|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4891 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX
ja jak nie wiem to zawsze czerwień leci
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45501951] właśnie tata poczęstował mnie winem, które dzisiaj dostał od swojego brata, więc mam co pić ![]() o matko ![]() [/QUOTE] dobry tato ![]() ![]() mam nadzieję, że jakoś z czasem odrośnie i nie będę musiała ścinac na zero :/ Cytat:
![]() ja ostatnio tak jechałam po Tż do pracy ![]()
![]() |
#4892 |
Zakorzenienie
|
Kav, odpisuję na wiadomości zaraz po tym, jak je dostaję. Pamiętaj- jeśli jestem na wizażu i udzielam się w wątku, a przez jeden dzień nie dostałaś odpowiedzi, to pisz śmiało, że coś znów nie doszło.
![]() Spróbuję odkopać linki, a jak się nie uda, to zrobię zdjęcia raz jeszcze, bo nie mam ich już na kompie i wyślę ponownie najpóźniej w poniedziałek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uf, koniec z tym kpkiem, nie cierpię tego przedmiotu, najwyżej odrobię na dyżurze. Najgorsze jest to, że inna grupa już panikuje przed czwartkową UE, którego to strachu ja w ogóle nie czuję, ot, otwieram browara i odpalam Holiday ![]()
![]() |
#4894 | |
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45502855] ![]() ![]() Twój miks chyba dobrze zrobił moim włosom ![]() Chyba ![]() Jakbyś miała ochotę na inny mój autorski miks w przyszłości, daj znać ![]() Przeczytałam właśnie nie rodzą i tak myślę, WTF, z czego oni robią te nalewki, z ciężarnych? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4895 |
Zakorzenienie
|
P2 Lost in glitter 080 Be dangerous jest gruby
![]() Zrobiłabym sobie prezent na dzisiejsze święto, to nawet nic mnie nie podnieca ![]()
#4896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- idę spać, bo co będę siedzieć i gapić się w ścianę :/
![]() |
#4897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Se wyobraziłam nalewkę z ciężarnych ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4898 |
Konto usunięte
|
Cześć!
![]() Wczoraj spotkało mnie coś bardzo miłego. TŻ zabrał mnie na piwo. Siedzieliśmy sobie w knajpie i po chwili dostałam wiadomość od koleżanki na Facebooku. ,,Cześć. Kilka dni temu pisałaś do mnie w sprawie pracy. U nas zwolniło się jedno miejsce, więc porozmawiałam z kierowniczką sklepu i mam dla Ciebie dobrą wiadomość. W poniedziałek o 14:00 zaczynasz okres próbny w naszym sklepie'' ![]() Dzisiaj TŻ w ramach dnia kobiet zabrał mnie na obiad. ![]() A tak w ogóle wzbogaciłam moją kolekcje lakierową o Fioletowy Lakier z Miss Sporty- Oh my gem http://www.nailpolishheaven.nl/wp-co...Swatches-4.jpg Wibo Last Shine 6 http://1.bp.blogspot.com/-WMszandREo...ast&shine5.jpg Wibo Wow Glamour Sand 2 http://1.bp.blogspot.com/-2e2E2TEHio...0/DSCN7972.JPG Lovely Matt Top Eveline MiniMAX 756 http://4.bp.blogspot.com/-F-VCuWx7A5.../s1600/032.JPG Astor Fashion Studio 220 http://2.bp.blogspot.com/-7v403HOX2j...agoon+Lace.jpg Do Rossmanna poszłam z zamiarem kupna czterech piasków z Wibo ![]() ![]() ![]() Ediza mam ten srebrno- niebieski piasek z Lovely, który zaprezentowałaś na swoich paznokciach i jest cudowny ![]() Zastanawiam się nad kupnem czerwonej wersji ![]() Patka masz śliczne włosy po ścięciu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4899 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Oby, jakiś czas temu sama musiałam obciąć na zero ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4900 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4901 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45502855] Mój tylko do babci, która mieszka ponad 20km, a tak to cały czas albo na nogach albo rowerem ![]() Ja ogladam The Voice of Poland i kończę wino ![]() ![]() Zapomniałam wgl o tych programach ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4902 |
Spaceroholiczka
|
Madzia, wydaje mi się, że to prawidłowo, ale nie przeczytałam "wiśnie", tylko "właśnie" i dlatego takie głupoty mi wyszły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4903 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45503456]Idź na dół, idź noc jeszcze młoda ![]() Też nie lubię kpku ![]() [/QUOTE] Ja też bym gdzieś zeszła, ale maseczka na twarzy, już nie chce mi się gnać do nocnego, zwłaszcza że jutro powinnam w miarę rozsądnie wstać i jechać do domu ![]() A weź, karne jeszcze rok temu znosiłam, ale kpk to chyba najgorsze co może być ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4904 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4905 | |
Konto usunięte
|
FeelingLost super że udało się z pracą
![]() Dziękuję ![]() A ja właśnie dopiero teraz obejrzałam jeden odcinek od początku do końca ![]() Cytat:
