Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-06, 07:15   #3241
Aldrin
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI

Siemka

Justii dziecko potrzebuje mięcha, więc jesteś usprawiedliwiona

Cytat:
Napisane przez Izetka_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny pierogi były smaczne, ale wygladały jakby je ktoś wałem drogowym przejechal o losie długo już nie zrobię

AAA przeszłam na kolejny level ciąży-pojawiła mi się siara

Małgoś-to już w pełnej gotowości jesteście pewnie podekscytowani wizytą
zdolniacha z Ciebie jak zrobiłaś sama pierogi

no i brawa za kolejny etap ciąży chyba się ciesze, że póki co mnie omija

Cytat:
Ja już po pierwszym spotkaniu, czysto organizacyjnym czułam się jak samotna matka, bo większośc była z facetami na spotaknia będziemy chodzic w poniedziałki o 19 tak późno żeby mój się nie mógł wymigac, ze do pracy musi isc
mój i o tej godzinie by coś wymyślił aby nie chodzić

Martwię się tą meduzką ??????? gdzie Ty jesteś ????????
Stary 2014-03-06, 09:31   #3242
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam tylko zanoszę zwolnienie i Pracodawca chyba wszystko załatwia, bo nic nie musiałam robic w tym kierunku

Robię dzisiaj pierwszy raz w życiu pierogi...trzymajcie kciuki bo strach mnie obleciał, że nie wyjdą
Ale Ty dostawałaś pewnie wypłatę na konto a mojego numeru zus na szczęście nie ma i tak sobie myślę czy mam im podać czy mi przekaz wyślą?
Z czym robiłaś? za mało farszu dałaś jak wyszły płaskie ale i tak najważniejsze że smaczne
Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
nie wyjdzie ci nic na tej glukozie

pracodawca niby ma 7 dni na wysłanie no ale nic nie robisz więcej oddajesz pracodawcy, ten do zusu i leci
Niedługo się zbiorę do przychodni...
moje zwolnienie od razu trafia do księgowej więc o to jestem spokojna
Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Co do ubranek z pepco to niektóre są dobrej jakości bo są np z Nexta, oraz kilku innych producentów np. Primark (mam wtyki w Pepco więc są to wiadomości z pierwszej ręki, po prostu odcinają metki), dlatego nie wszystkie są takie fajne
to u Ciebie też jest pepko?
Cytat:
AAA przeszłam na kolejny level ciąży-pojawiła mi się siara
gratulować kolejnego poziomu? szoruj do sklepu po wkładki (w rossmanie była jakiś czas temu promocja może jeszcze jest)
Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
ja wstawiłam karkówkę, a tu dziś Środa Popielcowa.... no nic karkówka będzie na jutro, a dziś zrobię ryż z warzywami
ja tez jeszcze we wtorek pamiętałam a wczoraj zaczęłam dzień od plasterka wędliny
Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
My też Darie będziemy chrzcic latem tylko jeszcze nie wiemy kiedy nawet nie wiem kiedy będziemy jechać do Polski.
Wczoraj się z mężem o mały włos nie pożarliśmy jak mu zakomunikowalam że jedziemy nie do jego ale do moich rodziców. Obiecalismy sobie że będzie na zmiane raz u nich raz u mnie a on już mnie dwa razy wykiwal. Nie ma ja z dziećmi jadę do siebie jak mu się nie podoba niech sobie spada do mamuśki sam.
dobrze że zawczasu przypomniałaś mężowi czyja teraz kolej
Cytat:
Napisane przez papryczka160 Pokaż wiadomość
Wybacz kochana, ale jakieś lenistwo Mnie dopada i brak weny
wybaczam no bo co mi pozostało
Cytat:
Ja już po pierwszym spotkaniu, czysto organizacyjnym czułam się jak samotna matka, bo większośc była z facetami na spotaknia będziemy chodzic w poniedziałki o 19 tak późno żeby mój się nie mógł wymigac, ze do pracy musi isc
czyli jednak będziecie chodzić razem?

chyba mnie coś w podwoziu dopada bo jakoś mi dziwnie dobrze że jutro wizyta to pewnie coś dostanę.
Ale jestem zła. @ tygodnie temu u męta w pracy przecenili okna dachowe. Wysupłałam pieniądze i miał kupować. W piątek nie bo nie ma miejsca w samochodzie, w sobotę nie bo balował, w niedziele nie bo odsypiał, przez cały kolejny tydzień nie bo był na zwolnieniu. Zabrał się za to wczoraj i cena była prawie 2 razy wyższa niż na początku nawet nie umiem się cieszyć z faktu ze i tak za 2 okna daliśmy mniej niż za 1 w sklepie tak nienawidzę takiego odkładania na pozniej
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-06, 09:43   #3243
Izetka_
Zadomowienie

