|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 20+
Cytat:
ojjj to już się poprawiam
|
|
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie czekamy z niecierpliwością po siłowym mogą być węgle
|
|
|
#723 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Czy któraś ma może jakieś wiarygodne źródło informacji, żeby sprawdzić ile ww ma arbuz?? Bo sobie dziś kupiłam i nie wiem ile moge wszamać ![]() ![]() A na różnych tabelach są różne informacje
|
#724 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Dziewczyny mam takie pytanie, czy po ćwiczeniech z cięzarami w siłowni powinnan sie porozciągać? Dziś idę pierwszy raz i chciałabym jutro wstać z łóżka
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
no jestem jestem jestem!
![]() juz napisalam na 30tkach: Słonka !!!! dopiero tu weszłam, wiec po 4 dniach na pewno mam duuuzo do nadrobienia pingwinku dziekuje było NIESAMOWICIE, nawet nie umiem opowiedziec. odzyskałam tate w 100%,a nawet i w 200. takich emocji jak na tym wyjezdzie nie mialam chyba nigdy. najlepsze dni mojego zycia-to jest pewne. tata jest we mnie zakochany, ja w nim to jest tak niesamowite ze ryczec zaczynam jak to pisze wiec narazie to tyle, dla chetnych moga byc oczywiscie jakies zdjatka na mailika, a troche tu potem wstawie jesli chcecie ![]() jak dobrze byc znowu w domku choc z drugiej strony bardzo juz tesknie za tym co bylo tam... ehh pozniej zajme sie wstawianem zdjec i szczegołami, teraz jeszcze musze popłakac ze szczescia |
|
|
|
#726 |
|
Wtajemniczenie
|
Navi fajnie, że już jesteś
Cieszę się, że podróż się udała, i że masz tatę z powrotem Ja proszę fotki na mejla aneczka_1984@o2.pl Eh nawet sobie nie wyobrażam jakie to są emocje. Ale najważniejsze, że się odnaleźliście ![]() Kiedy następne spotkanie? Jak rodzina taty?
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fotki wysle niebawem. dzieki spotkanie moze w lipcu, ale nic nie mowie zeby nie zapeszyc a we wrzesniu przylatuja do polski, tzn tata z zona i coreczka. sa wspaniali, zona jest naprawde wyrozumiala, bardzo sympatyczna i wrazliwa. a corka to juz w ogole nie wspomne, zakochana w siostrze jak nie wiem. a ja w niej
|
|
|
|
|
#728 |
|
Raczkowanie
|
navi inaczej być nie mogło jak fantastycznie
![]() cieszę się razem z Tobą i również proszę o fotki bamsia@o2.pl
|
|
|
|
#729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje wam wszystkim! niesamowite to jest
|
|
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
navi nie zapomnij o mnie
oregankaa@o2.pl
|
|
#731 |
|
sophisticated
|
to żebyś mnie nie przegapiła
Edytowane przez Brewka :) Czas edycji: 2007-06-14 o 00:00 Powód: ciach adres :) |
|
|
|
#732 |
|
Wtajemniczenie
|
Navi a ile się z tatą nie widziałaś?BO chyba przegapiłam jak o tym pisałaś?
|
#733 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#735 |
|
Wtajemniczenie
|
Eh aż się wzruszyłam normalnie
Cudna historia.
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
to niesamowite, wiele osob sie tym wzruszyło
ale to prawda, historia naprawde romantico... wysłałam zdjecia chetnym, tu wstawie zdjecie reprezentacyjne z moja mała szczerbata pieknoscią
|
|
|
|
#737 |
|
Wtajemniczenie
|
Navi super focie
Ochy i achy normalnie ![]() A Twój tato rozumie po Polsku? Czy po ang rozmawiacie? Przepraszam,że tak wypytuję, ale to bardzo ciekawa i pozytywna historia
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie rozumie, uczył się kiedys zna pare ładnych słow (i brzydkich też ) i kilka zwrotów, ale rozmawialismy po angielsku, czaasem jakies zdanie po niemiecku ale to rzadko, bo nie czuje sie na siłach z tym jezykiem ![]() teraz zamierzamy sie uczyc nawzajem swoich jezykow ja juz znam ze trzy słowa i wiem jak sie mowi 'zakaz palenia' aaa i okazalo sie, ze moje pierwsze słowo jakie wypowiedziałam w zyciu było po holendersku i znaczy 'nic'. zabawne
|
|
|
|
|
#739 |
|
Raczkowanie
|
navi zdjątka superanckie i ślicznie razem wyglądacie jakbyście od zawsze razem byli
i jeszcze raz muszę napisać jaka jesteś ładniutka i zgrabniutka |
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#741 |
|
Rozeznanie
|
dwa tygodnie mnie nie bylo na wizazu i widze ze jakis fajny watek powstal
juz 25 stron zapisane, ciekawe jak ja sie z tym uporam hehepozwolcie ze bede sobie tu wpadac co jakis czas ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
#742 |
|
Rozeznanie
|
Navi ja również cieszę się, że spotkanie było udane
I siostry można Ci tylko pozazdrościć (słodko wygląda). Mam nadzieję, że kolejne będą niebawemTak offtopic potrzebuję rady w sprawie kremu do opalania z wysokim filtrem - mam jasną karnację, opalam się szybko i na czerwono (tzn. potem to brązowieje). W weekend byłam na wsi (całe dnie na dworze) a w niedzielę pół dnia nad wodą. I chwyciło mnie słoneczko. Miałam ładną opaleniznę, ale dzisiaj zaczęła mi skóra z plecków schodzić. Jaki kremik musiałabym miec (jaki filtr), żeby łapać opaleniznę, ale bardzo wolno? Macie jakieś ulubione kremiki?
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
navi też chcę sie pozachwycać
masz mój @? dziękuję
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#744 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#745 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no własnie ja Ciebie tez jaki ten wizaż mały...a propos... własnie szukam inspiracji w internecie bo ostatnio cos mnie lenistwo zrzera jak cos znajde ciekawego wrzuce na watek o zdjeciach![]() Pozdro |
|
|
|
|
#746 |
|
Wtajemniczenie
|
Czekam więc bo Twoje zdjęcia bardzo mobilizujące były.
A ja sobie skrzywdziłam palec od stopy i nie mogę poskakać na skakance. buuu. Mam nadzieję, że szybko się naprawi ![]() Navi tak sobie myślę, jakie dziwne historie z tymi ojcami wychodzą. U Ciebie wspaniała i pozytywna, a u mnie ostatnio istna telenowela i wkurzanie się :/
|
#747 |
|
Wtajemniczenie
|
navi
siwa-bmw@wp.pl dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
#748 | |
|
Zakorzenienie
|
nie mam! dawać!
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
O Navi, jak ja lubię taki typ urody, mniam
Ogólnie szkoda, że nie zamieszczacie tutaj swoich zdjęć. Że niby tylko dla wybranych A ja tak lubię podglądać![]() Wpadłam żeby poużalać się- jestem do dupy.Tak się właśnie dzisiaj czuję a wizja egzaminu pojutrze mnie przerasta |
|
|
|
#750 |
|
Raczkowanie
|
Inch glowka do gory nie jestes sama
ja tez mam dzis dola...zreszta jeszcze z Tz sie pochlalam;( Boze....jaka ja wsciekla ejstem....a do tego jestem zla bo siedze teraz w domu nie mam co robic...nudzi mi sie , szlak mnie trafi......Jeszcze ten moj temperament ...chce pracowac nad soba a nie potrafie, gdy jestem zla wybucham zloscia i mowie to co mi jezyk przyniesie...Tez tak macie ? Jestem za nerwowa i wybuchowa...dzis moj tz zapytal sie mnie co u mnie w glowie sie dzieje? bo raz zla, a zaraz sie smieje ? po prostu on glupieje przy moich zachowaniach ;( Bleeeee
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.

Od dziś mogę wreszcie dołączyć się do waszego wątku 20stolatek... Strzeliła mi dwudziecha! Licze na was że pomożecie mi się otrząsnąc z wrażenia że to już bliżej bycia 'starą dupą' bo takie własnie po dzisiejszym dniu się we mnie zbudowało. A tak bardziej pozytywnie to miło mi do was dołączyć

wiec narazie to tyle, dla chetnych moga byc oczywiscie jakies zdjatka na mailika, a troche tu potem wstawie jesli chcecie
Cieszę się, że podróż się udała, i że masz tatę z powrotem