![]() ![]() Dokładnie najgorsze, ciesze się że mam ten przedmiot za sobą ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4906 |
Konto usunięte
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45504001]FeelingLost super że udało się z pracą
![]() Dziękuję ![]() A ja właśnie dopiero teraz obejrzałam jeden odcinek od początku do końca ![]() Ja jakoś tak mam że u siebie w domu to nie chce mi się kupować alko i pić, ale we Wrocławiu to już nie mam takiego lenia ![]() ![]() Dokładnie najgorsze, ciesze się że mam ten przedmiot za sobą ![]() ![]() ![]() Dziękuję. Pokazywałam wam może aktualizację włosów z lutego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Zakorzenienie
|
nie pokazywałaś, na co czekasz
![]() ![]() A ja dziś miałam jakiś nieudany dzień i smutny mimo tego, że widziałam się z TŻ i dostałam ładnego kwiatuszka, po prostu od południa chce mi się płakać bez powodu ![]() Jutro od rana znowu widzę się z TŻ, idziemy na imprezę urodzinową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4908 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja też miewałam ostatnio takie dni. Może połóż się spać. Rano powinno być lepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4909 |
Zakorzenienie
|
Aaa, dawno już nie oglądałam żadnych komedii romantycznych, bo stwierdziłam że szkoda na nie czasu, ale Holiday ogłaszam swoją nową Bridget Jones!
#4910 |
Spaceroholiczka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluję! I powodzenia ![]() Świetne lakiery ![]() Cytat:
![]() Moooniek, jakie włosy ![]() Robiłaś już zamówienie? Pytałam już, ale nie zauważyłam odpowiedzi ![]() Wczoraj byłam w pracy jako hostessa na wydarzeniu związanym z Robertem Sową, jednym z najlepszych polskich kucharzy, prowadzi program kulinarny na tvp . Mimo, że w pracy nie wolno mi jeść to on ukradkiem podawał mi dania, które były niesamowite ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#4912 |
Zakorzenienie
|
On takie miewa często
![]() Wstałam, noc przespałam aż dziwne. Teraz biorę się za malowanie paznokci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4913 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Prześliczne włosy! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja od jakiegoś czasu intensywnie szukam pracy i natknęłam się na ogłoszenie do pracy jako hostessa w nowo otwartym klubie. Wysłałam CV, odpowiedzieli i umówiliśmy się na spotkanie. Dobrze, że coś mnie tknęło i postanowiłam dowiedzieć się czegoś więcej o tym "klubie" i co naprawdę ma w nim robić taka "hostessa". Nie wierzę, że takie miejsce istnieje sobie legalnie w centrum miasta - po białostockim rynku wieczorami chodzą skąpo ubrane panie z różowymi parasolkami, podbiegają do każdego mężczyzny jakiego zobaczą i zapraszają go do środka mówiąc "Wejście za 30 zł, w środku są panie które można dotykać i całować, a jeśli ma pan ochotę na coś więcej trzeba dopłacić. Mamy też darmowe orzeszki." ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak serio.. każde prawo można ominąć i jak widać- wielu się to udaje. Masz rację- dobrze, że szukałaś informacji o tym miejscu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jem śniadanie i jadę do domu rodzinnego spotkać się z przyjaciółką, bo przyjechała a my się dwa miesiące nie widziałyśmy. ![]()
![]() |
#4916 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Brzmi jak żart, ale parę dni temu szłam wieczorem ze znajomymi przez rynek i zaczepiła nas, a raczej moich kolegów, właśnie taka pani z parasolką. Słyszałam na własne uszy. Jak tylko zobaczyła jakiegokolwiek faceta to biegła do niego w tych swoich szpileczkach, nie ważne czy szedł sam czy z kimś. Żenujące... Na włosach olej z pestek malin i kokosowe masło Cien ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niedawno zdenkowałam to masło, ale jakoś nie przyszło mi do głowy paćkać je na włosy.... ![]()
![]() |
#4918 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45496691]A ja robię kurację swoim paznokciom, bo rozdwajaja ![]() A ja mam inny problem - nie lubię długich paznokci,a rosną jak szalone. Do tego są tak twarde, że radę tylko dają metalowe nożyczki... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4919 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() później coś na włosy ciapnę.
![]() |
#4920 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A mi się dzisiaj śniły dziewczyny z firmy logistycznej w której miałam praktyki. Chętnie bym tam wróciła do pracy, choć to korporacja i tępo i presja pracy są ogromne.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.