Dzień dobry

Dzisiaj będę piekła muffinki i chodzą za mną kokosanki takie czekoladowe obtaczane w wiórkach kokosowych, ale jeszcze niew iem czy potrafie je zrobic W ogóle jutro jedziemy na wieś i wrócimy w poniedziałek, więc mogę sie nie odzywac

Aldrin-ja się jakoś wielce nie cieszę z tej siary, ale sobie myślę, że skoro się już pojawiła to możę nie będę miała problemu z pokarmem, bo bardzo mi zależy na karmieniu piersią

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Pradip-coś Ci ostatnio humorek nie dopisuje a dla męża , że taki leniuch z Niego

Michaś
02.07.2014r.
Izetka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-06, 10:24   #3244
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość

Niedługo się zbiorę do przychodni...
moje zwolnienie od razu trafia do księgowej więc o to jestem spokojna

chyba mnie coś w podwoziu dopada bo jakoś mi dziwnie dobrze że jutro wizyta to pewnie coś dostanę.
Ale jestem zła. @ tygodnie temu u męta w pracy przecenili okna dachowe. Wysupłałam pieniądze i miał kupować. W piątek nie bo nie ma miejsca w samochodzie, w sobotę nie bo balował, w niedziele nie bo odsypiał, przez cały kolejny tydzień nie bo był na zwolnieniu. Zabrał się za to wczoraj i cena była prawie 2 razy wyższa niż na początku nawet nie umiem się cieszyć z faktu ze i tak za 2 okna daliśmy mniej niż za 1 w sklepie tak nienawidzę takiego odkładania na pozniej

czyli już będziesz znać wyniki glukozy? to daj szybko znać

z podwoziem też mi jakoś dziwnie ostatnio, czuje jakby młody sie pchał na świat tak mi strasznie na szyjkę naciska, że czasem aż się boje i leże za chwile zrobi fikołka i jest ok a po paru dniach znów to samo

no a mężowi się należą fajnie, że macie taniej ale mogliście mieć jeszcze taniej

Cytat:
Dzień dobry

Dzisiaj będę piekła muffinki i chodzą za mną kokosanki takie czekoladowe obtaczane w wiórkach kokosowych, ale jeszcze niew iem czy potrafie je zrobic W ogóle jutro jedziemy na wieś i wrócimy w poniedziałek, więc mogę sie nie odzywac

Aldrin-ja się jakoś wielce nie cieszę z tej siary, ale sobie myślę, że skoro się już pojawiła to możę nie będę miała problemu z pokarmem, bo bardzo mi zależy na karmieniu piersią

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Pradip-coś Ci ostatnio humorek nie dopisuje a dla męża , że taki leniuch z Niego
Wypoczywaj na tej wsi i podziel się muffinkami
no i oby pokarmu było dużo
Stary 2014-03-06, 10:51   #3245
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

rób muffinki i podrzuć je do mnie
no niestety z humorem u mnie klapa wczoraj się jeszcze denerwowałam bo mały po raz pierwszy praktycznie się nie ruszał...
Odpoczywaj na wsi i przyjeżdżaj z pięknymi ciuszkami
Cytat:
czyli już będziesz znać wyniki glukozy? to daj szybko znać

z podwoziem też mi jakoś dziwnie ostatnio, czuje jakby młody sie pchał na świat tak mi strasznie na szyjkę naciska, że czasem aż się boje i leże za chwile zrobi fikołka i jest ok a po paru dniach znów to samo

no a mężowi się należą fajnie, że macie taniej ale mogliście mieć jeszcze taniej
Po 12 przejdę sie po wyniki to napiszę.
Ja nie czuje nacisku na szyjkę ale bardziej takie jakby napuchniecie na zewnątrz nie wiem jak to opisać czasem po długiej jeździe na rowerze czuć takie "spięcie" no ale przecież to nie mięśnie żeby mi się robiły twarde
Ano nalezą mu się i nie tylko za to ale nawet nie mam nastroju na awantury i wole przemilczeć...
Stary 2014-03-06, 10:54   #3246
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
rób muffinki i podrzuć je do mnie
no niestety z humorem u mnie klapa wczoraj się jeszcze denerwowałam bo mały po raz pierwszy praktycznie się nie ruszał...
Odpoczywaj na wsi i przyjeżdżaj z pięknymi ciuszkami

