|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#37231 |
|
Rzabbocop
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później
Ann pazurki po prostu są widoczne na żebrach, ja je miałam po wiosłowaniu po kilka godzin dziennie ciezkimi wiosłami na ciężkiej krypie
![]() Gnomo to są stare zdjęcia, do tej formy brakuje mi 8 kg i trochę więcej cm ![]() A kompleksów się nie pozbyłam, wklejanie zdjęć to moja terapia poza tym jestem starsza i mam więcej problemów na głowie i troszkę mniej sie przejmuję.
|
|
|
|
#37232 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
ja mam zawijanie gołąbków przed sobą, ale czekam aż słońce zajdzie, bo mi się nie chce w żarze kucharzyć ![]() Navi dzisiaj wraca chyba wieczorem, ciekawe jak wrażenia
|
|
|
|
|
#37233 |
|
Zakorzenienie
|
pohitowałam tak że mi niedobrze i się trzęsę, uff to na dziś z głowy
fotencje powysyłam
|
|
#37234 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się pozbyłam ... starych
![]() teraz mam nowe
|
#37235 |
|
Zakorzenienie
|
Skąd ja to znam No właśnie, ciekawe kiedy Navi się pojawi (nie czuję, że rymuję ) i jak jej poszło
|
#37236 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Beatko-fajnie masz z tą Krynicą wypij 1-szego zdrowie państwa młodych-starszych o rok E- a Ty mnie tu nie strasz tylko leć do lekarza chyba,że chcesz zestresować ciężarną ale wtedy to wiesz... Rzęska-a jakie Ty masz nowe kompleksy? chętnie posłucham tych bzdurek ____________________ wiater się coś u mnie ruszył może trochę popada bardzo bym chciała bo coś mi czacha dymi i czuję się fuj... |
||
|
|
|
#37237 |
|
Zakorzenienie
|
Navi wraca jutro
|
|
#37238 |
|
Zakorzenienie
|
jestem z powrotem, ale się zmachałam
![]() Jeszcze trawę podlewałam na bo miałam łysy kawałek na ogrodku i mam od wczoraja zasianą trawkę i ją muszę podlewać - nawet sobie wczoraj konewkę na konto kupiłam, tylko małą i muszę łazić tam i z powrotem. Brewko ja uwielbiam gołąbki
|
#37239 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A też myślałam, że dzisiaj - zakołowana jestem Cytat:
Tylko bez ryżu A mnie zdechł kwiatek na balkonie A podlewałam przecież
|
|
#37240 |
|
Rzabbocop
|
Ann wszystkie tu jesteśmy piękne jak jeden mą... yyy żona
![]() A kompleksy to wiesz przecież, że często nie mają nic wspólnego z rzeczywistością |
|
|
|
#37241 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne ze piękne jesteśmy, szkoda zycia na kompleksy
![]() Ewuniu a jaki kwiatek ci zdechł? Może jeszcze ożyje
|
#37242 |
|
sophisticated
|
od lat robiłam tylko bez ryżu gołąbki, ale dzisiaj się łamię, bo to mało ekonomiczne
i tak się łąmię i łamię, już ze trzy godziny może się jednak przesunę na świt z tym gotowaniem Ann widziałam, że jutro jakichś burz się możesz spodziewać, może ulży troszkę E kwiatki to niewdzięczne bywają ![]() i w lumpku dzisiaj byłam, spodni tudzież spódniczki szukałam, a wyszłam z bluzeczką różową ![]()
|
|
|
|
#37243 |
|
Rzabbocop
|
E może mu za gorąco było?
|
|
|
|
#37244 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet kiedy byłam chuda - zawsze (no, prawie zawsze) się sobie wydawałam za gruba Co ja bym dała, żeby wyglądać tak, jak wtedy Cytat:
ale chyba był przemarznięty, gdy go kupiłam A taki był śliczny
|
|
#37245 |
|
Zakorzenienie
|
Biedny kwiatek
![]() Aż poszłam moje podlać - bo ja mam ostatnio małego hopla na punkcie kwiatków wczoraj sobie znowu jednego kupiłam, a dziś mu jeszcze osłonkę na doniczkę kupiłam![]() A moja azalia też chyba ma coś nie tak
|
#37246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ma do mnie zadzwonić właścicielka do końca miesiąca. Cytat:
29 czerwca mam zabieg chirurgiczny. Trochę trzepię tył ki em ![]() Postanowiłam usunąć z brody cos co mi przeszkadza juz od lat. Mam nadzieje że wszystko dobrze pójdzie. Skwar u mnie od dwóch dni okrutny ale się cieszę bo dzięki temu mogę opalić trochę ramiona by ładnie w sukience się prezentowały
|
|
|
#37247 |
|
Rzabbocop
|
Kocham kwiatki, niestety wszystkie zostały w Polsce. Większość padła bo lokatorki miały gdzieś, te co przeżyły adoptowała moja mama.
Tutaj mam tylko 2 fiołki na parapecie, był jeden ale przy przesadzaniu go rozmnożyłam ![]() Chciałabym mieć więcej roślinek ale przy takim jednym małym szkodniku trochę ciężko ![]() Wklejam jeszcze jednego małża na mojej ulubionej strzelnicy we Wrocławiuhttp://www.strzelanie.tdm.com.pl/fot...es/image85.php http://www.strzelanie.tdm.com.pl/fot...es/image91.php |
|
|
|
#37248 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#37249 |
|
Zakorzenienie
|
Beatko zazdraszczam Krynicy .
Marzy mi się też jakiś wyjazd. No i muszę pozostać przy marzeniach ![]() Nawet nie mam czasu by usiąśc i powizażować z Wami ![]() Jutro jade do Narza. W czwartek bawie sie na weselu. W piątek jesteśmy umówieni z kamerzystą by obgadać co i jak oraz z księdzem w sprawie spiania protokołu. W sobotę rundka z zaproszeniami. Niedziela chwila odsapnięcia ![]() W poniedziałek znowu bieganie i tak przez cały kolejny tydzień
|
|
#37250 |
|
Zakorzenienie
|
kobietki macie jakieś sposoby na puchnące nogi, ja siedzę w pracy po 8 godzin i z moimi nogami źle naprawdę
dzisiaj niedość że opuchnięte to jeszcze rwie mnie jedna jak nie wiem co chyba tym hitowym pedałowaniem na rowerku je doprawiłam mama mi poradziła żebym sobie w pracy jakies krzesełko podłożyła pod nogi zeby całkiem spuszczone w dół nie były, będę wyglądała jak idiot jak ktoś wejdzie do biura ale może podziała, bo dziś czuję jakby tonę wazyły może pić jeszcze więcej? albo herbatka jeszcze jakaś jest usuwająca wodę? jeszcze na dodatek ten nieustający pms .....
|
|
#37251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozmawiałam z lekarzem który będzie mi wykonywał zabieg i wie o mym slubie Powiedział że spokojnie mi się zagoi. EDIT : Dziękuję za troskę
|
|
|
#37252 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa, to zmienia postać rzeczy
![]() Oreganko, mam to samo
|
#37253 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pomogę Wam w sprawie opuchniętych nóg
![]() A kto mi powie co zrobić by wydłużyć dobę ? ![]() Przynajmniej o 4 godzinki
|
|
#37254 |
|
sophisticated
|
sprawdziłam, navi pisała, że wraca we wtorek o 22
darujemy jej chyba jak zajrzy dopiero jutro Oreganko z nogami kłopot jest podnóżek to dobry pomysł, jeszcze różne drobne ćwiczenia pod biurkiem, kręcenie stopami, unoszenie itp. krótkie przerwy na spacer po pokoju, a próbowałaś różnych jakichś na te nogi? |
|
|
|
#37255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytałam że to mogą byc problemy z krążeniem, albo z hormonami!!!! no i nawet mnie to nie zdziwiło a ja nadal okresu nie mam skubane hormonyjutro znowu idę męczyć innego lekarza żeby mnie wcześniej na wizytę wcisnęli
|
|
|
#37256 |
|
Zakorzenienie
|
Agawo, nie wiem ale, jak znajdziesz przepis - napisz, proszę
|
#37257 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Oreganka-może miskę z zimną wodą po biurkiem?
u Ciebie to raczej te hormony a pomogą może jakieś chłodzące żele i przerwy w pracy na rozruch-tak jak nasza mądra Brewka pisze no podnózek też byłby dobry Cytat:
ale człowiek to potrafi sobie takie rzeczy wkręcić i zupełnie niepotrzebnie,nie mówiąc już o tym,że nieprawdziwe Cytat:
Cytat:
ja coś też nie mogę tuniki żadnej fajnej wygrzebać ostatnio-wena mi się skończyła ale może jak się ochłodzi to pójdę w dniu dostawy od rana,bo w taki upał nie daję rady Cytat:
Cytat:
uwielbiam! |
|||||
|
|
|
#37258 |
|
Zakorzenienie
|
dobra
![]() Podzielę się
|
|
#37259 |
|
sophisticated
|
Ann pokażę jutro, bo ciemno już i nie będzie dobrze widać jej różowatości
ale to taka zwyczajna sportowa, bez rękawków, coś tam o aerobiku na niej napisane a Brewka też obdarzona puchnącymi nogami, stąd taka mądra |
|
|
|
#37260 |
|
Zakorzenienie
|
Agawo-już z górki,zobaczysz jak to zleci
i jak dziwnie się później poczujesz-tyle wolnego czasu się nie stresuj za dużo no czekam na fotki makijażu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

Tylko bez ryżu
A podlewałam przecież

podnóżek to dobry pomysł, jeszcze różne drobne ćwiczenia pod biurkiem, kręcenie stopami, unoszenie itp.