|
|
#1381 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LII
Widziałyście??
![]()
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
Mursz, właśnie słucham z Twojego fejsa...
oj Vladimir Vladimir... ja tiebia ja tiebia ni uuuja
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-03-13 o 18:58 |
|
|
|
#1383 | |
|
|
Cytat:
|
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
Polly będzie zachwycona
![]() cze robaczki zrobiłam dziś szynkę miękką nietwardą, dobra wyszła aaaa i podziękować Spoo za info o wagach ludziowych w biedrze , no i po co mi to było
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-03-13 o 19:20 |
|
|
|
#1385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
tja
chyba raczej ile utyłam, bo np. przez ostatnie dwa dni przybrałam 1,5 kg ![]() ha !!!! widziałyście grzędę pewnie czekają, aż zacznę pisać o kulkach i sexie
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-03-13 o 19:32 |
|
|
|
#1387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najpierw natarłam tym, co znalazłam w kuchni (sól, pieprz, 1 ząbek czosnku, papryka w proszku, liśc laurowy, ziele angielskie, majeranek, trochę oleju), na cały dzień do lodówki, a potem sru do pieca. Jak wyjmowałam, to akurat siostra przyjechała z synkiem i w piątkę prawie kilo mięcha zeżarliśmy na ciepło
|
|
#1388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#1389 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oglądam początek i czasami od razu jest klimat, jest budowane napięcie, wtedy oglądam normalnie. A czasami bohaterowie łażą, pitolą coś żeby wprowadzić w rodzinny klimat, przyjeżdża ciocia a dzieci się ganiają itp., mija 30 minut i nic się ważnego nie wydarzyło - takie sceny przewijam, wszak zawsze można się cofnąć. Jak jest rosyjski, duński czy szwedzki dramat egzystencjonalny to od razu wiadomo, że sceny przy stole albo w polu można przewijać [/QUOTE]takie kino mnie mierzi , sam lajf to i wrażenia nie robi w ogóle i nie rozumiem po kiego coś takiego kręcą ,to już wolę Rodzinkę.pl -to samo ale ile ubawu przy tym Cytat:
Faktycznie coś jest na rzeczy z tymi choróbskami, bardzo dużo dzieciaków na oddziałach i w przychodniach.. Kochana baw się dobrze O Ewuś to ja do torebki wskoczę,wolna jeszcze ? ![]() Cytat:
![]() ![]() Rejcz byłam dziś u neuro jak pisałam.Popytałam o wszystko i wygląda to tak że jednak trzeba na ok tydzień położyć się w hospitalu. Kobitka obeznana w temacie bo pracuje na oddziale neuro więc dla niej to żadna sensacja.Leczyła już takie przypadki.Wszystko zależy od natężenia tej przypadłości.Trzeba przede wszystkim zrobić EEG i inne jakieś tam badania. Ja w każdym razie na pewno się zdecyduję Na Galileo właśnie program o podróbach i innych pułapkach na aukcjach internetowych.
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-03-13 o 20:10 |
|||
|
|
|
#1390 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale Matrix, Adwokat, o tak, zresztą Constantinem też nie pogardzę. Chyba niedawno wyszedł jeszcze Man of Tai Chi http://www.youtube.com/watch?v=zd5WUn2oM8Y gdzie podobno Keanu gra bedgaja, widziałaś może?2. taa, w hamerykańskich filmach potrafią załatwić takie wprowadzenie w pięć minut a w europejskich chrzanią się 40 minut z rodzinnym obiadem Ech, nie doceniam klimatycznej kinematografii
|
|
|
|
|
#1391 |
|
|
|
#1392 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
w sensie, że nazwę i gdzie
|
|
|
|
|
#1393 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i znalezienia dentystki, wiem jak bardzo to musi ratować życie Cieszę się, że się udało Iiii, mnie ciężko podpaść ![]() Wiesz co ja czasem też, tylko właśnie nie zawsze. Ja potrafię reagować pozytywnie na różnorodne zjawiska pogodowe, zależy od całości aury A nie, że byle słońce zza chmur i już hurrrra, czasem jest kiepska, fatalna pogoda, i nic mi słońce nie robi różnicy. Ale ja tak mam, różne rzeczy lubię. będziesz mieć w weekend nie no, normalnie nie wierzę Cytat:
---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
2. dzięki za info, na neuro jeszcze mnie nie widzieli Cenna informacja, zapamietam, teraz mi się piętrzą inne problemy w kolejce |
|||
|
|
|
#1394 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Keanu jako bedgaj? No może być ciekawie choć ciężko mi będzie oglądać go w takiej roli Tralier coś jak krwawy sport czy mortal kombat ( stare dobre filmy, szczególnie ten drugi) taka naparzanka bez nadmuchanych efektów. Loobię ![]() AD.2 Bo i co tu doceniać ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
2 no mnie też nie, ale już nie odpuszczę..aha i przypomniałam sobie że jeszcze coś o dopplerze szyjnym mówiła tzn sprawdzenie przepływu krwi przez tętnicę szyjną..
|
|
#1395 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I kto chętny wskakiwać do bagażu, jak się skompresujecie to wszystkie wejdziecie ![]() Dobra, spakowanam i idę się coś przespać bo po 3 wyjeżdżamy na lotnisko ![]() |
||
|
|
|
#1396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cudownych chwil i słodkiej beztroski Ewuś ! |
|
|
|
|
#1397 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1399 |
|
|
Mnie zastanowiło bo tak długo w lodówce stoi, że przestałam je widzieć
|
#1400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) No ale nic dwa razy się nie zdarza, a też nie mogę ingerować za bardzo w tak już zniszczone włosy, zatem szukam rozsądnych odcieni i metod, odcieni nadających się do rumianej cery, czyli nie podbijających czerwieni, no i nei wiem, może czymś naturalniejszym ciepnąć na ten łep? Też najbezpieczniej pasmami więc zrobię to wyłącznie ręką fryzjerki, która zna już mój włos, ale cos bym chciała jej podrzucić z fotek, szukam czegoś au naturel dla cienkich i rzadkich włosów także fotki Jessici Biel na nic się zdadzą ![]() śmigam, zaznaczam, że mam włos cienki jak Cameron Diaz, przegrana sprawa, ale fryzjerka jest zdolna, czyni optyczne cuda, trzeba tylko wiedzieć czego się chce. Muszę to zmienić, bo od kilku tygodni nie daje rady przed lustrem słońce to wróg moich włosów - świńsko wyjaśnia, a było tak fajnie . Tzn. rozsądek podpowiada, nie rób nic tym strzępkom bo odlecą ale ja już nie mogę. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-03-13 o 23:29 |
|
|
|
|
#1401 |
|
|
Ja, odkąd przestałam prostować, po prawdzie wyglądam jak wyjdź stąd, ale włosów mi przybyło... I farbowałam ostatnio na początku grudnia, udało mi się wbić w mój naturalny kolor włosów
Ale też mam puch na głowie, czasem go uklepuję...
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
Włosy włosami, ale miałam Wam wrzucić przepis na brokułową jaką jadąłm u Mam
Wszytskie jarzyny, seler korzeń i naciowy 3 odgałęzienia marchew 1 por 1 cebula przesmażona na maśle pietrucha korzeń 1 natka pietruszki pęczek koper włoski brokuł pieprz cytrynowy no i reszta standardowo sól pieprz 3 krople kwasu cytr lub octu winnego - dosłownie 3, nie więcej nie mniej ![]() robiła na wywarze ze ścinków z polędwicy wieprz, ale każden drobiowy się nada coś tam jeszcze było na podkręcenie smaku, jak się dowiem to dopiszę chodzi o to, żeby zupa była wyrazistsza w smaku niż standardowy brokułowy krem, na koniec of kors zmiksowane, zero smeitany, mleka etc - pyyyyyyyyyychota |
|
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
Macham z lotniska
no ale dla takiego słusznego celu można nawet tak wcześnie wstać ;-)Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1404 | |
|
|
Cytat:
Udanych wakacji, słońca i beztroski!!!A ja wstałam właśnie, pusto w domu bez małżona... Mimo, że o tej porze zazwyczaj spał...
|
|
#1405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też nie znoszę tej pustki. ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale mam ostatnio dołka, no nic mi się nie chceee i wszystko i wszyscy mnie wkurzają, z rodzicami i chłopem na czele
|
|
#1407 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Nawet wiem dlaczego ja mam doła - przez wagę Musze się ponownie zmotywować do odchudzania...
|
|
|
|
|
#1408 | ||
|
Wtajemniczenie
|
a ja zazwyczaj jak kupuję to lukam, piwko najlepsze najświeższe
Cytat:
Cytat:
A tak serio u mnie odwrotnie,energii mam za 10-ciu , wszystko mnie cieszy bo coraz bliżej ciepełko a ja je kocham..
|
|
#1409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
popatrz na siebie - jesteś piękna, zdrowa, łodchudzona, zakochana i kochana. Strzel se coś pysznego do jedzenia - ja mam ryż na wodzie (płatki ryżowe to be exact) z bananem jagodami z lasu (tj z zamrażalnika) i cynamonem i mniodem Pewnie dostałam haju od tego żarełka ale serio morda mi się uśmiechnęła i zrobiło mi się błogo. Raczej od tego nie utyję bo mnie to nasyci na dłuuuugo, poza tym proporcje małe, bo ja nie zoszę śniadań, ale się zmuszam.Do wczoraj miałam nie doła, a Rów Mariański, dziś spięłam tłuste włosy w kikut (mam kucyk grubości palca wskazującego, kto mnie widział, wie, że nie mam grubych palców) żeby na nie nie patrzeć, umyłam się, orzeźwiłam oprószyłam twarz rozświetlającym pudrem z Inglota, zrobiłam brwi i rzęs plus błyszczyk i tak się sobie spodobałamw lustrze że normalnie zamozachwyt. (Nic nie jarałam ![]() Fak jest jeden, dziś się wyspałam - no i może to powietrze? A moze to te banany - ale na skórę by tak nie wpłynęły szybko Ogólnie przyrównaj sobie swoje atuty i hop do przodu. Wyskocz na jakąś wycieczkę wmiejsce które lubisz, spacer. Wyjdź z domu. Normalnie nei poznaję sama siebie sprzed zaledwie 12 godzin A wczoraj spadły na nas kolej kosztowne problemy tak, ża nam szysko opadło. Ból dziąsła jak był tak jest, ale jakoś dzisiaj mis ie zrobiło dobrze, że iiii tam, będę żyć, z bólem czy bez. Nie sprzątaliśmy chyba z 3 abo i 4 tygodnie syf niemiłosierny, sił nie mam, chuopin czasu, ale jakoś tak na to patrzę, nie ma tragedii, damy radę, co ma wisieć to tylko bałagan, nie ucieknie. No nie wiem skąd taki przypływ pozytywnej energii, nie cionsza Edit: podejrzewam jeszcze przeterminowany błyszczyk Boszsz, jak tak siebie czytam, to serio chyba jakiś pestycyd z bananów mi zaszkodził Narka spadam na tych moich dorobionych skrzydłach, byle nie za blisko słońca
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-03-14 o 10:04 |
|
|
|
|
#1410 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Rejcz, Siostro- my to jesteśmy normalnie bliźniaczki
Też się staram cieszyć z małych rzeczy Właśnie wróciłam od lekarza, gdzie poszłam po skierowanie do ortopedy dla małego- co jeden to gada coś innego Jeden doradza wkładki, inny chodzenie boso, jeden twierdzi, że kręgosłup krzywy bo stopy krzywe, inny, że to nie miało wpływu ![]() Pachnę czekoladą od Montale- jakoś mi niedobrze, za słodko
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.

za info o wagach ludziowych w biedrze 

pewnie czekają, aż zacznę pisać o kulkach i sexie 

a robiłabym dalej, cóz.........taki lajf

) No ale nic dwa razy się nie zdarza, a też nie mogę ingerować za bardzo w tak już zniszczone włosy, zatem szukam rozsądnych odcieni i metod, odcieni nadających się do rumianej cery, czyli nie podbijających czerwieni, no i nei wiem, może czymś naturalniejszym ciepnąć na ten łep? Też najbezpieczniej pasmami więc zrobię to wyłącznie ręką fryzjerki, która zna już mój włos, ale cos bym chciała jej podrzucić z fotek, szukam czegoś au naturel dla cienkich i rzadkich włosów także fotki Jessici Biel na nic się zdadzą 
Też nie znoszę tej pustki.
syf niemiłosierny, sił nie mam, chuopin czasu, ale jakoś tak na to patrzę, nie ma tragedii, damy radę, co ma wisieć