|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
|
|
|
|
|
#1352 |
|
To ja :)
|
Prawdaż??
Z ciekawych rzeczy ostatnich dni, jeszcze Wam opowiem, jak zostałam obudzona w niedzielę o świcie... Małżon spał plecami do mnie, po czym się odwrócił, zaczął koszmarnie chrapać, następnie przestał, splunął mi w oko, odwrócił się na drugi bok i zaczął chrapać znowu... Ze zdziwienia już nie zasnęłam...
|
#1353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale tak to chyba działa Cytat:
perwera jakaś
|
|
|
#1354 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nie lubie wiosny, mowiłam juz to?
pewnie co roku powtarzam
|
|
#1355 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja się co roku przyłączam
Ale bardziej niż sama wiosna, wkokufia mnie pierdzielenie o tej wiośnie. O nastrojach, o słoneczku, o budzeniu się do życia O oczyszczaniu, o detoksach, non stop jak jakaś mantra. Z drugiej strony, innym może przeszkadzać mówienie o nielubieniu wiosny I jak żyć? Padam padam a zasnąć nie mogę ![]() A jutro mam zabiegany dzień ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
Ja dostaję czasem z pięści, dlatemu chuopin celowo zamawiał 2 m materac, bo on wie, że tak "rzuca" rękami - czyt kilkunastokilogramowymi kłodami - w nocy bez świadomości Ale plucie zdecydowanie bardziej fancy, jakaś gra wstępna ? ![]() Nie no zwijam się pomału, z rana kurier, trza wyglądać. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-03-12 o 23:51 |
|
|
|
|
#1356 |
|
|
[QUOTE=rachell111;45562989
Z drugiej strony, innym może przeszkadzać mówienie o nielubieniu wiosny I jak żyć? Ja dostaję czasem z pięści, dlatemu chuopin celowo zamawiał 2 m materac, bo on wie, że tak "rzuca" rękami - czyt kilkunastokilogramowymi kłodami - w nocy bez świadomości Ale plucie zdecydowanie bardziej fancy, jakaś gra wstępna ? ![]() Nie no zwijam się pomału, z rana kurier, trza wyglądać.[/QUOTE] 1. Pffff... To niech nie czytajo! Ja lubię wiosnę i jakoś z tym żyję. Z resztą -mi odpowiadają wszystkie pory roku, nie jestem wybredna, byle były ![]() 2. Mówisz, że u Was to rodzaj gry?? :P 3. Też muszę spadać, gdyż rano przychodzi -już trzeci ktoś, do klimy... O pierwszych pisałam przydługą historię, o drugim -przemiłym przystojniaku też wspomniałam... Nie przysłał oferty. Po ponmagleniu powiedział, że już przesyła... Drugiego ponaglenia nie było. Oferty też nie. Także tak...
|
#1357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam wyjścia, muszę zdążyć Cytat:
Znad kawy
|
||
|
|
|
#1358 |
|
|
Także kolejna klimowizyta za nami, tym razem firma rodzinna, może im będzie zależało
Nawet sie do pracy nie spoznie, a mialam. Nawet -na pocieszenie, że od rana mnie nie będzie,zrobiłam tort bezowy...Bogusiu, jak Mała?
|
#1359 | |
|
Zakorzenienie
|
no, tylko najjaśniejszego odcienia na all nie ma
![]() trochę dziwi mnie glizdopis, prędzej spodziewałabym się bladolicych w Chinach i Japonii niż u Arabów ![]() Cytat:
A mnie chyba dopadło przesilenie wiosenne, nic mi się nie chce i sypiam jak kamień po 9-10 godzin
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-03-13 o 09:56 |
|
|
|
|
#1360 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Wspominałam jak mnie kiedyś spotkała matka koleżanki z podstawówki i zapytała czy mam jakieś problemy albo czy biorę narkotyki bo tak strasznie wyglądam Przez filmweb i wysokie oceny skusiłam się wczoraj na dwa daremne filmy: Z dystansu - wszyscy oprócz Brody'ego i nieletniej prostytutki grali jak manekiny, montaż chyba miał udawać kiepski film dokumentalny a muzyka była rodem z poczekalni dentystycznej. 4/10. Pogorzelisko - historia godna Super Expressu, niesamowite zbiegi okoliczności, beznadziejna charakteryzacja odnośnie wieku bohaterów co odbierało im wiarygodność. 5/10. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-03-13 o 11:01 |
||
|
|
|
#1361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przez chwilę myślałam, że to taki tytuł twórców musiało nieźle pogrzać
|
|
#1362 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1363 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
Fitam w ten słoneczny dzień
Mam już 3 i pół zębów zrobione a robiłabym dalej, cóz.........taki lajf ale grunt że se znalazłam dentystkę![]() Ad filmów, oglądałam drugi raz 127 godzin. Niby nudny a wciąga i skłania do refleksji
|
#1365 | |||
|
Mother of Cats
|
Rozważała, ale nie było mnie stać na zrobienie sobie kilkumiesięcznego urlopu od pracy (przy komputerze i z wydrukami), żeby oko/oczy się wygoiły
![]() Cytat:
I jak mała? Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1366 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja chce deszcz
|
|
#1367 |
|
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
A ja do domu.
|
#1369 |
|
Mother of Cats
|
|
|
|
|
#1370 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł snad herbaty
![]() Cytat:
![]() ![]() Toć nawet nie da się wczuć w klimat filmu....
|
|
|
|
|
#1371 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#1372 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- trzymam kciukasy za malutką |
|||
|
|
|
#1373 |
|
Nindżopesz
|
Był na tyle nudny, że bez sensu się wczuwać i tracić czas
Ja często (zawsze?) przewijam fragmenty filmów.
|
|
|
|
#1374 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
Mnie przez ostatnie 2 dni łeb napierdziela ... ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
![]() No ale skąd wiesz że jest nudny jak lecisz na przewijaniu ??? ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
http://www.filmweb.pl/Zycie.I.Smierc.Petera.Sellersa Bardzo fajny 7,5/10 Muszę się wyżalić przeleciała mi przed nosem AA Lavendowa Z biedy bo jakbym kasę miała to bym brała w ciemno, a tak zastanawiałam się przez 8 godzin i jak się zdecydowałam to już nie było ... Może to znak , że to nie jest ta lawenda ... Dla miłośniczek Rusha i poprawę nastroju http://www.youtube.com/watch?v=lY0V65YWEIA Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-03-13 o 15:04 |
|||||
|
|
|
#1375 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Na wstępie uff..., dziewczyny dziękuję mała całkiem nie zle ok, nadrabiam Cytat:
![]() Cytat:
ad ciacha w filmach to nie wiem czy też tak macie ale jak gra w filmie zajefajny aktor to jakoś ciekawiej mi się ogląda.I tak od filmowego Aragorna ślipiów oderwać nie mogłam,bez charakteryzacji już nie taki pikny W Avengersach Chris Hemsworth jest mmmm...takoż i w ThorzeCytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1376 |
|
Wtajemniczenie
|
Pachnącego dnia wszystkim
Też lubię wszystkie pory roku
|
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
Po godzinach pracy
![]() Też mi wymagania ![]()
|
#1378 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Z ciachami ba, wiadomo. Ja z upodobaniem śledzę filmografię Keanu Reevesa chociaż gra jak kawałek drewna a i filmy ma niezbyt. W Avengersach twórcom udało się tak dobrać aktorów żeby każdy był dokładnie nie w moim typie i właśnie Thor & Hulk byli najbrzydsiejsi ![]() Oglądam początek i czasami od razu jest klimat, jest budowane napięcie, wtedy oglądam normalnie. A czasami bohaterowie łażą, pitolą coś żeby wprowadzić w rodzinny klimat, przyjeżdża ciocia a dzieci się ganiają itp., mija 30 minut i nic się ważnego nie wydarzyło - takie sceny przewijam, wszak zawsze można się cofnąć. Jak jest rosyjski, duński czy szwedzki dramat egzystencjonalny to od razu wiadomo, że sceny przy stole albo w polu można przewijać
|
|
|
|
|
#1379 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() niestety tylko w pakiecie dają ![]() ja tam się ciesze że przed załamaniem pogody się przemieszczę do ciepłych krajów ![]() Cytat:
ja dziś w radiu słyszałam ze jest epidemia zapalenia płuc wśród dzieci ![]() Dobra zmykam, bo nadal się nie zaczęłam pakować, no ale teraz już muszę bo serio nie zdążę
|
|
|
|
|
#1380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.

O oczyszczaniu, o detoksach, non stop jak jakaś mantra.
I jak żyć? 

zdążysz jak zwykle 

a robiłabym dalej, cóz.........taki lajf