Po 12 przejdę sie po wyniki to napiszę.
Ja nie czuje nacisku na szyjkę ale bardziej takie jakby napuchniecie na zewnątrz nie wiem jak to opisać czasem po długiej jeździe na rowerze czuć takie "spięcie" no ale przecież to nie mięśnie żeby mi się robiły twarde
Ano nalezą mu się i nie tylko za to ale nawet nie mam nastroju na awantury i wole przemilczeć...
Mój też wczoraj się nie ruszał prawie wcale aż sie bałam ale dzisiaj już jest ok całe szczęście

To dobrze, że masz wizytę, powiedz o tym
Stary 2014-03-06, 11:23   #3247
Izetka_
Zadomowienie

Pradip-podrzucę całą furę aby tylko Ci się humor poprawił mój Mały dzisiaj jakiś spokojny, ale może zaraz się obudzi a jeśli chodzi o mińdzię to też mam jakby napuchniętą, jakoś tak mi dziwnie wystaje ale powiedz na wizycie to i my się dowiemy o co chodzi

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-03-06, 13:00   #3248
Fikusek82
Wtajemniczenie

Dziewczyny to że tam napuchniete to normalka. Dzidzia uciska na naczynka no i niestety ja też miałam. Wiem że to nie wygodne i dziwnie wygląda ale taki urok. Na pocieszenie po porodzie zejdzie

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-06, 13:29   #3249
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Mój też wczoraj się nie ruszał prawie wcale aż sie bałam ale dzisiaj już jest ok całe szczęście

To dobrze, że masz wizytę, powiedz o tym
Najwidoczniej nasze chłopaki wczoraj miały dzień leniucha
Cytat:
Pradip-podrzucę całą furę aby tylko Ci się humor poprawił mój Mały dzisiaj jakiś spokojny, ale może zaraz się obudzi a jeśli chodzi o mińdzię to też mam jakby napuchniętą, jakoś tak mi dziwnie wystaje ale powiedz na wizycie to i my się dowiemy o co chodzi
kochana jesteś
dziś Twój szkrab leniuchuje
Ja to "napuchniecie" tłumaczę sobie ze wszystko jest tam teraz bardziej ukrwione i dlatego ale czuję się niekomfortowo
Izetko już dawno miałam się zapytać czemu Wy się wyprowadziliście z Warszawy?
Cytat:
Dziewczyny to że tam napuchniete to normalka. Dzidzia uciska na naczynka no i niestety ja też miałam. Wiem że to nie wygodne i dziwnie wygląda ale taki urok. Na pocieszenie po porodzie zejdzie
dzięki za uspokojenie

Odebrałam wyniki
po godzinie (no po 45 minutach) 148 a po kolejnych 55 minutach 122 byłam u położnej i powiedziała że według niej nie muszę powtarzać dodatkowo umówiłam się z nią na przedporodową pogadankę na wtorek
Ale żeby nie było tak kolorowo hemoglobina i hematokryt i krwinki czerwone spadły mi już poniżej normy i nie zrobili mi badania przeciwciał
Stary 2014-03-06, 13:33   #3250
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Odebrałam wyniki
po godzinie (no po 45 minutach) 148 a po kolejnych 55 minutach 122 byłam u położnej i powiedziała że według niej nie muszę powtarzać dodatkowo umówiłam się z nią na przedporodową pogadankę na wtorek
Ale żeby nie było tak kolorowo hemoglobina i hematokryt i krwinki czerwone spadły mi już poniżej normy i nie zrobili mi badania przeciwciał

kochana to super wyniki mówiłam, że będzie dobrze i że nie będziesz powtarzać
a badania krwi to witaj w klubie też mi się pogorszyły od ostatniego badania ja miałam tylko raz przeciwciała badanie trzeba więcej?
Stary 2014-03-06, 14:21   #3251
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
kochana to super wyniki mówiłam, że będzie dobrze i że nie będziesz powtarzać
a badania krwi to witaj w klubie też mi się pogorszyły od ostatniego badania ja miałam tylko raz przeciwciała badanie trzeba więcej?
jeszcze raz dzieki za podtrzymywanie na duchu
Ja mam ujemna krew i mam badać w każdym trymestrze
Stary 2014-03-06, 16:27   #3252
Fikusek82
Wtajemniczenie

