|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3781 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Cytat:
![]() ![]() ![]() nie wiem jak to się stało że nie opuściłam deski - mój błąd to mam za swoje ![]()
15-07-2006 ![]() od 13-04-2013 najszczęśliwsza mama na świecie http://suwaczki.slub-wesele.pl/201304134865.html Edytowane przez anika_s Czas edycji: 2014-03-10 o 20:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3782 |
Zakorzenienie
|
według mnie nie (nie są tak fajne). ale dla mnie i "Gdzie idziemy" jest mniej atrakcyjne, a synek lubi i zamęcza tatusia. w "A dlaczego?" są 2 zegary, więc jest radość
![]()
![]() |
#3783 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() urodziny część 1 za nami - dla znajomych ![]() ![]() ![]() ![]() Karol szczęśliwy bawił si e ze starszakami w ganianego ![]() ![]() U nas wszystko dobrze dziekujemy jedynie czeka nas wizyta u dermatologa. Karolowi juz jakis czas temu zrobiły sie na buzi wokół ust , broda pod brodą takie krostki, plamki czerwone i nie wiadomo co to a tylko tam ma ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3784 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
A to Mikołaj jeszcze na to nie wpadł, żeby sobie zabawki na kupkę układać ![]() Mnie mało?? A mi się wydawało, że ja nic innego nie robię tylko na forum siedzę ![]() ![]() A tak serio jakoś mi ostatnio dni szybko lecą, pewnie przez tą ładną pogodę. Cytat:
Fajne te książeczki ale zaintrygowała mnie ta co trzeba uważać na palce. Fajne?? Co jest w środku? Macie wszystkie palce? ![]() ![]()
![]() |
#3785 |
Zakorzenienie
|
![]() SCARLLET ...? Łej ar ju...??!!!! EWUSIA - zobaczysz jeszcze chwilka i buzia sie Tomkowi zamykac nie bedzie - badz cierpliwa i wyrozumiala - a dane Ci bedzie ![]() KLEMENTYNKA - ![]() cipuszki ![]() ![]() MALPKA ![]() BYou - SZOK....!! ![]() ![]() Upieklam dzis Kilka Rogalikow ![]() ![]() ![]() No nic pora isc sie plumkac Aaa dzis Milus gez sam usnol ![]() Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#3786 | |||
Zakorzenienie
|
to na pewno radzi Ci co i jak
![]() Cytat:
![]() tak serio to co w głowie ma taka matka? ![]() R płakał dość krotko . choć uderzył mocno to sladu nawet nie było . u nas mleko potrafi zastapic posiłek .np. teraz R poszedł spac bez kolacji ,wypił cyca a kaszki nie zdążył bo padł ... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Laski opisałam nasze urodzinki -i w czasie wysyłania net się odłączył ![]() a tak mi się wyłacza czasem z 20 razy albo więcej .jak nie skopjuje to przepada . tym razem nie skopiowałam ![]() W każdym razie te co nastawiły się na jakies cuda ,gagi i inne pegazy to się rozczarują . Była jedna wielka katastrofa. ![]()
![]() |
#3787 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3788 |
MBZ♥
|
Malpko
![]() ![]() ![]() Kurde, mam nadzieję, że lekarz coś poradzi na to ![]() I Ty nie nadrabiaj tylko pisz ![]() Kasiu, szafka jest niska ![]() ![]() Udanego spotkania ![]() Achna, a to wybaczam ![]() Anika, ło matko ![]() ![]() Pani, Torres miażdży z tymi zegarami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3789 |
Zakorzenienie
|
Napiszę tak nie czytam was w okolicach wypłaty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3790 |
Wtajemniczenie
|
ide poleżeć, może poczytam
![]() ![]() Miłej nocy Kochane ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- ![]() ![]()
#3792 |
Zakorzenienie
|
Bo ja już czekam na tą z 10 kwietnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() hehe, za poważna dla T. także on ma palce, wszyscy inni - nie ![]() ![]() ![]() eeee tam, nie ważna płeć, ważne uczucie ![]() ![]() nie wierzę... Scarlett ma rację. zegarmistrz-pasjonat ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3795 |
Zakorzenienie
|
Pani dobrze że mam dziewczynkę bo gdbym miała chłopca to bym się pytała jakie lego
![]() Jestem zakupoholiczką i znowu popadłam w zakupoholizm. ![]() BYou zaczęłam Was nadrabiać i ... Ty kupiłaś ciuszki to z ciekawości weszłam ... Pani pokazała książki ... to weszłam na arosa włączyłam merlina zobaczyłam co w przechowalni siedzi i zamówiłam w arosie bo taniej ... 12 sztuk książek dla dziecka ![]() Nestelle ... maniaczka wklepywania kremów.... to jak otrzymam paczkę mam nadzieję że będę tak systematyczna jak ona ... więcej nie piszę bo aż wstyd a tż mnie z domu wyrzuci chyba ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- A po pampersy dla dziecka nie ma czasu jechać, może będą jutro jeszcze w tym lidlu ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3796 |
MBZ♥
|
Oliwka
![]() ![]() Widziałaś na żywo taki różowy jasny płaszczyk z zary? ![]() fajny? ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- U nas były od wczoraj ![]() Edytowane przez BYou Czas edycji: 2014-03-10 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to u Was super ! ![]() ![]() To ile Karol teraz skończył? 3 latka?! ![]() ![]() ![]() łłłłoooo!!!!!!! u nas nawet ostatnio moje starszaki nie reagują na to ![]() ![]() ![]() duplo?
![]() |
#3798 |
Zakorzenienie
|
BYou widziałam bom sama się na niego czaiłam ale był tylko duży rozmiar bo chyba xl czy l został,jest bardzo delikatny pudrowy róż
![]() ![]() BYo ale chodzi ci o taki krótki płaszczyk czy do kolan? bo ja pisałam o tym krótkim
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka ![]() Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2014-03-10 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() brakuje jeszcze ciuchow i butow dla Ciebie - podpowiedzieć gdzie ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3800 |
Zakorzenienie
|
Polecacie znacie jakiś dobry przepis na cannelloni?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3801 |
MBZ♥
|
Oliwka to się dogadałyśmy
![]() tam edytowałam i wkleiłam: ![]() fajna ![]() ![]() Nestelle ale napisałam, że zaczyna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3802 |
Zakorzenienie
|
nestelle buty to ostatnio kupiłam 4 pary
![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- BYou ja myślałam że ty dla siebie płaszczyka szukasz ![]() ![]()
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka ![]() Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2014-03-10 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3803 |
Wtajemniczenie
|
Moderna, fajna ta wysciolka do wozka, ladna, na tej ich stronie inne wzory tez fajniusie, ale szkoda, ze to takie drogie...
A powiedzcie mi, po co poduszki do wozka teraz? Zeby glowka nie latala? O to chodzi? Bo moj Krzys to i tak sie nie opiera raczej siedzac w wozku, tylko trzyma tej barierki i rozglada wszedzie ![]() To taka poduszka chyba nie zda egzaminu? ![]() Cudnie dzis bylo, bylismy 3 godz na spacerze ![]() I za nami druga noc bez kp ![]() Dobra, cos nadrobie, mam 5 stron (alescie naprodukowaly! ![]()
#3804 | |
Zakorzenienie
|
takie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie w Lidlu o 10ej były już tylko 5tki. Dla mnie luz ![]() ![]() ![]() ![]() si
![]() ![]() |
![]() |
#3806 |
Zakorzenienie
|
BYou - "usiadz Zosiu"....!!!
![]() Ja jestem na etapie - Emilianku gdzie jest pileczka - o pakazywaniu Lampy nie wspomne, tak samo o czytaniu ksiazek - musiabym go silna przypiac do Siebie ;-) ANIKA - no nie wiem z czego sie smiejesz ![]() ![]() OLIWKA - ja czekam na ta z 10maja, wiec jestem lepsza ![]() Bossshe znowu zapomnialam mamie firanki zmierzyc ![]() Ide spac Buziaki Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#3807 | |
Rozeznanie
|
Uffff, uffff ![]() Hahaha ![]() ![]() Aaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
A powiecie mi jak one wielkościowo wypadają? Większe od tych z Biedronki? Bo nie wiem czy 4 czy 5 kupić.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3808 | ||||||||
Rozeznanie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Na razie L. odkrywa zimę a ja razem z nią ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wydawało mi się, że śmietana miała być lepsza - może mnie wpis moderny zasugerował. dzisiaj dojadłam, bardziej się przypiekła, była lepsza. Nie wiemjak to jest z proporcjami, ale dla mnie taka tarta to na dwa razy. DLA MNIE. Bo TŻ wczoraj odmówił współpracy, a dzisiaj już nie zdążył. Odgrzałam mu więc gulasz z kaszą a że zostało na patelni trochę - 1/3 - to dojadłam. I jeszcze zupę. I teraz wcinam racuchy drożdżowe z żurawiną. ![]() ![]() Następnym razem zmodyfikuję przepis - na pewno dam mniej śmietany/jogurtu. A i dałam dwa żółtka (to się żółtka same daje, czy jajka?) bo jedno jakoś mało mi się wydawało. I jeszcze koniecznie muszę podpiec najpierw ciasto, potem dac warzywa, bo jednak nbyło miękkie na spodzie. I piekłam jedynie 35 min, więc za krótko, nastepnym razem dłużej muszę. Cytat:
![]() Nadrabiam i nadrabiam a później zapominam co chciałam napisać. Pani, książĸi super ![]() ![]() --- Na pewno chciałam zadać Wam pytanie dot. grupy krwi dziecka - czy Wy macie grupę krwi oznaczoną/wpisaną gdzies do książeczki?
![]() ![]() |
![]() |
#3809 |
MBZ♥
|
Cathlyn co do grupy krwi to mam tylko na epikryzie noworodka wpisaną.
Pod kamizelkę ubrałam body na długi rękaw, bluzę-pod szyjkę dałam apaszkę. |
![]() ![]() |
![]() |
#3810 |
Rozeznanie
|
Monika
Ja miałam kupić buciki L. ale na razie zastopowała z chodzeniem, więc się wstrzymuję. Jakoś zapomniała czy co - miesiąc temu zrobiła pierwszy kroczek samodzielny a teraz tylko raczkowanie. Oczywiście chodzi przy stole, ale sama - ![]() Nie wiem, co ja robię z tym cytowaniem, cytuję i cytuję, a potem połowa cytatów mi ucieka. A dzisiaj otworzyłąm przeglądarkę i miałam cytaty sprzed kilku dni, na które już odpowiedziałam. Coś czuję, że to wina przeglądarki/systemu a nie wizażu... Dlatego, jesli ktoś mnie o coś pytał a ja nie odpowiedziałam - nie bić, tylko pytac raz jeszcze ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.