|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Cytat:
![]() Cytat:
Ale w sumie miałam jedną suknię, którą bym chciała uszyć gdybym nic nie znalazła :P Linaewen Wyrazy współczucia Piękne zestawienie ślubne zrobiłaś ![]() Cytat:
Śpiewam ![]() Lemon zapomniałam ostatnio dopisać, piękne buty
|
|
#3452 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Pewna Piękna istotka z tego wątku znalazła dla mnie bukiet... dość dawno już nie wiem czemu dopiero teraz się nim chwale ![]() ![]() będą jaskry ![]() Kishlaczkowa jeszcze raz dziękuję ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#3453 |
|
Zadomowienie
|
Linaewen, wyrazy współczucia, trzymaj się
Le_lena, miałam kilka upatrzonych modeli, ale w salonach ich zazwyczaj nie było lub nie wisiały na manekinach (a Panie tylko te z manekinów ściągały - niczego z wieszaków). Raz zabrałam na mierzenie Mamę - we wszystkim Ci ładnie, był też Brat i razem: ładnie Ci w tej, bierz i chodźmy patricia_pati, gratuluję obrączek ![]() asiulek8, mój też nie zapala się do tego jakoś. W zależności dokąd pójdziemy, możemy czekać 3 miesiące - odebrać musimy najpóźniej pod koniec czerwca. Ale jest przecież czas ![]() Już prawie wybraliśmy zaproszenia Dzięki dziewczyny . Dopiero w pokoju jak ją otworzyłam, żeby sprawdzić jak ma się po podróży, coś mnie wzięło Mogłabym ją przymierzać i przymierzać
|
|
|
|
#3454 |
|
Zakorzenienie
|
Ja oglądając suknie w necie mialam zamysl zupełnie inny niż wybralam oglądając suknie na żywo, chociaz zostalo to co chcialam w sukni czyli odcięcie pod biustem i kształt litery A. Ale dobrze jest z kims oglądać, bo ciezko jest oceniac sama siebie.
Jutro jadę juz do rodzicow, wiec we wtorek zalatwimy Usc u księdza Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
|
#3455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Obudziłam się dzisiaj i tak sobie myślę... mamy marzec i pamiętam że powinnam o czymś pamiętać Po chwili doszło do mnie, że właśnie mijają nam 4 lata bycia razem. Co prawda próbowałam sobie przypomnieć kiedy dokładnie ale niestety nie mogę ![]() Cytat:
Opowiadam mu Wasze historie, czasem trochę przesadzam. Co do obrączek to weź mu wkręć jak to jedna z nas 2 miesiące przed wybrała i zamówiła obrączki, czekała na nie 4 tygodnie a jak przyszły to w złych rozmiarach i muszą dać do reklamacji na kolejny miesiąc i teraz biedna nie wie co zrobić Mój tak się nie spieszył z noclegami, że zostaliśmy się na chwilę obecną w szczerym polu Cytat:
|
||
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
Linaewen przyjmij moje kondolencje. Bardzo mi przykro
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
i zapomniałabym! Dziewczyny, chciałabym sama pofarbować włosy na bardzo jasny brązowy, jednak wszystkie farby "jasny brąz" jakie testowałam do tej pory wychodziły mi strasznie ciemne. Możecie coś polecić? Myślę o kolorze zbliżonym do tego z załącznika.
|
|
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
KaEs, śliczne te jaskry
|
#3459 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nasz mamy po znajomości od kierownika mojego TŻ Cude bardzo ładna suknia! Pasek dałabym w jakimś ładnym pomarańczu ![]() Cytat:
Metodą prób i błędów doszłyśmy z paniami w salonie w czym jest mi najlepiej i tak oto znalazłam swoją suknię już na drugiej wycieczce po zmierzeniu ok 10-15 sukien w sumie ![]() Cytat:
Mój mówi że mamy ładne zaproszenia z różową wstążką ![]() Lin współczuję... trzymaj się Dziękuję ![]() KaEs śliczny bukiet
|
|
#3460 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a próbowałaś z rozciągaczem?? ![]() Cytat:
Cytat:
wyrazy współczucia..Cytat:
my też mamy nizszej próby, daliśmy ponad 2tys., a wy zszej próby już 2 razy tyle kosztują, więc dla nas nie ma sensu tyle dawać![]() Cytat:
świetny bukiet ja wczoraj byłam w salonie popytać jak tam idzie szycie sukni,a babka powiedziała, że dopiero w maju zaczynają, nie za późno? ślub na początku czerwca ..
|
|||||
|
|
|
#3461 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bałam się, że skoro w internecie, żadna nie robi 'wow' to będzie tak na żywo, ale jak Wy też tak macie to mi lżej i w brzuchu zaczyna coś trzepotać na już na samą myśl o jutrzejszym tourne po salonach ![]() Cytat:
![]() W sklepach rozglądam się za ubraniami SIZE plus, a w katalogu z sukniami ostatnio też wypatrywałam takich - zapominając że już takiego nie potrzebuję Cytat:
Mama ma zupełnie inny gust niż ja, ale o dziwo nigdy nie wyglądałam źle w tym czym mi doradziła ![]() Nie to żebym wyglądała źle w tym co sama sobie wybiorę Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Bardzo dziękuję Wam PMki za pomoc, teraz już wiem, że nie muszę się napalać na jakąś sukienkę z internetu, żeby móc wybrać swoje cudeńko na żywo ![]() Jadę oglądać - jak coś mi się spodoba to wtedy kupię buty - i z butami pojadę zdjąć miarę - chyba zaczynam się niecierpliwić na myśl o poszukiwaniach sukni - pozytywnie Dobrze, że tu do Was trafiłam
25.10.2014 Edytowane przez Le_lena Czas edycji: 2014-03-09 o 11:29 |
||||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z 9 sierpnia
zostały nam do ślubu 153 dni czyli 5 miesięcy!!!
|
|
#3463 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Uf, ciut poczytałam, ale niestety nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić.
![]() W tygodniu jak gdzie przelote zerknęla, to widziałam zdjęcie jednej z naszych świżo upieczonych żon - cudownie wyglądałaś Kochana. Do tego relacja - nie wiem jak to u mnie będzie, bo ja czytając kogoś zaczynam beczeć, więc... ![]() Swoją drogą, to apropo relacji to pomyślałam, że chyba zacznę to już spisywać od środy przez ślubem, bo by w pełni oddać to co myślałam i czułam wtedy. Obawiam się, że na kilka dni po ślubie z tych całych emocjo o większości rzeczy mogę po prostu zapomnieć. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Byłam później jeszcze dwie mierzyć kolejny raz - były takie dwie które najbardziej moją uwagę przykuły, ale nadal nie zdecydowałam się na zakup - chyba wewnętrznie wiedziałam, że to jeszcze nie to. Po jakimś czasie z koleżankami znów się na wyprawę do salonu udałyśmy, jak już lekko zmartwiona, bo miałam poczucie, że nigdy nic nie wybiorę. Że jestem tak nie foremna, że wiecznie coś będzie nie tak. Po wizycie planowanym dużym salonie, zostało jeszcze trochę czasu i postanowiłyśmy do jeszcze jednego salonu pojechać - na pół godziny przez zamknięciem. Jak podeszłyśmy to piękna, ale zupełnie inna niż do tej pory mierzyłam suknia zwróciła moją uwagę na wystawie. Weszłyśmy i mówię - jak chcę zmierzyć tą z wystawy. Zakładam i.. nogi się pode mną ugięły. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
My też mieliśmy własne - praktycznie tyle by starczyło na dwie obrączki i płacimy za robociznę i grawer 370zł. Cytat:
![]() U nas mimo, że czas lecie strasznie - zostało chyba 48 dni, to trochę stoimy. W tym tygodniu nie zrobiliśmy nic nowego. ![]() Prace zawodowe, plus jakieś inne obowiązku nas ostatnio mocno pochłaniają i jacyś tacy zmęczeni jesteśmy. Nie mnie jednak, żartów nie ma - trzeba się spiąć dupska! Jutro jedziemy odebrać nasze obrączki Miałam w weekend zrobić zaproszenia na sam ślub, ale coś mi chyba nie wyszło, więc na dniach muszę koniecznie do tego przysiąść.Zaczęliśmy też w zeszłym tygodniu tańcowanie do naszego pierwszego tańca
|
|
|
#3464 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- my daliśmy 300 zł ![]() - koniecznie daj foto obraczek jak już będą - my też na pewno strzelimy kielona przed pierwszym ![]() Iija U mnie 174
|
|
|
|
|
#3465 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Panowie piszczeć nie muszą, mogą jedynie pochwalić ![]() Chociaż nie bronię
|
|
#3466 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3467 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w salonie kupiłam suknię zupełnie inną niż pierwotnie chciałam kupić więc się nie zrażaj, nie oglądaj, tylko jedź i przymierz ![]() Cytat:
trzymaj się ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3468 |
|
Zadomowienie
|
Kochane, mam takie szybkie pytanie. Wiem, że się przewijało to już kilka razy, ale skleroza mnie boli coraz częściej...