Siadł mi kręgosłup podnosiłam Darie i jak mnie przeszyło. Zamiast ćwiczyć będę leżeć bo ruszać się ledwo mogę

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Stary 2014-03-06, 18:18   #3253
Izetka_
Zadomowienie

Pradip-super, że nie musisz powtarzac badania i wszystko jest w normie teraz moja kolej

Wyprowadziliśmy się, bo nie wyobrażaliśmy sobie na dłużą metę naszego życia tam. Oboje pochodzimy ze wsi i nie dla nas takie wielkie miasto, poza tym nie lubiliśmy Warszawy(jak dobrze, ze w tej kwestii się zgadzamy) i chcieliśmy wrócic w nasze strony, ale tam nie mielibyśmy żadnych perspektyw, a M miał za dużo do stracenia w pracy, więc padło na Lublin bo mamy niedaleko do domu i to dużo spokojniejsze miejsce Nadal marzy nam się domek na wsi i ładne zielone podwórko Mój M uwielbia coś robic koło domu, coś posprzątac, poodśnieżąc, pozagrabiac, trawkę pokosic lubi... wiec jak jedziemy na wieś to przepada w domu Go nie ujrzysz

Fikusek
-to sie załatwiłaś

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

A kupiłam sobie dzisiaj buty, bo moje kozaki zmniejszyły obwód w łydce(bo przecież niemożliwe, że łydka powiększyła swój obwód ) i ledwo włazi mi noga

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2014-03-06, 19:25   #3254
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Siadł mi kręgosłup podnosiłam Darie i jak mnie przeszyło. Zamiast ćwiczyć będę leżeć bo ruszać się ledwo mogę
znam ten ból połóż sie na podłodze tylko z daleka od skaczącej Nadii
Cytat:
Pradip-super, że nie musisz powtarzac badania i wszystko jest w normie teraz moja kolej

Wyprowadziliśmy się, bo nie wyobrażaliśmy sobie na dłużą metę naszego życia tam. Oboje pochodzimy ze wsi i nie dla nas takie wielkie miasto, poza tym nie lubiliśmy Warszawy(jak dobrze, ze w tej kwestii się zgadzamy) i chcieliśmy wrócic w nasze strony, ale tam nie mielibyśmy żadnych perspektyw, a M miał za dużo do stracenia w pracy, więc padło na Lublin bo mamy niedaleko do domu i to dużo spokojniejsze miejsce Nadal marzy nam się domek na wsi i ładne zielone podwórko Mój M uwielbia coś robic koło domu, coś posprzątac, poodśnieżąc, pozagrabiac, trawkę pokosic lubi... wiec jak jedziemy na wieś to przepada w domu Go nie ujrzysz

A kupiłam sobie dzisiaj buty, bo moje kozaki zmniejszyły obwód w łydce(bo przecież niemożliwe, że łydka powiększyła swój obwód ) i ledwo włazi mi noga
Skoro ja pechowiec stulecia dałam radę to i u Ciebie będzie dobrze
To nasi mężowie by się dogadali. Mój od zawsze powtarzał ze nienawidzi stolicy i nie będzie tu mieszkał. Wiem że zmiana jego decyzji była dużym poświeceniem z jego strony i gdyby nie to ze tu też ma swój własny dom to to przeprowadzki w blokowisko bym go nie namówiła

Życzę Ci żeby butki sprawowały się super dopóki Ci sie nie znudzą a potem żeby okazały się tak samo felerną parą jak poprzednie i znów trzeba będzie zakupić nową parę
Stary 2014-03-06, 20:09   #3255
Fikusek82
Wtajemniczenie

Juz przeszło jeszcze troche kłuje, ale i tak jestem nie dozycia, przewiało mnie dzisiaj na spacerze i tak mnie zatoki nap...ją że zaraz zwariuje, juz wzięłam tabletki czekam na działanie, beznadziejny dzień, chce juz noc połozyć się i spać może jutro będzie lepiej.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Stary 2014-03-06, 21:25   #3256
meduzka88
Wtajemniczenie

Hej dziewuszki
Ostatnio Was zaniedbałam....ale tyle rzeczy mam ciągle do załatwienie ,że nie miałam za bardzo czasu ....
U nas wszystko dobrze,więc się nie martwcie
Postaram się Was nadrobić

http://www.suwaczki.com/tickers/860i2n0a6g42567u.png
meduzka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 07:04   #3257
Aldrin
Zakorzenienie

