|
|
#991 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 7
Cytat:
)Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#992 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#993 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Korzystam z okazji że mały terrorysta śpi i mogr coś napisać. Cały czad podczytuje alr Majka już odpisywać nie daje Trzymam mocno za Was kciuki znam ten ból oczekiwania w końcu sama przez to przeszłam ![]() Wielkie buziaki dla wszystkich i oczywiście brokuly na rozkrecenie porodow Wysłane z mojego GT-I8190 |
|
|
|
#994 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Mąż na dworze z Jaśkiem a mama wizażuje-to jest to ![]() Cytat:
mocnoEdzia dajesz Cytat:
![]() Cytat:
spokojnie, będziemy czekać
|
|||
|
|
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
możliwe. Właśnie rozwiesiłam drugą turę, w tym różowy pajac w groszy
to jeszcze zakup z sh jak liczyłam mocno na córę Cytat:
|
|
|
|
|
#996 |
|
Raczkowanie
|
Hej, melduje sie po wizycie. Co sie okazało juz ostatniej.
Mam mieciutką szyjkę i lekkie rozwarcie, jesli samo sie nie rozkręcie to 01.04 mam sie wstawic na oddział, mój gin mnie zbada i zadecyduje co dalej. Ogólnie niby wszysko ok, mały waży 2850gram w 36tc. Pobrała mi wyzmaz na paciorkowca i we wtorek mam odebrac sobie wyniki w szpitalu, mam tak jak do tej pory 2 razy w tygodniu chodzic na KTG i czekać. Ja schudłam 2,2kg przez ostatni miesiac. Wiec w sumie przytułam tylko 6 kilo. Przez diete cukrzycową i spacery po posiłkach cukier ładnie sie uregulował i pozwolił zrzucic juz od stycznia 6kg. Bo po swietach miałam juz 12 na plusie. Cieszę się bo jak urodzę jest szansa ze bede miała mniej kg niż przed ciazą. Jedno mnie zaniepokoiło, wrócilam do domu, pokrzętałam się troche, pogadałam z rodzinką ide do wc a tam brążowa plama, zmieniłam wkładke, połozyłam sie i czekam zobaczymy co to jest. Czy to po badaniu moze cos wyleciało. mam sie martwić tym bardziej ze moje dziecie sie jak narazie nie odzywa, mam nadzieje ze spi. |
|
|
|
#997 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i Cytat:
Cytat:
a plamienia pewnie z pobrania wymazu masz |
|||
|
|
|
#998 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
Oj chyba tak dziś już pozbawiony krwią no i pojawiły się bóle @ no i trochę krzyż ale nisko twardy brzuch wiec napewno najbliższy weekend Julia będzie z nami proszę o brokulki
|
#1000 | |||
|
Rozeznanie
|
![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
ja też tak więc |
|||
|
|
|
#1001 |
|
Zadomowienie
|
wewill a kiedy pełnia?
|
|
|
|
#1002 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Brawo za wizytę - więc duża szansa, że niedługo coś ruszy Mały fajnie waży - olbrzyma z niego nie będzie pewnie Ja bym się chyba plamieniem nie przejęła - tez myślę, że to po badaniu, ale obserwuj ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- O masz to pewnie szpital będzie wypchany do granic możliwości znowu To nic z moich marzeń o jednoosobowym pokoju
|
|||
|
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
magduś2
za małego klocuszka, coś duże dzieci nam się trafiają ![]() estera85 przeprowadzka byłaby idealnym rozwiązaniem, jednak nie wiem jak Ci doradzić przed/po porodzie. Lepiej by było przed bo bez dziecka łatwiej ale z drugiej strony jaki już masz tutaj wszystko pozałatwiane to szkoda zmieniać i lepiej poczekać. Pytanie czy wytrzymasz ![]() nadzwyczajna mamamalejmi yoki73 gratuluję córeczki
|
|
|
|
#1004 | |
|
Rozeznanie
|
w niedzielę
![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
![]() pełnia niby 16, ale to tak raczej wypadnie z 16 na 17 nie? a ja nie chcę urodzić 17 mogę do 16.03 a potem od 19.03 dopiero
|
|
|
|
|
#1005 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Zmęczona jestem dzisiaj, byliśmy na długim spacerze z Antkiem i jeszcze w sklepie i kupiłam wreszcie porządną torbę do wózka. Czyli zakupy zakończone ![]() Czeka na mnie sterta ciuszków do uprasowania (bo wreszcie się wzięłam za ich upranie...), ale to może jak mąż wróci z pracy, teraz zaraz chyba się położę na trochę. Cytat:
Cytat:
![]() jesteś neisamowita! Ale przynajmniej nie będziesz musiała prać ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1006 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawa jestem kiedy ja tak bede miala ![]() Cytat:
za wizyte. moze sie cos ruszy?Cytat:
Chyba lwpiej sie nie nakrecac i poczekac cierpliwie. Chociaz ta Ula moglaby juz nam sie pokazac ![]() Tez chcialam wacikami wycierac pupe, ale odechcialo mi sie :-P jade na nawilzanych. No chyba, ze wyjdzie jakies odparzenie, to wyboru nie bedzie. picie kawy zalizczylabym do wicia gniazda, po porodzie moze nie byc na to czasu a jak jest czas, to nie mozna sie delektowac, bo akurat wtedy dziecko sie budzi ![]() Czuje sie zobowiazana do spamowanoa. zaapuscilam sie na watku, nie bede ukrywac :-P nie wiem jak dlugo dam rade spamowac. Jak Asienka napisala szkoda pogody. dzieci tam malo wazne moga poryczec jak matka na wizazu, ale pogoda nie zawsze poczeka ![]() Cytat:
Dlaczego Ty nie z Jasiem na podworku ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1007 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jak mogę wybrać, to wybieram jutro
|
|
|
|
|
#1008 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=BeautifulLie;455649 7
Mamusie Virginia jutro po 9 będzie miala CC [/QUOTE]Powodzenia ![]() Cytat:
dla Piotrusia. A ja zazdroszcze U mojego chyba skok rozwojowy po 2 tyg bo sie często budzi. Cytat:
Mikolaj spał jak jechaliśmy do szpitala, obudził sie tylko na pobranie, troche plakal, a potem znowu spał. Bylismy jeszcze w gopsie. Oczywiście becikowe nam nie przysługuje bo maz pracuje za granicą Musze jeszcze policzyc znajomemu ubezpieczenie auta więc mógłby Mikolaj jeszcze pospac Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1009 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chce gratulować nowych dzieciaczków, bo mnie przybliżają do mojego ![]() ![]() Cytat:
![]() (t)asia kciuki dla Ciebie estera85 kciuki za męża, niech się wykaże! agunia4ever kochana ja już kończe 38 tydz i też cisza więc spokojnie nadzwyczajna jak tz chory to lepej że się nie rozpakowujesz teraz, mój też się kuruje
|
||
|
|
|
#1010 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sent from my C6903 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#1011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedna reka ciezko mi sie pisze, wiec nici ze spamowania ![]() Cytat:
dla Mikiego o i niech sie.chlopak ogranie i da mamusce zajac sie swoimi sprawami Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1012 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
co za................nie bede uzywac niecenzuralnych slowMy wlasnie wrocilysmy z dworu, w cieniu juz troche zmarzlam, a nie moglysmy sie ruszyc spod domu bo maja lozeczko przywiezc
|
|
|
#1013 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za pobranie i niepłaczącego Piotrusia.Moja dzis po spacerze ładnie śpi ![]() Cytat:
, bo byłam w Lidlu, do którego trzeba zejsc z dosć sporej wysokości w dół. Fitness mam na dzisiaj zaliczony, bo dobiłam teraz do 6 km spaceru. Jak na anemiczkę to całkiem nieźle
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mamuś rodzących dzisiaj jutro i tych które są na terminie
bebe97 duuużo masz ubranek będziesz miała w czym wybieraćmmhym jakieś stresy przed jutrem? Powodzenia, oby szybko poszło mona1 gratuluje estera85 no to fajną masz teraz wagę i maleństwo też duże nie będzie ![]() Mamusie powodzenia w radzeniu sobie w skokach rozwojowych, czy w chwilach marudnych czy co tam jest jeszcze tak zbiorczo bo ja nie wiem co wam pisać, oby szybko nastały znowu lepsze (spokojniejsze) czasy ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Elunka no buce, szkoda że wam nie przysługuje chociaż tyle dobrego że Miki nie płakał bardzo ![]() Trisdom 6 km to niezły wynik ![]() a wiesz że pod górkę to się kilometry mnoży razy dwa? Bo jest pod górkę
|
|
|
|
#1015 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taa wariatka, tak naprawde to nie jestem w stanie zniesc jak moje sloneczko placze i czasami jak ide do ubikacji to mam schizy i slysze jak placze, a ona grzecznie lezy ![]() Tez jak czekam na kuriera to sie do sklepu boje isc ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, ja dzisiaj po wizycie, wszystko ok, cisza u mnie wszystkie drogi pozamykane
agunia4ever waga Piotrka w 38 tydz 6d to 3470 g |
|
|
|
#1017 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
![]() trochę mnie wcięło - nie miałam i nadal w sumie nie mam weny na neta i forum bo.....mężowi mojej siostry pękł tętniak w mózgu. jest w bardzo ciezkim stanie - cudem zyje. sis zalamana- ledwie się trzyma na nogach straszne to życie. w zeszlym roku tata w tym roku on.szwagier ma 36 lat, dwie córki. oczywiscie nie wiedział że ma tego dziada w głowie - jeden pękł, zalał mózg a jeden jeszcze jest - w tym ze bardzo niedostepnym miejscu. narazie go nie ruszają. ale jak tu juz jestem to oczywiście gratuluję kolejnym rozpakowanym mamusiom! mona1 gratuluje coreczki! duzo zdrówka czbasia gratuluje coreczki! duzo zdrówka teQiba witamy Kacperka! gratulacje! cambria04 gratuluję synka! może wieczorkiem uda mi się wejsc i poczytac co u was - pozdrawiam kochane ![]() mój mały cycoholik się w miarę uspokoił podajemy Delicol i jest o wiele lepiej.tylko nie potrafi leżec/czuwać sam - ale w dzien nawet ok dziś byłam sama na zakupach! tż z Malwinką spisali się bardzo dobrzenocki bardzo sympatyczne -budzi się raz albo dwa nie wybudzam go ![]() no i korzystamy z pogody i przesiadujemy w ogródku. buziaki dla was
Edytowane przez Castia Czas edycji: 2014-03-13 o 17:08 |
|
|
|
#1018 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1019 |
|
Wtajemniczenie
|
wewillrockyou
![]() moja moc zdziała cuda
|
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
Castia bardzo współczuję sytuacji, oby jednak szwagier wyszedł z tego bez szwanku
przesyłam dużo siły dla was ![]() fajnie że u Filipka lepiej |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.

mocno
na 14 mam ostatnią wizytę u gina i zobaczymy co tam wypatrzy ...

tak więc 

Spisałam je i sfotografowałam. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko tyle, że połowę z tego dostałam, a druga połowa... powiedzmy, że nie wiem jak znalazła się w mojej szafie 

co za................nie bede uzywac niecenzuralnych slow