|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VIII
Jakąś połowę z 50ml flaszki Chanel No 19 Poudre - wydam chętnie w dobre ręce
Chętnie przygarnę jakie insze pachnidło Innocenta, L`eau Chloe, Ivoire Balmain (edp. nowa wersja)....
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2014-03-05 o 15:11 |
|
|
|
#962 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Wymienię Givenchy Organza, pozostało ok. 20/50ml. Korek po przejściach, taki już do mnie z wymianki przywędrował.
Ktoś by chciał? Nie umiem jej nosić, niestety.Z góry przepraszam za jakość zdjęć.
Edytowane przez naanakov Czas edycji: 2014-03-05 o 14:03 |
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam Valentino Valentina edp, Assoluto, mozna kusic
w zamian: Aqua di Gioia jakies 20-25ml odlewka HP Diora 15ml JPG edt jakies 15 - 20ml |
|
|
|
#964 |
|
Raczkowanie
|
Poszukuję Emporio Armani She
|
|
|
|
#965 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#966 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#967 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#968 |
|
spin doctor
|
Szukam bardzo Hypnose edp we flakonie
|
#969 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
Mam na wydaniu:
-Laboratorio Olfattivo Daimiris 2/5ml -Maria Candida Gentile Gershwin 4/10ml -Amouage Jubilation XXV Man 2/10ml -Slumberhouse Vikt 2/10ml -Estee Lauder Wood Mystique 8/10 ml -Thierry Mugler Miroir des Majesties 6/10ml -Untitled Maison Martin Margiela 1/1.5ml edt -Serge Lutens Santal Majuscule 1ml -Serge Lutens Bas de Soie 1ml -O des Soupirs LM Parfums 1ml -Fleur de Louis Arquiste 1ml -Atelier Cologne Grand Neroli 1.2ml -Atelier Cologne Bois Blonds 1.2ml -Atelier Cologne Trefle Pur 1.2 ml -Parfumerie Generale Felanilla 2ml -Embers Rouge Bunny Rouge 1.5ml -Bois d'Ombrie Eau d'Italie 0.5/1.6 ml -Guerlain Encens Mythique Orient 0.5 ml -Dorin Un Air d'Arabie Ambre 1ml -Illuminium Wild Tobacco 1ml -Missispi Medicine D.S. Durga 0.8ml -10 atomizerów Globe 12 ml nowych szklanych- chętnie zamienię na nowe 10ml Szukam Coze Parfumerie Generale, poza tym drzewnej i oudowej niszy.
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo bardzo BARDZO pilnie szukam aby 1 ml Gucci Guilty, Gucci Guilty Intense oraz Miracle So Magic
![]() Zlitujcie się nade mną ![]() ![]() :pro si:![]() Mam sporo próbek, odlewek etc.
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam do częstowania się! Za zapachy z listy poszukiwanych oddam dużo!!!
flakony Celine Dion Simply Chic ok 90/100ml (ewentualnie mogę zrobić odlewkę) odlewki Body edp Burberry 0,7ml D&G Anthology L`Imperatrice 3 Dolce&Gabbana 1ml I Fancy You Jessica Simpson 0,5ml Tempore Donna Laura Biagiotti 2,5ml Salvador Dali Dalissime 1ml Nina Ricci Love by Nina (limitowanka) ok 3ml Alexander McQueen My Queen, na spróbowanie, wystarczy na 2 testy Kenzo Jungle L'Elephant 2ml Angel Garden Of Stars - La Rose Angel Thierry Mugler 3ml Midnight Pearl Oriflame kapka na spróbowanie Classique Jean Paul Gaultier edt 0,7ml Lancome Poeme 1ml Euphoria Calvin Klein 2ml mogę zrobić odlewki z flaszek Oriflame Pretty Swan, ok 12-14ml 1881 Cerruti, kilka ml Guerlain AA Mandarine&Basile 2ml
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#974 |
|
Zadomowienie
|
potrzebuję większej ilości One CK najlepiej we flaszce. Do oddania to co w wątku w podpisie
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapraszam też do mojego wątku z podpisu, może cuś innego wybierzesz
|
|
|
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#977 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Nikt nie chce Organzy?
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Zamienię:
FLAKONY: -Avon, mgiełka żurawina i cynamon, zużycie minimalne, zaznaczone na zdjęciu w wątku -Avon, Summer White Sunset, 50ml bez kilkunastu psików, kartonik -Bijan, Vip, 75ml, zużycie zaznaczone na zdjęciu w wątku, brak kartonika -FM, kolekcja kwiatowa, nr 218- kwiat pomarańczy, 50ml, bez kilku psików, kartonik, zapach bardzo słodki, mi przypomina zapach akacji, -Yves Rocher, Comme une Evidence L'Eau de Parfum, 7,5ml, miniaturka, z kartonikiem, tylko przetestowana PRÓBKI: -Agent Provocateur, Agent Provocateur, ok. 0,5ml -Bath&Body Works,Brown Sugar&Fig, ok. 1,8ml -Beyonce, Heat, ok. 0,6ml -Burberry, Body EDP, ok. 1,8ml -Burberry, Woman, ok. 5ml (mam z wymiany, miałam wątpliwości czy to aby na pewno ten zapach, ale Wizażanka potwierdza jego wiarygodność) -Cacharel, Lou Lou, ok. 1,1ml -Calvin Klein, One, ok. 0,4ml, -Caron, Lady Caron, ok. 1,4ml -Cartier, Baiser Vole EDT, 1,5ml bez psika -Cerruti, 1881, ok. 1,5ml -Chanel, No.19 Poudre, ok. 2ml -Chloe, See by Chloe, ok. 1,3ml -Clinique, Simply, 1,2ml -Diesel, Zero Plus Feminine, 1,5ml -Dior, Dune, ok. 0,5ml -Donna Karan, Gold, ok. 1ml -Elisabeth Arden, 5th Avenue, ok. 1,1ml -Elisabeth Arden, Sunflowers, 2ml bez trzech psików -Givenchy, Play EDP, 1ml bez psika -Gucci, Flora Eau Fresh, EDT, 2ml -Guerlain, Mitsouko, ok. 0,8ml -Halle Berry, Halle, ok. 0,5ml -Hermes, Un Jardin Sur Le Nil, 2ml bez psika -JPG, MaDame, 1ml bez 3 psików -Jesus del Pozo, Halloween, ok.1ml -Kate Moss , Vintage, 1ml -Kenzo, Amour, ok. 0,2ml -Lacoste, Inspiration 2ml bez psika -La Perla, J'aime, 1,5ml bez psika -Lalique, Perles de Lalique, 2ml bez psika -Lolita Lempicka, L de Lolita, ok. 2ml -Mary-Kate&Ashley Olsen, N.Y. Chic, ok. 1,3ml -Masaki Matsushima, Masaki EDP, ok. 1ml -Mont Blanc, Legend Pour Femme, 2ml bez psika -Oriflame, Eclipse, ok. 0,4ml -Oriflame, Love Potion, ok. 0,5ml -Paris Hilton, Heiress, 2ml bez psika -Rasasi, Dala Al Banat Bahja, ok. 0,5ml -Roberto Cavalli, Just Her, ok. 1,9ml -Roberto Cavalli, Oro, ok. 1,9ml -Roberto Cavalli, Roberto Cavalli EDP, ok. 1,1ml -Shiseido, Feminite du Bois, ok. 1,2ml -The Body Shop, Neroli Jasmin, ok. 1,7ml -YSL, Saharienne, ok. 0,4ml -Versace, Vanitas, 2ml bez psika -Etro, Vicolo Fiori, ok. 0,9ml -Fifi Chachnil, Fifi Chachnil, na dobre spróbowanie -L'Artisan Parfumeur, Havana Vanille ok. 0,5ml -Maoboussin, Histoire D'Eau, ok. 1,6ml -M. Micallef, Patchouli, ok. 0,5ml -Montale, Sweet Oriental Dreams, ok. 1,2ml -Ormonde Jayne, Tolu, ok. 0,5ml ODLEWKI: -L'Erbolario, Vanigilia e Zenzero, ok. 5,5ml -Tommy Hilfiger, Dreaming, ok. 3,9ml |
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam klasyka Jean- Louis Scherrer
|
|
|
|
#980 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Szukam zielonego Be Delicious i Donny Karan Gold EDT i Gold Sparkling.
|
#981 |
|
Mother of Cats
|
Szukają nowego domu
Odlewki: * Bourjois: Soir de Paris EDC (wersja vintage; 5 ml bez 3-4 psików testowych) * CB I Hate Perfume: AmBrosius (4,5/5 ml) * CdG: Vettiveru (9/10 ml) * L'Artisan Parfumeur: Fou d'Absinthe (5 ml bez 3-4 psików testowych) Próbki: * Ajmal: Dahn Oudh Al Shams (0,8 ml) R, A * Annick Goutal: Mandragore Pourpre (1 ml) R, A * Avon: Incandessence (0,3 ml) F * Avon: Incandessence Lumiere (0,7 ml) F * Avon: Individual Blue for her (0,7 ml + 0,7 ml) F * Avon: Pur Blanca (0,6 ml + 0,7 ml) F * Avon: Sensuelle (0,7 ml) F * Brecourt: Mauvais Garcon (1,2 ml) R, A * Caron: Parfum Sacre EDT (1,3 ml) R * CB I Hate Perfume: The Fir Tree (1,8 ml) R, A * Diptyque: L'Ombre dans l'Eau (0,6 ml) R, A * Estee Lauder: Amber Ylang Ylang (1,2 ml) R, A * Estee Lauder: White Linen (0,6 ml) R, A * Guerlain: Liu (1,6 ml) R, A * Guerlain: Samsara (1,8 ml) R, A * Ineke: Evening Edged in Gold (0,6 ml) F, A * Jean Paul Gaultier: Kokorico (0,6 ml) R, A * L'Artisan Parfumeur: Fou d'Absinthe (0,8 ml) R * LM Parfums: Ambre Muscadin (0,5 ml) R, A * Lorenzo Villoresi: Vetiver (2 ml) R, A * Pierre Balmain: Jolie Madame (0,8) R * Pierre Cardin: Ophelie (0,7) R * Rochas: Femme Rochas (0,8 ml) R, A * Ulric de Varens: Varens for Me (1,9 ml) R * zapis przy próbkach: F – fabryczna, R – robiona, A – atomizer |
|
|
|
#982 |
|
Spod wody.....
|
|
#983 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
A co możesz mi zaproponować, Habanitko?
Ona biedna u mnie stoi i tylko się kurzy.
Edytowane przez naanakov Czas edycji: 2014-03-06 o 12:36 |
|
|
|
#984 | |
|
Spod wody.....
|
Cytat:
L'Agent 100 ml Naf Naf 2x10ml Alien edp ok. 15ml JPG Classique edt mogę zrobić odlewkę Słoń - mogę zr. odl. Flowerbomb ok. 6 ml z rozbiórki CK in2u - mogę zr.odl. Perły ok. 5ml-odl Joop Femme ok.5 ml.odl.
|
|
#985 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
|
|
#986 |
|
Spod wody.....
|
Alien to resztka we flaszce (sfatygowanej
)A L'Agenta mogłabym odpsikać więcej za coś jeszcze. Mogę go też oddać w całości - on jest z wymianki, ale jednak nie mój klimat, to jest nowa 100-tka piękne jajo + kartonik za coś fajnego
|
#987 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
pasowałaby Ci taka wymianka? Ewentualnie chciałabym przypomnieć sobie Samsarę jutro w Douglasie.
|
|
#988 | |
|
Spod wody.....
|
Cytat:
, bo jeszcze się nie dorobiłam flaszki
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuję większych odlewek Byredo Rose Noir, Flowerbomb edt, Clean edt, Clean Warm Cotton, czegoś z rabarbarem, z jagodami, Tresor in Love
Szukam też Davidoff Wave A na testy poszukuję butikowych Loewe poza Cielo i to chyba tyle ![]() Mam dużo różnych próbek, odlewek ... poza wątkiem A i jeszcze Elle Collector, w sumie tego teraz najbardziej szukam ![]() Flakon, duża odlewka ... I Addicta 2 i Stella in Two Peonies i to już chyba koniec ![]() Chyba, że coś mi się jeszcze przypomni :P
|
|
#990 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
W sensie jakby stanęło na Samsarze, to chcesz dla wyrównania Fantasy? Ja dysponuję tylko odlewką(jakieś1,5-2ml). Ale gdyby ostatecznie to był Alien i Bombka(15+6ml), to tę odlewkę i tak Ci dorzucę.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.

Innocenta, L`eau Chloe, Ivoire Balmain (edp. nowa wersja)....

Ktoś by chciał? Nie umiem jej nosić, niestety.