|
|
#4861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT! cz. II
Jak są zakwasy znaczy ze się dobrze picwiczylo
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4862 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4863 |
|
Zadomowienie
|
Ile razy bede jeszcze wracac? Ehh... Praga byla juz tak dawno temu. Luty mial nalezec do mnie. Mam uczelnie mam prace mam faceta na odleglosc mam dom i rodzine do ktorej jezdze co jakis czas na weekendy. Ciezko to polaczyc.
Na weekend bylam w Krakowie na szkoleniu ktore w sobote i niedziele trwalo 8h co oznaczalo pobudke przed 7 i powrot o 19. Tym samym z TZ ktory sie rozchorowal widzialam sie tylko wieczorami a w poniedzialek z samego rana musialam wracac. W niedziele sie poryczalam okropnie bo mialam serdecznie dosc cyrku w swoim zyciu ktory sama sobie funduje. Wczoraj o polnocy po wypiciu piwa i zjedzeniu ciastek nastawilam budzik na 5.50 i o 6 poszlam biegac. Teraz zjadlam platki owsiane z twarozkiem, dzemem i slonecznikiem. Nie obiecuje sobie nic. Nie bede mowic ze juz od Was nie uciekne :-P po prostu bede robila swoje ![]() Dziekuje tym ktore pisaly do mnie na fb i zmobilizowaly mnie do powrotu :-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4864 | |||
|
Zakorzenienie
|
a no właśnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
powodzenia ze wszystkim |
|||
|
|
|
#4865 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i tak się udzieliłam, ale zostaje tutaj na pewno, od wczoraj znowu ćwiczę, biorę się za siebie, akurat okres w moim życiu ciągnie mnie do sportu żeby zabić myśli ![]() przepraszam za brak przywitania |
|
|
|
|
#4866 | |
|
Zakorzenienie
|
oczywiście że siłka ciagnie
hehe. Po drodze jakieś zdrowe jedzonko muszę kupić.Chciałabym dzisiaj kupić jakieś gatki, ale boję sie, że się zdemotywuję... ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
na przywitanie 50 squatsów
|
|
|
|
|
#4867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myboy też tak mam, pilnie potrzebuje ale boje się
|
|
|
|
|
#4868 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a za bieg o 6 rano to wielkie brawa![]() Cytat:
![]() a ja odgrzebalam moje plyty z tai chi ch'uan i qi gong i z tym bede poki co cwiczyc. niby pomaga to na spokoj ale cwiczy tez ladnie nogi. a jak juz bede cala na chodzie to powoli bede wprowadzac inne cwiczenia by nie na bawic sie znow jakiegos cholerstwa. i powtrzam sobie jak mantre ''nie poddam sie , nie poddam sie'' i jeszcze jedno zdanie ale mnie tu wygwiazdkuja wiec nie pisze ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- [QUOTE=myboyismine;4553338 9 na przywitanie 50 squatsów [/QUOTE] |
||
|
|
|
#4869 |
|
Zadomowienie
|
myboy, patrzę na Twoje zdjęcia i nie rozumiem co miałoby Cię zdemotywować
![]() windows, zdrowia dla dziecia ![]() paddy, witaj z powrotem ![]() A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim ![]() Oczywiście, tak jak przewidywałam, siłka miała być od samego rana, a ja jeszcze w łóżku ale już wstaję, robię śniadanie i wyruszam ![]() miłego dnia i do popołudnia, mam nadzieję, że zdążę jeszcze na zakończenie wątku
|
|
#4870 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:brawo:co Ty mówisz?? ![]() Cytat:
a zdjęcia to ja nie wiem jakie widzisz...chyba jakies stare hheheja po 10 idę na siłkę, bo pranie włączyłam jeszcze
|
||
|
|
|
#4871 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja nie widze boczkow
|
|
|
|
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się wciągnęłam w wiejskie życie na fb
|
|
|
|
#4873 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- A ja pousuwałam face z telefonu żeby mnie nie korciło co chwile zaglądać, w pracy też przestałam tam szukać czegoś na siłę
|
|
|
|
|
#4874 |
|
Zadomowienie
|
Ja siedzę w pracy
Dziś mam trochę załatwiania na mieście, ale to dobrze bo szybciej czas zleci. No i wszędzie roweremA wieczorem jeszcze zumba. W ostatni czwartek wróciłam na mieszkanie o 19, położyłam się i byłam taka szczęśliwa, że ten dzień się skończył. Odpaliłam serialiki a o 20 przypomniałam sobie o zumbie na 20.30. Nie było wyjścia trzeba było jechać (zapłaciłam za zajęcia na początku, więc lepszej mobilizacji nie mogłam znaleźć ) Cała sala była zaparowana, Ola dała nam taki wycisk. A dziś liczę na taki samDobrze jest wrócić
|
#4875 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A czytam co piszesz i aż mi się wkręca mobilizacja żeby przede wszystkim ĆWICZYĆ. Może dzisiaj wybiorę się na rower
|
|
|
|
|
#4876 | |
|
Zakorzenienie
|
tzn grę? ![]() Cytat:
jak można nie mieć fb na tel ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4877 |
|
Raczkowanie
|
Hahaha, ostatnio miałam telefon na gwarancji i na takim starociu też nie miałam fb, więc już detox na tydzień był, telefon wrócił, fb też by mogło, ściągnęłam, ale usunęłam.. mój ex napisał mi wczoraj, że ledwo się budzę i już mnie widać na fb, a nie chce mi się na niego patrzyć więc usunęłam..
Zobaczymy ile mi się uda przeżyć hahahaha bez fb na fonie
|
|
|
|
#4878 |
|
Zakorzenienie
|
tak grę
no ale u mnie jednak wizaż jest większym złodziejem czasu
|
|
|
|
#4879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zablokuj go ![]() zdecydowanie ![]()
|
|
|
|
|
#4880 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4881 | |
|
Zadomowienie
|
O dżizas, trochę mnie tu nie było znowu, ale nie najlepiej ostatnio się dzieje ![]() Mam nadzieję, że wybaczycie ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
|
|
|
#4882 |
|
Raczkowanie
|
Boi się, że będę szczęśliwa bez niego, więc zagląda co dodaje, co komentuje etc
![]() tylko, że ja ucichłam na fb, na razie niech się przygotuje na dawkę pozytywnych postów ![]() ![]() TRENINGI będą ze mnie robiły mistrza to chyba ta pogoda tak na mnie działa
|
|
|
|
#4883 |
|
Zakorzenienie
|
lasesorze co tam słychać w wielkim świecie?
|
|
|
|
#4884 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dla mnie yły to były, niech spada![]() Cytat:
co się dzieje??? poćwiczona i zmęczona jednak squatsy z obciążeniem to nie to samo co zwykłe
|
||
|
|
|
#4885 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zazdroszczę, ale ja po pracy śmigam na masaż i później na pewno też sobie poćwiczę, nie mam za bardzo pomysłu na nic.. została mi Chodakowska i Szok trening, bo to jedynie mam na płycie
|
|
|
|
|
#4886 |
|
Zakorzenienie
|
myślałam, że to starsza sprawa, ale widzę, że strasznie świeża
![]() no coś Ty, tyle jest tego w internecie
|
|
|
|
#4887 |
|
Zakorzenienie
|
a to takie świeże
przeskrobał coś?
|
|
|
|
#4888 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A nie za ciekawie ![]() Cytat:
Po rozstaniu nie staram się robić mu na złość i pokazywać jak to się świetnie mam bez niego itp. ![]() ogólnie dziewczyny to rozwiązała się akcja o której pisałam w klubie. niestety skończyło się smutno. cóż, ludzie się zmieniają...oprócz tego sporo nauki i obowiązków...
|
|
|
#4889 | |
|
Raczkowanie
|
Zwyzywał mnie i pchnął więc chyba nie ma co więcej opowiadać
![]() I milczenie w tym przypadku jest naprawdę złotem. Przeprosił mnie niby, ale co to za przepraszam po takim czymś.. nawet nie odpisałam, nie jestem jakimś popychadłem ![]() Czytam sobie 'kobiety które kochają za bardzo' jakbym czytała o sobie ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
![]() nie chce i nie robię jemu na złość, po prostu milczę .. |
|
|
|
|
#4890 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze, że go zostawiłaś. Skoro teraz nie potrafi zamknąć mordy i trzymać łap przy sobie, to co by było po ślubie np.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.

i tak się udzieliłam, ale zostaje tutaj na pewno, od wczoraj znowu ćwiczę, biorę się za siebie, akurat okres w moim życiu ciągnie mnie do sportu żeby zabić myśli

) Cała sala była zaparowana, Ola dała nam taki wycisk. A dziś liczę na taki sam

cóż, ludzie się zmieniają...
Dobrze, że go zostawiłaś. Skoro teraz nie potrafi zamknąć mordy i trzymać łap przy sobie, to co by było po ślubie np.