|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Siemka
![]() Justii dziecko potrzebuje mięcha, więc jesteś usprawiedliwiona Cytat:
![]() no i brawa za kolejny etap ciąży chyba się ciesze, że póki co mnie omija ![]() Cytat:
![]() Martwię się tą meduzką ??????? gdzie Ty jesteś ???????? |
||
|
|
|
#3242 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z czym robiłaś? za mało farszu dałaś jak wyszły płaskie ale i tak najważniejsze że smaczne ![]() Cytat:
moje zwolnienie od razu trafia do księgowej więc o to jestem spokojna Cytat:
gratulować kolejnego poziomu? szoruj do sklepu po wkładki (w rossmanie była jakiś czas temu promocja może jeszcze jest)Cytat:
Cytat:
wybaczam no bo co mi pozostało ![]() Cytat:
chyba mnie coś w podwoziu dopada bo jakoś mi dziwnie dobrze że jutro wizyta to pewnie coś dostanę.Ale jestem zła. @ tygodnie temu u męta w pracy przecenili okna dachowe. Wysupłałam pieniądze i miał kupować. W piątek nie bo nie ma miejsca w samochodzie, w sobotę nie bo balował, w niedziele nie bo odsypiał, przez cały kolejny tydzień nie bo był na zwolnieniu. Zabrał się za to wczoraj i cena była prawie 2 razy wyższa niż na początku
|
||||||
|
|
|
#3243 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Dzisiaj będę piekła muffinki i chodzą za mną kokosanki takie czekoladowe obtaczane w wiórkach kokosowych, ale jeszcze niew iem czy potrafie je zrobic ![]() Aldrin-ja się jakoś wielce nie cieszę z tej siary, ale sobie myślę, że skoro się już pojawiła to możę nie będę miała problemu z pokarmem, bo bardzo mi zależy na karmieniu piersią ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Pradip-coś Ci ostatnio humorek nie dopisuje , że taki leniuch z Niego
|
#3244 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli już będziesz znać wyniki glukozy? to daj szybko znać ![]() z podwoziem też mi jakoś dziwnie ostatnio, czuje jakby młody sie pchał na świat tak mi strasznie na szyjkę naciska, że czasem aż się boje i leże za chwile zrobi fikołka i jest ok a po paru dniach znów to samo ![]() no a mężowi się należą fajnie, że macie taniej ale mogliście mieć jeszcze taniej ![]() Cytat:
![]() no i oby pokarmu było dużo
|
||
|
|
|
#3245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no niestety z humorem u mnie klapa wczoraj się jeszcze denerwowałam bo mały po raz pierwszy praktycznie się nie ruszał...Odpoczywaj na wsi i przyjeżdżaj z pięknymi ciuszkami Cytat:
Ja nie czuje nacisku na szyjkę ale bardziej takie jakby napuchniecie na zewnątrz nie wiem jak to opisać czasem po długiej jeździe na rowerze czuć takie "spięcie" no ale przecież to nie mięśnie żeby mi się robiły twarde ![]() Ano nalezą mu się i nie tylko za to ale nawet nie mam nastroju na awantury i wole przemilczeć... |
||
|
|
|
#3246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To dobrze, że masz wizytę, powiedz o tym |
|
|
|
|
#3247 |
|
Zadomowienie
|
Pradip-podrzucę całą furę aby tylko Ci się humor poprawił
ale powiedz na wizycie to i my się dowiemy o co chodzi
|
#3248 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny to że tam napuchniete to normalka. Dzidzia uciska na naczynka no i niestety ja też miałam. Wiem że to nie wygodne i dziwnie wygląda ale taki urok. Na pocieszenie po porodzie zejdzie
|
#3249 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dziś Twój szkrab leniuchuje ![]() Ja to "napuchniecie" tłumaczę sobie ze wszystko jest tam teraz bardziej ukrwione i dlatego ale czuję się niekomfortowo Izetko już dawno miałam się zapytać czemu Wy się wyprowadziliście z Warszawy? Cytat:
Odebrałam wyniki po godzinie (no po 45 minutach) 148 a po kolejnych 55 minutach 122 byłam u położnej i powiedziała że według niej nie muszę powtarzać ![]() Ale żeby nie było tak kolorowo hemoglobina i hematokryt i krwinki czerwone spadły mi już poniżej normy
|
|||
|
|
|
#3250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana to super wyniki a badania krwi to witaj w klubie też mi się pogorszyły od ostatniego badania |
|
|
|
|
#3251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam ujemna krew i mam badać w każdym trymestrze |
|
|
|
|
#3252 |
|
Wtajemniczenie
|
Siadł mi kręgosłup podnosiłam Darie i jak mnie przeszyło. Zamiast ćwiczyć będę leżeć bo ruszać się ledwo mogę
|
#3253 |
|
Zadomowienie
|
Pradip-super, że nie musisz powtarzac badania i wszystko jest w normie
teraz moja kolej![]() Wyprowadziliśmy się, bo nie wyobrażaliśmy sobie na dłużą metę naszego życia tam. Oboje pochodzimy ze wsi i nie dla nas takie wielkie miasto, poza tym nie lubiliśmy Warszawy(jak dobrze, ze w tej kwestii się zgadzamy) i chcieliśmy wrócic w nasze strony, ale tam nie mielibyśmy żadnych perspektyw, a M miał za dużo do stracenia w pracy, więc padło na Lublin bo mamy niedaleko do domu i to dużo spokojniejsze miejsce wiec jak jedziemy na wieś to przepada w domu Go nie ujrzysz![]() Fikusek-to sie załatwiłaś ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- A kupiłam sobie dzisiaj buty, bo moje kozaki zmniejszyły obwód w łydce(bo przecież niemożliwe, że łydka powiększyła swój obwód
|
#3254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
połóż sie na podłodze tylko z daleka od skaczącej Nadii Cytat:
To nasi mężowie by się dogadali. Mój od zawsze powtarzał ze nienawidzi stolicy i nie będzie tu mieszkał. Wiem że zmiana jego decyzji była dużym poświeceniem z jego strony i gdyby nie to ze tu też ma swój własny dom to to przeprowadzki w blokowisko bym go nie namówiła Życzę Ci żeby butki sprawowały się super dopóki Ci sie nie znudzą a potem żeby okazały się tak samo felerną parą jak poprzednie i znów trzeba będzie zakupić nową parę
|
||
|
|
|
#3255 |
|
Wtajemniczenie
|
Juz przeszło jeszcze troche kłuje, ale i tak jestem nie dozycia, przewiało mnie dzisiaj na spacerze i tak mnie zatoki nap...ją że zaraz zwariuje, juz wzięłam tabletki czekam na działanie, beznadziejny dzień, chce juz noc połozyć się i spać może jutro będzie lepiej.
|
#3256 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewuszki
![]() Ostatnio Was zaniedbałam....ale tyle rzeczy mam ciągle do załatwienie ,że nie miałam za bardzo czasu .... U nas wszystko dobrze,więc się nie martwcie ![]() Postaram się Was nadrobić
|
#3257 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam piątkowo
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nieeeee gdzie tam łydka nie zwiększa obwodu to wszystko przez te durne buty oby te nowe służyły ![]() Cytat:
No nareszcie się odezwałaś cieszę się, że wszystko u Was dobrze ale nie zaniedbuj nas tak, bo się martwimy To teraz jeszcze fiona i wiecznie nam zniknęły no
|
||||
|
|
|
#3258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Malutko znów się nas zrobiło... Fikusek jak się czujesz? |
||
|
|
|
#3259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3260 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobietki
Jestem cały czas i czytam co piszecie, ale jakoś nie wiem co mam pisać Nasze mamuśki coraz mnie się udzielają ...
|
#3261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co tam u Was? mąż jeszcze w domu rozumiem? |
|
|
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
W domku za tydzień jedzie, więc na to wygląda, ze jeszcze załapiemy się na zbadanie nasienia . U nas po staremu, dziękuje że pytasz
W weekend byliśmy na imprezie ostro zakrapianej alkoholem czego efektem był szalony seksik może coś z tego się urodzi . Ogólnie to jakiś mały kryzysik staraniowy przechodzę w tym miesiącu i ciągle mam doła, dlatego też nie piszę do Was żeby nie zasmucać wątku .
|
#3263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że w te dni nie było bara bara ale jak mąż nie zasłużył to cóż. Fajnie, że jeszcze zdążycie z badaniami przed jego wyjazdem, podziwiam Cie- Was, że dajecie radę tak żyć w ciągłych rozjazdach
|
|
|
|
|
#3264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no cóż kiedyś będzie ten ostatni raz a teraz trzymam kciuki aby w tym cyklu się udało
|
|
|
|
|
#3266 |
|
Konto usunięte
|
Hej ja też ostatnio jakoś nie mam weny do pisania. Wczoraj dopadł mnie jakiś kryzys psychiczny, chyba pierwszy raz aż tak duży. Wszystko się razem skumulowało i strasznie się popłakałam K. Coraz mniej mam siły, strasznie dokucza mi reumatyzm jeszcze nigdy nie bolały mnie tak stawy, skurcze łapią mnie coraz bardziej, strach przed porodem jest coraz większy, przeraża mnie to jak dam sobie radę z tą moją mała istotką i na dodatek wczoraj miałam urodziny, coraz starsza jestem a w sumie nic w życiu nie osiągnęłam
Do tego dostałam od męża okulary i mi się one nie spodobały, a chłopak naprawdę się postarał, bo kupił nie byle jakie tylko CK Na szczęście dziś już lepiej, chyba potrzebne było mi wyrzucenie z siebie tych emocji. Właśnie pojechała ode mnie przyjaciółka, pogadałyśmy sobie o porodzie, opowiedziała mi o swoim, nie kazała mi się bać tylko podejść do tego jak do czegoś niesamowitego, prawie jak do cudu. oczywiście ona może sobie tak gadać, bo w momencie jak dotarła do szpitala miała już 6cm rozwarcia, skurcze zaczęła czuć dopiero po tym jak dostała kroplówkę czyli przy jakiś 8cm. Jej poród trwał jakieś 2h, rodziła z super ułożoną fryzurą i w pełnym makijażu. Nawet tusz jej się nie rozmazał, zaraz po śmigała jak mały motorek Prad jak tam było na tych warsztatach? a temu twojemu Tż należą się baty za niedopilnowanie takiej super oferty. Fiona podobno po alkoholu najszybciej spłodzić dziecko swoją droga ale zazdroszczę ci tego szalonego seksu, jak tylko po porodzie dojdę do siebie to chyba zajeżdżę tego mojego Tż ![]() nie mogę się doczekać kiedy brzuch przestanie mi przeszkadzać Izetko witaj w moim świecie cieknącej siary u mnie teraz wystarczy, że trochę namiętniej pocałuję się z K, a siara kapie jak na zawołanie I też polecam tak jak Justii wkładki z BD, są niedrogie a bardzo dobre Edytowane przez e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 Czas edycji: 2014-03-07 o 14:22 |
|
|
|
#3267 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewelika każdy przeżywa takie momenty ja tez wam trułam i teraz truje jak mnie złapie, dobrze że wyrzuciałaś z siebie wszystko i nie martw się napewno z malenstwem dasz sobie radę. Przyjaciółka ma racje, podejdź do porodu na luzie, nie stresuj się bo to nie pomoże a może zaszkodzić, mi stres przedłużył pierwszy poród bo też się stresowałam a wystarczyło troszkę wrzucić na luz.
Fionka a może po takim spontanie tak się uda. My o Darie się pół roku staraliśmy i też obliczałam kiedy niby te płodne dni i nic, nawet nad badaniami sie zastanawiałam, ale przecież jedno dziecko już mamy to raczej nic z nami złego być nie mogło. No i tego miesiąca co się niestaraliśmy nam się udało. W każdym bądź razie trzymam kciuki i nie dołuj się, masz synka jeszcze on musi widzieć radosną i uśmiechniętą mamę. Dzisiaj się już dobrze czuję, coś musiałam nadwyrężyć wczoraj. Głowa niestety mnie dalej boli ale to zatoki albo od okularów muszę koniecznie się wybrać do okulisty bo wstyd się przyznać ale nie byłam od 8 lat a powinnam średnio raz na dwa lata gabinet odwiedzić.
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
Eweliczka czasami są takie dni, że trzeba się wypłakać, a bolące stawy na pewno Ci w tym nie pomagają. A co do porodu to jestem pewna, że dasz sobie radę. Widocznie nie jest, aż tak źle skoro kobiety decydują się na kolejne dzieci. Przecież nie jest powiedziane, ze Tobie nie pójdzie szybko. Lepiej tak się nastaw to może będzie Ci ciut lepiej dotrwać.
Czemu piszesz, że nic nie osiągnęłaś? Pewnie chodzi Ci o pracę ... Ja mam taki sam problem. Zamiast szukać lepszej pracy to biorę się za drugie dziecko tylko ciekawe, gdzie ja pójdę jak będę miała 35 lat W ciąży też masz większe libido niż przed? ![]() No i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA Fikusek ja to wcześniej już pisałam, że Cię podziwiam, że siedzisz w tym domu z dzieciakami i jeszcze nie zwariowałaś ![]() Dziękuję, za słowa otuchy
Edytowane przez fiona27 Czas edycji: 2014-03-07 o 16:01 |
|
|
|
#3269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to ja jestem ostatnio od marudzenia na wątku więc odmiana w Twojej osobie mile widziana :PNie pamiętam już Ty wiesz dokładnie kiedy masz owulację? Mam nadzieję ze z tego szalonego seksu będzie fasolka ![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45483728]Hej ja też ostatnio jakoś nie mam weny do pisania. Wczoraj dopadł mnie jakiś kryzys psychiczny, chyba pierwszy raz aż tak duży. Wszystko się razem skumulowało i strasznie się popłakałam K. Coraz mniej mam siły, strasznie dokucza mi reumatyzm jeszcze nigdy nie bolały mnie tak stawy, skurcze łapią mnie coraz bardziej, strach przed porodem jest coraz większy, przeraża mnie to jak dam sobie radę z tą moją mała istotką i na dodatek wczoraj miałam urodziny, coraz starsza jestem a w sumie nic w życiu nie osiągnęłam Do tego dostałam od męża okulary i mi się one nie spodobały, a chłopak naprawdę się postarał, bo kupił nie byle jakie tylko CK Na szczęście dziś już lepiej, chyba potrzebne było mi wyrzucenie z siebie tych emocji. Właśnie pojechała ode mnie przyjaciółka, pogadałyśmy sobie o porodzie, opowiedziała mi o swoim, nie kazała mi się bać tylko podejść do tego jak do czegoś niesamowitego, prawie jak do cudu. oczywiście ona może sobie tak gadać, bo w momencie jak dotarła do szpitala miała już 6cm rozwarcia, skurcze zaczęła czuć dopiero po tym jak dostała kroplówkę czyli przy jakiś 8cm. Jej poród trwał jakieś 2h, rodziła z super ułożoną fryzurą i w pełnym makijażu. Nawet tusz jej się nie rozmazał, zaraz po śmigała jak mały motorek Prad jak tam było na tych warsztatach? a temu twojemu Tż należą się baty za niedopilnowanie takiej super oferty. [/QUOTE] Ej kochana Miałaś urodziny i spędziłaś je bez nas nie wiem czemu nie wiedziałam że to wczoraj bo bym Cię smsami męczyła a tak to spóźnione wszystkiego najlepszego, uśmiechu, zdrowego i grzecznego maleństwa i ekspresowego porodu W temacie osiągnięć wolę się nie wypowiadać bo też bardzo dołuje mnie ten temat a z bólem stawów nie pomogę bo też się z tym męczę... Na warsztatach było nawet ok ale trochę się nudziłam bo o fotelikach i z ratownikiem widziałam w poprzedniej edycji, o Enfamilu babka się powtarzała i z Palmersa też ale wróciłam z kilkoma smoczkami, próbkami "dzidziusia",Emfalilu i palmersa i śliniaczkami więc jeśli nie nowe wiadomości to prezenty się przydadzą Cytat:
Byłam dziś u gina na nfz i on nic niepokojącego w podwoziu nie dojrzał nawet jak powiedziałam ze coś tam nie tak czuję niby dobrze że nie wykupiłam tego antybiotyku za 5 dych ale już sobie wmówiłam że mnie pobolewa no i pewnie za tydzień ten pierwszy lekarz zapyta czemu go nie brałam brała któraś z Was?
|
||
|
|
|
#3270 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję dziewczyny
Fikusku chyba muszę tak do porodu podejść, bo chyba oszaleję jak ciągle będę się zadręczać...Marsz do okulisty faktycznie zatoki mogą cię boleć od oczu Fionka tak o pracę chodzi, coraz bliżej 30 a ja jeszcze w sumie nie miałam porządnej Libido oj mam, mam jak widzę mojego K to ach bym go... ale jak zaczynamy przytulanki to ja zaraz się męczę i Prad jak na złość wczoraj nie miałam internetu i nie mogłam nawet do was napisać. Dobre i gratisy Dostałaś dopochwową? Ja brałam dłuższy czas 2x1 dopochwową, rano i wieczorem. Najpierw na początku ciąży profilaktycznie ze względu na reumatyzm, a potem Bo też brzuch mi twardniał, ale po niej była duża poprawa. Na ostatniej wizycie już mi nie przepisał, bo stwierdził że na tym etapie twardnięcia nie są niebezpieczne. Tak więc spokojnie możesz ją brać, na pewno nie zaszkodzi. Muszę wam coś opowiedzieć, co się u nas w nocy dziś wydarzyło jak mam mi o tym powiedziała to popłakałam się ze śmiechu ![]() Mamy w domu psa, ale ma on pozwolone przebywać tylko na parterze, a na piętra nie wolno mu wchodzić (chociaż rzadko tego przestrzega ). No i wczoraj się okazało, że od pewnego czasu my nie wiedzieliśmy o tym a ta menda sypiała na kanapie w salonie telewizyjnym. A dowiedzieliśmy się o tym w ten sposób, że wczoraj mama zasnęła podczas oglądania filmu. Tata nie budząc jej pogasił światła i poszedł spać do sypialni. A nasz kochany piesek myśląc, że wszyscy już śpią, na legala chciał wskoczyć sobie na kanapę. A że na tej kanapie spała mama to wskoczył jej na głowę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.

pewnie podekscytowani wizytą
chyba się ciesze, że póki co mnie omija
na spotaknia będziemy chodzic w poniedziałki o 19
dobrze że jutro wizyta to pewnie coś dostanę.

wczoraj się jeszcze denerwowałam bo mały po raz pierwszy praktycznie się nie ruszał...

Do tego dostałam od męża okulary i mi się one nie spodobały, a chłopak naprawdę się postarał, bo kupił nie byle jakie tylko CK