
Karoloo
<3 <3 <3

Mania no trochę tak Jak będę w ciąży to najbardziej będzie mi brakować właśnie alko uwielbiam piwko z TŻ i wódeczkę z dziewczynami z drużyny; co na to poradzę, że mi alko smakuje

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Stary 2014-03-06, 11:39   #3589
Leine
Zakorzenienie

Żadna nie pamiętała, że mam dziś urodziny,
a mówiłam kilka dni temu, tak mnie czytają dziś piszę między wieraszami i nikt nie rozumie
już mnie nikt nie kocha

takie koleżaneczki mam na forum, no!

idę piec ciacho i sama sę poświętuję

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2014-03-06 o 11:43
Stary 2014-03-06, 11:44   #3590
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
a mówiłam kilka dni temu, tak mnie czytają dziś piszę między wieraszami i nikt nie rozumie
już mnie nikt nie kocha

Pfff, beksa

Wszystkiego najlepszego Leiniku, Ty
Oby Ci Bozia w dzieciach ten brak zainteresowania wynagrodziła. Tłuściutkich!

Olgietka i będzie Heidi S-N?

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-06, 11:44   #3591
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
już mnie nikt nie kocha

jako że mnie nie było to nie widziałam tych aluzji dot. urodzin

Więc moja Droga koleżanko

Wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, dużo seksu , oby miłość dalej kwitła między Tobą a i żebyś w końcu doczekała się upragnionej fasolki!!
Stary 2014-03-06, 11:45   #3592
agnieszkaK
Zadomowienie

Leine moja kochana sto lat!!!! życzę zdrowej ciąży i spełnienia marzeń, ja chwilę przed Twoim postem doczytałam nadrabiając wątek,że to dziś!! więc wiesz!!!
wszystkiego dobrego!!
Stary 2014-03-06, 11:46   #3593
Karoloo
<3 <3 <3

Leine parówo wszystkiego najlepszego

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Stary 2014-03-06, 11:49   #3594
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

dziewczyny, umówiłam się na kwiecień do innego ginekologa . Jakoś zachciało mi się innego spojrzenia na nasz brak ciąży. Facet bierze 200 zł za wizytę, ale podobno dobry jest w tym co robi. Jest ordynatorem ginekologii w Szpitalu Wojewódzkim. Naczytałam sie ostatnio i nasłuchałam samych dobrych opinii. Boszzz zanim ja w tą ciążę zajdę to majątek wydam . Jeszcze trochę leczenia i moje dziecko, którego jeszcze nie ma mogłoby pewnie w złotym wózku jeździć
Stary 2014-03-06, 11:51   #3595
Leine
Zakorzenienie

Ochhhh dziękuję bardzo za pamięć!
jak ja lubię wzbudzać poczucie winy sasasasa...

Cowie tylko nie tłuściutkich! wolę bliźniaki za tłuste jedno

Wiecznie jak kolorowo

Karoloo ja Ci dam parówę

Aga chociaż Ty pamiętałaś

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2014-03-06 o 11:53
Stary 2014-03-06, 11:54   #3596
meire
Zakorzenienie

Cytat:
meireja znam,ale chyba nie jesteśmy z jednej pipidówy, niestety:-(
fajnie by było się spotkać, choć pewnie gadka by się tak nie kleiła jak tu..
Noo.. do siebie to my mamy daleko.. a dlaczego myślisz, że bysmy się nie dogadały??..

Cytat:

ja miałam dobrego faceta, ale wiem, że nie ma terminów, bo siostra chciała poprawić 6 płytek w łazience i dzwoniłam do niego, ale on ma jakąś mega dużą fuchę i nie da rady, więc nie pomogę

Ehh... szkoda.. ciężko o dobrą ekipę, która ma w miarę szybko wolne terminy...

Leine, drożdżówo kochana!!.. życzę Ci z całego serducha tego, o czym marzysz najbardziej... żebyś była zawsze szczęśliwa, uśmiechnięta i taka seksowna, jak teraz... Miłości i Fasolinki..

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-06, 11:55   #3597
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mloda0802 Pokaż wiadomość
U mnie dziś mały spadek i już widzę że te wszystkie tempki idą linią do dołu. Mówiłam Tżtowi że nie nastawiam się na ten cykl. Plemniory jako takie, Tż łyka fertimen i może w przyszłym cyklu zaskoczę
Mi teraz lekarz polecał PROfertil 220zł 60 tabletek Oczywiście miał ulotkę, ale chyba sam nie był do tego przekonany. Powiedział, że oni każą łykać 2 tabletki dziennie, ale dlatego żeby dużo tego sprzedawać i wystarczy jedna co drugi dzień. W każdym bądź razie nie będziemy tego kupować, bo łyka już wszystkie składniki z tego preparatu.

Cytat:

namówiłyście mnie! Trochę se zakręciłam.... tylko nie mam co z rencami robić takie trzymanie ich w górze jest męczące
To ćwiczysz przy okazji ręce

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
dzień dobry
teraz też Oeparol femina jest w promocji w Super Pharm za 19,99 - jakby ktoś potrzebował
Dzięki za cynk Mi się już skończył, ale ja wolę tą promocję gdzie drugi dodają gratis

Znacie jeszcze jakieś tabletki z olejem z wiesiołka albo z lnu?

Leine, wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń Szybkiej fasolki, pociechy z córki i mężulka. Żeby Wam się dobrze układało i wszystkiego NAJ

3190g, 55cm

Edytowane przez debraM
Czas edycji: 2014-03-06 o 11:58
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-06, 12:06   #3598
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
już mnie nikt nie kocha

Nasza goraca dziewczyno
niech nigdy Cie nie opuszcza dobry humor, los Ci sprzyja, zdrowie dopisuje, niech się spelnia twoje marzenia, dużo seksu no i wyczekanej fasolki abys mogla się szybko nią cieszyć

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
dziewczyny, umówiłam się na kwiecień do innego ginekologa . Jakoś zachciało mi się innego spojrzenia na nasz brak ciąży. Facet bierze 200 zł za wizytę, ale podobno dobry jest w tym co robi. Jest ordynatorem ginekologii w Szpitalu Wojewódzkim. Naczytałam sie ostatnio i nasłuchałam samych dobrych opinii. Boszzz zanim ja w tą ciążę zajdę to majątek wydam . Jeszcze trochę leczenia i moje dziecko, którego jeszcze nie ma mogłoby pewnie w złotym wózku jeździć
Może faktycznie warto by ktoś inny na świeżo spojrzał i pomogli w zrealizowaniu tego malego cudnego marzenia

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-06, 12:16   #3599
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Dzięki za cynk Mi się już skończył, ale ja wolę tą promocję gdzie drugi dodają gratis

Znacie jeszcze jakieś tabletki z olejem z wiesiołka albo z lnu?
http://www.wapteka.pl/produkt_gal-ol...0-kap_288.html
Stary 2014-03-06, 12:38   #3600
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
już mnie nikt nie kocha

LENÓWO jeszcze raz, sexownej dupeczki, II kreseczek i za☠☠☠istego sexu z tż albo kim tam chcesz

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:

Aga chociaż Ty pamiętałaś
Gówno tam pamiętała Cufal po prostu nie Agula?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości