|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Cytat:
![]() Jednak Roszek jest dzieckiem ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3242 |
MBZ♥
|
Moderna, mina miażdży
![]() Kolejny Wątkowy Przystojniak rośnie ![]() Dołączam z Paniką do klubu skarpetkowców z hmu ![]() ![]() wpadam na obiad ![]() Anika to kciukam ![]() Demeter chwal się więcej ![]() Zosia dziś rano po wyjściu z łóżeczka otworzyła szufladę szafki nocnej i włazła do niej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolejne pytania debila: ile warstw tego ciasta dać? czy tą formę na tartę natłuścić jakoś/papierem wyłożyć/ walnąć ciasto po prostu? czy to jajo rozmieszać z tym jogurtem/miksować jakoś? no i ile to piec i w jakieś temp/ z cudobiegami czy bez? ech, życie jest ciężkie, jeszcze z Maca do domu nie dowożą, i ja się pytam jak żyć panie prezesie??? jak żyć??? ![]()
![]() |
#3244 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() powiedziałaś A to będziesz musiała B !!!!! sama dupska nie ruszysz do JolanT to ja to zrobie ![]() ![]() ![]() szykuj fote Z ! ![]() bosh ja z Wami pitu pitu bo oderwać się nie mogę i nic nie robie więcej ![]()
![]() |
#3245 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3246 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3247 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale takiego hamburgera tez odkażasz? bo ja bym się bała zjeść jedzenie jedzeniopodobne ![]() ![]() Cytat:
HA! i mam moje problemy rozwiązane te z -jak zrobić taka ilość jedzenia na roczek .... piekarnik nadal nie działa . problem z glowy .będzie ciasto ![]() ![]() ![]() ![]()
J . N . R ![]() Edytowane przez nestelle Czas edycji: 2014-03-06 o 12:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3248 | |
Zakorzenienie
|
aleś mi smaka zrobiła. 1000 lat nie jadłam.
w ramkę... ![]() MODERNizujesz znaczy? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a! wczoraj sobie kminiłam jak się miał Roch nazywać i nie mogłam sobie przypomnieć. jak? bo były dwie opcje?
![]() ![]() |
![]() |
#3249 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3250 |
MBZ♥
|
Nestelle, ja tam się Roszkowi wcale nie dziwię
![]() A kuku Ciocie-- z szuflady ![]() i taka bywam poważna ![]() Edytowane przez BYou Czas edycji: 2014-03-06 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3251 |
Zakorzenienie
|
Jezusiu i Maryja pół dnia a wy już 4,5 strony
![]() idą nam zęby na pewno więcej niż jeden gorączka spowodowana ząbkowaniem dałam małej przed chwilą chrupkę i tak ciumkała i chciała ugryźć i jak się rozpłakała to nie mogłam jej uspokoić a póki co temp. zbita do 37,5 palce ciągle w buzi już więcej chrupki nie chciała |
![]() ![]() |
![]() |
#3252 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3253 |
Zakorzenienie
|
heh... a co się podziało???
![]() ![]() i jaka bieliźniarska ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no to przynajmniej wiesz o co biega. ufff ![]()
![]() |
#3254 |
Zadomowienie
|
Kurna, nie spamowac tyle spamiary jedne
![]() ![]() Witam moje kochanienkie ![]() Tyle natrzaskalyscie ze nic nie pamiętam ![]() Moderna, wozek nie smierdzi ![]() ![]() Oliwka, mozna pomyslec cos z tym Toruniem. Nocki wspolczuje ![]() Scarlett, leje z matki sanepid ![]() Pani, Torres boski. Szczoteczkowe twarze ![]() Bzinka, dobrze ze z Hanią lepiej, wozek ![]() ![]() Villga ![]() Kasia, przesrana noc ![]() Dragusia, probowalam rozkminic co to za warzywa, ale sie poddalam ![]() W zwiazku z tym ze w lidlu wloski tydzien, tz narobil zapasow makaronow, arborio, gniocchi, oliwek, serow i bog wie czego jeszcze chyba na pol roku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3255 |
MBZ♥
|
Nestelle, a piekarnik niedouratowania?;/
Pani bo to zdjęcie tuż po pobudce ![]() ![]() Demeter ![]() Oliwko to uff, uff ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3256 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3257 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- padłam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- dokładnie ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- kuźwa!!!!! mójjj kalafiorrrrrrrrr!!!!!!!! lece ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3258 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale najbardziej mi orzeszki smakowały ![]() uwielbiam ten widok. taki dzidziusiowaty. do przedszkola będzie spał w pajacach ![]() (choć kupiłam już piżamkę dorosłą... w samoloty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3259 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
a tak poważnie to się z niego tancerz robi, mamy ubaw Cytat:
![]() Moderna widzę ze ty na wszystko przygotowana, nawet gaśnica w kuchni jest ![]() Nestelle on wołał : "uciekajmy stąd, mama, uciekajmy!" miałam iść dziś z małym na basen ale pani doktor odradziła bo wczoraj był szczepiony, pogoda do dupy, muszę wsadzić dupska do auta i młodą na zajęciach odwieźć, jak mi się nie chce, probuje sciagnąć babcię żeby przynajmniej z młodym została w domu ![]() czy ma ktoś sprawdzony przepis na tego bananowca? wiem ze sie przewijało ale jakoś niewyfiltrowałam ,. robię urodziny dla kilku znajomych w nd i coś musze miec zjadliwego dla malutkich dzieci ![]()
![]() |
#3260 |
Zadomowienie
|
U nas w niedzielę impreza. Kini roczek połączony z imieninami Tz. (Impreza urodzinowa u nas przed urodzinami ;-) )Jade dzis na zakupy, liste zrobilam a pewnie i tak połowy nie zapisałam.
---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Wkurzam sie bo mówię, że impr.w niedzielę a i tak do niektórych to nie dociera i pewnie w sobote sie zwalą a w sobote to będę mieć cyrk na kolkach z przygotowaniami... Edytowane przez Villga Czas edycji: 2014-03-06 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3261 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiedziałam ze Ty najbardziej się ucieszysz (malpo jedna ![]() ![]() ![]() ![]() hehe no przeboska ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() piekarnik od 2 tyg? teraz będą 3 chyba nadal nie naprawiony .pan zasugerował nowy bo do tego trudno już o części . no ale bezsens nowy jak my się budujemy ...tam kupie nowy . także czekam na tą czesc której ponoc już nigdzie nie ma.... Cytat:
![]() Cytat:
a w sobote dzwi nie otwieraj ![]() Alliw - włoskie żarcie ![]()
![]() |
#3262 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyślij privem to jedzenie, upiekę Ci w moim Cytat:
![]() ![]() ![]() dziecko śpi, mam budzić??? ![]() ![]() koko-spoko, ja zawsze twierdziłam, że kalafior jest niejadalny, surowy czy rozgotowany, podziękuję... co masz jeszcze na obiad?
![]() |
#3263 |
Zadomowienie
|
Nestelle, to sie jeszcze może zmienić ale...
Ciasto z bezą i malinami Szarlotke Mufinki dla Kini i siostrzenca Salatke brokulowo-jakeczna Jakąś drugą salatke ale to sie okaze jaką Tort owocowy piecze kuzynka A co jeszcze to moze jutro mnie natchnie ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- A właśnie-macie pomysł na jakąś szybką przekąske żeby sie nadawala dla najmlodszych? ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3264 |
Zakorzenienie
|
rannnyyyyyy, przed chwilą wróciłam ze spacerniaka, padnięta jestem, w warzywniaku wzięłam ostatnią cukinię, chyba moje osiedle czyta wizaż.... gardło mnie boli jak cholera po tym wyjściu, oj, jak tak jutro będzie to będę cierpieć u dentysty.....
#3265 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3266 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z podkreślonym pojechałaś, może o reszcie z forum też napiszesz i to będzie podsumowanie poznawcze każdej z nas ![]() Cytat:
![]() i chyba tak samo jak ja nie lubisz wykładania tu kawy na ławę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no tylko patrzeć jak wyjdzie ![]() Cytat:
![]() lokaski na główce będą ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3267 |
Zakorzenienie
|
To moze dobrze....
Scarlet ja natluszczam, rozwijam Plat ciasta .mieszam jogurt z zotkiem lyzka
#3268 |
Zakorzenienie
|
żrem tantum verde, ale boooooliiiiii.......
#3269 |
Zakorzenienie
|
Nestelle - ja ost zapodalam na fejsa fajne bagietki - mozd ktoras bedzis taka dobra i skopiuje linka
![]() Dragusia - to ja sie Pytam z kim Cie pomylilam ..!!? ![]() Moderna & BYou ![]() Pani - sama nawet bym sie nie odeazyla dotykac sufitu - napisalam mu smsa ![]() Wiecie co Mam problem - NIGDZIE nie moge Kupic workow do mojego odkurzacza ( kulezanka dala mk za free, ale nie mowila ze tyle zachodu z tym bedzie ). Bylam dzis chyba w 5 sklepach i Nie Ma ![]() Milun szczesliwy - wywalilam wszystkie zabawki na srodek pokoju ![]() Chcialam nagrac Filmik i co BRAK pamieci na tele ![]() Ide na dywan. Troche ruchu sie przyda haha Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3270 |
Rozeznanie
|
no własnie obawiam się ze wszystko co może zjesc roczniak lub 16 miesieczne dziecko (bo takie tez bedzie) raczej dupy nie urwie z wrazenia. i mam teraz myślenice bo ja tortów nie umiem robic, tzn nigdy nie robiłam wiec wymysliłam ze moze coś takiego. ale jak tak dalej pójdzie to sie na torta rzuce jakiegos prostego a dzieci sobie popatrzą
![]() dziś zrobiłam szarlotkę, może jutro spróbuję tego bananowca jak mi się będzie chciało, pogoda do bani to dzieci nie bede wyganiac na siłe na zewnatrz tylko siedziec na dupie w domu a na galeryjkę kaski nie mam
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.