Mam przed nosem ładne zaproszenia z wkładką, okładka: 120 g, wnętrze: 160 g. Będą wiotkie czy już sztywne? |
|
|
|
#3469 | |
|
Zakorzenienie
|
ijaa to już tuż tuż!!!
Nie mogę się doczekać! Cytat:
![]() W sumie to z ciemnego blondu nie zrobi mi się ciemny brąz, więc nie powinno być źle Teraz pół dnia będe się zastanawiała jakiej firmy farbę wybrać ![]() Musze się pochwalić, że za tydzień mam pierwszą przymiarkę sukni Przywiozę też z domu złoto od mamy i pojedziemy kupić obrączki W razie co to polecam salon AK obok Kina Femina. Mają ceny dużo niższe niż sieciówki.
Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2014-03-09 o 12:52 |
|
|
|
|
#3470 |
|
Raczkowanie
|
missmalezji - już się nie mogę doczekać jutra
|
#3471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Linaewen jesteśmy z Tobą!
cude śliczna suknia! patricia_pati super auto i gratki za obrączki! ![]() a Twój TŻ to taki wedding planner, że hoho super! KaEs przepiękne jaskry Cytat:
Cytat:
chyba będą giętkie ...
|
|
#3472 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem zdecydowanie za wiotkie.
|
|
#3474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wydaje mi sie ze będą wiotkie..
|
|
|
#3476 |
|
Rozeznanie
|
Linaewen, współczuję
![]() KaEs, śliczny bukiet! Ja też zdecyduję się na jaskry, jeśli nie uda się z piwoniami
|
#3477 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A i tak wybrałam taką której nie miałam na liście.Możliwe ![]() Cytat:
Listę rzeczy do kupienia i zrobienia też zrobiłam, ale niestety nie przekonała go bo połowę wykreślił z dopiskiem "niepotrzebne/po co ci to". Cytat:
![]() Cytat:
Niestety nie pomoże
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3478 | |
|
Zakorzenienie
|
wiem że w Waszych oczach wszystko jest w porządku, ale ja na prawdę mam parę ogromnych kompleksów Chyba wypiję sobie coś przed weselem i jakoś dam radę. Najlepiej bym się czuła w rozpuszczonych włosach, ale to głupi pomysł. Cytat:
Tż zapisał nas na naukę tańca i pierwszą lekcję mamy we wtorek Mam pytanie co do długiego welonu - będziecie miały go wpinanego w domu czy u fryzjera? |
|
|
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
ija
ale ja mam 3 brylanty ktore wyszly ponad 600 zl Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, dziewczyny
![]() Rzadko tu bywam ostatnio, ale to głównie przez pracę. Miałam straszny tydzień- sajgon w pracy, a wtorek to w ogóle był udany! Najpierw siadłam na rozlane piwo w autobusie, 5 min później zgubiłam czapkę, a na koniec sajgon w pracy ![]() Wczoraj się pożarłam z Tż o jego kolegów, którzy chcą zrobić przedstawienie na ślubie i wystąpić w krawatach klubowych (piłka nożna). W jedyny dzień, w którym nie chcę widzieć nic związanego z piłką nożną. No ale dziś wolne ![]() Ze spraw ślubnych, to nic nowego u nas. Welon jest, a teraz szukam księgi gości i innych pierdółek ![]() Chyba coś takiego wezmę: http://www.etsy.com/uk/listing/91926...w_type=gallery
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:28.

I leży też ładniej.
Myślałam o żółtym, ale chyba byłby za mało wyróżniający się. Butów szukam w kolorze nude

Mogłabym ją przymierzać i przymierzać
przy zamawianiu zaproszeń chciał projekty winietek i całej reszty i zdziwiony czemu ja nie chcę już miec. ręce opadają...

wyrazy współczucia..
ślub na początku czerwca ..
Bałam się, że skoro w internecie, żadna nie robi 'wow' to będzie tak na żywo, ale jak Wy też tak macie to mi lżej i w brzuchu zaczyna coś trzepotać na już na samą myśl o jutrzejszym tourne po salonach