Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV) - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-09, 10:35   #2371
YellowSheep
Rozeznanie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)

Witam się

Tż zdazyl mnie z rana wnerwic ale mam go gdzieś dzisiaj. Mały się obudzi to idę z nim na spacer, potem na obiad do babci a teraz czeka na mnie kąpiel, a co gdzieś tam mąci mą radość myśl że wszystko to robię sama ale nie ma już co roztrząsać.

Jem właśnie kaszke bd z herbatnikami, mam masakryczną aftę i boli mnie gardło wiec nic innego nie przełknę. Mam jakieś septolete coś tam ale nie bardzo mi pomaga, macie jakieś rady?

O jaaa, ale zapowiadają pogodę na przyszły tydzień! Obyśmy tylko byli zdrowi z małym bo boje się ze teraz ja go czymś zaraże...

Edytowane przez YellowSheep
Czas edycji: 2014-03-09 o 10:40
YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 10:44   #2372
misiaeel
Wtajemniczenie

hej

U Was też dzisiaj tak pięknie? byłyśmy nawet już na spacerze, bez wózka pochodzić dookoła domu

a i powiem Wam, kupiłam sobie wczoraj stanik w końcu, i tak mi jakoś ładnie piersi trzyma, że widzę tylko je, jakieś takie wielkie się wydają (rozm E)

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Laski od godziny 15ej tak mnie zaczął łeb napieprzać że nawet nie umiem opisać bólu. Męża jak na złość nie ma w domu( znaczy już wraca). Rodzice przejęli małego bo myślałam że zejdę z tego świata. Aż na wymioty mnie brało,dopiero przestało boleć.Teraz Nawet dałam radę uspać małego i sama też mam taki zamiar. Wymęczyło mnie okropnie.
Oj współczuję bólu, też tak raz miałam przed @
Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Elmi, przeszło Ci normalnie Twoje zamówienie z reserved? Ja właśnie weszłam na maila i dostałam info, że niektórych produktów nie byli w stanie dostarczyć Patrze w szczegóły i okazuje się, że nic nie wysłali, bo niby rozmiarów niema A weszłam teraz na stronkę i widzę, żę 86 z tych rzeczy dalej dostępne
Kochana no właśnie. wczoraj stoję przy kasie reserved bo kupowałam płaszczyk i się pytam, czy stacjonarnie też jest to 25 % zniżki na hasło. one na mnie jak na debila, że nie. ja im coś tam odbąknęłam, że pewnie tylko na internetowym, a one dalej, że nie. juz się z nimi nie kłóciłam tylko zarzuciłam wymownym spojrzeniem
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45503472]

Dziewczyny, chyba Black głównie, bo od kilku dni mam pytać! co ja mam za puder sobie kupić? mam rimmel stay matte, transparentny, mam dość go

w kamieniu potrzebuję, mam jasną cerę, z chłodnymi piegami

----------------
Buty sobie kupiłam https://polki.pl/we-dwoje/files/Imag...e_dwoje_44.jpg takie, ale czarne

nic, że z sezonu 2012 fajnie na nodze wyglądają, powiem wam, że patrząc na fotkę tylko w życiu bym ich nie kupiła, a na mojej nodze super!

i kupiliśmy lodówkę, wreszcie będę zamrażalnik miała duży! ale się jaram już planuję lepienie pierogów![/QUOTE]
takie zakupy cieszą najbardziej
Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość

nie mogę się jakoś ogarnąć, szkoła trochę czasu mi zabiera, w dodatku dziś znowu byłam z Ola na SORze. Martwię się, bo w czwartek skończyła antybiotyk i już dostała następny

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
zdrówka dla Oli
Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
No dziwisz sie jak wodzirejki brakło? Neti daje radę ale samej jej ciezko :p

Fajnie ze tak nagle sie puściła i poszła ciekawe co siedzi w tych malych glowkach, ze nagle postanawiają ze se pójdą :p

Mój tz wrócił z pracy z dwoma prezentami dla mnie legginsy z calzedoni takie w róże pastelowe - fajne bardzo i rozmiar dobry

A drugi dla Hani spodnie i blizną z zary takie piękne ! Aż dziwne ze sam wybrał :p no i dostałam buziaka którego chciałam

Nawet jest miło

Ale strasznie spać mi sie chce chyba pojde....

no i pięknie, brawa dla Tżbokeh
Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
E tam, wcale nie tak nagle - Twoja Hania codziennie ćwiczy koordynację ruchową jak się wspina itp. To tylko nam się wydaje, że to tak bez prób idzie
U nas też - poszła parę kroczków. Potem codziennie próbowała, chyba po tygodniu było tak, że raczkowała tylko jeśli chciała się gdzieś bardzo szybko dostać. A teraz mi się wydaje, że chodziła całe życie bardzo rzadko raczkuje, czasem chwilkę jak się przypomni, cały dzień na nogach jest.

Super, że tż się jednak spisał.

Zdrówka dla Oli Charlizz!
Biedne chorowitki nasze..

A wiecie co? jestem po sesji! nannana wreszcie! Masakra była bo ratowałam się tabletkami na gardło i piciem, bo egzamin ustny a moje gardło nie żyje, ledwo się odezwać mogę i łapie mnie mega kaszel.. ale 4 jest. Koniec koniec koniec !
Wierzcie mi, wszystkie soki ze mnie ta sesja wyssała, najpierw w cholerę projektów a potem egzaminy masakry.

Znowu zarwałam noc, bo jak się kładłam była 4:20 ale same wiecie, że przy maluchu w dzień uczyć się ciężko. Ulga niesamowita. Będę się mogła zabrać za Margo S

Ale wiecie co? biedna Amelcia znowu się popłakała jak z domu wychodziłam , a jak wróciłam to taaaaak się cieszyła, taaak się śmiała, krzyczała "mama mama"...
Jak chciałam się przebrać z galowych rzeczy i zrobić siku to się rozpłakała bida moja - jak wracam to natychmiast musi być przy mnie, na mnie, tulona, w centrum uwagi. Inaczej płacze. Czy Wasze pociechy też tak mają?

Śmiesznie też ma ostatnio bo się nauczyła chodzić do tyłu - i jak siedzę z nią na ziemi np do bierze ksiązkę swoją, idzie tak tyłem, cofa się i cofa, a potem siada mi pupą na kolanach. Sadowi się. Śmieszne. Takie "pozycja zajęta - czytaj mamo!"

Co do niekapków: czy z tego pstryczka nie cieknie? Bo ten Avent mnie denerwuje, muszę go porządnie i dokładnie zakręcić, bo cieknie..
gratuluję zdanej sesji!
teko niekapka aventa też nie lubię
Cytat:
Gratulacje ukończenia sesji Odeśpij i bież się za knigę co byś mogła nam tu ciekawostki podrzucić

Jej jakie słodkie musi być takie powitanie Piotrek niema kiedy się za mną stęsknić więc nie wiem jakby zareagował Jedyne co to tydzień temu u teściów Piotrek wstał z płaczem() wziął go tż (wydawało nam się, że dla Pietrka to bez różnicy czy ja czy on ) , a on dalej zawodził, to wszyscy próbują go zabawić, uspokoić . Wzięłam go ja i w dokładnie w sekundę z histerii była cisza, wtulił się i uspokoił Ponosiłam go , jak już myślałam, że wszystko ok to daje Tż bo ręce mnie już bolał, a ten znów płacze jakby go ze skóry obcierali i ponownie momentalnie uspokoił się jak tylko go przytuliłam Chyba wtedy pierwszy raz poczułam, żę w tej danej chwili była dla niego najważniejsza

Piotrek też chodzi do tyłu i tak śmiesznie się usadawia

My też mieliśmy cieknący, poszukałam w necie opinii i kupiłam ten: https://www.google.pl/search?q=nuk+k...76%3B531%3B320 I faktycznie nic nie ciekie, nawet jak weźmie się go do góry nogami Tylko ciążko się ciągnie, ale tż coś tam pokombinował i już jest ok
Kochany
Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Nawijko kciuki za spokojne wypędzanie diabełka

Kurcze dziewczyny przepraszam że ja tak ciągle smęcę. Głupio mi że ciągle coś, źle się z tym czuję, Wy jesteście takie mądre i zaradne a ja sobie z niczym rady nie mogę dać.
nie smęcisz!
Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

U nas dziś pobuska o 6.30 ale nocka ładnie przespana. Jedzimy dziś szukać dla mnie butów do biegania ( jakoś przez neta boję się kupować bo but MUSZĘ przymierzyć).
I od jutra biegam.
brawa za nockę!
i dla Dari za coraz lepsze chodzenie!

nawijko powodzenia dzisiaj!

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 11:26   #2373
aska27adopcje
Zadomowienie

Hejka Mamusie
2 dni nieczytania forum 23 strony do nadrobienia ... kurde ja nie wiem jak wy to robicie ... nawet jakby czlowiek bardzo chcial, to nie ma szans byc z wami na bierzaco .... no nie da sie

Ide przelece was chociaz po lebkach tak z 10 stron
Stary 2014-03-09, 11:26   #2374
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dorotka ma 9 zęba, górną lewą 4 i następne idą więc dobrze sądziłam, że razem z dwójkami coś z tyłu lezie.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 11:32   #2375
blogerka
Wtajemniczenie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45507501]Dorotka ma 9 zęba, górną lewą 4 i następne idą więc dobrze sądziłam, że razem z dwójkami coś z tyłu lezie.[/QUOTE]

u nas wyłażą dolne 4ki i jest horror
Stary 2014-03-09, 11:41   #2376
Debrah
Zakorzenienie

U nas górne 4, pisałam. Na dole nadal tylko jedynki są.

Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 12:18   #2377
ania13.03
Zadomowienie

A u nas trojki :P Przy czworkach bylo ciezko ale teraz to jest prawdziwa masakra :/

Zrobilam makaron z pesto i kurczakiem, calkiem dobre wyszlo

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 12:30   #2378
meneq
Zakorzenienie

Jak juz jestesmy przy zebach, to ostatnio spotkalam chlopca z poczaku lutego z kompletem mleczakow.
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 14:57   #2379
mikakrolikowa
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45507501]Dorotka ma 9 zęba, górną lewą 4 i następne idą więc dobrze sądziłam, że razem z dwójkami coś z tyłu lezie.[/QUOTE]

U nas tak samo ale czworka już przebita a dwojka powinna byc lada moment

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Jak juz jestesmy przy zebach, to ostatnio spotkalam chlopca z poczaku lutego z kompletem mleczakow.
zartujesz wszystkue zeby mial?

Co do zebow mam pytanie Julo w szpitalu ukruszyl jedynke górną powinnam cos z tym zrobic zalakowac lub cos kazdy mi mowi ze mleczne i tak wypadna ale ja jako male dziecko mialam wszystkie zeby czarne od zelaza i boje sie ze taka nadkruszona sie popsuje szybko

mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 15:56   #2380
s i l v e r
Zakorzenienie

My już po spacerku. Tak pięknie dziś razem z tż mamy wolne

Na obiad zrobiłam rosłek, kluseczki, roladki

Daria ma na razie wszystkie jedynki i dwójki ale po tym co piszecie już się boję jak zaczną nam wychodzić trójki i czwórki

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Aaaa kupiłam sobie buty do biegania i chyba już dziś pójdę pobiegać
Stary 2014-03-09, 16:11   #2381
BlackSanctum
Zakorzenienie

Blogerka, Bokeh, bo tego podkładu nie zmywa się micelem ani innym płynem do demakijażu - jego trzeba zetrzeć jakimś żelem do mycia twarzy, inaczej nie zejdzie. Ja każdy makijaż zmywam najpierw żelem (ewentualnie peelingiem), a potem dopiero wycieram resztki płynami (jeśli jakieś resztki są, bo nie zawsze zostają).

Silver, u nas dzisiaj też pięknie, przebiegłam sobie 5km na luziku, w getrach i samej bluzie, a i tak było mi gorąco. Super pogoda.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 16:13   #2382
aska27adopcje
Zadomowienie

Dziewczyny ja na szybko, sa juz pampersy na sklepie w lidlu i wchodza normalnie ... wzielam 3 paki 4 i zastanawiam sie ile brac 5 .... chyba tez wezme 3 paczki ... bo mala nawet jak bedzie siurac na nocik, a dopiero zaczynamy nauke, to i tak chyba bedzie na noc pampki zakladala
Stary 2014-03-09, 16:19   #2383
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Silver, u nas dzisiaj też pięknie, przebiegłam sobie 5km na luziku, w getrach i samej bluzie, a i tak było mi gorąco. Super pogoda.
Super! A ja mam głupie pyt skąd wiecie ile km przebiegłyście?
Stary 2014-03-09, 16:23   #2384
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
sa specjalne aplikacje na telefony. Ja raz sobe sprawdzilam samochodem ile km przebieglam.

MAM dosc tego weekendu!

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 16:46   #2385
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Czytam czytam i znow nie moge Was dogonic. Chcialabym tylko prosic o kciuki na jutro, co by Kuba wytrzymal cala msze bez zdemolowania kosciola i bez koncertu :P

I jak tam Kubulek w kosciele??

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Nawijko kciuki za spokojne wypędzanie diabełka

Kurcze dziewczyny przepraszam że ja tak ciągle smęcę. Głupio mi że ciągle coś, źle się z tym czuję, Wy jesteście takie mądre i zaradne a ja sobie z niczym rady nie mogę dać.
Nie smecisz
zobaczysz jeszcze bedzie dobrze, kciuki trzymam

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45505294]Yellow, przestań chrzanić

Ponawiam pytanie o puder, dziewczyny [/QUOTE]

ja nie doradze, bo jeszcze nie trafilam na taki ktory by mi odpowiadal, a moze mam "gjembę" nie taką

Cytat:

Daria ma na razie wszystkie jedynki i dwójki ale po tym co piszecie już się boję jak zaczną nam wychodzić trójki i czwórki

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Nati tak samo

Dzis u nas bylo 17 stopni, pojechalismy nie wiem jak to nazwac, olbrzymi teren, pelno sciezek po lesie gdzie mozna spacerowac, ogladac dziki, sarenki, kozy, oprocz tego pelno miejsc na lezenie na kocyku lawek stolikow w roznych miejsach, pelno miejsc na grilla, placów zabaw przeróznych, zjezdzalni, hustawek bez liku, trasy linowe, oprocz tego takze i gastronomia, fajne miejsce,
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-09, 17:24   #2386
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Od evel Maja chyba też a komplet?

Cytat:

jakie poka?

Cytat:
Musisz zainstalować na komórkę runstuastic czy jakoś tak :p i biegać z komórka

Sent from my HTC One X using Wizaz Forum mobile app
Stary 2014-03-09, 17:27   #2387
pstryczek84
Zakorzenienie

Hejka!
ale dzis bylo pieknie!!!!!!
wysprzatalismy garaz, auta...
Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość

MAM dosc tego weekendu!
co jest?

Cytat:

A wiecie co? jestem po sesji!

Co do niekapków: czy z tego pstryczka nie cieknie? Bo ten Avent mnie denerwuje, muszę go porządnie i dokładnie zakręcić, bo cieknie..
gratki!!!!

pstryczek nie cieknie, nic a nic.
avent tez mnie wnerwial

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Piotruś ma gorączkę.....
jak tam?

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
u nas wyłażą dolne 4ki i jest horror
Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
A u nas trojki :P Przy czworkach bylo ciezko ale teraz to jest prawdziwa masakra :/
matko, nie straszcie

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 18:28   #2388
laurka23
Zakorzenienie

Cześć kochane moje, ależ ja się za Wami stęskniłam!! Normalnie odwyk miałam, problemy z netem na dokładkę, wymagający Miś, zmęczenie, grypa. Dobrze że już dobrze. My z mężem umieraliśmy a Michał 3 dni pokasływał od czasu do czasu i tyle. Na szczęście nie rozłożyło go. Sobota piękna była, byliśmy karmić łabędzie. Michał chodzi, ale jak tylko weźmie się go za rękę to się wygłupia i specjalnie leci na bok czy do przodu, wstydu nam narobił Udawał że nie umie chodzić. Wczoraj się wzruszyłam bo mój mały mężczyzna osobiście wręczył mi tulipana
Wybaczcie mi że nie nadrobię, ale to jest fizycznie niemożliwe, będę się starała podczytywać już na bierząco. Pamiętacie nas jeszcze?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF0915.jpg (30,4 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0989.jpg (65,0 KB, 47 załadowań)
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 18:36   #2389
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
a i powiem Wam, kupiłam sobie wczoraj stanik w końcu, i tak mi jakoś ładnie piersi trzyma, że widzę tylko je, jakieś takie wielkie się wydają (rozm E)
Weź trochę oddaj

Cytat:
MAM dosc tego weekendu!

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
pstryczek nie cieknie, nic a nic.

Piszecie o tych zębach, a Poli od sierpnia żaden nie wyszedł 7 miesięcy temu cztery jedynki wyszły i cisza

--------------------------

I u nas dzisiaj piękna pogoda
Pola zrobiła pobudkę o 6.20, ale że ewidentnie było widać, że nie ta pora jak na dziś, to o 11 miała już drzemkę
Byliśmy u t., Pola rozbiła szklankę i wazon szklany, który teściu dostał od kogoś w prezencie

Jutro muszę iść do rodzinnego po skierowanie do szpitala dla Poli, bo się skończyło 19 lutego i nie wiem, z kim ją zostawić... Busem muszę jechać, a łącznie to pewnie z 3 godziny zejdzie A jak nie dam tego skierowania do szpitala, to trzeba będzie zapłacić za piątkową wizytę
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 18:42   #2390
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Cześć kochane moje, ależ ja się za Wami stęskniłam!! Normalnie odwyk miałam, problemy z netem na dokładkę, wymagający Miś, zmęczenie, grypa. Dobrze że już dobrze. My z mężem umieraliśmy a Michał 3 dni pokasływał od czasu do czasu i tyle. Na szczęście nie rozłożyło go. Sobota piękna była, byliśmy karmić łabędzie. Michał chodzi, ale jak tylko weźmie się go za rękę to się wygłupia i specjalnie leci na bok czy do przodu, wstydu nam narobił Udawał że nie umie chodzić. Wczoraj się wzruszyłam bo mój mały mężczyzna osobiście wręczył mi tulipana
Wybaczcie mi że nie nadrobię, ale to jest fizycznie niemożliwe, będę się starała podczytywać już na bierząco. Pamiętacie nas jeszcze?

czeesc dobrze że juz jestescie zdrowi

Michas superowy !
Stary 2014-03-09, 18:42   #2391
Debrah
Zakorzenienie

Na szybko pytanie:

Jakie macie sztućće dla dziecia? Pstryczek o to pytała już ale jakoś mi umknęło. Bo skoro już klikam kubek to chciałabym miseczkę ze sztućcami od jednego sprzedawcy..

Takie wygięte jak tu: http://allegro.pl/nuby-miseczka-anty...022229158.html
Czy jeszcze bardziej jak tu:
http://allegro.pl/babyono-lyzeczka-s...030835202.html
A może proste?

Amelka padła o 19, na szybko przyśpieszaliśmy kąpiel. ale może dlatego że po paru dniach przerwy poszliśmy na chwilę na spacer, (inhalacje pomogły już nie słyszę kaszlu i katar znikł! idziemy jeszcze do kontroli) chodziła sobie z piłką. W ogóle polecam zakup piłki jeśli jeszcze nie macie, kupa śmiechu i zabawy na spacerze
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 18:44   #2392
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Blogerka, Bokeh, bo tego podkładu nie zmywa się micelem ani innym płynem do demakijażu - jego trzeba zetrzeć jakimś żelem do mycia twarzy, inaczej nie zejdzie. Ja każdy makijaż zmywam najpierw żelem (ewentualnie peelingiem), a potem dopiero wycieram resztki płynami (jeśli jakieś resztki są, bo nie zawsze zostają).

problem w tym, że mi woda wysusza skórę i to bardzo, wystarczy że podczas mycia włosów troche mi na czoło skapnie i już mi skórki odstają ;| dlatego, twarz zmywam mleczkiem a później micelem.

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Cytat:
słodziak
Stary 2014-03-09, 18:50   #2393
BlackSanctum
Zakorzenienie

Blogerko, tylko mleczko sie zmywa woda. a krem nawilzajacy?

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-09, 18:57   #2394
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Blogerko, tylko mleczko sie zmywa woda. a krem nawilzajacy?

Dlatego ja mleczko ścieram wacikiem dokładnie, a później resztki po mleczku usuwam micelarnym.
U nas jest taka woda, że ja sekundę po wytariciu jej z twarzy mam twarz ściągniętą na maxa plus miliony skórek itd.
Stary 2014-03-09, 18:58   #2395
BlackSanctum
Zakorzenienie

No to krem. Mi tez sie sciaga skora, mamy bardzo twarda wode, dlatego po demakijazu nakladam od razu dobrze nawilzajacy krem.

Stary 2014-03-09, 19:09   #2396
misiaeel
Wtajemniczenie

brawo
my zębów mamy 10 w sumie. 1 i2 wszystkie i 4 na dole. chyba teraz 3 idą:/
Cytat:

poka poka jakie bo też biegać zaczynam
Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja na szybko, sa juz pampersy na sklepie w lidlu i wchodza normalnie ... wzielam 3 paki 4 i zastanawiam sie ile brac 5 .... chyba tez wezme 3 paczki ... bo mala nawet jak bedzie siurac na nocik, a dopiero zaczynamy nauke, to i tak chyba bedzie na noc pampki zakladala
ja jutro jadę kupić ze 2 czy 3 paki 5
Cytat:
sa specjalne aplikacje na telefony. Ja raz sobe sprawdzilam samochodem ile km przebieglam.

MAM dosc tego weekendu!
co się stało?
Cytat:
dobrze, że już zdrowi piękni Wy
Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Weź trochę oddaj
bardzo chętnie

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 19:17   #2397
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
czeesc dobrze że juz jestescie zdrowi

Michas superowy !

Cytat:
Na szybko pytanie:

Jakie macie sztućće dla dziecia? Pstryczek o to pytała już ale jakoś mi umknęło. Bo skoro już klikam kubek to chciałabym miseczkę ze sztućcami od jednego sprzedawcy..

Takie wygięte jak tu: http://allegro.pl/nuby-miseczka-anty...022229158.html
Czy jeszcze bardziej jak tu:
http://allegro.pl/babyono-lyzeczka-s...030835202.html
A może proste?

Amelka padła o 19, na szybko przyśpieszaliśmy kąpiel. ale może dlatego że po paru dniach przerwy poszliśmy na chwilę na spacer, (inhalacje pomogły już nie słyszę kaszlu i katar znikł! idziemy jeszcze do kontroli) chodziła sobie z piłką. W ogóle polecam zakup piłki jeśli jeszcze nie macie, kupa śmiechu i zabawy na spacerze
Cieszę się że ze zdrówkiem już lepiej. A jaką macie piłkę? Michaś miał z kolcami taką, ale mąż mu na kaktusie przebił

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość

słodziak

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
brawo
my zębów mamy 10 w sumie. 1 i2 wszystkie i 4 na dole. chyba teraz 3 idą:/

poka poka jakie bo też biegać zaczynam

ja jutro jadę kupić ze 2 czy 3 paki 5

co się stało?

dobrze, że już zdrowi piękni Wy

bardzo chętnie

Co do zębów u Miśka chyba coś na rzeczy, bo kupki robi brzydkie i ciągle coś w paszczy. Jak macałam to w miejscach wszystkich 4 ma opuchnięte. A na dole ma tylko jedynki.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 19:36   #2398
elllmi
Zakorzenienie

hej
zaczynam poweekendowe nadrabianie, na szczęście nie za dużo tego

Bokeh

gojka, dzieki za informacje dot. inhalacji; tylko jak ja inhaluję Filipa na spiocha w nocy, bo inaczej się nie da, to raczej nie ma mowy, o przemywaniu buźki (no w sumie to by się jeszcze dało rady wykonać), a tym bardziej o przepłukaniu ust

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Z okazji dnia kobiet ide sobie na impreze z ludzmi z pracy :P Mialam nie isc, ale po tekscie tza, ze " jest mu obojetne bo i tak mam okres" stwierdzilam, ze zdecydowanie ide sie odchamic
wybacz, ale dałabym mu w papę za taki tekst

Cytat:
Elmi, przeszło Ci normalnie Twoje zamówienie z reserved? Ja właśnie weszłam na maila i dostałam info, że niektórych produktów nie byli w stanie dostarczyć Patrze w szczegóły i okazuje się, że nic nie wysłali, bo niby rozmiarów niema A weszłam teraz na stronkę i widzę, żę 86 z tych rzeczy dalej dostępne
własnie miałam o to samo pytać; no to teraz już wiadomo świnie jedne tylko mi smaka narobili i będę musiałą po normalnej cenie kupić

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 19:40   #2399
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Widziałyście
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...#BoxSlotII3img

Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-09, 19:51   #2400
elllmi
Zakorzenienie

a powiedzcie mi, dużo się różnią pampersy 4 od 5? bo też nie wiem jakie jutro brać

Cytat:
Mój tz wrócił z pracy z dwoma prezentami dla mnie legginsy z calzedoni takie w róże pastelowe - fajne bardzo i rozmiar dobry

A drugi dla Hani spodnie i blizną z zary takie piękne ! Aż dziwne ze sam wybrał :p no i dostałam buziaka którego chciałam

Nawet jest miło
mówiłam
pokaż

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Czytam czytam i znow nie moge Was dogonic. Chcialabym tylko prosic o kciuki na jutro, co by Kuba wytrzymal cala msze bez zdemolowania kosciola i bez koncertu :P
i jak było? pokaż Kubusia eleganta

Cytat:
Cześć kochane moje, ależ ja się za Wami stęskniłam!!

co taka powaga na zdjęciu?

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości