|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosną spamujemy i offtopowo o włosy nadal dbamy- cz. XXX
nie wiem który dokładnie, ale było tam kilka, ktore nam się podobały, ale weszły by tylko bez tych boków, a nie wiem czy to się tak da zmontować bez nich
![]() pojedziemy jeszcze w kilka miejsc i się zobaczy
#92 |
Wtajemniczenie
|
CHyba niebardzo, bo narożniki zazwyczaj dostajesz w 2 częściach... Chyba, ze u producenta uda się zamówić bez boków.
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ogladaliśmy takie bez boków też, ale zazwyczaj coś nam się w nich nie podbalo, no ale aż 3 znaleźliśmy ![]()
![]() |
#94 | |||
Konto usunięte
|
Hej
![]() Cytat:
co za sen ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A co do tych kremów to jakie używacie? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45534492]A czy taki krem jest stanie przedłużyć trwałość podkładu? Ostatnio spędzam dużo czasu poza domem, gdzie wychodzę po 11, a wracam ok 20 i zauważyłam, że makijaż słabo trzyma się i powoli zaczynam się błyszczeć, dlatego zastanawiam się nad bazą, ale ze względu na tłustą cerę nie chcę pakowacć sylikonów na twarz, ale jak mus to chyba będę musiała używać
![]() A co do tych kremów to jakie używacie? ![]() Ja używam lekkiego kremu nawilżającego Eva Natura z melisą, ale on chyba został wycofany, bo ostatnio kupiłam go w Rossie za ok. 4 zł w CND, ale teraz już go nie wiedziałam ostatnio. Na to idzie podkład i później puder sypki do zafixowania wszystkiego. Odkąd używam pudru wszystko trzyma się lepiej. W sumie 8-9 godzin to długo, piszesz, że masz tłustą cerę, więc tym bardziej to normalne, że cera zaczyna się świecić.
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Sama się zdziwiłam, że dałam radę tyle przebiec, ponieważ dawno tego nie robiłam. I ja nie biegam szybko, wyznaczam sobie swoje tempo i cały czas się go trzymam. I TŻ nawet dał radę, a ja nie wierzyłam w niego, wstyd mi
![]() ![]() jutro znowu biegamy ![]() zaraz uciekam na uczelnie, mam dziś do 14.30, jak wrócę to zabieram się za siebie ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Najwyższy czas zbierać tyłek na uczelnie
![]() Miłego dnia ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Przeglądam prace do recenzji i olśniło mnie, że nie uwzględniłam paru elementów w swojej pracy, teraz modyfikuję plan pracy i w środę będę truć promotora na seminarium ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Konto usunięte
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45534492]
A czy taki krem jest stanie przedłużyć trwałość podkładu? Ostatnio spędzam dużo czasu poza domem, gdzie wychodzę po 11, a wracam ok 20 i zauważyłam, że makijaż słabo trzyma się i powoli zaczynam się błyszczeć, dlatego zastanawiam się nad bazą, ale ze względu na tłustą cerę nie chcę pakowacć sylikonów na twarz, ale jak mus to chyba będę musiała używać ![]() A co do tych kremów to jakie używacie? ![]() Na dobrze nawilżonej skórze podkład trzyma się bardzo długo ![]() Idę robić sos pomidorowy, wrzucę tam kotlety mielone, bo zostały mi z wczorajszego obiadu. No i jeszcze wstawię makaron ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mysle, ze do 200zl/100ml. Drażnią mnie takie mega słodkie, wolałabym może coś cytrusowego, świeżego... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45534492]
A czy taki krem jest stanie przedłużyć trwałość podkładu? Ostatnio spędzam dużo czasu poza domem, gdzie wychodzę po 11, a wracam ok 20 i zauważyłam, że makijaż słabo trzyma się i powoli zaczynam się błyszczeć, dlatego zastanawiam się nad bazą, ale ze względu na tłustą cerę nie chcę pakowacć sylikonów na twarz, ale jak mus to chyba będę musiała używać ![]() A co do tych kremów to jakie używacie? ![]() Spróbuj siarkowej mocy, on bardzo dobrze matuje, z tym, że trzeba się z kolei będzie nawilżać na noc, bo potrafi cerę wysuszyć. Cytat:
![]() Co ja dzisiaj wykonałam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#103 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() też miałam dzisiaj mielone ![]() Cytat:
![]() ale agentka z Ciebie ![]() ![]() co do mojego makijażu to może też sprawka tego, że zmieniłam sobie podkład z Lirene City Matt (ciemniał mi na twarzy) na Affinitone z Maybelline (czytałam, że może wysuszać i że może schodzić szybko), więc zobaczymy jak będzie po tygodniu stosowania ![]() idę prać pędzle, poczytam coś i lecę na uczelnie dwa ćwiczenia z prawa pracy i wykład z handlówki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45537384]
ale agentka z Ciebie ![]() ![]() co do mojego makijażu to może też sprawka tego, że zmieniłam sobie podkład z Lirene City Matt (ciemniał mi na twarzy) na Affinitone z Maybelline (czytałam, że może wysuszać i że może schodzić szybko), więc zobaczymy jak będzie po tygodniu stosowania ![]() idę prać pędzle, poczytam coś i lecę na uczelnie dwa ćwiczenia z prawa pracy i wykład z handlówki ![]() Haha, mam nadzieję że profesor już tego nie pamięta ![]() Następnym razem zainwestuj w Pharmacerisa, ja jestem bardzo zadowolona. ![]() Ja się powinnam uczyć UE, ale już doszłam do wniosku, że nie ma sensu, bo i tak nie zdążę do czwartku ![]() ![]()
#105 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja miałam krew pobieraną: jednego dnia z jednej ręki, a drugiego z drugiej, ale nie miałam żadnego śladu, jedynie co to mnie ręce bolały ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
mi się robią wielkie siniaki po pobieraniu krwi, brrr
#107 |
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45537568]oby
![]() ![]() ![]() Ja miałam krew pobieraną: jednego dnia z jednej ręki, a drugiego z drugiej, ale nie miałam żadnego śladu, jedynie co to mnie ręce bolały ![]() ![]() ![]() A nawet jeśli, to wciąż mnie lubi ![]() Ja miałam ostatnio pobieraną 6 lat temu ![]() ![]()
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Konto usunięte
|
mojej mamie tak samo
Cytat:
![]() ja robiłam badania krwi by ustalić jaką mam grupę (+ kontrolne) ![]() Mogę poradzić Ci tyle, żebyś nie patrzyła na ten cały proces przygotowywania, wbijania igły i pobierania krwi. Jak da radę to patrz przez okno i postaraj się nie myśleć o tym co się dzieje, tylko o czymś zupełnie innym. Ja patrzyłam na psa, który kręcił się po krzakach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45537748]mojej mamie tak samo
ee to pewnie zapomniał ![]() ja robiłam badania krwi by ustalić jaką mam grupę (+ kontrolne) ![]() Mogę poradzić Ci tyle, żebyś nie patrzyła na ten cały proces przygotowywania, wbijania igły i pobierania krwi. Jak da radę to patrz przez okno i postaraj się nie myśleć o tym co się dzieje, tylko o czymś zupełnie innym. Ja patrzyłam na psa, który kręcił się po krzakach ![]() o właśnie też bym musiała ustalić grupę w końcu ![]() ile za to placilaś? ![]()
#111 |
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45537748]
ja robiłam badania krwi by ustalić jaką mam grupę (+ kontrolne) ![]() Mogę poradzić Ci tyle, żebyś nie patrzyła na ten cały proces przygotowywania, wbijania igły i pobierania krwi. Jak da radę to patrz przez okno i postaraj się nie myśleć o tym co się dzieje, tylko o czymś zupełnie innym. Ja patrzyłam na psa, który kręcił się po krzakach ![]() Ja muszę patrzeć co mi robią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45537748] ee to pewnie zapomniał ![]() ja robiłam badania krwi by ustalić jaką mam grupę (+ kontrolne) ![]() Mogę poradzić Ci tyle, żebyś nie patrzyła na ten cały proces przygotowywania, wbijania igły i pobierania krwi. Jak da radę to patrz przez okno i postaraj się nie myśleć o tym co się dzieje, tylko o czymś zupełnie innym. Ja patrzyłam na psa, który kręcił się po krzakach ![]() Nie no, ja się nawet nie boję bólu, zresztą to prawie nie boli, tylko właśnie tego gmerania tam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#113 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Następnym razem chyba kupię właśnie Pharmacerisa.
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
ja też się na tego pharmacerisa czaję
![]() tylko ja bym najpierw próbki chciała dorwać, żeby nie było, że totalnie z kolorem nie trafię, ale nie mają nigdzie
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tak szukałam i później w sklepie było łatwiej znaleźć ![]() Kupiliśmy coś takiego klik tylko w zestawie mamy 5 poduszek, 3 takie duże gładkie na oparcie i dwie mniejsze po bokach, no i boki takie jak TE, a nie takie jak na zdjęciu pierwszym. Materiał i kolory sami wybieraliśmy, i kosztowała jakoś 1300-1400zł ![]() ![]()
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
nie pytałam
![]()
![]() |
#118 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie są testery... Ale nigdy nie próbowałam i nie wiem jaki kolor mi pasuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i uparliśmy się, że ten narożnik chcemy ![]() na necie oglądam, ale ja nie znam się na sklepach meblowych, byliśmy w abrze, brw i jakiś takich co były po drodze, jeszcze wiem, że jakieś agata meble są, bodzio, także znaleźliśmy i pojedziemy tam, zobaczymy właśnie to co w necie wyglądalo zachęcająco ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- o to muszę wejść!
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Powinni pozwolić, nasz klient, nasz pan!
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.