Witam piątkowo

Cytat:
jeszcze raz dzieki za podtrzymywanie na duchu
Ja mam ujemna krew i mam badać w każdym trymestrze
Też mam właśnie ujemną krew i badałam w II trymestrze tylko, może w III też będę

Cytat:
ała biedactwo, pradip dobrze radziła położyć się na ziemie ale doczytałam, że z kręgosłupem już było trochę lepiej, mam nadzieję, że jak dzisiaj wstałaś to już było lepiej

Cytat:

U Ciebie też będzie wszystko ok nic się nie martw samo wypicie nie jest złe, gorzej później więc nie zapomnij o cytrynce i o wodzie. Wyniki też będą dobre

nieeeee gdzie tam łydka nie zwiększa obwodu to wszystko przez te durne buty oby te nowe służyły

Cytat:
Napisane przez meduzka88 Pokaż wiadomość
Hej dziewuszki
Ostatnio Was zaniedbałam....ale tyle rzeczy mam ciągle do załatwienie ,że nie miałam za bardzo czasu ....

No nareszcie się odezwałaś cieszę się, że wszystko u Was dobrze ale nie zaniedbuj nas tak, bo się martwimy

To teraz jeszcze fiona i wiecznie nam zniknęły no
Stary 2014-03-07, 09:24   #3258
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meduzka88 Pokaż wiadomość
Hej dziewuszki
No to dzielnie czekamy że szybko wszystko pozałatwiasz i będziesz z nami częściej
Cytat:
Też mam właśnie ujemną krew i badałam w II trymestrze tylko, może w III też będę
a w karcie masz jedno miejsce na wpisanie wyniki cz 3? wydaje mi się że będziesz jeszcze miała ale może to mnie tak prześwietlają przez opryszczkę i inne ?
Malutko znów się nas zrobiło...

Fikusek jak się czujesz?
Stary 2014-03-07, 09:31   #3259
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
No to dzielnie czekamy że szybko wszystko pozałatwiasz i będziesz z nami częściej

a w karcie masz jedno miejsce na wpisanie wyniki cz 3? wydaje mi się że będziesz jeszcze miała ale może to mnie tak prześwietlają przez opryszczkę i inne ?
Malutko znów się nas zrobiło...

Fikusek jak się czujesz?
nawet nie wiem ile mam miejsca w karcie musze w domu zobaczyć
Stary 2014-03-07, 11:45   #3260
fiona27
Zakorzenienie

Hej kobietki

Cytat:
Witam piątkowo

To teraz jeszcze fiona i wiecznie nam zniknęły no
Jestem cały czas i czytam co piszecie, ale jakoś nie wiem co mam pisać

Nasze mamuśki coraz mnie się udzielają ...
Stary 2014-03-07, 11:51   #3261
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Hej kobietki

Jestem cały czas i czytam co piszecie, ale jakoś nie wiem co mam pisać

Nasze mamuśki coraz mnie się udzielają ...

co tam u Was? mąż jeszcze w domu rozumiem?
Stary 2014-03-07, 12:21   #3262
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
co tam u Was? mąż jeszcze w domu rozumiem?
W domku za tydzień jedzie, więc na to wygląda, ze jeszcze załapiemy się na zbadanie nasienia . U nas po staremu, dziękuje że pytasz . Choć jestem nie pocieszona i zrezygnowana, bo mąż mnie denerwował i w 13, 14 dc nie było fiku miku , więc nie mam co za bardzo liczyć na fasolkę.
W weekend byliśmy na imprezie ostro zakrapianej alkoholem czego efektem był szalony seksik może coś z tego się urodzi . Ogólnie to jakiś mały kryzysik staraniowy przechodzę w tym miesiącu i ciągle mam doła, dlatego też nie piszę do Was żeby nie zasmucać wątku .
Stary 2014-03-07, 12:31   #3263
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
W domku za tydzień jedzie, więc na to wygląda, ze jeszcze załapiemy się na zbadanie nasienia . U nas po staremu, dziękuje że pytasz . Choć jestem nie pocieszona i zrezygnowana, bo mąż mnie denerwował i w 13, 14 dc nie było fiku miku , więc nie mam co za bardzo liczyć na fasolkę.
W weekend byliśmy na imprezie ostro zakrapianej alkoholem czego efektem był szalony seksik może coś z tego się urodzi . Ogólnie to jakiś mały kryzysik staraniowy przechodzę w tym miesiącu i ciągle mam doła, dlatego też nie piszę do Was żeby nie zasmucać wątku .
możesz nam zasmucać może po burzliwym seksiku coś się urodzi szkoda, że w te dni nie było bara bara ale jak mąż nie zasłużył to cóż. Fajnie, że jeszcze zdążycie z badaniami przed jego wyjazdem, podziwiam Cie- Was, że dajecie radę tak żyć w ciągłych rozjazdach
Stary 2014-03-07, 12:51   #3264
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
możesz nam zasmucać może po burzliwym seksiku coś się urodzi szkoda, że w te dni nie było bara bara ale jak mąż nie zasłużył to cóż. Fajnie, że jeszcze zdążycie z badaniami przed jego wyjazdem, podziwiam Cie- Was, że dajecie radę tak żyć w ciągłych rozjazdach
No szkoda, ale co tam nic na siłę. Najbardziej mnie denerwuje to, że jeżeli teraz się nie uda to kolejne starania dopiero pod koniec maja, bo oczywiście męża nie będzie . i chyba dlatego mam tego dołka .A co do wyjazdów to już nawet nie chce mi sie gadać, każdy kolejny ma być ostatnim i tak w koło ...
Stary 2014-03-07, 13:43   #3265
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
No szkoda, ale co tam nic na siłę. Najbardziej mnie denerwuje to, że jeżeli teraz się nie uda to kolejne starania dopiero pod koniec maja, bo oczywiście męża nie będzie . i chyba dlatego mam tego dołka .A co do wyjazdów to już nawet nie chce mi sie gadać, każdy kolejny ma być ostatnim i tak w koło ...

no cóż kiedyś będzie ten ostatni raz a teraz trzymam kciuki aby w tym cyklu się udało
Stary 2014-03-07, 14:19   #3266
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

Hej ja też ostatnio jakoś nie mam weny do pisania. Wczoraj dopadł mnie jakiś kryzys psychiczny, chyba pierwszy raz aż tak duży. Wszystko się razem skumulowało i strasznie się popłakałam K. Coraz mniej mam siły, strasznie dokucza mi reumatyzm jeszcze nigdy nie bolały mnie tak stawy, skurcze łapią mnie coraz bardziej, strach przed porodem jest coraz większy, przeraża mnie to jak dam sobie radę z tą moją mała istotką i na dodatek wczoraj miałam urodziny, coraz starsza jestem a w sumie nic w życiu nie osiągnęłam Do tego dostałam od męża okulary i mi się one nie spodobały, a chłopak naprawdę się postarał, bo kupił nie byle jakie tylko CK
Na szczęście dziś już lepiej, chyba potrzebne było mi wyrzucenie z siebie tych emocji.
Właśnie pojechała ode mnie przyjaciółka, pogadałyśmy sobie o porodzie, opowiedziała mi o swoim, nie kazała mi się bać tylko podejść do tego jak do czegoś niesamowitego, prawie jak do cudu. oczywiście ona może sobie tak gadać, bo w momencie jak dotarła do szpitala miała już 6cm rozwarcia, skurcze zaczęła czuć dopiero po tym jak dostała kroplówkę czyli przy jakiś 8cm. Jej poród trwał jakieś 2h, rodziła z super ułożoną fryzurą i w pełnym makijażu. Nawet tusz jej się nie rozmazał, zaraz po śmigała jak mały motorek

Prad jak tam było na tych warsztatach? a temu twojemu Tż należą się baty za niedopilnowanie takiej super oferty.
Fiona podobno po alkoholu najszybciej spłodzić dziecko swoją droga ale zazdroszczę ci tego szalonego seksu, jak tylko po porodzie dojdę do siebie to chyba zajeżdżę tego mojego Tż nie mogę się doczekać kiedy brzuch przestanie mi przeszkadzać

Izetko
witaj w moim świecie cieknącej siary u mnie teraz wystarczy, że trochę namiętniej pocałuję się z K, a siara kapie jak na zawołanie I też polecam tak jak Justii wkładki z BD, są niedrogie a bardzo dobre

Edytowane przez e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Czas edycji: 2014-03-07 o 14:22
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 15:41   #3267
Fikusek82
Wtajemniczenie

Ewelika każdy przeżywa takie momenty ja tez wam trułam i teraz truje jak mnie złapie, dobrze że wyrzuciałaś z siebie wszystko i nie martw się napewno z malenstwem dasz sobie radę. Przyjaciółka ma racje, podejdź do porodu na luzie, nie stresuj się bo to nie pomoże a może zaszkodzić, mi stres przedłużył pierwszy poród bo też się stresowałam a wystarczyło troszkę wrzucić na luz.

Fionka a może po takim spontanie tak się uda. My o Darie się pół roku staraliśmy i też obliczałam kiedy niby te płodne dni i nic, nawet nad badaniami sie zastanawiałam, ale przecież jedno dziecko już mamy to raczej nic z nami złego być nie mogło. No i tego miesiąca co się niestaraliśmy nam się udało. W każdym bądź razie trzymam kciuki i nie dołuj się, masz synka jeszcze on musi widzieć radosną i uśmiechniętą mamę.

Dzisiaj się już dobrze czuję, coś musiałam nadwyrężyć wczoraj. Głowa niestety mnie dalej boli ale to zatoki albo od okularów muszę koniecznie się wybrać do okulisty bo wstyd się przyznać ale nie byłam od 8 lat a powinnam średnio raz na dwa lata gabinet odwiedzić.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Stary 2014-03-07, 15:59   #3268
fiona27
Zakorzenienie

Eweliczka czasami są takie dni, że trzeba się wypłakać, a bolące stawy na pewno Ci w tym nie pomagają. A co do porodu to jestem pewna, że dasz sobie radę. Widocznie nie jest, aż tak źle skoro kobiety decydują się na kolejne dzieci. Przecież nie jest powiedziane, ze Tobie nie pójdzie szybko. Lepiej tak się nastaw to może będzie Ci ciut lepiej dotrwać.
Czemu piszesz, że nic nie osiągnęłaś? Pewnie chodzi Ci o pracę ...
Ja mam taki sam problem. Zamiast szukać lepszej pracy to biorę się za drugie dziecko tylko ciekawe, gdzie ja pójdę jak będę miała 35 lat Chyba do spożywczaka Cholernie boje się o to... Cały czas mnie męczy ten temat .
W ciąży też masz większe libido niż przed?

No i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA

Fikusek ja to wcześniej już pisałam, że Cię podziwiam, że siedzisz w tym domu z dzieciakami i jeszcze nie zwariowałaś
Dziękuję, za słowa otuchy Jak by sie udało to na pewno dzięki upojnej nocy, a wtedy tym co nie mogą zajść poradzę dużo alkoholu i do dzieła

Edytowane przez fiona27
Czas edycji: 2014-03-07 o 16:01
fiona27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 19:38   #3269
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
O Marcelu nam pisz jak nie wiesz o czym i to ja jestem ostatnio od marudzenia na wątku więc odmiana w Twojej osobie mile widziana :P
Nie pamiętam już Ty wiesz dokładnie kiedy masz owulację? Mam nadzieję ze z tego szalonego seksu będzie fasolka
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45483728]Hej ja też ostatnio jakoś nie mam weny do pisania. Wczoraj dopadł mnie jakiś kryzys psychiczny, chyba pierwszy raz aż tak duży. Wszystko się razem skumulowało i strasznie się popłakałam K. Coraz mniej mam siły, strasznie dokucza mi reumatyzm jeszcze nigdy nie bolały mnie tak stawy, skurcze łapią mnie coraz bardziej, strach przed porodem jest coraz większy, przeraża mnie to jak dam sobie radę z tą moją mała istotką i na dodatek wczoraj miałam urodziny, coraz starsza jestem a w sumie nic w życiu nie osiągnęłam Do tego dostałam od męża okulary i mi się one nie spodobały, a chłopak naprawdę się postarał, bo kupił nie byle jakie tylko CK
Na szczęście dziś już lepiej, chyba potrzebne było mi wyrzucenie z siebie tych emocji.
Właśnie pojechała ode mnie przyjaciółka, pogadałyśmy sobie o porodzie, opowiedziała mi o swoim, nie kazała mi się bać tylko podejść do tego jak do czegoś niesamowitego, prawie jak do cudu. oczywiście ona może sobie tak gadać, bo w momencie jak dotarła do szpitala miała już 6cm rozwarcia, skurcze zaczęła czuć dopiero po tym jak dostała kroplówkę czyli przy jakiś 8cm. Jej poród trwał jakieś 2h, rodziła z super ułożoną fryzurą i w pełnym makijażu. Nawet tusz jej się nie rozmazał, zaraz po śmigała jak mały motorek

Prad jak tam było na tych warsztatach? a temu twojemu Tż należą się baty za niedopilnowanie takiej super oferty. [/QUOTE]
Ej kochana dobrze że z koleżanką pogadałaś i obyś wzięła sobie do serduszka jej słowa
Miałaś urodziny i spędziłaś je bez nas nie wiem czemu nie wiedziałam że to wczoraj bo bym Cię smsami męczyła a tak to spóźnione wszystkiego najlepszego, uśmiechu, zdrowego i grzecznego maleństwa i ekspresowego porodu
W temacie osiągnięć wolę się nie wypowiadać bo też bardzo dołuje mnie ten temat a z bólem stawów nie pomogę bo też się z tym męczę...
Na warsztatach było nawet ok ale trochę się nudziłam bo o fotelikach i z ratownikiem widziałam w poprzedniej edycji, o Enfamilu babka się powtarzała i z Palmersa też ale wróciłam z kilkoma smoczkami, próbkami "dzidziusia",Emfalilu i palmersa i śliniaczkami więc jeśli nie nowe wiadomości to prezenty się przydadzą
Cytat:
Dzisiaj się już dobrze czuję, coś musiałam nadwyrężyć wczoraj. Głowa niestety mnie dalej boli ale to zatoki albo od okularów muszę koniecznie się wybrać do okulisty bo wstyd się przyznać ale nie byłam od 8 lat a powinnam średnio raz na dwa lata gabinet odwiedzić.
To motywuję Cię do wizyty u okulisty bo sama odwlekam to jak moge a jestem pewna że powinnam już na stałe nosić okulary

Byłam dziś u gina na nfz i on nic niepokojącego w podwoziu nie dojrzał nawet jak powiedziałam ze coś tam nie tak czuję niby dobrze że nie wykupiłam tego antybiotyku za 5 dych ale już sobie wmówiłam że mnie pobolewa no i pewnie za tydzień ten pierwszy lekarz zapyta czemu go nie brałam No i dostałam luteinę bo mu się mój napięty brzuch nie spodobał brała któraś z Was?
Stary 2014-03-07, 20:49   #3270
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

Dziękuję dziewczyny

Fikusku chyba muszę tak do porodu podejść, bo chyba oszaleję jak ciągle będę się zadręczać...Marsz do okulisty faktycznie zatoki mogą cię boleć od oczu

Fionka tak o pracę chodzi, coraz bliżej 30 a ja jeszcze w sumie nie miałam porządnej
Libido oj mam, mam jak widzę mojego K to ach bym go... ale jak zaczynamy przytulanki to ja zaraz się męczę i blada.

Prad jak na złość wczoraj nie miałam internetu i nie mogłam nawet do was napisać. Dobre i gratisy
Dostałaś dopochwową? Ja brałam dłuższy czas 2x1 dopochwową, rano i wieczorem. Najpierw na początku ciąży profilaktycznie ze względu na reumatyzm, a potem Bo też brzuch mi twardniał, ale po niej była duża poprawa. Na ostatniej wizycie już mi nie przepisał, bo stwierdził że na tym etapie twardnięcia nie są niebezpieczne. Tak więc spokojnie możesz ją brać, na pewno nie zaszkodzi.

Muszę wam coś opowiedzieć, co się u nas w nocy dziś wydarzyło jak mam mi o tym powiedziała to popłakałam się ze śmiechu
Mamy w domu psa, ale ma on pozwolone przebywać tylko na parterze, a na piętra nie wolno mu wchodzić (chociaż rzadko tego przestrzega ). No i wczoraj się okazało, że od pewnego czasu my nie wiedzieliśmy o tym a ta menda sypiała na kanapie w salonie telewizyjnym. A dowiedzieliśmy się o tym w ten sposób, że wczoraj mama zasnęła podczas oglądania filmu. Tata nie budząc jej pogasił światła i poszedł spać do sypialni. A nasz kochany piesek myśląc, że wszyscy już śpią, na legala chciał wskoczyć sobie na kanapę. A że na tej kanapie spała mama to wskoczył jej na głowę Tata rano stwierdził, że już dawno mama w takim tempie nie wskakiwała mu do łóżka Oboje ona i pies przestraszyli się w pierwszej chwili niesamowicie
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości