![]() |
#3091 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
Pewnie przebiję wszystkich
![]() -sianowate włosy na które nie działa żadna pielęgnacja -wysokie czoło -brwi rosnące jak im się podoba, nawet regulacja niewiele daje -duży nos -małe, blisko osadzone oczy -ultra krótkie rzęsy (olejek rycynowy podrażnia mi oczy) -krzywe zęby (nie stać mnie na aparat) -brak biustu -długi tułów i krótkie nogi -łydki prawie szerokości ud -mnóstwo pieprzyków -i chyba największy kompleks: 177 cm wzrostu, przez co strasznie się garbię No, trochę mi lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3092 |
Raczkowanie
|
String Emil, ja czytam
![]() Uważasz to za kompleks? Ja mam wiele pieprzyków, co roku więcej i uważam, że są ładne, nawet te na twarzy ![]() ![]() Edytowane przez Cande Czas edycji: 2014-01-09 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3093 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3094 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3095 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3096 |
Raczkowanie
|
zęby to mój największy kompleks.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3097 |
Recenzentka Miesiąca - Grudzień 2016
|
Moje największe kompleksy to:
-duży nos -zbyt wąskie biodra (mało kobiece) -cera Cała reszta jest do zaakceptowania ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3098 |
BAN stały
|
-za duża waga
-za szerokie biodra -zakola... -szybko przetłuszczające się włosy -obgryzione paznokcie Walczę z wagą i paznokciami, resztę muszę zaakceptować ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3099 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3100 | |
Wtajemniczenie
|
prawictwo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3101 |
Wtajemniczenie
|
- nie podoba mi się moj podbródek :P
- chciałabym mieć superplaski brzuch.. no ale niestety ( pracuje nad tym ) - za duże piersi przy mojej wadze 54 kg i rozmiarze ubrań S , mam piersi 70D / 70E - uśmiech, nienawidzę tego jak wygladam gdy się uśmiecham ![]() Edytowane przez Oliwiabb Czas edycji: 2014-02-06 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3102 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3103 |
Zakorzenienie
|
Nie mam żadnych kompleksów czuję się super w swojej skórze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3104 |
Zadomowienie
|
mam jakieś takie wargi dziwne, że jak się uśmiecham (bez zębów) to z jednej strony jest spoko, a z drugiej strony twarzy przez uśmiech widać mi dwa zęby. Wygląda to strasznie.
Z kolei jak się uśmiecham z zębami to górnej wargi widać mi tylko środek, a boki jakoś 'rolują się' w kierunku zębów i ich nie widać. Uśmiech mam fatalny i jest to mój straszny kompleks, nigdy na zdjęciach się nie uśmiecham i jedynie zdjęcia z boku mi się względnie podobają (chociaż wtedy widać mój nos), reszta to porażka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3105 |
Przyczajenie
|
wow, jaki temat!
no więc: - tłuste, ocierające się o siebie uda. - małe piersi. - kluskowaty nos. - grube łydki. - wysokie czoło. - kwadratowa szczęka. - cholerne lenistwo i skłonność do zamartwiania się. Co ciekawe, ludzie odbierają mnie jako osobę ładną i optymistyczną. (jestem pesymistką!)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3106 |
Raczkowanie
|
ja chciałabym mieć bardziej płaski brzuch (pokusiłabym sie nawet o stwierdzenie, że marzy mi się mały sześciopak :p), ale walczę z tym, więc mam nadzieje, że wkrótce te cholerne 5kg mi ubędzie, bo wtedy naprawde bardzo dobrze czuję się ze swoim ciałem
![]() No i marzę o dłuższych włosach(za biust), co prawda nie jest to jakiś kompleks-gigant, ale te cholerstwa rosną już od dawna i coś nie mogą urosnąć do takiej długości jak trzeba ![]()
![]() |
#3107 |
Zakorzenienie
|
Mam jeden- głupotę.
![]() |
#3108 |
Zakorzenienie
|
Ogólnie to wzrost, mam 182cm, czasem go uwielbiam np.na szpilkach, a czasem nie cierpie bo wszyscy nowo poznani faceci sa niżsi wiecznie :banghead:
Ten wzrost przyciaga facetów owszem, ale w wieku mojego taty ![]() Moj maly biust polubiłam, kiedys narzekalam, wyrosłam już z tego dawno chociaż to też zasługa facetów ![]() Wielkie uda i tyłek( typowa gruszeczka) ale po ubraniu obsislych spódnic czy sukienek czuje sie sexyy :p Mam bardzo dlugie nogi, raz to uwielbiam a raz nienawidze bo w pracy o normalnej spódnicy np.i obcasach nie ma mowy, za bardzo rzuca sie w oczy. Ogolnie dlugie nogi sa fajne ale zależy kiedy, bp na zakupach na pewno nie :banghead: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3109 |
Raczkowanie
|
To teraz pora na moje małe katharsis
![]() - brak wcięcia między łydką a kostką, przez co z przodu łydka wydaje się nieco kołkowata; - słynny dłuższy drugi palec u stopy ![]() - około 5 dziur po trądziku na prawym policzku - ale mam nadzieję, że kiedyś uda mi się je zlikwidować; - niedawno zaakceptowałam swój tyłek i nieco szerokie biodra, ale niestety efektem ubocznym tego, jak wyglądają, są rozstępy ![]() - kiedyś nos, ale dziś wydaje mi się całkiem znośny Ale staram się o moich kompleksach nie mówić głośno, bo, pamiętajcie, ludzie na ogół nie skupiają się na naszych wadach w tak wysokim stopniu, jak robimy to my ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3110 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Podtrzymuję nadal mój kompleks popękanych naczynek na nogach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3111 |
Rozeznanie
|
to teraz ja! Sporo tego będzie. Jadąc od góry:
- niesymetryczna twarz, opadające powieki-w dodatku w jednym oku bardziej, przez co wydaje się mniejsze, innego kształtu. Najbardziej widać to na zdjęciach, ale pewnie i na co dzień rzuca się w oczy ![]() - różowawy odcień skóry twarzy, przez co twarz odcina się od szyi, nie ważne, czy mam podkład, czy nie, - bardzo małe, w dodatku rozlazłe piersi, - robi mi się wystający brzuch i boczki ![]() - szerokie biodra i grube, tłuste uda, - zapalenie mieszków włosowych na nogach, po części na pośladkach i rękach ![]() ![]()
![]() |
#3112 |
Raczkowanie
|
Kiedyś miałam ich o wieeeele więcej, także zauważyłam postęp
![]() Przede wszystkim: - wysokie czoło (po ojcu) - ząb, konkretnie jedynka, w podstawówce miałam leczenie kanałowe, i się różni od reszty. Mało się uśmiecham i biorą mnie za ponuraka. - piersi, rozmiar jest ok, trochę zmalały i dobrze, ale po tym jak trochę schudłam jakieś 3 lata temu, powędrowały trochę w dół :/ - ogólnie chciałabym być jędrniejsza ![]() Jeśli chodzi o charakter: - chciałabym być bardziej asertywna, nie bać się mówić swojego zdania, i być bardziej odważna, nie bać się nowych znajomości i miejsc, żebym umiała kosztować życia, bo od bardzo dawna mam wrażenie, że stoję w miejscu i nic się nie dzieje. A wszystko przez wszechobecny strach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3113 |
Konto usunięte
|
A można wypisać kompleksy z całego życia, łącznie z tymi, z które u siebie zwalczyłam?
![]() zadarty nos- prawie zwalczony nieładny kolor oczu ![]() piegi- zwalczony, polubiony! masywne nogi (silne łydki, ocierające się uda)- zwalczony rozstępy- walczę małe piersi- zwalczony, polubiony! niezbyt kształtny podbródek- walczę szerokie ramiona- walczę Też mam bardzo długie palce u stóp ![]() ![]() Mojemu obecnemu chłopakowi się wręcz obłędnie podobają, uważa, że dzięki nim moje stopy wyglądają na bardzo delikatne ![]() ![]() ![]() Właśnie, a propos atutu, jest gdzieś temat, gdzie można dla równowagi wypisywać, co nam się w sobie szczególnie podoba? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3114 |
Raczkowanie
|
rumieńce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3115 |
Raczkowanie
|
Ja mam mega dużo kompleksów, ale szczególnie to, że mój chłopak jest mega wysportowany, a ja dopiero zaczynam.. i jak mnie dotyka to czuję się niezręcznie chociaż wiem, że mu się podobam
![]() Nie lubię jak się na mnie patrzy itd Chore .. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3116 |
Raczkowanie
|
-ogromny biust, przez co mam sfatygowany kręgosłup
-wielki bebzol, jak u baby w ciąży Reszta jest wynikiem moich zaniedbań i na poprawę mam jakiś wpływ, więc nie piszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3117 |
lubi eks swojego męża
|
zawsze za mało wiem, jestem niewystarczająco obyta, za mało przeczytanych książek, za mało obejrzanych filmów, brak orientacji w sytuacji polityczno-gospodarczej świata, słaba znajomość sztuki.
mam kompleks na punkcie zbyt małej wiedzy w wielu dziedzinach - i kocham ten kompleks, pomaga mi się rozwijać intelektualnie.
![]() |
#3118 |
Przyczajenie
|
to teraz ja
![]() kiedys miałam o wiele więcej kompleksow, teraz pozostał jeden wieelki i kilka mniejszych ;p -"orli" nos - zwalczony, moze nie polubiony ale niech sobie bedzie jaki jest ![]() - odstajace uszy - zwalczony - cienkie małe usteczka - zwalczony - ogolna chudość - niestety kompleks powieksza się zamiast maleć - brak biustu - to ten najwiekszy :P jest coraz gorzej, ale staram sie siebie zaakceptowac ![]() - cienkie, krotkie wlosy - walcze - rozstepy na udach i posladkach - walcze ![]() jesli chodzi o charakter... o matko :P nerwuska, leń, maruda, wkurza mnie moje nieobycie, nieśmiałość, to że zawsze muszę palnać coś głupiego i to przeżywać przez następne dni :P chciałabym umiec zrobic cos szalonego ale zawsze strach wygrywa - a więc tchórz ze mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3119 |
Przyczajenie
|
uważam za mój kompleks to brak większej pewności siebie. Zbyt często przejmuje się tym co powiedzą inni.
![]() Ale staram się z tym walczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz się okazuje, że ma 175. Super ![]() Być wysokim to jednak ciężka sprawa. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.