Dotyk - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-03-11, 23:57   #241
_Mia
Zakorzenienie

Dot.: Dotyk

Ja tam nie wiem, czy troll. Pewności nigdy nie ma, ale znałam podobnego typka, więc niewykluczone, że on tak serio

Ja bym radziła działać działać działać, więcej szans nie będzie. Musisz to jakoś naprawić teraz- konkretnym ruchem. Zbierz się w sobie i bądź facetem.
_Mia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-12, 00:14   #242
ziomek_maly
BAN stały

Czyli wyszło na moje.
Na pocieszenie powiem Ci, że takich jak Ty jest więcej, np. ja. Też mam dwie lewe nogi w tańcu, nie umiem dobrze złapać partnerki czy jej obrócić, że nie wspomnę już o deptaniu stóp...
Przynajmniej w porównaniu do mnie mimo wszystko jesteś zadowolony ze swojego życia
ziomek_maly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-12, 00:15   #243
Madaaa
Zakorzenienie

Ojoj. Jakoś mnie nie zaskoczyłes.
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-12, 00:15   #244
coffee
and cigarettes

Cytat:
Napisane przez _Mia Pokaż wiadomość
więcej szans nie będzie.
No i właśnie tu może być problem.
Bo jakie inne spotkanie niż tańce w głośnym klubie można wymyślić, by kogoś móc niezobowiązująco dotknąć?
Tym bardziej, że randkowicz zobaczył na własne oczy, że randkująca ze zwykłymi kolegami ma bardziejszy kontakt fizyczny niż z randkowiczem i nic z tym nie zrobił.
coffee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-12, 07:48   #245
Bea_91
Zadomowienie

Jeżeli chcesz z nią być to atakuj z grubej rury teraz. Już i tak się nie zbłaźnisz, bo ona chyba już zrezygnowała po tym szalonym wieczorze dotknięcia rąk
Stary 2014-03-12, 08:19   #246
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

No nie mogę....
Gościu, randkowicz z Ciebie taki jak z koziej.... No i nie dokończę może
Marnujesz jej czas!!
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-12, 09:17   #247
Kotalka
Raczkowanie

Biedna dziewczyna... Dobrze, że spotkała tego kolegę ze szkoły, przynajmniej mogła sobie trochę potańczyć
Kotalka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-12, 09:58   #248
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c
Konto usunięte

Ża-ło-sne

I wcale się nie dziwię, że na koniec dała ci pokazówę z kumplem i zawinęła się do domu

Patrz co straciłeś!
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-12, 12:26   #249
Madaaa
Zakorzenienie

Fajną dziewczynę spotkałeś. Tak z twoich z opisów wynika. Aż dziwne ze dalej brnie w te "randki". Imprezowa, dba o siebie, stroi się dla faceta.....hm....Mogłaby mieć innego. A ty marnujesz swoją szanse bo ewidentnie ona ci tych szans dała wiele. Lubi cię, albo lubiała Zobaczymy czy jeszcze sie do ciebie odezwie.
Stary 2014-03-12, 12:54   #250
201701300922
Konto usunięte

Właśnie pogrzebałeś swoją najlepszą szansę.

Wysłane z aplikacji, przepraszam za ewentualne błędy i brak polskich znaków.
201701300922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-12, 12:58   #251
varkaice
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
Zobaczymy czy jeszcze sie do ciebie odezwie.
Na moje, nie odezwie się. Randkowicz przyszedł w śmierdzącej kurtce, aby mieć wymówkę przed przytuleniem. Miał skwaszoną twarz, bo muzyka i klimaty nie w jego guście. Nie ma poczucia rytmu i zero fantazji, bo jak się to ma, to można z wdziękiem gibać się z nogi na nogę. Nikt chyba nie oczekiwał od niego czaczy? :-D Dziewczyna znowu nie usłyszała miłego słow a dała wyraźnie do zrozumienia, że czeka na dotyk i przytulenie...inaczej nie zaprosiłaby Randkowicza na tańce. Gdyby chciała jeszcze jakiegoś kontaktu, czekałaby, że ją odprowadzi po tańcach. Ona się zmyła, żeby zakończyć ten żenujący epizod.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
varkaice jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-12, 13:13   #252
Madaaa
Zakorzenienie

Jak to w ogole mozliwe ze ktos idzie na randkę z dziewczyną która mu sie mega podoba w śmierdzącej kurtce
Z tego co mi wiadomo w takich sytuacjach każdy chce zrobić na sobie jak największe wrazenie a nie na odwrót.
Stary 2014-03-12, 13:32   #253
ziomek_maly
BAN stały

W sumie to śmieszna sytuacja, ale tak naprawdę to czego się spodziewalyście? Scen z Dirty Dancing? Jak ktoś nie umie tańczyć, to nawet jak wziąłby dziewuchę do tańca, to ta szybko by zrezygnowała. Pewnie miałby zero wyczucia rytmu, deptałby jej po stopach, wykręcał ręce w dziwaczny sposób. To jest mega nieatrakcyjne.
ziomek_maly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-12, 14:06   #254
szynka_w_toscie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
Jak to w ogole mozliwe ze ktos idzie na randkę z dziewczyną która mu sie mega podoba w śmierdzącej kurtce
Z tego co mi wiadomo w takich sytuacjach każdy chce zrobić na sobie jak największe wrazenie a nie na odwrót.
Pewnie autor napisze, że nie miał innej kurtki albo że nie wiedział, że ona będzie tak śmierdzieć. Moim zdaniem on specjalnie tak się ubrał żeby mieć wymówkę prze samym sobą.

Cytat:
Napisane przez ziomek_maly Pokaż wiadomość
W sumie to śmieszna sytuacja, ale tak naprawdę to czego się spodziewalyście? Scen z Dirty Dancing? Jak ktoś nie umie tańczyć, to nawet jak wziąłby dziewuchę do tańca, to ta szybko by zrezygnowała. Pewnie miałby zero wyczucia rytmu, deptałby jej po stopach, wykręcał ręce w dziwaczny sposób. To jest mega nieatrakcyjne.
Nie każdy rodzi się królem parkietu, ale mógł się starać.Wystarczy naśladować innych w klubie, to wcale nie jest takie trudne i stopniowo by było coraz lepiej. Autor się nie starał wystarczająco i dlatego dziewczynie się nie podobało.
szynka_w_toscie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-12, 14:17   #255
201606010921
Konto usunięte

Ufff przeczytałam właśnie cały wątek i jestem w lekkim szoku. Dziwie się, że ta dziewczyna się jeszcze chce z Tobą spotykać. Facet to powinien być facet a nie ciapa. Zwiałabym gdzie pieprz rośnie
201606010921 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-12, 14:37   #256
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metalheadqueen Pokaż wiadomość
Zwiałabym gdzie pieprz rośnie
Po drugim, no max trzecim, spotkaniu

Wysłane z mojej el dziewiątki : )
Stary 2014-03-12, 15:34   #257
carlorossi
Raczkowanie

Masakra jakaś. Serio ja w ogóle podziwiam cierpliwość tej dziewczyny, bo nie wiem czy aż tak długo bym wytrzymała gdybym się stroiła i nie usłyszała, że ładnie wyglądam ani razu i gdyby tańcząc doszło tylko do tańczenia za ręce.
W ogóle jeżeli jakimś cudem się teraz do Ciebie odezwie, to sądzę, że to już będzie ostatnia! szansa, której nie możesz zmarnować (jeżeli chciałbyś z nią być) i musisz coś zadziałać. Coś? Nie wiem na pewno przytulenie (ubierz chociaż jakąś inną kurtkę żebyś nie miał pretekstów, że nie bo śmierdzi), buziak w policzek, złapanie za rękę, cokolwiek z tego czego Ty nie chcesz do tej pory zrobić, bo jeżeli się odezwie i tego nie zrobisz, to już raczej mega marne szanse.

Tak sobie myślę skoro oni tak jakoś bardzo często się nie spotykają i dziewczyna sama np. nie próbuje go na przywitanie przytulić, to może ona już po prostu po 2-3 spotkaniu stwierdziła, że będzie go traktowała tylko jako kolegę i nic z tego a właśnie spotkać od czasu do czasu się można i tyle.

carlorossi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-12, 15:54   #258
lalibelle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez carlorossi Pokaż wiadomość
Nie wiem na pewno przytulenie (ubierz chociaż jakąś inną kurtkę żebyś nie miał pretekstów, że nie bo śmierdzi), buziak w policzek, złapanie za rękę, cokolwiek z tego czego
Myślę,że pretekst "na nie" to on zawsze wymyśli

Dziewczyna się stroi,a on ubiera śmierdzącą kurtkę.Nie mogę

Troll czzy nie troll,fajnie się czyta

A tak w sumie to nie wiem jaki charakter ma ta relacja

Thank God, I'm a woman

Edytowane przez lalibelle
Czas edycji: 2014-03-12 o 15:56
lalibelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-12, 16:59   #259
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Chyba padnę jak okaże się, że będzie jednak kolejna 'randka' : )

Wysłane z mojej el dziewiątki : )
Stary 2014-03-12, 17:17   #260
randkowicz
BAN stały

Cytat:
Imprezowa, dba o siebie, stroi się dla faceta.....hm....Mogłaby mieć innego.
Ale chyba jeszcze nikogo nie miała Chociaż pewności nie mam.

Cytat:
Ża-ło-sne
No dobra, a czego bym potrzebował, żeby nie być żałosny? Czy jakbym obmacał ją w talii, to już byłoby dobrze? Czy jednak potrzebowałbym czegoś więcej poza złapaniem w tańcu za tę nieszczęsną talię?

Cytat:
To moja najlepsza kurtka Taka fajna, z membraną, szmery bajery. Zapomniałem po prostu, że ją zaimpregnowałem niedawno. Jak szedłem na randkę, to poczułem, że ten impregnat jeszcze czuć

Tak ogólnie, to postanowiłem, że na następnej randce (jeśli będzie) to ją przytulę na powitanie Choćby skunks mnie napadł w drodze na randkę, to i tak przytulę Rzadko tak sobie coś postanawiam, ale jak już postanowię, to robię. Więc jeśli tylko uda się z nią znów umówić, to będzie miś na powitanie.

Wiem, że mnie wyśmiewacie itp., ale chciałbym zauważyć, że to złapanie się za ręce w tańcu to był najbardziej poważny dotychczasowy kontakt fizyczny między nami. Więc jakiś tam postęp, choć marny, jednak jest

A jak już się nie odezwie? Będę mocno rozczarowany Wezmę się wtedy chyba za coś, co wychodzi mi lepiej niż dziewczyny, czyli pracę naukową. Wolałbym jednak, żeby znajomość była kontynuowana, bo znalezienie tej dziewczyny zajęło mi 23 lata, o następną może być ciężko.
randkowicz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-12, 17:23   #261
szynka_w_toscie
Zadomowienie

To napisz do niej przy okazji i umów się z nią jeszcze, może się zgodzi
Stary 2014-03-12, 17:25   #262
201606010921
Konto usunięte

Wiesz co taki masz opór przed zwykłym dotknięciem jej po tyyylu spotkaniach...ja w ogóle tego nie rozumiem. Wygląda na to, że dziewczyna Cię zupełnie nie pociąga a w takim wypadku związek nie ma sensu.
201606010921 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-12, 17:29   #263
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez randkowicz Pokaż wiadomość
Ale chyba jeszcze nikogo nie miała Chociaż pewności nie mam.

No dobra, a czego bym potrzebował, żeby nie być żałosny? Czy jakbym obmacał ją w talii, to już byłoby dobrze? Czy jednak potrzebowałbym czegoś więcej poza złapaniem w tańcu za tę nieszczęsną talię?

To moja najlepsza kurtka Taka fajna, z membraną, szmery bajery. Zapomniałem po prostu, że ją zaimpregnowałem niedawno. Jak szedłem na randkę, to poczułem, że ten impregnat jeszcze czuć

Tak ogólnie, to postanowiłem, że na następnej randce (jeśli będzie) to ją przytulę na powitanie Choćby skunks mnie napadł w drodze na randkę, to i tak przytulę Rzadko tak sobie coś postanawiam, ale jak już postanowię, to robię. Więc jeśli tylko uda się z nią znów umówić, to będzie miś na powitanie.

Wiem, że mnie wyśmiewacie itp., ale chciałbym zauważyć, że to złapanie się za ręce w tańcu to był najbardziej poważny dotychczasowy kontakt fizyczny między nami. Więc jakiś tam postęp, choć marny, jednak jest

A jak już się nie odezwie? Będę mocno rozczarowany Wezmę się wtedy chyba za coś, co wychodzi mi lepiej niż dziewczyny, czyli pracę naukową. Wolałbym jednak, żeby znajomość była kontynuowana, bo znalezienie tej dziewczyny zajęło mi 23 lata, o następną może być ciężko.
Dlaczego ty używasz takiego słownictwa jak obmacywanie w talii? Hipotetycznie zakładając, jakbyś np. zatańczył walca z ciocią na weselu to też by to było obmacywanie? (tak wiem, że nie tańczysz, ale często taniec to nic nadzwyczajnego - ot zwykła tradycja).

Naprawdę zastanów się nad tym jak interpretujesz pewne rzeczy. Obmacywanie? Naprawdę wstrętne.
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-12, 17:32   #264
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

A rozmawialiście coś dzisiaj? Jakieś komentarze były odnośnie wczorajszego wieczoru?
Stary 2014-03-12, 17:34   #265
Kotalka
Raczkowanie

Cytat:
Czy Ty jesteś poważny? Nie dość, że zepsułeś dziewczynie wieczór, to jeszcze czekasz aż ona się odezwie? Sam do niej zadzwoń i to jak najszybciej, chociaż na jej miejscu nie chciałabym już z Tobą rozmawiać.
Stary 2014-03-12, 17:34   #266
randkowicz
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ktoregos_dnia Pokaż wiadomość
A rozmawialiście coś dzisiaj? Jakieś komentarze były odnośnie wczorajszego wieczoru?
Nie, jeszcze nic do niej nie napisałem. Ona do mnie zresztą też nie.

Cytat:
Czy Ty jesteś poważny? Nie dość, że zepsułeś dziewczynie wieczór, to jeszcze czekasz aż ona się odezwie? Sam do niej zadzwoń i to jak najszybciej, chociaż na jej miejscu nie chciałabym już z Tobą rozmawiać.
Czym zepsułem jej wieczór? Tym, że jej nie podotykałem dostatecznie dużo i w dostatecznie intymnych miejscach? Już bez przesady, chyba bycie dotykaną nie było jedynym celem jej wyjścia

Edytowane przez randkowicz
Czas edycji: 2014-03-12 o 17:36 Powód: nowe odpowiedzi
randkowicz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-12, 17:35   #267
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:
I jest symetria
bordowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-12, 17:36   #268
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bordowa Pokaż wiadomość
I jest symetria
No! Czyli relacja idealna
Stary 2014-03-12, 17:37   #269
szynka_w_toscie
Zadomowienie

Cytat:

Czym zepsułem jej wieczór? Tym, że jej nie podotykałem dostatecznie dużo i w dostatecznie intymnych miejscach? Już bez przesady, chyba bycie dotykaną nie było jedynym celem jej wyjścia
Sam powinieneś do niej napisać i to jak najszybciej :P
Stary 2014-03-12, 17:54   #270
Kotalka
Raczkowanie

Cytat:

Jak to czym? Musiała strasznie się wynudzić. W klubie przede wszystkim się tańczy, a Ty zignorowałeś ją jako partnerkę i tańczyłeś obok jakby była obcą osobą. Powiedziałeś jej chociaż coś miłego? Że ślicznie wygląda, świetnie tańczy?

Nie no, talia czy plecy to rzeczywiście szalenie intymne miejsca. Toż to byłby prawie gwałt Masz jakiś zaburzony pogląd na kontakt fizyczny.

Edytowane przez Kotalka
Czas edycji: 2014-03-12 o 17:57
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości