|
|
#1111 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Dot.: Rossmann cz. XXI
Cytat:
już myślałam, że to się stało w lutym, bo rekordowo długo czekałam na zestaw + nikt mi nie odpisywał z rossnetuSwoją drogą ten cały Program nowości chyba miał inne założenie albo mi się wydaje, że miał. Moim zdaniem lepsze by to było na zasadzie ankiet wypełnianych (tak jak przy teście z Wizażu) odpowiednio wcześniej (np dwa miesiące przed wprowadzeniem do sklepów), co dałoby górze z Rossmanna jasny obraz, co konsumentkom może odpowiadać i co warto wprowadzić do sklepów, a czego nie. Wszyscy byliby zadowoleni. Teraz to sama nie bardzo wiem czemu ma to wszystko służyć. |
|
|
|
|
#1112 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4552615 0]przeciez na 1 kupon można kupic kilka flakonów perfum[/QUOTE] dziś pani ekspedientka powiedziała mi że na 1 kupon=1 flaszka perfum jak czytałam regulamin to z tego co pamiętam też wynikało że 1rabat=1 perfumy jakby ktoś szukał trwałych perfum to polecam : E. Arden Sunflowers (50ml EDT za ok 60zł więc po promocji wyjdzie ok 36zł a trwałeee too że hoho, myłam ręce 2x i dalej czuję przed mycim czułam go cały czas choć delikatnie spryskałam nadgarstek bez wylewania na siebie 100 psików)Christina Aguilera wszystkie zapachy Mexxy niuchałam i słabiutkie
|
|
#1113 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...bell-edt.html# ta też jest piękna Otulająca. Dostałam kiedyś od szwagra na gwiazdkę i był trwały ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...woman-edt.html tą chyba wezmę bo już od dawna myślałam Bardzo ładny zapaszek
|
|
|
|
|
#1114 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W ramach Promocji, w terminie od dnia 20 marca 2014 roku do dnia 30 marca 2014 roku, Uczestnik, który otrzymał od Organizatora kupon rabatowy może dokonać jednorazowego zakupu produktów dostępnych w drogerii Organizatora wskazanych w załączniku nr 1 do regulaminu i zaliczanych przez Organizatora do kategorii zapachów damskich i męskich z czterdziestoprocentowym rabatem (etap drugi). Ja to rozumiem w ten sposób,że na dany kupon możesz zrealizować tylko raz a kupujesz ile chcesz.Nie wiem może ja nie kumata jestem
Edytowane przez anna_belle Czas edycji: 2014-03-10 o 19:37 |
|
|
|
|
#1115 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym rabatem kbjete sa zarowno wody perfumowane jak i wody toaletowe ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1117 |
|
Rozeznanie
|
A dostałyście już swoje kupny?
Przy rejestracji było napisane, że kupon dostanę następnego dnia, a czekam już 4 dzień...
|
#1118 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- też mi się w to nie chce wierzyć.
|
|
#1119 |
|
Wredny kotecek
|
Jednorazowego zakupu a nie zakupu jednego produktu... tak jak rabat 10% obejmował całe zakupy, a kolorówki na -40% można brać tyle ile się uniesie :P Niemożliwe że to na jedną flaszkę bo by było na kuponie że to rabat na zakup jednego produktu, a jest "korzystaj z rabatu na ZAPACHY w dniach..."
---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Na drugi dzień dostałam, może źle podałaś nr paragonu czy coś. |
|
|
|
#1120 |
|
Life is a drink ...
|
JEDNORAZOWO :P jednorazowo to mogę kupić 10 butelek czegokolwiek :P
|
#1121 | |
|
Wredny kotecek
|
"Uczestnik, który otrzymał od Organizatora kupon rabatowy może dokonać jednorazowego zakupu produktów dostępnych w drogerii Organizatora wskazanych w załączniku nr 1 do regulaminu i zaliczanych przez Organizatora do kategorii zapachów damskich i męskich z czterdziestoprocentowym rabatem"
Produktów a nie produktu ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1122 |
|
Life is a drink ...
|
Przeciez ta promocja jest po to by ludzie rzucili się na perfumy 'drogie' które mimo promocji leżą i leżą na półce
:P
|
#1123 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1124 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
Tak mi powiedziano w Rossmannie i tak też i ja rozumiem regulamin ![]() Zgadzam się co do E.A. Sunflowers. Nie dość że mega trwałe to i ładne, takie świeże ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1125 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
To byłoby... nawet słów mi brakuje Nie chcę wynieść całego Rossmanna, ale z 2-3 sztuki może by wpadły na jakiś prezent przy okazji Też nie wiem, jak to rozumieć... Dziewczyny, bo już się pogubiłam, kiedy można dokonać zakupów ze zniżką? Po jakim czasie?
|
|
#1126 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ślę z szajsunga
|
|
#1128 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1130 |
|
Rozeznanie
|
CZy mam jeszcze szansę na zdobycie kodu na zapachy?
|
|
|
|
#1132 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jutro idę na wąchanko do innego rosa także zapytam i tam jak to jest z tą promocją ![]() przepraszam jeśli wprowadziłam w błąd ![]() szukam czegoś w dobrej cenie i przede wszystkim trwałego, czegoś co będzie wyczuwalne dla otoczenia. robie sobie kalkulacje, porównania i wychodzi mi na to że każde perfumy które bym ewentualnie chciała można dostać taniej na allegro (oczywiście od zaufanych sprzedawców ) np. Adidas Floral Dream :ROSSMANN 30ml po promocji : ok 20zł Allegro 75ml normalnie: ok 20zł (25 z przesyłką ale i tak wychodzi taniej) Co do trwałych perfum to warto się przyjrzeć Britney Spears Fantasy i Fantasy Midnight. na początku omijałam z daleka a teraz kocham! projekcja mega, trwałość zaskakująca, przebija je jedynie YSL Manifesto L'elixir (który moim zdaniem jest bardzo zbliżony do Fantasy) Bruno Bannani(?) Dangerous Woman propozycja dla wielbicielek kokosa słodsza i trwałościowo słabsza kuzynka Versace Crystal NoirC. Aguilera Christina Aguilera wyczuwam podobieństwo do Gucci Guilty i Avon City Rush Jeśli macie info co się będzie opłacało kupić w rosie to podzielcie się
"And while I wait I put on my perfume, yeah I want it all over you. I gotta mark my territory." 😻 A. Edytowane przez adie94 Czas edycji: 2014-03-10 o 21:06 |
|||||
|
|
|
#1134 |
|
Rozeznanie
|
Hmm- z tego co czytam powinnam dostać dziś dwa wydruki: paragon i ten do ekuponów tak?
|
|
|
|
#1135 |
|
Zadomowienie
|
tak, ja dostałam ale jeśli w Twoim rossmannie obowiązuje promocja inauguracyjno-urodzinowa z tymi książeczkami to pewnie kuponu -40% na zapachy nie dostaniesz
|
#1136 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam kupony do Rossmanna na 8 miesięcy, takie że co miesiąc większy rabat. Czy to tyczy się tyczy też produktów przecenionych? Wie któraś? Bo oczywiście regulamin nie działa..
|
|
|
#1138 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#1139 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kusicie, kupię ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na Britney nie zwracałam uwagi szczerze mówiąc ![]() Tez się przyłączę do prośby o polecanie fajnych, trwałych perfum
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.

już myślałam, że to się stało w lutym, bo rekordowo długo czekałam na zestaw + nikt mi nie odpisywał z rossnetu

przed mycim czułam go cały czas choć delikatnie spryskałam nadgarstek bez wylewania na siebie 100 psików)