|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Dziecko mi wyrosło ze wszystkich ciuchów. Nie mam jej w co ubierać
|
#3392 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
boski ten kocyk ![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45557793]do klubu wrzuciłam zdjęcie wózka i ciuszków małej [/QUOTE]wózek jest śliczny [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45560496] Zapomniałam się jeszcze spytać, czy niania angelcare z płytką monitorującą oddech używana za 200zł, to dobra cena?[/QUOTE] to bardzo dobra cena
|
|
|
|
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
#3394 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej
Czytałam Was wczoraj, ale nie miałam weny, żeby pisac ![]() Dzisiaj nie mogłam coś zasnąc, ale i Młody sie tłukł razem ze mna i teraz tez juz nie śpi, Mały wiercipiętek ![]() Idę dzisiaj na usg bo tak mi sie chce koktajli owocowych i stwierdziliśmy, że i tak będzie potrzebny później to nie ma co czekac Blender taki: http://www.neo24.pl/?p=bosch_msm_67pe Ewelika-ubranka przesłodkie a wózek wypasJustii, Małgoś-zazdroszczę spacerków z małymi kawalerami ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Pradip-super kocyk
17.08.2012r- 17.06.2013r- 02.07.2014r. Edytowane przez Izetka_ Czas edycji: 2014-03-13 o 09:02 |
|
|
|
#3395 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam;-)
Izetko Powodzenia na USG. A ja musze się zwlec z lozka i iść zrobić te wyniki hormonów. Jutro wizyta u Endo. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3396 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo ma sie popsuc na dniach to będziemy siedziały przykryte pod nos kocem
|
|
#3397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i powodzenia na USG, koniecznie później powiedz jak było Ja jutro mam wizytę ale jakoś odkąd młody się kręci w brzuszku to chodzę spokojniej na te wizyty Cytat:
|
||
|
|
|
#3398 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spróbuj krochmalu jak pisze Małgoś mi przynosił ulgę na azs [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45557793]do klubu wrzuciłam zdjęcie wózka i ciuszków małej [/QUOTE]lecę obejrzeć Cytat:
![]() Cytat:
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45560496] Dziewczyny moja położna polecała na krostki kąpiel w kaliku. Są to takie tabletki, które rozpuszcza się w wodzie i później dodaję się tą wodę do wody podczas kąpieli. Położna mówiła, że działa on bardzo dobrze odkażająco i ściągająco. Zapomniałam się jeszcze spytać, czy niania angelcare z płytką monitorującą oddech używana za 200zł, to dobra cena?[/QUOTE] nie znałam tego sposobu na kąpiel o właśnie miałam pytać do jakiej kwoty warto kupić używana nianię z monitorem i czy ten monitor faktycznie Was mamusie uspokaja czy niania by wystarczyła? niedługo Twoje będzie podbierać ![]() u mnie i u mamy dla chłopca były tylko z bajek Auta i Samoloty dlatego jak w 3 biedronce dojrzałam z Kubusiem to nie mogłam się oprzeć a jeszcze w temacie Kubusia i Tygryska http://allegro.pl/tygryskowa-mega-pa...053520591.html cena mnie powaliła ale Cytat:
Leć i kup taki sam zmykaj na te badania będziesz spokojniejsza |
||||
|
|
|
#3399 |
|
Zadomowienie
|
Pradip-ale świetne rzeczy
a usg mam na 16 Pytanie z serii głupie, ale kto pyta nie bładzi :lekarz ma sprawadzac dzisiaj szyjkę to znaczy, że będę miała usg dowcipne???
17.08.2012r- 17.06.2013r- 02.07.2014r. Edytowane przez Izetka_ Czas edycji: 2014-03-13 o 09:10 |
|
|
|
#3400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kocham kubusia, te ubranka są boskie Cytat:
tzn paluchem ale prawidłowe usg szyjki powinno być usg dowcipnym zrobione
|
||
|
|
|
#3401 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje że pogoda jednak nie będzie taka zła bo mamy dużo pracy na dworku... Cytat:
Cytat:
z szyjką jest dokładnie tak jak napisała Aldrin Mam Wizytę 40 minut po Tobie Cytat:
Ubranka są cudowne mi zostały tylko Smerfy i Kubuś z bajek które lubię i w które mogłabym ubrać synka ![]() ups śniadanie wybuchło mi w mikrofali |
||||
|
|
|
#3402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mąż się nabija, że sama nie wiem czego chce a dziecko to już całkiem zgłupiało pewnie![]() nie może być chłodniejszy bo kończymy tynkowanie a tak się to przedłuży na kolejny tydzień ![]() Obie dzisiaj wizytujecie? ale fajnie to co to za śniadanie że wybucha?
|
|
|
|
|
#3403 | |
|
Zadomowienie
|
Dzięki za odpowiedzi
Pradip-to kciuki za wizytę mam nadzieję, że będzie udanaJa na śnaidanie zjadłam kefir truskawkowy z waflami ryżowymi i mni teraz mdli ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
oby nie było tak zimno... mojego Bąbla coraz wyżej czuje
|
|
#3404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to super, że maluszek tak wysoko ![]() ja musze mojemu ginowi powiedzieć, że mój czasem ma dni że czuje go w szanownej tak jakby mi na szyjkę naciskał i to takie dziwne niekomfortowe uczucie ale pewnie skleroza zapomni o tym powiedzieć
|
|
|
|
|
#3405 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3406 |
|
Zakorzenienie
|
Miło sie czyta o tych Waszych kopniaczkach
![]() A co do tej dużej paki ciuszków to mi się średnio podoba, bo za dużo motywów z tygryskiem
|
#3407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o Twoich też będziemy zaraz czytać
|
|
|
|
|
#3408 |
|
Zakorzenienie
|
Izetko znowu zobaczysz dziś maleństwo, ale fajnie
Czekamy na relację po wizycie ...Aldrin im bliżej @ tym mam coraz gorsze myśli na . No nic trzy kreski na teście ciążowym to same widzicie, że już na mózg mi padło. Od rana oczywiście dół, bo przed testowaniem zawsze mam sen o pozytywnych testach i u mnie sprawdzają się na odwrót ( serio już się boje o nich śnić) . Jeszcze przyjaciółka do mnie zadzwoniła czemu się nie odzywam i zaczęła opowiadać o swojej miesięcznej kruszynce i efekt jaki? Po skończeniu rozmowy poryczałam się . Ale już mi lepiej Musiałam upuścić troszkę emocji, bo za bardzo boje się rozczarowania
|
#3409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wierzę, że ten szalony seksik po alkoholu bez zahamowań zaowocuje i trzymam za to mocne kciuki
|
|
|
|
|
#3410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3411 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja juz po wynikach . W laboratorium pelno ludzi ale byli tacy mili że przepuscili mnie w kolejce ;-). Chyba musiałam byc bardzo blada ;-) nienawidzę pobierania krwi. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3412 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie płacz tylko myśl pozytywnie, do poniedziałku już bliziutko Cytat:
|
||
|
|
|
#3413 |
|
Wtajemniczenie
|
A i przypomniali mi sie ze jakaś starsza pani w tej przychodni podchodzi do mnie i mówi że jak jestem w ciąży żebym nie malowała paznokci, pytam się jej dlaczego a ona do mnie ze paznokcie tez oddychaja ;-)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Podziekowalam jej za rade i poszłam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3414 | |
|
Zakorzenienie
|
Malgos - na takie krostki polecany do kąpieli tez jest "nadmanganian potasu", My Marcelka raz w tym wykapaliśmy i krostki wszystkie poznikały, polecili ten proszek w szpitalu, może spróbuj.
Pradip - ubranka piękne, tylko dziecko cały czas chodziło by w prosiaczku fiona - ten płacz wygląda jak burza hormonów. Izetka - a niech kopie Cię mały rozrabiaka ile da Długo na niego czekałaś, więc niech szaleje, żebyś miała co wspominać Na weekend nadają deszcze ze śniegiem Co do monitora wraz z nianią nie wypowie się bo nie mam, ale niania u Nas sprawdza się rewelacyjnie. Czytałam tylko na Baby Outlecie, że kobiety bardzo krótko używały monitora oddechu bo jedna chciała sprzedać, a dziecko ma niecałe 2 miesiące, niech się wypowiedzą te co używają ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- My dziś mamy szczepienie niech maleństwo ma trochę radości Miłego dnia dziewuszki
|
|
|
|
|
#3415 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ah te starsze pokolenie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie jedziecie na wycieczkę? Na jakie szczepienia w końcu się zdecydowaliście ? Szkoda maluszka, ale wiadomo musi troszkę popłakać, ale szybko mu przejdzie. A co do płaczu ja nad tym nie panuję, same mi łzy lecą . Ale nic zbieram się do pracy na 13 to moje myśli odejdą na drugi plan- mam nadzieję ![]() Miłego dnia dziewuszki ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
|
|
#3417 |
|
Zadomowienie
|
Justii-przytulaski dla Marcelka, żeby Go za bardzo nie bolało
![]() Fionka-płacz, krzycz, aby Ci tylko pomogło. Jeszcze parę dni Ja wcale się nie dziwię bo każda z nas która się dłużej starała przez to przechodziła..taka bezradnośc jest najgorszaPapryczka-uważaj na malowane paznokcie bo to złooooo
|
#3418 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Hej
Dziewczyna rośnie jak na drożdżach Cytat:
Ten kalik znalazłam w kartkach od niej kazała stosować przy potówkach. No i Cytat:
Jak ja lubię usg Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dla tych ludzi, jak ja ostatnio byłam to czekałam 1,5 h, a ludzie udawali, że nie widzą mojego brzucha![]() Powiem wam, że przez całą ciążę tylko raz przepuszczono mnie w kolejce i to dziewczyna w moim wieku. Cytat:
Ja też chcę do zoo To nasza coroczna tradycja z K, od początku moich studiów jeździmy raz w roku do zoo Trzymam kciuki, żeby Marcelek za bardzo nie płakał ![]() Fionko ![]() Wiecie co ciągle jestem głodna, przez całą ciążę nie jadłam tyle co teraz, normalnie jak nie zjem co 2h to aż mnie skręca z głodu
Edytowane przez e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 Czas edycji: 2014-03-13 o 11:55 |
||||||
|
|
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
Izetka - super, że dziś masz usg
![]() a taki blender to rzeczywiście super sprawa i na pewno będzie przydatny. Aldrin, Pradip - ja rzeczywiście lepiej śpię, jak się zastanawiam czy mały oddycha bo tak cicho śpi to już nie sprawdzam tylko zerknę na bazę i sobie myślę, że jak nie piszczy to jest OK, choć łóżeczko mam zaraz obok łóżka. Wydatek nie mały, więc wiadomo ludzie się bez niego obchodzą, z tym że potem można używać samej niani - jest bardzo czuła, fajnie słychać, ma fajne funkcje- np alarmuje kiedy w pokoju temp spada poniżej ustalonej lub jest za duża, ale oczywiście decyzja jest wasza - jednak gdybyście znalazły jakąś za dobrą cenę to na prawdę jest super. a co to za "bombowe" śniadanie miałaś? Papryczka - to teraz czekamy na wyniki ![]() kurcze to moje paznokcie już dawno "zdechły" bo nie oddychają już ponad 10 lat ![]() Justii - po krochmalu nawet ładnie mu to zeszło, ale pewnie trzeba stosować troszkę dłużej, jednak poprawa niesamowita, ale dzięki za radę - powiem teściowej bo tu pewnie nie kupię tego nadmanganianu a dobrze mieć w razie czego. dziwię się, że dziewczyna chciała sprzedać tą Angelcare bo przecież można samej niani używać - chyba że jej nie była potrzebna niania. daj znać jak mały po szczepieniu. Kacper też rewelacyjnie śpi w aucie czasami było tak że zaczynał płakać jak się zatrzymywaliśmy, a w momencie ruszenia już był spokój ![]() Absolutnie rozumiem cię z tym uczuciem kiedy bolą paznokcie jeśli są niepomalowane mam to samo - musimy wstąpić do anonimowych malarzy paznokci ja nie pamiętam już dnia (a zaczęło się to gdzieś w średniej), żebym nie miała pomalowanych paznokci ![]() Fiona - może sen o teście oznacza bliźniaki, albo trojaczki? a tak serio to trzymam mocno kciuki i wcale się nie dziwię, że tak reagujesz na wiadomości o dzieciaczkach ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Justii - przy okazji wycieczki do zoo (jak już kiedyś tam dotrzecie) to proponuję na dłużej zatrzymać się przy słoniach, żebyś na przyszłość wiedziała jak one wyglądają ![]() u nas dzisiaj strasznie mgliście... łeee Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2014-03-13 o 12:16 |
|
|
|
#3420 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj to niech i dla Ciebie będzie ciepło w weekend Cytat:
![]() Mój mały już od kilkunastu dni leży w poprzek i kopie i boksuje jednocześnie Po takim śniadaniu też by mnie mdliło ale z głodu Cytat:
Dobrze że się wyładowałaś płacząc ale postaraj się jakoś odciągnąć uwagę od tego tematu... Co do snu to też pomyślałam o bliźniakach jak Małgoś ![]() Fakt że ja lubię tygryska ale tamten ktoś to dopiero fan ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziwie się że kobieta tak wcześnie chciała sprzedać nianię? Niech Marcelka nie boli a Ty bądź dzielna na szczepieniu [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;45567371] No i Powiem wam, że przez całą ciążę tylko raz przepuszczono mnie w kolejce i to dziewczyna w moim wieku. [/QUOTE] Ale jesteś zdecydowana kupować monitor? To mnie jakoś często przepuszczają więc pewnie wyglądam jak słoniątko ![]() Na śniadanko wydrążyłam kajzerkę włożyłam pomidorka, surowe jajko i przykryłam szynką no i mi jajo wybuchło Małgoś dzięki za opinie |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

[/QUOTE]
i powodzenia na USG, koniecznie później powiedz jak było

mam nadzieję, że będzie udana
. Jeszcze przyjaciółka do mnie zadzwoniła czemu się nie odzywam i zaczęła opowiadać o swojej miesięcznej kruszynce i efekt jaki? Po skończeniu rozmowy poryczałam się . Ale już mi lepiej
nie płacz tylko myśl pozytywnie, do poniedziałku już bliziutko