|
|
#1021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 7
za wszystkie wizytyto celowe działanie, niech nawiązuje pozytywne relacje z ojcem Cytat:
![]() edzia wewillrockyou niech wiec się stanie Twoja wola ![]() Tris dbasz o kondycje
|
|
|
|
|
#1022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I dla Ciebie i dla Małego ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Moi nawiązują pozytywne relacje drzemając po południu na łóżku
|
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I cieszę sie że Fifi się uspokoił ![]() Trisdom wyobrażam sobie jakby sie ludzie gapili jak ja bym biegła przez wieś z placzacym wózkiem ![]() Szykujemy się do kapania, i niech spi potem ten mój skarb Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1024 |
|
Rozeznanie
|
Drogie przyszłe mamy!
Wyprawka dla maluszka skompletowana, niektóre z Was pewnie już zaczęły jej używać ![]() Potrzebne są również pieluszki i chusteczki. Jeżeli choć raz zastanowiło Was, jaka jest różnica między dwoma rodzajami pieluszek Pampers i biedronkowymi Dadami lub pomiędzy chusteczkami Pampers zielonymi, pomarańczowymi i białymi, a może ciekawi Was zawartość słynnego "Niebieskiego Pudełka" ![]() to w takim razie serdecznie zapraszam Was na mojego bloga, na którym dokładnie na takie pytania odpowiadam i popieram swoje słowa zdjęciami ![]() Mam nadzieję, że choć jednej z Was się to przyda ![]() Życzę zdrówka Wam i maleństwom szczęśliwych rozwiązań!
|
#1025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1026 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
piękna waga ![]()
|
|
#1027 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeszcze nie bardzo, bo nawet nie wiem czy już jutro do razu zaczną wywoływać na razie martwię się, że trafię do dużej sali a nie do takiej dwójki jak byłam ostatnio Castia, o matko, strasznie przykra sprawa... Moc pozytywnych myśli, żeby szwagier szybko wyzdrowiał i dla siostry i całej rodziny Super, że u Małego lepiej z brzuszkiem
|
||
|
|
|
#1028 |
|
Zadomowienie
|
Castia przykro mi z powodu tego co spotkalo siostrę
![]() Mmhym szalejesz dzisiaj :P za wizyty!Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
Castia Współczuję sytuacji że szwagrem
oby wyszedł z tego. wysłane z fona
|
|
|
|
#1030 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieje, ze szwagier szybko wyzdrowieje Twoja siostra musi byc teraz silna dla dzieci
|
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
mmhym toś zaszalała ![]() ja to bym Ci od razu na wywołanie coś dała, oby lekarze byli tego samego zdania co ja
|
|
|
|
#1032 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mona1 gratulacje |
|
|
|
|
#1033 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Edzia Cytat:
jestem gotowa.Dziękuję za brokuły i kciuki. Po wizycie ok. Szyjka miękka ale długa czyli nic tylko pozostaje uzbroić się w cierpliwość i czekać. Mały w 40t0d waży 3100 gram ![]() Sent from my GT-I9300 using Wizaz Forum mobile app
|
|
#1034 |
|
Zadomowienie
|
Filupka
Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#1035 |
|
Zadomowienie
|
Castiabardzo współczuję
|
|
|
|
#1036 |
|
Zadomowienie
|
Podczytuję was na telefonie ale nie daję rady odpisywać.
Gratuluję więc wszystkim nowym mamom ![]() U nas lepiej niż było, ale ja mimo wszystko chodzę po ścianach. Nie wiem kiedy wpadnę w ten dzieciowy rytm, narazie jest ciężko więc nie będę smęcić... Mały śpi w nocy w łóżeczku, budzi się w sumie z 2-3 razy tylko że taki z niego leniwiec że każde karmienie to ok pół godziny, bo junior zanim się namyśli czy jeszcze jest głodny czy już nie, zanim beknie, piernie, zasypia po czym za chwilę chce jeszcze, muszę więc na nowo podgrzewać to co zostało w butelce... A księciunio pociągnie dwa łyki i usypia A dzisiaj widzę że jakiś dzień niegrzecznych dzieci, bo Gucio prawie w ogóle nie śpi. Tzn najlepiej się śpi u taty na klacie, w łóżeczku już niekoniecznie, no i tak kombinuje, stęka, jęczy, prycha, kicha. ![]() Kate - jak Ci idzie z zatrzymaniem laktacji? Ja jednak wzięłam ten bromergon, ale po jednym dniu go chyba odstawię bo jestem niekontaktowa. Ciągle bym spała, jestem nieprzytomna a nos mam tak zatkany że ledwo dyszę. Castia - przykro mi z powodu szwagra ![]() A w ogóle to zaczynam się obawiam jak to będzie jak TZ wróci do pracy i jestem przerażona jak sobie sama poradzę... Jeszcze mamy 1,5 tygodnia.
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wycieranie dupy wodą i wacikami to nie problem. Ja mam pod ręką też ciepłą wodę w termosie, miseczkę więc muszę po to wstać tak samo jak musiałabym po chusteczki. A tetra.... czego się nie robi dla dziecka. Jak go teraz przebieram już tak nie wrzeszczy, dzisiaj dał się bez problemu umyć koło jajec i rowka, więc chyba warto było
|
#1038 |
|
Zadomowienie
|
Ag ładny kombinator z tego Twojego Gucia :P
Elunka przekonująco to napisałaś jak Staś się urodzi to chyba sama spróbuje tak robić ![]() Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#1039 | ||
|
Rozeznanie
|
jeszcze nie będę dziękować, chłonę Twoją moc
przykro mi z powodu kłopotów siostry ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- maluszek ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
![]() 2. szalona! coś mi się wydaje, że ta energia zwiastuje poród ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- aaaaaa mój teść ma pola truskawek i wczoraj i dziś wybierałam sadzonki na kolanach jakoś od paru dni nie przeszkadza mi ten brzuch i mogę robić wszystko
|
||
|
|
|
#1040 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie martw się, też się bałam pierwszego dnia bez tż. Nie jest łatwo, ale lepiej niż sobie wyobrażałam. Na pewno sobie poradzisz Cytat:
![]() Super, że u Mikiego lepiej Cytat:
już nie mogę się doczekać sezonu ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Aaaaa dziewczyny zapomnialam Wam powiedziec, bierzcie sie wszystkie na dwór jak slonce swieci. Mi sie dzisiaj od spaceru zarumienily policzki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1041 |
|
Rozeznanie
|
Ja z mega katarem leze pod ktg. Kregoslup mi zaraz peknie:banghead:
Od paru godzin mam duzy bol pachwin. Czuje ucisk na szyjke i odbyt jakby maly mial za moment wyleciec. Nie mam skorczy bo nic nawet sie nie pisze na ktg. Wiec nie wiem czy sie cieszyc ze to juz lada chwila. Dzis nie bylam badana wiec nie wiem jak moje rozwarcie. Czekam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1042 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1043 |
|
Zadomowienie
|
Castia współczuję sytuacji :-(
Ag9 jest ciężko w nocy bo az mnie bola cycki ale dzisiaj jest postęp mam jakoś bardziej miękkie cycki niz dotychczas co dalej zobaczymy Wysłane z mojego GT-I8190 |
|
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
Castia bardzo mi przykro
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Mona serdecznie gratuluje! Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
castia wspolczuje siostrze....straszne
gratuluję nowym rozpakowanym!!!! i czekam na kolejne opisy porodów ![]() ja juz ledwo laze, żebra mnei tak bolą ze nie mam siły, dzis mialam "wychodne" do galerii, mąż zostal z synkiem to ja lazilam tempem zolwia i weszlam tylko do smyka i rossmana, bo mialam wrazenie ze zaraz urodze . ta koncowka ciązy to masakra. tez sie boje po porodzie jak mąż pojdzie do pracy , a on ma ciagle wyjazdy a ja zostane z dwojką..z jednym dzieckiem to mozna sobie jakos poukladac, choc tez bywa ciezko, ale z dwojką sobie narazie nie wyobrazam ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
trzymam kciuki
|
|
|
|
|
#1046 |
|
Rozeznanie
|
Ela ja się staram codziennie troszkę wystawiać na słońce:thumbup: zima i ciąża spowodowały że jestem blada i taka"sina". Od kilku dni tankuje słonko i już mam ładniejsza buzię, dekolt i nawet ramiona. Rewelacja
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
Castia - straszna historia ze szwagrem, trzymam kciuki, żeby nastąpiła poprawa.
Mona - gratulacje! brawa za wszystkie wizyty ![]() brokuły dla potrzebujących też dziś posiedziałam na słoneczku wróciłam z Ewcią z przedszkola i chciała zostać w ogródku, bo ma od 3 dni trampolinę już rozłożoną. miało być pół godzinki, a zrobiło się 1,5, w rezultacie do domu weszłyśmy przed 17, a ja bez obiadu. jej zrobiłam podwieczorek, a sama zgrzeszyłam zupką chińską. baty mi się należą jak nic |
|
|
|
#1048 |
|
Zadomowienie
|
Nadzwyczajna ty się naczekasz ehh
Margo jee ja nie pamiętam kiedy zupkę chińską jadłam ale też bym nią zgrzeszyłam ![]() Mamusie to jakiś terror, mój organizm nie daje żadnych objawów porodu, jedynie brzuch mi twardnieje, nie wiem czy się niepokoić ehh Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#1049 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie odpukać lepiej, cycki już miękkie całkiem i chyba się zmniejszyły Mam nadzieję że u Ciebie też z dnia na dzień będzie lepiej.
|
|
#1050 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ela87 wow opalenizna już na lato to chyba mulatka będziesz już ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jest dobrze ![]() Ja też chciałam wodą przemywać, z kranu mi ciepła poleci szybko no ale zobaczymy
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.

za wszystkie wizyty
Dlaczego Ty nie z Jasiem na podworku 

straszne to życie. w zeszlym roku tata w tym roku on.
podajemy Delicol i jest o wiele lepiej.

oby wyszedł z tego.
Twoja siostra musi byc teraz silna dla dzieci

już nie mogę się doczekać sezonu