|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.34
Ale się wkurzyłam
Wracałam do domu i po przekroczeniu progu dostałam smsy, że paczki czekają w paczkomacie! Miałam 3 paczki, do jednej na dno wrzucili kredki, tusze, szminki a przywalili wielkimi szamponami 700 ml. Do tego w paczkomacie umieścili mi te pudła strasznie wysoko, dobrze, że jakiś dobry pan za mną czekał i pomógł mi to ściągnąć i władować do auta.Katalogi na szczęście mi się zgadzają, ale zamówiłam w minikatalogu przyrząd do ćwiczenia mięśni ramion i ud (dla mamy), a to jest takie badziewie, lipa straszna, to w ogóle się nie zgina! Zamawiała któraś z Was to, czy z każdym są takie problemy, czy tylko z moim? |
|
|
|
#4562 | |||||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisz do nich koniecznie żeby cię przeprosili że sms dotarł akurat jak wróciłaś do domu, a nie akurat jak byłaś w sklepie, JAK ONI TAK MOGĄ?! I za to że kredki, tusze i szminki to takie przedmioty że same na sam spód w transporcie się przemieszczają. Jak oni mają czelność nie zapanować nad grawitacją.
Edytowane przez monica82 Czas edycji: 2014-03-12 o 09:08 |
|||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
|
|
#4563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A drobne kosmetyki chyba pasuje pakować do osobnej paczki, bo w jednej paczce dostałam tylko dwa wielkie żele, a w pozostałej drobnicę przywaloną szamponami, które uszkodziły inne opakowania. Więc można było zapakować do osobnej paczki, wielka znawczyni praw grawitacji. |
|
|
|
|
#4564 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4565 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4566 |
|
Raczkowanie
|
Ja ją miałam we wczorajszej paczce (a była żółta kropa). Oprócz tego wzięłam dla siebie 2 mydła w płynie, wody Herve (moje ulubione z Avonu) i przyszedł wreszcie szal Brook (długi, kolory przyszarzałe-myślałam, że będą wyraźniejsze, gatunkowo taki sobie).
|
|
|
|
#4567 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślę, że dziś coś dorzucą, zazwyczaj jakoś między pon - śr się pojawiało ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4568 | |
|
Zadomowienie
|
Chciałam pochwalić pędzel do nakładania podkładu. Jest solidny, nie za miękki, nie za twardy, taki akurat
![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4569 | |||||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i super. Jak chcą to potrafią. Najfajniej byłoby gdyby każdy produkt zawijali w folie bąbelkową, Wtedy nie było by tyle poniszczonych opakowań. Wiadomo to by był dla nich spory zachód bo musieli by mieć ludzi do zawijania + koszty folii ale biorąc pod uwagę to że mieliby o wiele mniej zwrotów z powodu uszkodzeń w transporcie to koszty by im się wyrównały.
||||||||||||||||||||||||
|
|
#4570 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale odkąd zgłosiłam sprawę do Avon, to nie mam problemów - oby już tak zostało ![]() Wiadomo dużo zależy od pracowników, którzy pakują nasze zamówienia - jeden solidnie wykonuje swoją pracę a inny niekoniecznie. |
|
|
|
|
#4571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żadna z was nie wie, czy też nie napisałam do nich, bo wstyd mi teraz dać klientce wodę perfumowaną, której opakowanie jest wygniecione i przebite dodatkowo pompką od balsamu. Napisałam i do avonu i chciałam wam opowiedzieć o sytuacji, która mi się przydarzyła, wszystkie tak robicie, a mnie nagle ktoś tutaj skrytykował za wczoraj, bo miał gorszy dzień i nie miał gdzie wypluć jadu. Dziewczyny, trochę luzu. Internet internetem, ale pasuje zachować trochę kultury i jak coś komuś nie pasuje, albo jest to dla niego śmieszne, to zacisnąć zęby, a nie szerzyć chamstwo nawet na takim fajnym forum. |
|
|
|
|
#4572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4574 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście zgniecione czy przebite pudełka z kosmetykami są nie do przyjęcia. Ja wysłałabym im takie zdjęcie i zażądała prezentu w ramach przeprosin. A klientkę spytałabym czy przyjmie taką wodę, czy nie. Chyba bardziej zależy jej na butelce niż pudełku. Pewnie zrozumie, że to nie twoja wina i się zgodzi . Powodzenia i już nie denerwuj się tak, bo szkoda zdrowia
|
|
|
|
|
#4575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Passion Dance, to klientka dopytywała się kilka razy, czy przyjdzie w terminie, bo to ma być prezent dla kogoś... Szkoda, że nie zamawiałam więcej, bo wtedy może bym tak podmieniła i spytała inną klientkę czy przyjęłaby taką wodę. ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Wracając jeszcze do mojego wczorajszego pytania o przyrząd do ćwiczenia mięśni i ud, to czy któraś z was go zamawiała? Ten, który ja zamówiłam, to jakaś masakra, nie da się zgiąć, boję się, że gdy nacisnę mocniej, to to pęknie. Odesłać to mi się chyba nie opłaca, bo paczka będzie ogromna i koszt duży... Wyczytałam gdzieś, że to urządzenie można stosować podczas rehabilitacji, ja kupiłam mamie, żeby ćwiczyła rękę po operacji, to jakbym jej to dała, to chyba by szew pękł...
|
|
|
|
|
#4576 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4577 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może za często są te narzekania i to staję się zapewne irytujące dla niektórych wizażanek Może stąd ta sytuacja wynikła.Co do tego przyrządu, ja niestety nie zamawiałam. Na stronie też nie widzę żadnych konkretnych informacji odnośnie zastosowania. |
|
|
|
|
#4578 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
![]() Ale się z tym przyrządem wkopałam, ni to odesłać, ni to ćwiczyć i nadwyrężyć sobie mięśnie |
||
|
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
Odebralam wczoraj swoja paczke w ktorej zamawialam 4 x spotlight, 1 zestaw ldb 30ml plus kulka i 20 sztuk probek i co? Oczywiscie brak spotlight i dodali mi 10 probek Fleur za free - chyba w ramach przeprpsin za brak wody spotlight.
|
#4580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4581 |
|
Wtajemniczenie
|
Widział ktoś na żywo szalik Earthly Paradise kat.04 str.14? Nie mogę nigdzie znaleźć o nim opinii. Klientka się zastanawia czy porządnie wykończony?
|
#4583 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Katalog 7 jest cudowny Dziękuje Musso za udostępnienie go nam a co do tego Olejku o który się mnie pytałaś to jest to Nawilżający olejek do ciała z olejkiem arganowym Skin so soft silky moisture
|
|
|
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4585 | |||||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nie chciałam cię wyśmiać i nie miałam zamiaru cię w żaden sposób urazić bądź obrazić. Fakt za ostro pojechałam, ale tak dramatycznie napisałaś o tym smsie (bynajmniej ja to tak odebrałam) jakby to był jakiś koniec świata. Ale przyznaje się że przesadziłam.
||||||||||||||||||||||||
|
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
będę zamawiała w piątek więc dopiero po niedzieli dowiem się jak wygląda -opinii o nim też nie znalazłam-drogi nie jest najwyżej odeślę (bo mam jeszcze kolczyki do odesłania)-jak się nie będzie podobał
|
|
|
|
#4587 |
|
Raczkowanie
|
zamawiała u mnie klientka ten szalik, ale nie widziałam go rozpakowanego, zwróciłam tylko uwagę na to, że jest bardzo cieniutki-ot, taka ładna ozdóbka
|
#4588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4589 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Patusiu22 - jak będziesz miała go w łapkach napisz co o nim sądzisz.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.

Wracałam do domu i po przekroczeniu progu dostałam smsy, że paczki czekają w paczkomacie! Miałam 3 paczki, do jednej na dno wrzucili kredki, tusze, szminki a przywalili wielkimi szamponami 700 ml. Do tego w paczkomacie umieścili mi te pudła strasznie wysoko, dobrze, że jakiś dobry pan za mną czekał i pomógł mi to ściągnąć i władować do auta.

Dziękuje Musso za udostępnienie go nam