|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I
Cześć
![]() Synuś miał iść niuniu, ale zrezygnował :/ z rańca byliśmy w lumpku i Lidlu, bo dla Tima dziś ciuszki fajne i niedrogie są. No i kupiłam mu 2 bluzki z długim rękawem i niebieskie spodnie. A w lumpku kilka rzeczy dla niego i 26 szt. dla małej, ale to niektóre rzeczy nawet na 12-18 mcy, ale za grosze śliczne, to wzięłam. Teraz nie poczytam, bo nie ma szans przy synku, a potem mąż wraca. Papa
|
#3452 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I
Nie marudzisz, tylko mówisz jakie masz obawy. Spoko
![]() Sent from my C6603 using Wizaz Forum mobile app
LAURA Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
|
|
|
#3453 |
|
Raczkowanie
|
simka234- kołyska śliczna
bambusiek- piękny brzusio ![]() dusia_tcv- współczuję sunfire- zobaczymy co jutro wygrasz ![]() malwiska- ja też nie zawsze wstaję w nocy, nie zamartwiaj się już jutro wizyta joanna2228- wzajemnie Asiu i kombinuj z jutrem, bo inaczej ![]() _____ Dzień dobry ![]() I znowu mamy piękny dzień Uciekam na spacerek ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- A co do materaca to i ja mam mętlik w głowie, bo kompletnie nie wiem jaki kupić
Nasze Szczęście "Tam jest Ci najlepiej, wiem. Cicho... ciepło... ciemno... I długo śni się dobry sen, że zawsze będziesz ze mną. Tam, moje serce stuku puk, szepce Ci zaklęcia. A ja czekam jak na cud, jak na małego księcia." |
|
|
|
#3454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3455 |
|
Raczkowanie
|
Też jakoś lepiej do mnie przemawia niż g-p-k
Nasze Szczęście "Tam jest Ci najlepiej, wiem. Cicho... ciepło... ciemno... I długo śni się dobry sen, że zawsze będziesz ze mną. Tam, moje serce stuku puk, szepce Ci zaklęcia. A ja czekam jak na cud, jak na małego księcia." |
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam na internecie po 250zł, różnica spora ale dla mojego dziecka jakoś mi nie szkoda
z drugiej strony możemy sobie na to pozwolić bo rodzice kupują wózek ... łazienka już prawie skończona i wydatki związane z nią też więc można powoli zacząć szaleć
|
|
|
|
#3457 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Teraz ma drzemkę, jak wstanie, to jedziemy i się przekonamy co powie lekarka.... A co do anginy to ja generalnie nigdy nie miałam jej stwierdzonej, mała też, nawet nie wiem jak wygląda.. ![]() Uważam, ż dobra decyzja |
||
|
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro po wizycie zaszaleje i coś kupie małemu
|
|
|
|
#3459 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pamiętam jak pisalaś że antybiotyk miał rzekomo dzialać na wirusy - nigdy nie daj sobie czegoś takiego wmówić, to absolutna bzdura. nie chcę się wymądrzać, broń Boże, ale mam lekkie skrzywienie zawodowe i chciałabym chociaż troszkę pomóc ... a od poniedziałku mam jeszcze trzy stażystki
|
|
|
#3460 |
|
Raczkowanie
|
Witam się w południe
![]() Dziś znów byłam w lumpku i kupiłam sobie sukienkę jeansową dusia współczuję tego gipsu, dobrze że 3 tygodnie a nie dłużej Oglądała któraś z Was pajacyki w Biedro Podobno są zestawy 2 szt po 19.99 ?
|
#3461 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3462 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Miałam Ci jeszcze podziękować za info z jogurtami naturalnymi, ehhh jak to człowiek jest zmanipulowany telewizją... dobrze, że się dzielisz swoją wiedzą Bardzo współczuję stażystek.. naprawdę... nie dość że trzeba kwitnąć w pracy to jeszcze coś tłumaczyć, pokazywać i udawać że się coś robi.... przynajmniej ja tak miałam jak miałam kogoś do przyuczenia ![]() Cytat:
Edytowane przez debesciara Czas edycji: 2014-03-13 o 12:40 |
||
|
|
|
#3463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3464 |
|
Rozeznanie
|
Witam się
![]() Simka piękna kołyska ![]() Mamaya wracaj do nas szybko Debeściara trzymajcie się zdrowo Tak mnie z tym materacykiem nakręciłyście że pogrzebałam na allegro i znalazłam taki http://allegro.pl/materac-lateks-60x...036522365.html Starszemu kupowaliśmy kokosowy ale wtedy był "jedyny" wybór, ale taki był niefajny. Znikam do ogrodu, obiecałam Wojtiemu tor przeszkód :P |
|
|
|
#3466 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj na obiad żeberka w sosie musztardowo-miodowy
Całuski
|
|
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
Współczuję z powodu nóg. Ja pamiętam swoje przeboje z kolanem i choć trwały parę dni to ból pojawił się nie wiadomo skąd i nie mogłam prowadzić auta :-\
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Ja już w pracy... mam nadzieję ze czas mi szybko minie ... jutro wizyta na którą czekam z utesknieniem... ile minut wcześniej powinnam zjeść cos słodkiego żeby dziecko się uaktywnilo? ? Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3469 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny szukam przepisu na łososia w jakimś jasnym sosie, najlepiej śmietalnowo-koperkowym, macie jakiś wypróbowany przepis? ![]() PS. Mała wciąż śpi a wypadałoby się zbierać... żal mi jej budzić
|
|
|
|
|
#3470 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
antybiotyk na wirusy nie zadziała, wbrew powszechnej opinii![]() pogodą się nie martw, jeszcze będzie pięknie i skorzystacie lepiej zapobiegać bo jakby Wam jeszcze doszła reakcja uczuleniowa na słońcu to już w ogóle by było ... Cytat:
jest więcej takich kwiatków, można by pisać i pisać ... choćby te osławione parabeny ... ale to temat rzeka, lepiej nie wchodzić Cytat:
od poniedziałku ma już być szef, więc liczylam że dopracuję spokojnie do końca marca, wyprowadzę tego stażystę co mam i pójdę sobie na zwolnienie, a tu ale jak wymięknę to odejdę, no trudno chociaż wszyscy mnie gorąco namawiają żebym jeszcze popracowała, boi "brzuszka wcale nie widać więc nie przeszkadza" i "pogoda taka piękna, sprzyja aktywności", zresztą "przecież ja tak lubię swoją pracę"![]() no i jakby co to mam tu warunki nawet żeby urodzić ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
to niech pośpi, trochę się zregeneruje, najwyżej ciutkę się spóźnicie
|
|
|
#3471 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() synuś ostatecznie usnął, więc wpadłam ponadrabiać ![]() Cytat:
ale niestety nie pomogę co z tym robiłam, bo nie pamiętam. Powiedz lekarzowi, na pewno będzie wiedział, mój mi coś tam właśnie poradził. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zaraz czytam dalej albo i nie, bo już nie śpi
|
|
#3472 |
|
Raczkowanie
|
Cześć!!!
Ja właśnie już po wizycie a tak się bałam.... Miałam dziś wyniki z glukozą i wyszły super!!!!! wszystko w normie, kamień z serca spadł morfologia i mocz tez pięknie![]() Na usg mój synuś miał czkawkę śmiesznie to wygląda jak się ogląda na płytce waży już 624 g i to mój 24 tc oby tak dalejDo tego jest tak piękna pogoda i zaraz mykam na spacer, bo aż szkoda siedzieć w domu, a coś słyszałam że ma się popsuć buziaki
|
|
|
|
#3473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3474 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki
Sunfire i Roksanka będę jutro To tak 11.45 będę przed wejściem czekac na Was laseczki ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
gratuluję
LAURA Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
|
|
|
|
#3475 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję Malwiska
Jutro Ty będziesz skakać z radości jak zobaczysz Radzia głowa do góry!!! |
|
|
|
#3476 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ____ Ja już po obiadku idę na spacerek, a później może mała drzemka ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
|||
|
|
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już prawie zdrowa więc też z chęcią bym się przeszła... ale jestem w pracyyyy, nudyyy bo już większość obowiązków robi ta dziewczyna nowa...
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3478 |
|
Zadomowienie
|
Ja właśnie wróciłam z dworu bo byłam z dziewczynami na podwórku
|
|
|
|
#3479 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3480 |
|
Rozeznanie
|
Drogie przyszłe mamy!
Niedługo zaczniecie kompletować wyprawkę dla maluszka, niektóre z Was pewnie już się za to zabrały ![]() Spakujecie tam też pieluszki i chusteczki. Jeżeli choć raz zastanowiło Was, jaka jest różnica między dwoma rodzajami pieluszek Pampers i biedronkowymi Dadami lub pomiędzy chusteczkami Pampers zielonymi, pomarańczowymi i białymi, a może ciekawi Was zawartość słynnego "Niebieskiego Pudełka" ![]() to w takim razie serdecznie zapraszam Was na mojego bloga, na którym dokładnie na takie pytania odpowiadam i popieram swoje słowa zdjęciami ![]() Mam nadzieję, że choć jednej z Was się to przyda ![]() Życzę zdrówka Wam i maleństwom szczęśliwych rozwiązań!
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.

i kombinuj z jutrem, bo inaczej 

a czemu tak fatalnie, to to gardło? może zasugeruj lekarce wymaz z gardła i posiew? a jaki mała dostała antybiotyk? augmentin?
Ucałuj maleńką , przytul mocno
Teraz ma drzemkę, jak wstanie, to jedziemy i się przekonamy co powie lekarka.... A co do anginy to ja generalnie nigdy nie miałam jej stwierdzonej, mała też, nawet nie wiem jak wygląda.. 

Podobno są zestawy 2 szt po 19.99 ?

buziaki
Jutro Ty będziesz skakać z radości jak zobaczysz Radzia