|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4021 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja też... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w ogóle poszliśmy do Ikei po tunel/namiot. ale T. w bawialni wcale się nimi nie interesował. co go zjarało (oprócz lasek ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4022 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie wiem jak oni cię traktują, też mam tą sieć od dawna ale z takim czymś się nie spotkałam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A wiecie, ja zrobiłam małemu tą morfologię bo od urodzenia nie miał robionej więc mówię sobie sprawdzę po roku czasu akurat. No i masz wyszło kiepsko ma braki żelaza ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4023 |
Zakorzenienie
|
Agateczka
![]() ![]() Dziwnie że jak się robi kontorlnie żeby tak o sobie sprawdzić to wtedy zawsze coś wychodzi nie tak. |
![]() ![]() |
![]() |
#4024 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() a taka grzeczna się wydajesz .... ![]() Cytat:
Cytat:
a uszy zawsze miał czyste . dopiero teraz od soboty się zaczelo tyle tego ... będę niedobra ale ..powiem to - nas przepuszczają ![]()
![]() |
#4025 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4026 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() (my mamy jezyka) Cytat:
![]() z ta morfo....niefajnie . no ale dobrze ze wiadomo co i jak .i będzie dobrze ![]() ja tak się zastanawiam.... nigdy w zyciu nie robiłam badan kontrolnych tak malutkim dzieciom.... ![]()
![]() |
#4027 |
MBZ♥
|
Nestelle, kluczowe słowo: chyba.
Poobserwuj ![]() Agatko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4028 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Dziękuje wszystkim za fanfary, oklaski itp.
![]() Naprawdę jestem w szoku jak się zmienił przez te ostatnie hmmm 2 tygodnie (rozwojowo). Jeszcze niedawno pisałam Wam, że nie siedzi... Niestety mam taki charakter, że na siłe czasami sobie coś znajduję ![]() ![]() Cytat:
U nas też dziś pięknie było, choć wiało jeszcze czasami dość mocno. Pierwsze porządki na ogródku w tym roku też mamy zaliczone ![]() A w weekend ma być deszcz i deszcz ze śniegiem - podobno potem już tylko lepiej, koniec zimy ![]() Cytat:
![]() Nienawidze much, brrr! Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do Arosa - jak tak dalej pójdzie to kończe Was czytać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4029 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Teraz mnie zaniepokoiłaś też...gadałam teraz z TŻ i idziemy też do lekarza, bo wydaje mi się, że mały nie tyje i szczuplutki ![]() Nie wierzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4030 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Agateczka- Ty tez ![]() Nestelle- prawde mowiąc ja bym sprawdzila u laryngologa to uszko, obstawiam ze się nic nie dzieje,ale sprawdziłabym. Moja lekarka ogląda jak zwracam na to uwagę, ale jest to też jeden z objawów zabkowania.... Kasia- po bandzie poleciałaś, jakie 100 postów, 1000 ![]()
![]() |
#4031 |
Zakorzenienie
|
Nie codziennie są Wielkie....
![]()
#4032 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dobra mykam lulu, bo jutro jedziemy rano na reh. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4033 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak zrobię ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Agateczka i Nestelle macie tak podobne avatary, że ciągle Was mylę a jeszcze jak piszecie pod sobą to już w ogole ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4034 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobra...myślę. Poszlabym na kontrolę ale się boje ze w poczekalni zarazi się od kogoś...... z drugiej strony jak zaniedbam.... ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
Ja- oko otwarte Agateczka -zamknięte I wszystko jasne ![]()
![]() |
#4035 |
Wtajemniczenie
|
Alliw - super kloc i Janek!
![]() Co do pizamek - my zmieniamy co kilka dni. Krzys spi w spodenkach i koszulce z dlugim, mam wrazenie, ze w pajacu bylo Mu za cieplo ![]() Pojechalam dzis do gina z prosba o wystawienie L4 i mam od wczoraj ![]() ![]() W ogole narzekne sobie, ze chyba nie wyrobimy sie z becikowym za Krzysia - nie chce wchodzic w szczegoly, ale t. tak namieszala ![]() Dzis znow 3 godziny na spacerze i drzemka, trzeba korzystac, bo pogoda ma sie zepsuc... A w ramach chwalenia sie - nie karmie juz 4 doby ![]() I wiem, ze to dobrze dla nas wszystkich. Tylko, ze jakos mi smutno z tego powodu... ![]()
#4036 | |
Wtajemniczenie
|
Oko tu, oko tam
![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
2. ![]() 3. ![]() U nas już Kubus nawet zapomniał/ma gdzieś cyca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4037 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny a Wy nie macie rozdzielonych poradni? Bo u mnie sa np. dziecko zdrowe- wizyty,szczepienia,pytani a i dziecko chore- gdzie same chorowitki....
![]() |
#4038 |
Wtajemniczenie
|
Aaa, no i oczywiscie dla Florka i Tomka STO LAT!!!
![]() ![]() ![]()
#4039 | ||||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=klementyna1;4556058 6]MOje dziecko?Niemożliwe:brzyda l: Idziecie w sobotę na s,uki??Bo ja rozważam...
KUpiłM W ROSMANIE MUSSLI PO 1RŻ BIO. Nie miałam w domu mm to zrobiłam na wodzie z dodatkiem kleiku;p Ale wsuwał, az sie uszy trzęsły, mussli fajne, dobrze zmielone, to moze to spróbuj?/QUOTE] siedziałam i zastanawiałam się o co chodzi... aż załapałam. w tą sobotę ![]() ![]() miałam z holle kaszkę musli, ale nie podchodziła mu, tzn jadł, ale jakoś bez przekonania. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Cytat:
![]() i jeszcze mnie próbuje wciągać w jakieś dziwne sprawy.. a ja dumam o co chodzi ![]() Cytat:
my długo zwlekaliśmy z becikowym, zebraliśmy się na początku marca, 1 dzień na formalności, 1 na złożenie, po kilku dniach przyszła decyzja. zabieraliśmy się za to jak pies do jeża a okazało się to takie proste, raczej bez kolejek, czekania, wszystko od ręki. u mnie jest malutka przychodnia, klitka, kilka pomieszczeń. podział wygląda tak, że jest jedna poczekalnia (kilka krzeseł), gabinet dla dorosłych, zabiegowy, dzieci chorych i dzieci zdrowych. zdrowe są zapisywane między chorymi, lekarka wychodzi z gabinetu i z dzieckiem zdrowym wchodzi do osobnego, ale słabe to rozwiązanie jak i tak siedzę w poczekalni z chorymi, do tego lekarka przed sekundą przyjmowała chore dzieci a za chwilę idzie szczepić zdrowe. sama jako dziecko chodziłam do przychodni gdzie dla zdrowych było osobne wejście, inna część budynku, inne gabinety, lekarz przyjmował danego dnia tylko zdrowe np. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4040 |
Zakorzenienie
|
DESPA - nooooo sorry za bleda zabraklo mi do nacisniecie jedno 0 wiecej, tak jest jak czlowiek lekko
Zmeczony Co nie zmienia faktu ze jeszcze 900 postow i koniec watku ![]() ![]() TASIA - ![]() U nas noc nie ciekawa rowno Co 1,5h Milus sie budzi z mini placzem - na szczescie odkladam na podusie daje butle i idzie spac dalej - ale i tak czujem sie "wymieta". Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#4041 |
Zadomowienie
|
Cześć!
100 lat dla Kingi! duża rośnij! ![]() u nas nocka lepsza, tylko 5 pobudek. Od wtorku nie ma gorączki, poza tym bez zmian. Karolowi z buzią nic nie lepiej, dziąsła ma tak czerwone i opuchnięte że prawie nie widać zębów. serce boli jak się uśmiechnie. Wczoraj nawet miał ochotę na kaszę ale zjadł 2 łyżeczki i płacz bo boli ![]() u mnie chyba bez lekarza się nie obędzie, mam powiększone migdałki albo coś co znajduję się pod żuchwą, dalej ledwo ślinę łykam i jeszcze boli mnie ucho no! to dzienną porcję narzekania mamy z głowy ![]() ładna dziś pogoda ![]()
#4042 |
Zakorzenienie
|
Nooo to
![]() Dla Kingi - najLepszego z okazji roczku ![]() A dla Oliwki - miniParty ![]() Nawet bylo pozniek Ok wstal o 6-45 ..! ![]() Mleko i bawi sie w lozeczku - a ja dogorewam pod koldra Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#4043 |
Zakorzenienie
|
Kingusiu malenka NAJ NAJ NAJ dla Ciebie
![]() ![]() a Marcel jeszzce spi - pierwszy raz wstalam szybciej niz on ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4044 |
Zakorzenienie
|
Laski na next uk nowa kolekcja
#4046 | |||
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ehhhh te moje sny ...wszystko przez te tematy z forum... ![]() pół snu latałam po przychodniach - zagadkach ,gdzie pokoj dla chorych a gdzie dla zdrowych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() postaraj się z tym becikowym .ludzie składają papiery dosłownie 1 dzień przed terminem. a szkoda by było aby przepadło . Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() zdrowka dużo i pojawienia się szybciutko zabkow ![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KINGI ![]() .............. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i miesiecznicowe - dla Oliwki wszystkiego Naj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- wklej linka
![]() |
#4047 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() 2. Musli też kupiłam w Rossmanie ale jeszcze nie otwierałam. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.next.co.uk/girls/younger-girls Nestelle ja bym poszła na zdrową, bo przy zapaleniu ucha jest jeszcze goraczka a Ciebie niepokoi nadmiar wydzieliny i łapanie za uszko, ale to ja ![]()
![]() |
#4049 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO DLA KINGI!!!! ![]()
![]() |
#4050 |
Wtajemniczenie
|
DLA KINGUSI
![]() MOC BUZIAKÓW!!!!!!!! ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.