|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Grace O Malley jak grupowe to ja polecam EDS, chodziłam do nich na inne zajęcia i słyszałam ze kursy dla narzeczonych są robione porządnie, a nie na zasadzie "pobujania się" Tu masz link
![]() PS. EDS też mi nie płaci, nikt mi nie płaci, MAMOOOOO!
|
#3722 |
|
Raczkowanie
|
Kishlaczkowa nie martw się ja mam podobny problem z dobraniem obcasów do mojego TŻ, ogólnie chodzę w szpilkach 10-10,5 cm i przy takich jesteśmy prawie równi (chociaż ja mam wrażenie że jestem minimalnie wyższa) więc niżej niż 8 cm napewno nie zejdę a wszystkie jakie mi się podobają mają ok 10 cm
i bądż tu mądry
|
#3723 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dlatego nie podawałam nazwy bo jak mnie zbanują to co ja biedna bez was zrobię :P?
|
|
#3724 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
także czekam z niecierpliwością aż dostaniesz swoje Muszę mieć obcas 7 cm, chciałam też slim bo inne mi się nie podobają, a mogą być niestabilne?? To nie wiem co zrobić
|
|
|
|
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
Grace Bardzo ładny model - do sukni ślubnej idealne
![]() Ilonus Nie martw się na zapas, bo z wyskością obcasa nie ma reguły - dużo zależy od firmy, modelu buta. Moje ulubione buty taneczne mają szpilkę 7cm i są bardzo stabilne (ale bywały inne modele innych firm, które były w tej wysokości bardzo niewygodne, chwiały się).
|
#3726 |
|
Zadomowienie
|
cornflower, ale ja właśnie chciałam dokładnie ten sam model z akces 2 co Grace, skoro jej pani napisała, że niestabilne to mi pewnie powie to samo
|
|
|
|
#3727 |
|
Raczkowanie
|
i ja mam ten model z akces2-wysokość 6 cm-slim-jak dla mnie są stabilne-jedyna wada to taka,że chodząc w nich po domu gdzie mam panele delikatnie się ślizgam
|
|
|
|
#3728 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze! To może jeszcze zadzwonię i obniżę ten obcas... bo wysokość mnie nie przeraża, noszę wyższe, ale nie chcę być na równi z tż... :/
|
|
#3729 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3730 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a możesz wrzucić zdjęcie swoich butów?![]() Grace, u mnie to samo, ogólnie noszę buty 10 cm, ale jestem wtedy równa z tż, pozatym tu jeszcze fryzura do góry, welon... I jak mierzyłam suknię to właśnie z obcasem 7 cm i taki byłby najlepszy, żeby nie kombinować z długością kiecki
|
||
|
|
|
#3731 |
|
Raczkowanie
|
iLoNuS_ktl nie ma problemu-postaram się wieczorkiem wrzucić
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3732 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
|
|
#3733 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3734 |
|
Raczkowanie
|
Znalazłam zdjęcia więc wstawiam wcześniej
SL375216.jpg SL375218.jpg w rzeczywistości te kolory są delikatniejsze-skóra ecru a kokardka satynowa złota bodajże angielska? |
|
|
|
#3735 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jaka cena?
|
|
#3736 |
|
Raczkowanie
|
Sunrise28 na zdjęciu wyszły raczej fuj
na żywo są ładniejsze cena 264 zł(skóra naturalna)
|
|
|
|
#3737 |
|
Zadomowienie
|
Jest możliwość że nie mam ale wolałabym mieć
Bo inaczej dostanę bana
|
#3738 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ostatnio z Poznania do Opola jechali na samą ceremonię ![]() Cytat:
![]() aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa! super nie wiem co jest grane![]() jak na niego patrze to aż mam ciary ![]() Cytat:
moja babcia też mieszka sama (84 lata) z wyboru, podobno starych drzew sie nie przesadza i moze coś w tym jest... Piekny wiek - obyśmy my tyle do żyli.... a co do hotelu to życze aby sytuacja wyjasniła się jaknajszybciej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Piękne wszytskie suknie ktore widziałam ![]() Cytat:
![]() a co do zdrapki i wina razem to rzeczywiscie troche przesadzili... ja sama strasznie sie boje że moja rodzina zjedzie mnie za wierszyk o kasie i winie Cytat:
chcą być na czasie![]() wracam do nadrabiania dalej
|
|
#3739 |
|
Rozeznanie
|
E tam, w sumie miałaś też opinię negatywną więc co to za reklama :P
|
#3740 |
|
Raczkowanie
|
Myślałam nad nauką układu na pierwszy taniec ale czy to nie będzie wyglądało sztucznie? Jeśli normalnie tańczenie nie idzie nam jakoś super i wyskoczymy z jakimś układem? A może leppiej zostać przy tańcu np 2 na 1 itp? Co myślicie?
Czytam was ale nie mam głowy do cytowania i odpowiadania jutro mam pierwsze podejście do egzaminu na prawo jazdy i się stresuje strasznie
Edytowane przez zakrecona_kropka Czas edycji: 2014-03-11 o 11:39 |
|
|
|
#3741 |
|
Wtajemniczenie
|
E, no dajcie spokój, całe ślubne musieliby zamknąć, bo chyba każda kiedyś wrzucała np. odnośnik do obrączek z aparta/yes/innego jubilera
reklama jak się patrzy. Tak samo z butami/salonami kiecek. Bany za reklamę to raczej dla nowych użytkowników co w każdym poście sypią reklamą tych samych firm ![]() zakrecona_kropka jak się zaczniecie już uczyć i to intensywnie to wejdzie wam to w krew. U nas też masakra trochę z tańczeniem się zapowiadała, ale od kilku tygodni ćwiczymy sobie po kilka piosenek dziennie i jest o niebo lepiej, a do września sporo czasu. Edytowane przez annic Czas edycji: 2014-03-11 o 11:40 |
|
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
Co do salonów to ja też miałam przejścia
![]() Nie wiedziałam, w jaki model w ogóle celować, jako ze nie jestem szczupla. Ale odkąd w Karinie na Długiej babka wcisnęła mnie w princeskę, wiedziałam, że to jest TO. Sukienka nie byla bardzo rozlozysta i to mi sie podobalo. Ale jak po wizycie tam, poszlam z przyjaciolką do innych salonów i pytałam o niezyt szerokie princeski, to się panie niemalże w czoło pukały ![]() Hitem była pani na Filipa o której czytałam super opinie, że potrafi model dobrac jak nikt, ze mila, uprzejma itd. Nie wiem, chyba trafilysmy na zły dzień, bo była wybitnie niezadowolona, ze w ogóle przyszłyśmy i jej tyłek zawracamy. Wcisnęła mnie w krój A, obrzydliwie marszczony po skosie i stwierdziła, że to jest TO, jest pięknie, super i że 'przy tej figurze, to za dużo nie zrobimy'. A wyglądałam jak stara, gruba baba Kiecka podkreślała wszystkie wady, ukrywała kompletnie talię, cycki miałam jak w zbroi. No ale super jest, faktycznie.W większości salonów można przymierzyć tylko 3 sukienki. Jak poszlam do mojego, to pani sama mi zaproponowała moją princeskę, którą kupiłam. Ja jej nie chcialam mierzyc, bo mi sie na wieszaku nie podobała ![]() Mierzyłam chyba z 6 czy 7 sukienek, bylo bardzo milo i sympatycznie ![]() Miło wspominam też Byszyce, bardzo fajna obsługa, miła dziewczyna, można mierzyć wszystko, na co mamy ochotę, luźna atmosfera ![]() Hitem moim jest też EVITA na Al. Pokoju, tam byłam jak koleżanka kiecki szukała. Ubrały ją w coś, w czym wyglądała jak dziewczynka do komunii - zero cycka, bioder, tyłka (kumpela baaardzo szczupła). No koszmar. Dodatkowo kiecka była mega ciężka, mega droga (3600) i mega gryząca Kumpela nie wpadła w zachwyt, a babka kazała jej JUŻ decydować, bo sukienkę trzeba JUTRO już sprowadzać, więc szybko szybko, dawaj zaliczkę i spadaj ![]() Of kors tam nie kupiła. Kupiła w Madonnie, ale tej na Rynku, byłam z nią tam raz (na przymiarce) i było ok A co do pracy, to ja nie wiem, czy zaprosić szefostwo na sam ślub, ale chyba tak wypada. Chcą to przyjadą, nie to nie. Siedziba firmy jest na Śląsku, ślub w Krakowie. Jak chcą, to przyjadą, tylko trochę głupio, bo ślub 15 minut i tyle km.. Sama nie wiem ![]() Z kolei u TŻta w pracy zaprasza się szefa z żoną oraz jego córkę z mężem (on jest dyrektorem) na WESELE |
|
|
|
#3743 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny przyszla moja spodnica z Chin co na sesje narzeczenska zamowilam, w sumie nie jest super rozlozysta, ale ok no ale sama nie wiem czy ja zaloze, w sumie zalezy od pogody tez..
![]() ![]() Chcialam ja polaczyc z topem w stylu 'bralet' cos w ten desen chociaz nie koniecznie taki kolor. ![]() Ale dzis juz sama nie wiem ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#3744 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() pod suknią i tak mało będzie widać Cytat:
a zaproszeniami się nie stresuj tym razem będzie idealnie - musi być! Grace podobają mi się te buciki
|
|
#3745 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie polecam![]() dziewczyny ja zwariuje z tym moim Tż. Już pomine to że on ma na wszystko czas kwestia samochodu na tapecie. Na targach ślubnych oglądaliśmy tego jaguara (na ozdobe nie patrzcie) ![]() bardzo nam sie spodobał. Dzownilismy do niego raz, Tż odpuścil bo za drogo - minął miesiąc przez ten czas nie zrobił absolutnie nic by sie zorientować w cenach innych aut, zaczełam go cisnąć bo termin mamy popularny i ktoś nam moze go sprzątnąć z przed nosa. Dzowni jeszcze raz, okazuje sie że ma rezerwacje na niego, ale w sumie wyszło ze jednak tamta para sie rozymyśliła. To ja już cała happy - bierzemy, ale nie z moim Tż-tem I Tż czeka. Co miesiąc będzie czekał aż łaskawie tamten mu odpowie czy sprzedał to auto i czy znajdzie czas na podwózkę go. Dodam, ze facet ma kupe forsy i w dupie ma te 500 zł zabierzcie wszystkie ostre narzędzia bo poleje sie krew! na moje pytanie, jak sie znajdzie kuiec tydzien przed ślubem i zostaniesz bez auta to co zrobisz, Tz odpowiada - to będzie inne. WRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!! !!!!!!! ![]() ![]() ![]()
|
|
#3746 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wiem jaki to jest stres, nic nie wspominam gorzej od tych egzaminówrabbitka całkiem sympatyczna ta kiecka ![]() swiat katarzyny Edytowane przez 201605100 Czas edycji: 2014-03-11 o 11:58 |
|
|
|
|
#3747 |
|
Zadomowienie
|
A mnie to już do więzienia, bo ja w sumie wrzucałam już dużo linków itd. Niewesoło...
![]() swiat_katarzyny właśnie tego się obawiałam,że one mogą być niestabilne, bo nisko stopa + wąski obcas, czyli robi się profilowanie buta na słowo honoru... Rabbitka jak jak uwielbiam tak tiul
|
#3748 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tzn masywne naszyjniki sa, ale zaden temu z etsy nie dorownuje Mam dzis wolne...ale ide ogarniac chate bo przez te maratony w pracy znow sie zrobił burdel U nas slubne sprawy stoją |
|||
|
|
|
#3749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ah ci faceci jakby mi bardzo zalezalo ![]() Nam w ogóle na aucie nie zalezalo, chcielismy jechac swoja stara honda civic ale jak sala daje auto to bieremy Nasze autko w załaczniku - dekoracje beda w takim kolorze w jakim sobie zazycze
|
|
|
|
|
#3750 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Złość piękności szkodzi ![]() Może postaw mu coś w rodzaju ultimatum, ma tydzień na znalezienie czegoś albo bierzecie jaguara ![]() Sama zamówisz... Z facetami trzeba ostro :P Bo dla nich tydzień do ślubu to dużoooooo czasuuuuuu
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.

i bądż tu mądry

to jest taki po prostu cielisty kolor. I co tam jeszcze... a, obcas slim 8cm (chciałam 7cm, ale pani mi powiedziała ze będzie wtedy niestabilny... :/) Już się nie mogę ich doczekać 

bo ten z przesyłką 400zł kosztuje. Ale jest moim marzeniem
nie wiem co jest grane

Kiecka podkreślała wszystkie wady, ukrywała kompletnie talię, cycki miałam jak w zbroi. No ale super jest, faktycznie.

wiem jaki to jest stres, nic nie wspominam gorzej od tych egzaminów