![]() |
#841 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ślub sierpień 2008
|
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Raczkowanie
|
ja tez w sierpniu 2008 slubowac bede, dokładnie 16.08. 2008. Zaklepane juz mamy wszystko łacznie z godzina w kosciele
![]() ![]() POzdrawaim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Trochę cicho zrobilo się na tym wątku.
A ja już nie mogę wytrzymać, jest cieplutko od razu wczuwam się w pogode, że tak może być i w sierpniu 2008, zaczynam marzyć, zarażam tym swojego przyszłego mężulka (jak ja się nie mogę doczekać jak pierwszy raz powiemy sobie o naszych partnerach :MĄŻ: ![]() ![]() Pozdrawiam zimnoooo ![]()
![]() |
#845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#846 |
Raczkowanie
|
my zaczynamy nauki w lipcu
![]() mój Paweł kończy drugie studia (teraz licencjat) i będzie musiał napisać pracę, która wymaga dużo czasu.chcemy już mieć to z głowy i zająć się innymi sprawami. jak pójdziemy najpierw do poradni to spróbujemy pertraktować z księdzem i zaklepiemy datę i godzinę. kościół jest po drugiej stronie lokalu, więc odpada transport dla rodziny i znajomych ![]() z resztą uważam że lepiej wcześniej odbębnić i mieć to z głowy. wbrew pozorom wymaga trochę czasu ![]() więc dziewczyny powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#847 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hehe witaj w klubie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w wakacje nauki a potem zobaczymy co i jak ![]() faktycznie że coś słabo na naszym wątku, ale bliżej ceremonii wszystko ruszy całą parą ![]() ![]() strasznie ucieszyłam się jak mój suwaczek zaczął odliczanie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Przyczajenie
|
ja wychodze za maz 26 lipca i mam juz zamowiona sale z kataringiem 115 zl od osoby i w tej sumie w gre wchodza poprawiny tak wiec wiekszosc ze swojej strony mam zalatwione dekoracje na sali zrobie sama no i troche rodzinka mi pomoze tak wiec nie musze sie martwic jak narazie :D
|
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Zakorzenienie
|
czesc.ja wlasnie dzwonialam do kucharki. na szczescie miala jeszcze wolny termin. bierze 1800 zl ,ze swoja obsluga i full opcja: gotowanie,zmywanie,sprzat anie sali,przygotowanie poprawin. w nastepna sobote robi wesele na tej sali co my i mamy pojechac zobaczyc jakie zarcie robi, co na stolach. pewnie ja wezmiemy.
jeszcze fotograf. bo czy brac kamerzyste to caly czas sie zastanawiamy ![]()
#850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jej czyżbym miała okazje zobaczyć założycielkę tego wątku? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#851 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
My też jesteśmy juz długaśno po zaręczynach 10 luty 2006... ale chcemy skończyc studia.. tzn ja już kończe o mój TŻ za rok (kończył technikum)... no i strasznie ale to strasznie nie moge sie doczekać 2 sierpnia 2008... ahh mam nadzieje że wszystko będzie dobrze... ![]()
Gdzieś pośród sześciu miliardów głów Dwie pary rąk dwie pary nóg na zawsze Ty i ja I mówię ci to nie pierwszy raz Za nami już przed nami jeszcze kupa czasu Ty i ja http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201401430.png Waiting for my only miracle. Mój Aniołeczek 05.10.2009 [*] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#852 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja do mojego juz od miesięcy mówię: "mężu" (albo "przyszły mężu" - jak mi się chce mówić "dłużej" ![]() ![]() ![]() a tak żeby Wam się pochwalić: byliśmy z TeŻem na mazurach w długi weekend i mój skarb mi się (wreszcie ![]() ![]() ![]() na środku jeziora, na rowerze wodnym oświadczył mi się i dał mi przecudny pierścionek, obydwoje się rozbeczeliśmy (mimo, że w naszym przypadku była to zupełna "formalność" - w końcu wszystko, co najważniejsze, mamy już pozałatwiane ![]() w każdym razie wróciłam szczęśliwa jak nigdy - nie myślałam, że tyle szczęścia mi ta "formalność" przysporzy ![]() to już tylko buty mi pozostaje kupić (suknia, welon - w szafie ![]() w ogóle to mam mały problem - my nie chcemy kamery na weselu, tylko na ślubie (ciocie przy kotlecie nas nie bawią ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Zadomowienie
|
My w sierpniu zamówimy sobie datę i godzinę ślubu, może też wtedy umówimy się na nauki przedmałżenskie
![]() Nie organizujemy wesela więc wszelkie zagadnienia typu sala, orkiestra itd. mnie omijają. Uff na szczęście ... |
![]() ![]() |
![]() |
#855 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#856 |
Raczkowanie
|
Te suwaczki są przefajne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Raczkowanie
|
i ja sie przylacze. ostateczna data slubu to 14 czerwca 2008. mielismy zostac malenstwem 18 sierpnia tego roku wszystko bylo juz zaplanowane, ssSpozalatwiane ale nie taki los nam byl pisany... niestety musialam przesunac wszystko niemiej jednak zalatwione mamy ponownie podstawowe sprawy ksiedza, sale, zespol, fotograf i kamerzysta. potrafie godziny spedzac ogladajac zdjecia slubne bo lubie a przy okazji poszukuje wymarzonej sukni slubnej choc z ta bedzie problem bo ja nie cierpie odkrytych plecow a wiekszosc ma gorset z drugiej strony uwielbiam gole ramiona chyba nie znajde zlotego srodka. niemniej jednak juz ciesze sie na ten dzien
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-06-12 o 21:07 Powód: nic sie nie stało połaczyłam posty ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Raczkowanie
|
coś cisza tutaj....nikt nie ma czsu pisać???szkoda że jeszcze nie rozkręciłyśmy się na tym wątku.....
nadal czekam na telefon od kamerzysty;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#859 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() my to robimy i cieszę się, bo zawsze o tym marzyłam. ostatnio jak byliśmy na weselu kuzynki to było super. wytańczyliśmy się za wszystkie czasy i jeszcze bardziej przekonaliśmy się że już chcemy być ze sobą. na mszy było tak romantycznie i wzruszająco. jak ksiądz mówił o miłości i była przysięga to mój Paweł ściskał mnie za rękę i patrzył mi prosto w oczy. dzięki takim chwilom zależy mi na nim jeszcze mocniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#860 |
Wtajemniczenie
|
A my planowalismy na przyszły rok. Ale teraz stwierdzilismy, że nie chcemy wesela tylko obiad. Zastanawiam się czy nie udałoby się tego urządzić w tym roku. Jeśli w lipcu zaczniemy przygotowania to myślicie, że na wrzesień udałoby się zorganizować nasz ślub i obiad???Czy uszyją mi sukienkę w takim tempie?Koniecznie wrzesien, bo to taki ładny miesiąc w górach, a my chcemy się pobrać w Taterkach naszych ukochanych
![]() ![]() ![]() ![]()
#861 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no chyba że kupisz "z wieszaka" wtedy masz ją od ręki+2 tygodnie na ew. poprawki. skoro jesteś z warszawy, to polecam Ci pojechać na bazar Rózyckiego - tam są stosy kiecek, czas czekania odrobinę krótszy i może łatwiej coś kupić z "haka" niż w salonach. ew. allegro i suknie używane - ja tak nabyłam (przypadkiem i dużo za wcześnie ![]() ![]() edit: pozostaje jeszcze komis - wiem o trzech- jeden jest na ul. Elbląskiej 67 (żoliborz) - pod szyldem "studio foto-video", drugi w jednym z butików w centrum przy wileńskim (http://www.suknieslubne.fr.pl/) i jeden na lesznie 24/26. jeśli chcesz koniecznie "nówkę" to mogą być problemy, jak ja pytałam w marcu na Różyckim i pytałam o październik, to panie mówiły żeby decydować się najpóźniej w maju/czerwcu, bo potem mogą być problemy - sezon, to i mają od groma zamówień... ![]() a co do kościoła / restauracji, to w górach wszystko jest możliwe - to nie Warszawa. ale też chyba trzeba się orientować jak najszybciej - podzwońcie chociaż po kościołach i restauracjach, żeby się zorientować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#862 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Raczkowanie
|
dokładnie jak zależy Wam na wrześniu to tzreba się mocno sprężyć bo czas ucieka nieubłagalnie. jak porozglądacie się to na pewno dacie radę a nauki możecie robić wszędzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#864 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, która z Was jeszcze nie jest a chce być wpisana na liste ślubujących 2008 niech da znać na PW.Lista znajduje się w wątku" Powiedzą tak" podforum "jeszcze przed"
![]() P.S Ja też z tej daty ![]()
![]() |
#866 |
Zakorzenienie
|
My właśnie wróciliśmy od Księdza (chodzimy co tydzien w srody )i powiedział Nam, że jeszcze jest za wcześnie na wpis do Ksiegi ślubów 2008
![]()
![]() |
#867 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A propos... moi znajomi tez zapisywali sie na ceremonie rok wczesniej i 3 miesiące przed ślubem okazało się ze ksiądz zgubił gdzieś ich datę i wogole ich nie ma w Kalendarzu Ślubów... Kumpelka sie poryczała bo juz zaproszenia poszły do druku z godzina i wogóle... naszczescie udało się przesunąć śluby o 15 min ten za nimi i przed i wszsytko sie udało ![]()
Gdzieś pośród sześciu miliardów głów Dwie pary rąk dwie pary nóg na zawsze Ty i ja I mówię ci to nie pierwszy raz Za nami już przed nami jeszcze kupa czasu Ty i ja http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201401430.png Waiting for my only miracle. Mój Aniołeczek 05.10.2009 [*] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#868 |
Zakorzenienie
|
No pięknie, ja nie mam zamiaru tak się denerwować
![]()
![]() |
#870 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko na temat ślubu - PANIE MłODE 2008
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.