Scent Bar LII - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-12, 16:19   #1321
Parabelka
Panaroja

Dot.: Scent Bar LII

snad drugiego antybiotyku
Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
zaiste.
czarna też.
czerwone też.
fioletowe i czerwone w białej skórze - jeszcze nie obczajone

seler naciowy nie, fuble
czarna niśt gut , von trupka po niej boli wbrew logice
fioletowej i czerwonej w białej skórze nie widziałam - widać za wytforne i europejskie na mój bazarek

seleru próbowałam kiedyś w czymś i był dooopry , orzechowo mi smakował

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość

A, i glasiu dla Parabelki, zdrowiej szybciutko

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Fitam!

Nie ogarniam pogody! Rano 0 stopni a popołudniu 20
Rano marzne popołudniu sie gotuje.

Parabelko: nie cierpie zaraz! zdrowiej szybciuchno.
I fiem! rzodkiewa jest pycha!

O i znof filmy: Czytam tytuły i czuje się coraz bardziej nie teges. Nic nie widziałam o 90% nawet nie słyszałam.
1.ano - wariactwo , nie wiadomo jak się ubrać
2.
3.nie jesteś sama , ja tysz
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Zand bóóóóólu

Ogólnie to z tymi chorobami już nie przelewki, w naszej okolicy już druga osoba umarła z powikłania pogrypowego. Starsza Pani to jakoś uzasadnione ale 35 l mężczyzna? Zaczynam się bać
no niestety się zdarza

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Macham dziś znad ogólnego zniechęcania.
Did mnie nie słucha i ciągle wrzeszczy.
TŻ mnie nie słucha tylko przewraca oczami i chrząka "tak tak".
W trzy dni utyłam tak, że ważę więcej niż dwa miesiące temu przed odchudzaniem.
Bóg mnie nie kocha.
Idę obejrzeć jakiś dołujący film, na którym wszyscy umrą w męczarniach.
1.
2.to Ty go też nie słuchaj
3.i jak wyżej
4.muf jak to się robi , bo muszę Śnieszkę tuczyć
5.a skont wiesz , powiedział ?
6."Kolacja w barze mlecznym" ?
Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Ale czemu ?

Ja oglądam naprawdę różne filmy. Ostatnio bardzo optymistycznie nastawił mnie film pt. "Niezniszczalni "

http://www.filmweb.pl/film/Niezniszczalni-2010-311443

wszystkie twardziele ever w jednej produkcji
Dwójka też jest niezgorsza
Nareszcie jakiś film , o którym mam coś do powiedzenia
Dwójka jest lepsza , zwłaszcza wjazd Czaka Norrisa czołgiem ostatnio widziałam jakiś odcinek Strażnika Texasu , gdzie Czak Norris nieprawidłowo wygłosił swoją kwestię - zawołał "jesteście otoczeni , poddajcie się" a powinien "Nazywam się Czak Norris i was otoczyłem"

Kupowałyście kiedyś coś w tym sklepie ? http://www.magiczne-indie.pl/ bo wygląda fajnie

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Cytat:
Głupie pytanie z zupełnie innej beczki: czy da radę nauczyć się chodzić na wysokich wąskich obcasach bez niepewnego ślizgania? Chciałabym opanować swoje i na dywanie czy asfalcie jest ok ale już na "marmurach" w galeriach handlowych czy choćby na klatce schodowej mam wrażenie, że zaraz się wywalę. Trzeba wolno sunąć, pilnie trenować póki się nie przyzwyczaję a może po prostu ignorować ten poślizg bo "tak musi być"?
Ślizg zależy od fleków - jak ślizgie to pojedziesz , a jak nieślizgie , to i na marmurze będziesz hamować bez trudu szefc

jeeeżuuu , po poprzednim antybiotyku miałam taką gorycz w paszczy że mnie wykręcało i po tym też , ile możnaaa

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.

Edytowane przez Parabelka
Czas edycji: 2014-03-12 o 16:20
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 16:31   #1322
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
muf jak to się robi , bo muszę Śnieszkę tuczyć

Ślizg zależy od fleków - jak ślizgie to pojedziesz , a jak nieślizgie , to i na marmurze będziesz hamować bez trudu szefc
1. proste, w trzy dni zjadłam 5 paczek chipsów, 2 paczki paluszków, jednego ogromnego cheeseburgera, porcję frytek, 2 litry wina + normalne jedzenie około 1000 kcal dziennie. Nadal uważam, że to za mało na przytycie 3 kg ale cóż...
2. kiedy one prosto od szefca, z gumowymi obcasami No nic, potrenuję na balkonie, to chyba tylko efekt psychologiczny.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 17:16   #1323
aileenn
Mother of Cats

Znad nowych okularów i lekkich zawrotów głowy

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 17:18   #1324
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Zand bóóóóólu
biedactwo
Cytat:
Bóg mnie nie kocha.

Cytat:
Uwaga spoiletr
Spaleni W mojej ocenie nie są nudni . Tak przechadzają się po obejściu ale czasem tak budowany jest nastrój. Najbardziej wstrząsający moment filmu według mnie jest wtedy kiedy Kotow żegna się z córeczką.
I Robią BUUUUUUU i kto dłużej. Ona się bawi a on już wie co go czeka i zaczyna płakać ... To moment w którym zawsze pękam
też się bałam nudy, ale film fajny i niegłupi
moim zdaniem on sobie zdał sprawę co go czeka dopiero po akcji w samochodzie, z początku po prostu nie chciał wyjeżdżać z sielskiej wioski
Cytat:
jeeeżuuu , po poprzednim antybiotyku miałam taką gorycz w paszczy że mnie wykręcało i po tym też , ile możnaaa
ojoj, kolejne biedactwo

Co do selera naciowego, to polecam w surówce: pociachany seler, starte jabłko, sok z cytryny, sól i cukier. Dobre do ryby, chudego mięsiwa z zimniokami itp. surówka kwaskowata i bardzo surowa, ja takie lubię
Stary 2014-03-12, 17:44   #1325
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
fu-i-ble, wymyślone przez kolegę, uważam za nadzwyczaj trafne, czytać z fhansuska

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
w Agadirze o tej porze roku tylko tam są wyloty ale do Marakeszu się planujemy wybrać na wycieczkę
Marrakesz
A w samym Agadirze możecie wybrać się do Doliny Ptaków (Vallé des Oiseaux; wejście z boulevard du 20 Août lub boulevard Hassan II; wstęp wolny) - rodzaj ogrodu zoologicznego: woliery z ptakami, muflony, lamy.
Z kasby agadirskiej jest ponoć świetny widok, choć sama kasba to ruiny.
A na wschodnich przedmieściach Agadiru zbudowali sobie od nowa coś a la medyna (bo z prawdziwej medyny po trzęsieniu ziemi niewiele zostało): Medina d’Agadir - taki skansen z warsztatami rzemieślników, sklepikami dla turystów (wstęp płatny). Ponoć z centrum (róg boulevard du 20 Août i chemin du Oued Souss) jeździ tam autobus.

Cytat:
Poradnik pozytywnego myślenia - żeby nie Katniss to bym sobie darowała w połowie, 5/10.
Rzadko chcę wyłączać film po kwadransie, Poradnik oglądałam na siłę, na zasadzie "a może za chwilę się rozkręci"

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Cytat:
Zand bóóóóólu
Bidaku

Cytat:
To ja się wypowiem z pozycji osoby która musi nosić soczewki i wyjścia nie ma. Soczewki nie są wcale mega zdrowe powodują mikro rysy na rogówce, ścierają ją. U niektórych osób soczewki noszone przewlekle powodują wrastanie naczynek krwionośnych. Itp itd...
okulary są lepsze według mnie
Ad. pogrubione - dlaczego wyjścia nie ma? Tak duża wada?
I jeszcze co do najlepszości - najbardziej to chciałabym nie mieć wady i obywać się bez wspomagaczy widzenia

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 18:36   #1326
kamena
ʞɐɯǝuɐ

narzeknę sobie, pozwolicie?
tu, nie w tró, nie ten kaliber...
podobno faceci są tacy prości a baby taaaaakie skomplikowane..... jassssne.... chcesz się trochę zaprzyjaźnić, żeby było fajnie, luzik, a reakcje? bo ja nie mogę sobie teraz pozwolić na to, żeby się zakochać..... bo siostra kumpla to tabu.... bo potrzebuję więcej czasu i przestrzeni by podążać własną ścieżką....... bo ja jestem romantykiem i nie potrafię ot tak.... no żesz, czy nie może być prościej do cholery?

dziękuję za uwagę
idę nadrabiać
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 18:46   #1327
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
podobno faceci są tacy prości a baby taaaaakie skomplikowane..... jassssne.... chcesz się trochę zaprzyjaźnić, żeby było fajnie, luzik, a reakcje? bo ja nie mogę sobie teraz pozwolić na to, żeby się zakochać..... bo siostra kumpla to tabu.... bo potrzebuję więcej czasu i przestrzeni by podążać własną ścieżką....... bo ja jestem romantykiem i nie potrafię ot tak.... no żesz, czy nie może być prościej do cholery?

dziękuję za uwagę
idę nadrabiać
Kam, zawsze myślałam, że to teksty zarezerwowane dla 20latków, jakżeż się myliłam

W moim brutalnym świecie, często to są też fancy sposoby na powiedzenie - nie jesteś w moim typie. Ale rozumiem Ciebie, z punktu widzenia kobiety, chcemy sobie czasem miło spędzić czas a oni przeinaczają to w sygnały I want your love my dear Widać trafiłąś na zły grunt. Ja poznałam osobiście, zaledwie kilku takich "dobrych znajomych" . Także zdarzają sie, ale fakt, to perełki.

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Może kiedyś poka poka
Zawroty miną

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
biedactwo

Co do selera naciowego, to polecam w surówce: pociachany seler, starte jabłko, sok z cytryny, sól i cukier. Dobre do ryby, chudego mięsiwa z zimniokami itp. surówka kwaskowata i bardzo surowa, ja takie lubię
1. Fatalnie się czuję po zejściu znieczulacza

2. oo! brzmi pyyyyysznie

Cytat:

Rzadko chcę wyłączać film po kwadransie, Poradnik oglądałam na siłę, na zasadzie "a może za chwilę się rozkręci"
My tak samo, no ale nei daliśmy szansy, miarka się przelała, nie wiem co było z tym scenariuszem, dialogami nie tak - to na tym poziomie zgrzytało cholernie

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-03-12 o 18:47
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 18:56   #1328
Redhaired Witch
Nindżopesz

Co do Poradnika... to ja go przewijałam w niektórych momentach i było ok Jak na komedię romantyczną i tak dobry.

Stary 2014-03-12, 18:59   #1329
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Kam, zawsze myślałam, że to teksty zarezerwowane dla 20latków, jakżeż się myliłam

W moim brutalnym świecie, często to są też fancy sposoby na powiedzenie - nie jesteś w moim typie. Ale rozumiem Ciebie, z punktu widzenia kobiety, chcemy sobie czasem miło spędzić czas a oni przeinaczają to w sygnały I want your love my dear Widać trafiłąś na zły grunt. Ja poznałam osobiście, zaledwie kilku takich "dobrych znajomych" . Także zdarzają sie, ale fakt, to perełki.

znad budweisera z sokiem imbirowym z herbapolu

dokladnie... dodatkowo wiekszosc typow z tekstem ''ja sie nigdy nie ozenie' po 2 latach byla juz po slubie, albo planowala....
o, jak nie znosze kominka, to ten tekst w sam sedes

pozdrowienia z Londynu
wczoraj zakochalam sie w Cambridge, za tydzien jade lepiej pozwiedzac

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2014-03-12 o 19:03
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 19:34   #1330
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
aaale to mi się właśnie kojarzy z takimi najbardziej stereotypowymi męskimi wymówkami o jakich często piszą w babskiej prasie

Też się na takiego nacięłam "potrzebuję wolności, nie umiem kochać, duszę się w związkach bla bla bla" a miesiąc później obnosił się ze swoją panną

Cytat:
Co do Poradnika... to ja go przewijałam w niektórych momentach i było ok Jak na komedię romantyczną i tak dobry.
i tak podziwiam - mnie odrzuca już od samego tytułu
jest sprzeczny z moim światopoglądem

Macie jakieś typy lekkich podkładów dla bardzo bladolicych? Do 20 zeta i do obmacania stacjonarnie w małej mieścinie z rossmanem i jedną drogeryjką
Zbladłam żem, resztki opalenizny zlazły już. A i biała glinka chyba mnie wybiela (bo ciapam się od miesiąca, a od jakiś 2 tyg. starzy sie strasznie drą, żem blada jak trup - oł jesssss..... )
Stary 2014-03-12, 19:41   #1331
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

Macie jakieś typy lekkich podkładów dla bardzo bladolicych? Do 20 zeta i do obmacania stacjonarnie w małej mieścinie z rossmanem i jedną drogeryjką
Zbladłam żem, resztki opalenizny zlazły już. A i biała glinka chyba mnie wybiela (bo ciapam się od miesiąca, a od jakiś 2 tyg. starzy sie strasznie drą, żem blada jak trup - oł jesssss..... )

a czemu sie dra?
u mnie na totalne wybledzenie mowia tylko ciaza lub narkotyki
kiedys w pubie sie tak wkopalam, znajomy zapytal czemu taka blada jestem, cos sie stalo czy chora... to mu powiedzialam ze po kwasie tak. pozniej kolejny i ta sama odpowiedz... a potem zaczailam ze oni o innym kwasie pomysleli

sprobuj bell illumi dla mnie ciut za ciemny, ale biele meteorem lub bialym proszkiem z essence. ale podklad bardzo fajny, zwlaszcza dla bezproblemowych cer. a nawet mnie nie zapycha. jest w naturze.
Stary 2014-03-12, 19:57   #1332
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
a czemu sie dra?
kiedys w pubie sie tak wkopalam, znajomy zapytal czemu taka blada jestem, cos sie stalo czy chora... to mu powiedzialam ze po kwasie tak. pozniej kolejny i ta sama odpowiedz... a potem zaczailam ze oni o innym kwasie pomysleli

moi starzy wmawiają mi, że mam anoreksję, a szczupłość i bladośc jest niezdrowa
Cytat:
sprobuj bell illumi dla mnie ciut za ciemny, ale biele meteorem lub bialym proszkiem z essence. ale podklad bardzo fajny, zwlaszcza dla bezproblemowych cer. a nawet mnie nie zapycha. jest w naturze.
właśnie od roku używałam najbledszego Bell royal mat i był w dechę, ale już za ciemny jest aktualnie na styku brody z szyją wyłażą u mnie wszelkie różnice, na reszcie twarzy wystarczy pomaziać bladym pudrem i jest git, ale na krawędzi lipa
krem bb light z garniera to samo
Stary 2014-03-12, 20:00   #1333
Redhaired Witch
Nindżopesz

Moja matka też truje, że "jestem blada bo anorektyczka". Wg niej to chyba działa w ten sposób: anoreksja -> anemia -> bladość A to, że się od kilku lat nie wystawiam na słońce nie ma żaaadneeegooo znaczenia

Stary 2014-03-12, 20:10   #1334
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

moi starzy wmawiają mi, że mam anoreksję, a szczupłość i bladośc jest niezdrowa
Cytat:
Moja matka też truje, że "jestem blada bo anorektyczka". Wg niej to chyba działa w ten sposób: anoreksja -> anemia -> bladość A to, że się od kilku lat nie wystawiam na słońce nie ma żaaadneeegooo znaczenia
ja mam cale zycie anemie.
a anoreksja to brak okresu (zdarza mi sie...), wychudzenie/wyniszczenie i zgon...

Cytat:

właśnie od roku używałam najbledszego Bell royal mat i był w dechę, ale już za ciemny jest aktualnie na styku brody z szyją wyłażą u mnie wszelkie różnice, na reszcie twarzy wystarczy pomaziać bladym pudrem i jest git, ale na krawędzi lipa
krem bb light z garniera to samo
trudno mi doradzic cos do 20zl, bo na mnie wszystko sie utlenia i ciemnieje albo zapycha. no i Tobie krycie duze raczej nie jest potrzebne. bierz illumi, slonko juz wychodzi i pewnie Cie troche zlapie, a to bardzo dobry podklad. i jasniejszy od garniera czy royal mat
Stary 2014-03-12, 20:11   #1335
Maja102
Zakorzenienie

Lightbulb Dot.: Scent Bar LII

Cytat:
dokładnie tak myślą

ja latem dużo czasu spędzam na dworze, to zawsze mnie trochę opali. Ale nie jaram się na ciemno i ciapam od kilku lat kremami na naczynka, to cera mi sie blada kiej u wąpierzycy lub zjawy cmentarnej robi

Cytat:
trudno mi doradzic cos do 20zl, bo na mnie wszystko sie utlenia i ciemnieje albo zapycha. no i Tobie krycie duze raczej nie jest potrzebne. bierz illumi, slonko juz wychodzi i pewnie Cie troche zlapie, a to bardzo dobry podklad. i jasniejszy od garniera czy royal mat
dzięki, obmacam jak będę w mieście

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-03-12 o 20:19
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 20:17   #1336
kamena
ʞɐɯǝuɐ

omg tylko parę stron wstecz i już nie daję rady, chyba wyszłam z wprawy
Cytat:
.Fajne ćwiczenie wzmacniające mięśnie proste to w pozycji do brzuszków z uniesioną głową i barkami wciskać część lędźwiową kręgosłupa w podłoże , żeby plecy były całkiem równe
fajne i bardzo przydatne ale strasznie trudne, jak kręgosłup wygięty 10 cm nad podłogą
Cytat:
3.-przysiad przy ścianie czyli stajesz w dość szerokim rozkroku przodem do ściany kilka cm od ściany , ręce luźno zwisają , i robisz jak najgłębszy przysiad starając się nie walnąć nosem ani kolanami w ścianę w tym celu musisz mocno ściągnąć łopatki , wypiąć klatę i wygiąć do przodu lędźwiowy odc. kręgosłupa , podudzia muszą być prosto ,jak w butach narciarskich . Podnosząc się ciągniesz udami i biodrami , i wypychasz biodra do przodu . Kolanom krzywda się nie stanie , i robi się to powoli , Kilka przysiadów , przerwa , kilka przysiadów , przerwa . Celem ostatecznym jest swobodne zejście do półprzysiadu z czubkami stóp dotykającymi ściany , czyli osiągając biegłość w schodzeniu do półprzysiadu na największej odległości od ściany , stopniowo sie do ściany zbliżasz - ale dopiero jak swobodnie bez problemów jesteś w stanie zrobić kilka serii zejść do pełnego półprzysiadu czyli kolana zgięte pod kątem 90 stopni , przysuwasz się bardziej do ściany i procedura od początku
-izometria , czyli opierasz się prostymi plecami o ścianę , nogi zgięte pod kątem i wytrzymujesz tak długo jak się da zmieniając kąt zgięcia na coraz mniejszy aż do 90 stopni i wytrzymania 10 minut w tej pozycji
na początku nie potrafiłam sobie wyobrazić tych ćwiczeń ale chyba już wiem o co biega i raczej próbować nie będę bo już widzę jak walę czołem albo nosem w ścianę

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
O! Co dobrego polecacie zrobić z tym selerem?
pokroić w paski i zjeść bardzo dobry z sosem jogurtowo czosnkowym i marchewką do współchrupania

i wracając do teraźniejszości...

Cytat:

W moim brutalnym świecie, często to są też fancy sposoby na powiedzenie - nie jesteś w moim typie. Ale rozumiem Ciebie, z punktu widzenia kobiety, chcemy sobie czasem miło spędzić czas a oni przeinaczają to w sygnały I want your love my dear
Rejcz, to przykłady w kolejności chronologicznej z, hm, 19 lat wstecz, do teraz... także wiek różny
no i właśnie o to mi idzie, chyba wysyłam nie takie sygnały
a co do w typie czy nie w typie, czy to nie można wprost tylko ogródkami skąd człowiek ma wiedzieć o co komu chodzi

Cytat:
aaale to mi się właśnie kojarzy z takimi najbardziej stereotypowymi męskimi wymówkami o jakich często piszą w babskiej prasie
babskiej prasy nie czytam

a z facetami jakiegoś wielkiego doświadczenia nie mam, raptem paru mnie w życiu zainteresowało - i nie mówię tu zaraz o jakichś wielkich miłościach tylko dosłownie zainteresowało, jako człowiek, żeby poznać bliżej - i zawsze taki dziwny efekt, niby ok ale coś nie ok
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 20:47   #1337
Maja102
Zakorzenienie

łooo podkład rozjaśniający?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...uv.html&next=1

miał ktoś? macał już ktoś?
Stary 2014-03-12, 21:12   #1338
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
łooo podkład rozjaśniający?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...uv.html&next=1

miał ktoś? macał już ktoś?

nie macal, bo tylko na all
ale wyglada niezle

wyszlam tylko na moment przed dom i szary lisek przebiegl tuz przede mna....
od jakiegos czasu obserwuje Gana na fb i jest cudowny

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2014-03-12 o 21:19
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 21:19   #1339
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
niecałe 3 ale zakupów na niego nie liczę, chodzi mi o inne chociaż w zasadzie to tylko pieluchy kupuję, dużo mnie nie kosztuje na razie
ale co miesiąc jest coś. to gary, to drobiazgi za w sumie 2 stówy, to ciuchy, to jakies coś do zapłaty typu opony (wczoraj wymienione) i mycie po zimie, to kocyk, na bzdurki się rozpieprza konkretna kasa i mam wrażenie że juz tego nie kontroluję, to coś zyskało własną świadomość wręcz i patrząc na te cosie stwierdzam, że obyłabym się bez nich za to zamiast nich kupiłabym to, to, to i tamto bo potrzebne bardziej
Pogrubione - dla dida?

Cytat:

Jako wieloletnia użytkowniczka soczewki bardzo polecam Oczywiście o ile nie ma przeciwskazań.

Cytat:

widzę przez okno pękające pączki na drzewach
A ja mam we wazonie takie pączki

Cytat:

Ja już niczego nie jestem pewna Spo
Tylko tego że od 18 lat zrzucam 2/3 włosów na jesień i na wiosnę skutkiem czego tylko 2 miesiące w roku mam jako takie, wszystko się sypie, wszystko się pierdzieli. Płakać się chce.
A tarczyca oki?

Cytat:

Spoo: nie cierpię opryszczki

Jako i ja

Cytat:
Zand bóóóóólu

Cytat:
Bóg mnie nie kocha.

To przez to, że za dużo filmów oglądasz

No ale

Cytat:

To ja się wypowiem z pozycji osoby która musi nosić soczewki i wyjścia nie ma. Soczewki nie są wcale mega zdrowe powodują mikro rysy na rogówce, ścierają ją. U niektórych osób soczewki noszone przewlekle powodują wrastanie naczynek krwionośnych. Itp itd...
okulary są lepsze według mnie
Tzn jak nie masz, a okulary? Czy o co cho? Czy coś gdzieś nie doczytałam Bo przelatuję znów Was

Cytat:
Napisane przez bogusia32 Pokaż wiadomość

Co do grypy no zawsze ludziska umirali i umirać będą ,pomijając starsze osoby które wiadomo że są słabsze to młodzi ludzie chorzy jak diabli nawpierdzielają się gripeksów sripexów i chodzą do roboty to nie dziwota że potem są powikłania...
Kuruj się kochana i wracaj do zdrówka
Chodzą, bo czasem nie mają wyboru no ale później jest tak jak piszesz

Cytat:
Jakoś to będzie, TŻtowi wpisałam się na fejsiku - tam zajrzy i wracam do diety
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 21:31   #1340
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
b

Co do selera naciowego, to polecam w surówce: pociachany seler, starte jabłko, sok z cytryny, sól i cukier.
Może wypróbuję

Cytat:

I jeszcze co do najlepszości - najbardziej to chciałabym nie mieć wady i obywać się bez wspomagaczy widzenia
So nie?

A właśnie, rozważała któraś z Was kiedyś laserową korekcję?

Cytat:

Cytat:
a czemu sie dra?

Dobrej nocy

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2014-03-12 o 21:33
Stary 2014-03-12, 21:44   #1341
bogusia32
Wtajemniczenie

Miałam poodpisywać ale nie mam sił ...moja kochana 3,5 letnia siostrzenica wylądowała w szpitalu , zapalenie płuc.Bidula słaba , gorączkuje strasznie i jest problem bo nie umie się wysikać ...

P#$@^%^$%E choróbska

Dobrej nocy...
Stary 2014-03-12, 21:48   #1342
Murszafka
To ja :)

Podczytuję Was, ale o filmach nie gadam -wieki nie widziałam nic dobrego, więc nie oglądam. Poza tym -nie mam tyle czasu, żeby półtorej godziny móc posiedzieć...
Także powoli ogarniam zabezpieczanie książek i perfum przed remontem... W piątek idę na koncert Shannona, w przyszłym tygodniu Apocalyptica i tyle radości...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 21:50   #1343
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Podczytuję Was, ale o filmach nie gadam -wieki nie widziałam nic dobrego, więc nie oglądam. Poza tym -nie mam tyle czasu, żeby półtorej godziny móc posiedzieć...
Także powoli ogarniam zabezpieczanie książek i perfum przed remontem... W piątek idę na koncert Shannona, w przyszłym tygodniu Apocalyptica i tyle radości...
ja bylam wczoraj na Camelu - srednia wieku 50 lat, ale wymietli
a za tydzien Clannad
Stary 2014-03-12, 21:53   #1344
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Ewusia, udanego!

Cytat:
Fitam!

Ewuś: zazdroszczę urlopu
Bawcie sie dobrze

Cytat:
Zand bóóóóólu

Cytat:

Cytat:
zawroty przy nowych szkłach są normalne
tez miałam, szybko przeszło
Cytat:
Marrakesz
A w samym Agadirze możecie wybrać się do Doliny Ptaków (Vallé des Oiseaux; wejście z boulevard du 20 Août lub boulevard Hassan II; wstęp wolny) - rodzaj ogrodu zoologicznego: woliery z ptakami, muflony, lamy.
Z kasby agadirskiej jest ponoć świetny widok, choć sama kasba to ruiny.
A na wschodnich przedmieściach Agadiru zbudowali sobie od nowa coś a la medyna (bo z prawdziwej medyny po trzęsieniu ziemi niewiele zostało): Medina d’Agadir - taki skansen z warsztatami rzemieślników, sklepikami dla turystów (wstęp płatny). Ponoć z centrum (róg boulevard du 20 Août i chemin du Oued Souss) jeździ tam autobus.
ooo, dzięki wielkie
nie miałam nawet czasu jeszcze poczytać co tam można ciekawego na miejscu zobaczyć, bardzo mi się przyda to co napisałaś
Cytat:
są takie typy, niestety

Cytat:
pozdrowienia z Londynu
wczoraj zakochalam sie w Cambridge, za tydzien jade lepiej pozwiedzac
fajnie zazdroszczę Londynu, nigdy nie byłam

Nie mam czasu na nic, nie zaczęłam się jeszcze pakować

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 22:13   #1345
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam poodpisywać ale nie mam sił ...moja kochana 3,5 letnia siostrzenica wylądowała w szpitalu , zapalenie płuc.Bidula słaba , gorączkuje strasznie i jest problem bo nie umie się wysikać ...

P#$@^%^$%E choróbska

Dobrej nocy...
Oj

Stary 2014-03-12, 22:14   #1346
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Nie mam czasu na nic, nie zaczęłam się jeszcze pakować

ale u Ciebie to normalne zdążysz jak zwykle
gratuluję i zazdroszczę tego Marokokoko

i buziaki dla baru
i dla Rejcz podwójnie

czytam Was na bieżąco, nawet listę filmów nową stworzyłam,
ale napisać nie mam co no może ewent. to, że u nas na wsi już motyle latajo znaczy wiosna panie sierżancie

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 22:19   #1347
Murszafka

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
u nas na wsi już motyle latajo znaczy wiosna panie sierżancie
W Olsztynie też już widziałam przedstawiciela gatunku A Szarość nawet usiłowała go upolować, ale skubany za wysoko latał... W ogóle jej się trochę nudziło na trawniku -żadnych pasikoników, mrówek, much... Jeden motyl i jedna pszczoła to dla niej lipa...

Za to mieliśmy przygodę z samochodem... Wracaliśmy w niedzielę wieczorem z Warmii i nagle się włączyła lampka "check engine", no więc na pobocze i dalej oglądać, co tam się dzieje.... Jakbyśmy przynajmniej byli w stanie to stwierdzić oczywiście nie wypatrzyliśmy nic ciekawego, dojechaliśmy do Warszawy, wczoraj samochód w ASO wylądował...
Otóż okazało się, że jakiś sierściuch zrobił sobie imprezę w silniku... Wlazł i przegryzł przewód do spryskiwacza. Nachłeptał się tego (z alkoholem) i sobie poszedł, a nam stracha napędził

Stary 2014-03-12, 22:48   #1348
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

P#$@^%^$%E choróbska

Dobrej nocy...
Masakra - to straszne, na prawdę nie wyobrażam sobie jak muszą się bać.

Padam na wszystko

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Cytat:

Za to mieliśmy przygodę z samochodem... Wracaliśmy w niedzielę wieczorem z Warmii i nagle się włączyła lampka "check engine", no więc na pobocze i dalej oglądać, co tam się dzieje.... Jakbyśmy przynajmniej byli w stanie to stwierdzić oczywiście nie wypatrzyliśmy nic ciekawego, dojechaliśmy do Warszawy, wczoraj samochód w ASO wylądował...
Otóż okazało się, że jakiś sierściuch zrobił sobie imprezę w silniku... Wlazł i przegryzł przewód do spryskiwacza. Nachłeptał się tego (z alkoholem) i sobie poszedł, a nam stracha napędził
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 22:50   #1349
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
W Olsztynie też już widziałam przedstawiciela gatunku A Szarość nawet usiłowała go upolować, ale skubany za wysoko latał... W ogóle jej się trochę nudziło na trawniku -żadnych pasikoników, mrówek, much... Jeden motyl i jedna pszczoła to dla niej lipa...

widzę Szarość

dzisiaj miałam pół dnia otwarte drzwi na taras i Tycjan odważył się na słoneczko wyjść , znaczy mamy progres, bo on strasznie zewnętrza domu się boi, traumę chyba ma

a z samochodem, to macie szczęście, że tylko kabelek poszedł ktoś ze znajomych zakończył, taką przygodę z sierściuchem, remontem generalnym silnika

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 23:13   #1350
Murszafka

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
widzę Szarość

dzisiaj miałam pół dnia otwarte drzwi na taras i Tycjan odważył się na słoneczko wyjść , znaczy mamy progres, bo on strasznie zewnętrza domu się boi, traumę chyba ma

a z samochodem, to macie szczęście, że tylko kabelek poszedł ktoś ze znajomych zakończył, taką przygodę z sierściuchem, remontem generalnym silnika
Artur to samo -nie ma sufitu, znaczy jest niebezpiecznie...

Wrzucam z komórki, więc zdjęcie podłej jakości. Z cyklu "krajobraz przed bitwą". Przez szybę, ale jednak bitwą.
Spojrzenie Szarości mówi coś w stylu "no weź, widzisz to? Ta wieśniaczka nawet nie ma brwi zrobionych, nie mówiąc o fryzurze"...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1394662392315.jpg (66,3 KB, 32 załadowań)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości