Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-09, 13:30   #2881
201607131110
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII

Cytat:
Napisane przez sophistgirl Pokaż wiadomość
gdzie kupujesz spódnice? Mam podobną różnicę między talią a biodrami i nigdzie nie mogę jej dobrać
szczerze? większość spódnic, które mam, są z koła i kupowane w lumpeksach... ;] jakbym chciała jakąś ołówkową albo skromniejszą w "normalnym" sklepie kupić, to ciężko... choć na wakacjach kupiłam sukienkę w Orsay, która co prawda w talii lekko szeroka, ale wygląda bardzo ładnie (lepiej moim skromnym zdaniem niż na tej pani)

http://na-zakupy.com/wp-content/uplo...to-2013-19.jpg
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 14:02   #2882
Cocodrillo
Raczkowanie

GG do Cocodrillo

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Ale czy zwróciła uwagę konkretnemu użytkownikowi?
Nie ważne czy uwaga została zwrócona konkretnej osobie- ważne w jaki sposób zostało to zrobione. Moim zdaniem było to zrobione niegrzecznie i ostentacyjnie. Poza tym domyśliłam się że było skierowane to do mnie.

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
jak to się dzieje, że ludzie reagują takim 'bulwersem' na poprawianie ich błędów?
to chyba całkiem fajne uczyć się czegoś nowego i zdobywać wiedzę?
A nie pomyślałaś że jest to po prostu niegrzeczne i do tego niezgodne z regulaminem forum?

Ja wszystko rozumiem- jak błędy są kardynalne i popełniane notorycznie, można komuś delikatnie zwrócić uwagę, ale raczej przy okazji albo na PW, a nie w osobnym poście poświęconym tylko tej sprawie. Poza tym każdy może mieć już w pewnym momencie zwyczajnie dość. Do tego zauważyłam, że niektórzy aż nader często lubują się w poprawianiu innych.

Na wizaż zaglądam dla relaksu, w wolnej chwili- wolałabym ten czas spędzić w miłej atmosferze a nie być ciągle poprawiana, albo czytać jak poprawiani i strofowani są inni. Nie temu poświęcony jest ten wątek. Nie chce mi się też za każdym razem tłumaczyć że mam dysortografię i dysleksję.

Z mojej strony EOT.

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
No właśnie mnie to bardzo zastanawia... Bo tak, z jednej strony gro dziewczyn się odchudza, biega, redukuje, motywuje zdjęciami z internetu. Celebrytki - wszystkie szczupłe/chude, nikt do nich nic nic nie ma. No ale jak już któraś się pokaże - jak taka Doncia - w chudej odsłonie (nie używam tego słowa w negatywnym znaczeniu i nie uważam, żeby było negatywnie nacechowane, aczkolwiek niektórzy tak twierdzą(?)) to natychmiast zostaje zjechana.

No, ile ja to się nasłuchałam, że 'ty to się w każdy ciuch wbijesz. bo nie masz biustu', czy generalnie mam zakaz narzekania na swoje uda/cokolwiek (tak, uda, ja też ), 'bo chuda jesteś'.
Najwyraźniej bycie szczupłym jest dozwolone tylko dla celebrytów
Ja też wielokrotnie się spotykałam z różnymi dziwnymi uwagami- typu że na pewno nic nie jem, że moje porcje są mikroskopijne lub spożywam samą sałatę. A podczas jakiś wspólnych wypadów na lunch np. na uczelni czy w pracy były tylko wyrazy zdziwienia i niedowierzanie że jednak jem normalnie...

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Szusz w tym filmiku mówi, że ma kobiece biodra... hm... hm... hm... śmiem delikatnie wątpić jako kobieta o różnicy ponad 30cm między talią a biodrami... ale przyznaję, że ciężko znaleźć spodnie, które nie są szyte na prosto i nie są biodrówkami ;]
Też bym jej bioder nie nazwała kobiecymi. Owszem ma spory biust, ale z tego co kojarzę to raczej nie ma sylwetki klepsydry.

Zapomniałam Wam też powiedzieć, że niedawno widziałam w Warszawie w klubie Platinium waszą ulubioną blogerkę/ vlogerkę od ust

http://instagram.com/patrycjastrzalkowska#

Dziewczyna ma ładną buzię i jest zgrabna, na żywo jest niziutka (po zdjęciach tego aż tak nie widać), wyglądała tam trochę jak taka zagubiona dziewczynka, a chyba chciałaby uchodzić za miejscowego kociaka/ wampa. Zwróciłam na nią uwagę bo była hostessą. Ja kojarzę ją tylko z tego wątku, wiec możliwe że widziałam ją już tam wcześniej ale nie przykuła mojej uwagi.
I co by nie mówić, ale na żywo te jej usta wyglądają ładnie.
Cocodrillo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 14:09   #2883
Enviaczek
Rozeznanie

GG do Enviaczek

Cytat:
Napisane przez Cocodrillo Pokaż wiadomość
Zapomniałam Wam też powiedzieć, że niedawno widziałam w Warszawie w klubie Platinium waszą ulubioną blogerkę/ vlogerkę od ust

http://instagram.com/patrycjastrzalkowska#

Dziewczyna ma ładną buzię i jest zgrabna, na żywo jest niziutka (po zdjęciach tego aż tak nie widać), wyglądała tam trochę jak taka zagubiona dziewczynka, a chyba chciałaby uchodzić za miejscowego kociaka/ wampa. Zwróciłam na nią uwagę bo była hostessą. Ja kojarzę ją tylko z tego wątku, wiec możliwe że widziałam ją już tam wcześniej ale nie przykuła mojej uwagi.
I co by nie mówić, ale na żywo te jej usta wyglądają ładnie.
Pewnie je po prostu tak eksponuje do zdjęć, dlatego tak to wygląda niestety
Enviaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 14:19   #2884
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocodrillo Pokaż wiadomość
Smutne jest to, że obrażanie szczupłych osób jest powszechnie akceptowane w naszym społeczeństwie. Można się wręcz spotkać z agresją słowną ze strony miłośników, albo raczej miłośniczek "bardziej kobiecych kształtów". Wiem co mówię, bo przerabiałam to na sobie.
Nie zgadzam się, za normalne uchodzi naśmiewanie sie z osób nieco grubszych ( i tych co wagę mają normalną ale BMI oscyluje koło 23-25) bo kto to widział nosić na sobie jakikolwiek tłuszcz.

Cytat:
No właśnie mnie to bardzo zastanawia... Bo tak, z jednej strony gro dziewczyn się odchudza, biega, redukuje, motywuje zdjęciami z internetu. Celebrytki - wszystkie szczupłe/chude, nikt do nich nic nic nie ma. No ale jak już któraś się pokaże - jak taka Doncia - w chudej odsłonie (nie używam tego słowa w negatywnym znaczeniu i nie uważam, żeby było negatywnie nacechowane, aczkolwiek niektórzy tak twierdzą(?)) to natychmiast zostaje zjechana.
Jakby pokazała się szczupła dziewczyna to by była podziwiana- patrz Nisiaxx, Alina. Dobrze jedzą, ćwicza i maja piękne ciała i są podziwiane.

Co innego donicostam
je świństwa, ale kalorii pilnuje, później świństwa zamienia na napoje z proszków, niby coś tam ćwiczy ale pewnie jest tak jak z jedzeniem.
Owszem jest szczupła, ale nie widać tam wcale mięśni, ani ładnej sylwetki. To co ja widzę to kości z odrobiną tłuszczyku.
Czy tak można- można.
Czy jest to ładne- sprawa dyskusyjna.
Czy jest to zdrowe- na pewno nie.
A co do celebrytek to masz bardzo wybiórcze spojrzenie na ploty, chociażby to co się o Anji Rubik wypisuje, prawie nigdzie nie jest jej sylwetka opisana jako ładna ale właśnie jako za chuda i podawana jako antyprzykład. Podobnie było z Kate Moss.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 14:51   #2885
201605301111
Konto usunięte

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...23383841_n.jpg
gdyby ktoś był ciekawy inspirującego tatuażu oleski
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 15:01   #2886
Hadassah
Zadomowienie

Bo nie dla wszystkich ładna sylwetka to mięśnie - jak już kiedyś wspominałam, nie jestem fanką widocznych mięśni u kobiet, ale jednocześnie chciałabym mieć szczupłe ciało bez galarety - zapisałam sie na pilates + właśnie rozpoczęłam sezon rowerowy, ale chcę być gibka i mieć więcej energii, nie dąże do widocznych mięśni czegokolwiek. Sylwetki Nissiax i Aliny, tak, są piękne, ale mi się zupełnie nie podobają (Nissia jest dość 'nabita', Alina umięśniona). A porównywać Donkę do wystających kości Kate czy Aniji to gruba przesada, http://instagram.com/p/lPztc0QNaQ/ . Doncelity nie śledzę na bieżąco, nie znam jej jadłospisu (dziewczy pisały, że je ponad 2tys kalorii i że poprawiła swoje odżywianie), ale odnoszę sie do komentarzy 'anorektyczka/komar', które pojawiły się jak wrzuciła zdjęcie, moim zdaniem zupełnie niesłusznie.
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 15:14   #2887
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...23383841_n.jpg
gdyby ktoś był ciekawy inspirującego tatuażu oleski
To nie jest tatuaż, tylko TATTOO...
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 15:49   #2888
Cattivo
Wtajemniczenie

http://instagram.com/p/kZQp1yQNUq/
Jeżeli ona je takie śniadania to ja nie mam pytań.

Nie widać po niej, żeby ćwiczyła siłowo, wystarczy spojrzeć na jej ramiona, nie ma ani grama mięśnia widocznego. Powiedziałabym nawet, że wyglądają na mało jędrne... Według mnie jest zgrabna, ale to nie jest sylwetka osoby która ćwiczy z obciążeniem. Poczekam jednak jeszcze z miesiąc, dwa, żeby faktycznie ocenić

Co do jedzenia 2500 kcal dziennie - nie wierzę. Nie dlatego, że nie ma efektów czy dlatego że jest taka chuda, ale dlatego że sama przechodziłam przez etap jedzenia bardzo mało i nie da się po prostu z dnia na dzień przekonać psychiki, że 2500 kcal będzie ok. Jeśli ona do tej pory jadła jak ptaszek, to ciężko raczej jej wyciągnąć 2500 kcal, to jest naprawdę góra żarcia.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 15:49   #2889
szaga9001
Raczkowanie

Cytat:
Bo nie dla wszystkich ładna sylwetka to mięśnie - jak już kiedyś wspominałam, nie jestem fanką widocznych mięśni u kobiet, ale jednocześnie chciałabym mieć szczupłe ciało bez galarety - zapisałam sie na pilates + właśnie rozpoczęłam sezon rowerowy, ale chcę być gibka i mieć więcej energii, nie dąże do widocznych mięśni czegokolwiek. Sylwetki Nissiax i Aliny, tak, są piękne, ale mi się zupełnie nie podobają (Nissia jest dość 'nabita', Alina umięśniona). A porównywać Donkę do wystających kości Kate czy Aniji to gruba przesada, http://instagram.com/p/lPztc0QNaQ/ . Doncelity nie śledzę na bieżąco, nie znam jej jadłospisu (dziewczy pisały, że je ponad 2tys kalorii i że poprawiła swoje odżywianie), ale odnoszę sie do komentarzy 'anorektyczka/komar', które pojawiły się jak wrzuciła zdjęcie, moim zdaniem zupełnie niesłusznie.
No dobra, cofam to o krzywych nogach Doncelity Na tamtym zdjęciu mi się wydawaly jakies takie mocno do środka ale piękne nogi ma <3

U Basi 50 000 subów i konkurs http://www.youtube.com/watch?v=1SVoBSDADlM
szaga9001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 15:52   #2890
orzech_w_karmelu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
http://instagram.com/p/kZQp1yQNUq/
Jeżeli ona je takie śniadania to ja nie mam pytań.
A co jest nie tak z tym śniadaniem? Nie rozumiem. Owsianka to coś złego? I owoce?
orzech_w_karmelu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 16:07   #2891
Leae
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez orzech_w_karmelu Pokaż wiadomość
A co jest nie tak z tym śniadaniem? Nie rozumiem. Owsianka to coś złego? I owoce?
Właśnie Bardzo zdrowe i pożywne śniadanie.

Leae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 16:30   #2892
201605301111
Konto usunięte

http://www.youtube.com/watch?v=Ja91yJp-iBg

pulpa kontratakuje ;-;
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 16:41   #2893
kaludia91
Zadomowienie

GG do kaludia91

Cytat:
nie zjadłabym tego. Spróbowałam kiedyś pulpy i... nie da się tego jeść
Stary 2014-03-09, 16:43   #2894
Hadassah
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Leae Pokaż wiadomość
Właśnie Bardzo zdrowe i pożywne śniadanie.
Też nie wiem .
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 16:45   #2895
Beata28Mys
Rozeznanie

Cytat:
Jak dla mnie podawane jedzenie musi dobrze sie prezentowac na talerzu , u niej nie wyglada apetycznie ,wrecz odpychajaco
Beata28Mys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 16:53   #2896
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez orzech_w_karmelu Pokaż wiadomość
Na śniadanie powinny być węglowodany złożone, białko i jakieś źródło tłuszczu. Owoce generalnie tylko po treningu. To mit że owoce są tak samo dobre jak warzywa witaminy bierzemy z warzyw, owoce to głównie szybko przyswajalny cukier. Owsianka jak najbardziej w porządku, nie wiem co tam jeszcze w tej miseczce jest ale obstawiam że to mleko, czyli generalnie - śniadanie zawiera właściwie głównie węgle i to w większości proste, nie ma prawie tłuszczu, a białka jest tyle co kot napłakał. No chyba że to w szklance to odżywka białkowa, ale też widzę że z dodatkiem jakiegoś owocu - no i osobiście jestem przeciwna stosowaniu prochu tam gdzie można go zastąpić normalnym jedzeniem.

Edytowane przez Cattivo
Czas edycji: 2014-03-09 o 16:55
Stary 2014-03-09, 17:16   #2897
malachite
Rozeznanie

Jeśli się nie mylę to Donczelitka wstawiła to zdjecie śniadania bo było walentynkowe (pewnie zrobione przez chłopaka). Więc nie sądze, że je takie codziennie.
malachite jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 17:19   #2898
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malachite Pokaż wiadomość
Jeśli się nie mylę to Donczelitka wstawiła to zdjecie śniadania bo było walentynkowe (pewnie zrobione przez chłopaka). Więc nie sądze, że je takie codziennie.
Jeśli tak to ok, chociaż moim zdaniem nawet walentynkowe śniadanie można zrobić w 100% pełnowartościowe
Stary 2014-03-09, 17:20   #2899
withi_as
Zakorzenienie

Muszę to wrzucić

Włączyłam link umieszczony wyżej, zatrzymałam, skoczyłam po coś do kuchni, wracam, patrzę i ...

Bez☠tytułu.jpg
withi_as jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 17:22   #2900
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez withi_as Pokaż wiadomość
Muszę to wrzucić

Włączyłam link umieszczony wyżej, zatrzymałam, skoczyłam po coś do kuchni, wracam, patrzę i ...

Załącznik 5609802
Ja mam dar zatrzymywania filmików na najgorszej możliwej minie vlogerki, moja pauza ze ślicznotki potrafi zrobić paskudztwo, tak że znam Twoje uczucie zdzwienia
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 17:25   #2901
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beata28Mys Pokaż wiadomość
Jak dla mnie podawane jedzenie musi dobrze sie prezentowac na talerzu , u niej nie wyglada apetycznie ,wrecz odpychajaco
Matko Boska, jakie zyciowe problemy.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 17:26   #2902
anja415
Zadomowienie

dziewczyny TAGów się dziś narobiło

http://www.youtube.com/watch?v=yIHFbuaNKoE <--- u Weroniki, jej nie mogę się napatrzeć - taka ona śliczna

http://www.youtube.com/watch?v=j5nfHqTbBq4 <--- u Asi TAG: Kocham wiosnę

http://www.youtube.com/watch?v=KpevfiORGcY <---- u Szavki kolejny haul

http://www.youtube.com/watch?v=puA53cP96yE <---- StylowoTV robi mi straszny apetyt na tiramisu
anja415 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 17:27   #2903
201607131106
Konto usunięte

Cattivo, jesteś dietetykiem, trenerem czy to po prostu Twoja pasja i styl życia?
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 17:30   #2904
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez anja415 Pokaż wiadomość
dziewczyny TAGów się dziś narobiło

http://www.youtube.com/watch?v=yIHFbuaNKoE <--- u Weroniki, jej nie mogę się napatrzeć - taka ona śliczna

http://www.youtube.com/watch?v=j5nfHqTbBq4 <--- u Asi TAG: Kocham wiosnę

http://www.youtube.com/watch?v=KpevfiORGcY <---- u Szavki kolejny haul

http://www.youtube.com/watch?v=puA53cP96yE <---- StylowoTV robi mi straszny apetyt na tiramisu
Czy to Twoje zdjęcie w avatarze? Znam pewną Anię o identycznym uśmiechu i kształcie twarzy, ale jest z Wrocławia, nie z Tczewa
Stary 2014-03-09, 17:43   #2905
anja415
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Czy to Twoje zdjęcie w avatarze? Znam pewną Anię o identycznym uśmiechu i kształcie twarzy, ale jest z Wrocławia, nie z Tczewa

tak to ja a Ania to nick z czasów oohoho fasycnacji Anją Rubik więc z moim imieniem ma mało wspólnego ale z Tczewa faktycznie jestem a na imię mi Ola
Stary 2014-03-09, 17:49   #2906
201607111050
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Beata28Mys Pokaż wiadomość
Spojrzałam na jej parę filmów i ona w ogóle je brzydko (wizualnie). Powinna zainwestować w większy talerz i nóż.

Zdarza mi się jeść byle jak ale na co dzień jednak moje jedzenie wygląda dużo estetyczniej...

Edit:
Budyń zmiksowany z twarożkiem...
https://www.youtube.com/watch?v=4i3CxJiHR94

Edytowane przez 201607111050
Czas edycji: 2014-03-09 o 17:51
201607111050 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 17:51   #2907
anja415
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez oh! Pokaż wiadomość
Spojrzałam na jej parę filmów i ona w ogóle je brzydko (wizualnie). Powinna zainwestować w większy talerz i nóż.

Zdarza mi się jeść byle jak ale na co dzień jednak moje jedzenie wygląda dużo estetyczniej...
nie mam problemu ze zjedzeniem brzydko wyglądającego jedzenia, jeśli jedzenie jest brzydko podano to jeszcze smak może to uratować a super podanego ale niesmacznego nic nie uratuje
Stary 2014-03-09, 17:54   #2908
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez anja415 Pokaż wiadomość
tak to ja a Ania to nick z czasów oohoho fasycnacji Anją Rubik więc z moim imieniem ma mało wspólnego ale z Tczewa faktycznie jestem a na imię mi Ola
Chyba nikt w tym wątku z imieniem w nicku nie nazywa się tak, jak ten nick sugeruje
Stary 2014-03-09, 17:57   #2909
Beata28Mys
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Matko Boska, jakie zyciowe problemy.
To nie jest zaden zyciowy problem tylko moje zdanie wyrazone na temat wstawionego wyzej linku z pulpa. Niewiem jak Ty ale ja jem tez oczami,a zyciowe problemy mam wieksze i nie pisze o nich na forum plotkowym

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
Napisane przez oh! Pokaż wiadomość

Edit:
Budyń zmiksowany z twarożkiem...
https://www.youtube.com/watch?v=4i3CxJiHR94
Ciesze sie,ze nie jestem sama w swoich odczuciach. Jakbym byla u kogos na obiedzie i dostalabym na talerzu cos takiego to bym chyba nie zjadla
Beata28Mys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 18:00   #2910
pamelka146
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Chyba nikt w tym wątku z imieniem w nicku nie nazywa się tak, jak ten nick sugeruje
Przepraszam bardzo, ja się nazywam tak jak mój nick sugeruje

- Aldous Huxley

Insta-pierdoły
pamelka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości