|
|
#4021 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Aliexpress - chińskie allegro
Oto moje ostatnie zakupy. Linki były już podane wcześniej.
Koszula,jak dla mnie ładna, dobrze uszyta. Wiadomo miała nitki ale pewnie w tempie jakim oni szyja nawet nie mogą na to Zwracać uwagi. Zakładam pod nią biała bokserke i jest oki Edytowane przez goleczka Czas edycji: 2014-03-13 o 09:29 |
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to jest z zamawianiem u jednego sprzedającego na kilku aukcjach jeśli koszt wysyłki się różni? Miałam nadzieję, ze kupując kilka rzeczy wysyłka będzie w jednej cenie...
Edytowane przez hailie21 Czas edycji: 2014-03-13 o 10:18 |
|
|
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo ladna ta koszula, mam pytanie - rekawy sa dlugie, takie do nadgarstkow ? jest jakas mozliwosc podpiecia ich tak przy lokciu w tej koszuli ? bo kojarze ze ktoras z tych kwiatowych tak miala, ale nie pamietam juz ktora...
|
#4024 |
|
Raczkowanie
|
Dostałam dzisiaj sukienkę:
http://www.aliexpress.com/snapshot/6028237324.html Jest to dość specyficzny materiał i ma mnóstwo zagnieceń. Macie pomysł jak je zlikwidować? Swoją drogą i tak zamierzam napisać do sprzedawcy, że paczka była źle zapakowana przez co została zniszczona... |
|
|
|
#4025 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym ją może oddała do pralni takiej profesjonalnej. tam ja pewnie dadza rade wyprasowac.
|
|
|
#4027 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chodzi Tobie o skład materiału? |
|
|
|
|
#4028 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
I za tło przepraszam. To jest rozmiar S
|
|
|
|
|
#4029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje Ci bardzo ! koszula naprawde piekna i dokladnie o takie zapiecie mi chodzilo, ona w ogole chyba byla w Bershce jakis czas temu albo bardzo podobna, tak ? czy wklejalas gdzies link do sprzedawcy ? i jeszcze jakbys miala wolna chwile to zmierzylabys ja prosze ? i trzeba pod nia cos zalozyc, tak ? edit: sorry juz doczytalam co i jak, to tylko prosilabym o te wymiarki jesli dasz rade to sobie porownam : )
WYMIANA Edytowane przez czarna_kiecka Czas edycji: 2014-03-13 o 14:17 |
|
|
|
|
#4031 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A mogłabyś wstawić zdjęcie na sobie? Bo zastanawiam się nad zakupem.
|
|
|
#4032 |
|
Raczkowanie
|
Cotton 65%
Polyester 35% A fima to: GIRL KAIYI Sukienka jest dużo mniejsza w biuście ok. 10 cm, ale to przez podszewkę, którą wypruję, albo delikatnie poszerzę ![]() A co do zagnieceń, spróbuję uprać, a później uprasować, ale nie wiem czy to coś da. |
|
|
|
#4033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4034 |
|
Raczkowanie
|
Jak widać, są dosyć widoczne...
|
|
|
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za info
o kurczę, nie wiem czy dasz radę to wyprasować. bo ten materiał jest widać taki jakby połamany. to tak jakbyś chciała zgniecioną kartkę papieru wyprasować, co byś z nią nie robiła i tak będzie widać :/ jak on ją zapakował? sukienka miała być pewnie na jakąś specjalną okazję?
|
|
#4036 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Miała być na wesele, ale jak widać nie bardzo się nadaje. Sprzedawca dwukrotnie odrzucił spór, bo uznał, że to normalne. Jeżeli będzie przy tym obstawał, to wtedy spór będzie dotyczyć źle podanych wymiarów. $40 drogą nie chodzi :P |
|
|
|
|
#4037 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pewnie powiedzą ci za darmo czy się da czy nie
|
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4039 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po pierwsze spróbuj to zrobić, czyli uprać i uprasować (wybierz się do pralni żeby ocenili) bo bardzo prawdopodobne że ali uzna że po wyprasowaniu będzie dobrze i odrzuci spór, w końcu żaden sprzedawca ci nie da 100% zapewnienia że rzecz nie będzie pognieciona (to normalne w wysyłce). Albo zrób zdjęcie teraz w całości a potem spróbuj uprasować i zrób kolejne zdjęcie, jeśli zostaną jakieś slady po zagięciach to wtedy możesz składac do ali że nie da się tego wyprostować. A o nieprawidołowe wymiary to itak składaj tylko zrób zdjęcia na centymetrze żeby było widac ile ma w rzeczywistości i postaraj się za bardzo nie zmniejszać zdjęć i zrobić tak żeby było wyraźnie widać miarkę, bo ja jak miałam welon złego wymiaru to za pierwszym razem ali nie mogło się dopatrzyć jakie są wymiary bo musiałam zmniejszyć zdjęcie bo mi wyskakiwało że za duży załącznik. Ale jest tam tez podana taka strona na którą można wrzucac większe zalączniki, więc lepiej z tego skorzystać niż zmniejszać. Za 2 razem zrobiłam z inną miarką, bardziej wyraźną i jeszcze w programie graficznym dorzuciłam zaznaczeniem kreski i napisany z boku wymiar w cm gdyby znów coś nie wyraźnie było. Dopiero wtedy mi zaakceptowali spór a za 1 razem napisali że nie widzą i że mam w ciągu 3 dni wysłac im więcej dowodów bo inaczej nie oddadzą pieniędzy. |
|
|
|
|
#4040 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Wiem że one raczej się nie wżynają, ale nie lubię opietych gaci
|
|
|
|
|
#4041 |
|
Raczkowanie
|
Doszły dziś do mnie 2 bluzki:
http://www.aliexpress.com/snapshot/6026417917.html http://www.aliexpress.com/snapshot/6010960078.html w załączeniu foto. |
|
|
|
#4042 |
|
Wtajemniczenie
|
Sandras, mogę linka do koszuli w kropki i zmierzenie jej pod pachami
![]() ta koszula w kwiatki wyżej też super ![]() co do maski na wągry, zamawiałyśmy już kiedyś podobne na wizażu i tamte naprawdę działały
|
|
#4043 |
|
Zadomowienie
|
bierz wieksze o nr jakie nosisz
|
#4044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4045 | |
|
Zakorzenienie
|
Oddaj do pralni żeby tam ją wyprali i wyprasowali. Wcześniej zrób dokładne zdjęcia. I jeśli po wypraniu i prasowaniu będzie widać zagniecenia, zrób znowu zdjęcia i załóż spór na ali.
Cytat:
|
|
|
#4046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zadowolona z tej bluzeczki w paski jesteś? ok jest? jak z rozmiarem jest?
|
|
|
#4047 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale zamawiałyście też tej firmy maski czy jakieś inne o podobnym działaniu ? Ciekawa jestem czy dałoby to jakikolwiek efekt u mnie bo prawie nie mam krostek, jedynie takie maciupkie przy nosie czasem widze ito tez przy odpowiednim świetle. A ty w ogóle ją miałaś ? Nie było żadnych skutków ubocznych po używaniu tej maski ? |
|
|
|
|
#4048 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ogólnie jestem zadowolona. Co prawda nie przepadam za tego typu materiałami, bo są sztuczne, ale byłam świadoma tego co kupuję Wymiary zgadzają się z podanymi w tabeli. Wzięłam rozmiar M (na co dzień taki noszę).
|
|
|
|
|
#4049 |
|
Rozeznanie
|
Do mnie dziś doszła koszula w całusy - na metce ma asas XD a materiał to taka cerata, bo szyfonem bym tego nie nazwała
no więc koszula z ceraty mega sie elektryzuje ale wyprałam ją i wypłukałam w płyni i może jutro będzie miała swoje wyjście. A i odciełam 4 tysiące kilometrów wystających nitek ;p ale za 7 dolców może być
|
#4050 |
|
Raczkowanie
|
Hej, poradźcie mi bo jestem wściekła;/. 02.02 zamówiłam naszyjniki. Po 3 tygodniach gdy nic się nie działo, napisałam maila do sprzedającego. On odpowiedział, że naszyjniki się dopiero produkują -.-, a po ok 4 dniach dostałam nr przesyłki (jakoś ok. 27.02 to było). 09.03 znowu do niego napisałam gdzie jest ta przesyłka, odpowiedział, że "sprawdzają paczki" i będą mnie informować. Jest 13.03 i dalej cisza;/. Wiadomo, kolejne 2/3 tygodnie od wysłania będzie szła przesyłka (jeśli w ogóle kiedykolwiek wyjdzie). Zastanawiam się nad napisaniem bardzo niemiłego maila, postraszeniem go niską oceną albo założeniem sporu. Ma to sens? No bo ile można czekać na te naszyjniki?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.