![]() |
#2971 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Hej dziewczęta!
Młoda wstała dziś łaskawie o 6:10, a już o 8:30 przyniosła swoje buciki, potem moje i w ten sposób zakomunikowała, że chce iść na dwór. Byłyśmy dziś 3 razy ![]() Mam nadzieję, że w najbliższym czasie pogoda się nie popsuje - desperacko potrzebuję słońca jako pretekstu do założenia dużych ciemnych okularów - wiadomo dlaczego ![]() Zwykłych, najczęściej sportowych. Wkładki czasami nadal wkładam, głównie do pracy. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Hje - tak, mmr jest bezpłatne. Byłyście dzisiaj? Jak Pola? Fewciu - nie wiem, co się stało, ale przytulam. Wracaj szybko do nas. Brakuje tu Ciebie i Blanki! Misiaeel - co do wczorajszego filmu, to skończyło się na wybieraniu. Zasnęłam tuż po 20:00 ![]() A Hania na spacerku ![]() Ellmi - też bym się wkurzyła, jakby ktoś, bez pytania, ciachnął Julce grzywę. Inna sprawa, że u niej nie ma czego ciachać ![]() Meneq - dziekuję, że pytasz. Jedzenie warzyw idzie trochę lepiej, marchew nadal nie wchodzi pod żadną postacią, ale tym się nie spinam. Co do przepisów, to ja bardzo bardzo chętnie! Zawsze jak piszesz o czymś do jedzenia, to mi się smakowicie czyta ![]() Deli - kciuki za kolosa! Aga84 - kciuki za rozmowę z szefem Silver - jak Daria? Jeszcze katarek dokucza? Marsi - mam nadzieję, że dzisiejsza noc już będzie lepsza Badzia - jaka fajna Zosieńka! Załączam Wam Mychę z dzisiaj ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Zadomowienie
|
Silver, bokeh
![]() ![]() Lila mi dzisiaj aparat na ziemie zwalila ![]() ![]() ![]() Ultra dziekuje ![]() ![]() ![]() Kochane, doradzcicie? Kolor czy b&w? ![]()
02.10.2010 - Gabi ![]() 18.01.2013 - Lili ![]() Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2014-03-13 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zdecydowanie kolor ![]()
![]() |
#2974 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
To był bardzo stresujący dzień. Jest dobrze. Szczerze to przez ten stres nie miałam czasu pomyśleć o Zuzce ![]() Ale jak wróciłam to Zuzka z rak nie schodziła. Babcia jej już nawet dotknąć nie mogła bo zaczynała krzyczeć. Buziaki Dzięki za wszystkie kciuki :-* Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Rozeznanie
|
Aniu, zdjęcie zdecydowanie kolor
![]() Zdrówka dla Gabi! Oby szybko przeszło! |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jak go zobaczylam z patyczakiem w reku to moja mina byla dokladnie taka sama jak twoja ![]() ![]() Cytat:
![]() a to na strone? wrzuc i jedno i drugie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- aha, bo zapomnialam. bylismy u cioci na imieninach ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- http://www.pudelek.pl/artykul/64635/...ch_na_dziecko/ no! nic tylko dzieci rodzic ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mrozimy chleb i po rozmrozeniu jest dobry. ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2978 |
Zakorzenienie
|
Mój Picasso
![]()
#2979 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
o jaka pieękna ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
pffffff ino 2 miliony żart sobie stroi? ![]()
![]() |
#2980 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak myślę o tej kurtce i myślę i dumam.. ona ma taką "gołą szyję" byłaby przez to problematyczna dla dziecka? doświadczone mamy, jak wy myślicie? Właśnie widzę Bokeh że tej co kupiłas Hani nie ma już, dziwne to. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2981 | ||
Wtajemniczenie
|
Ale fajniutkaaaa
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cudna ![]() ![]() kolor ![]() I wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ![]()
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2014-03-13 o 19:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2982 | |||||||||
Zadomowienie
|
Ultra, przepiękna córeczka
![]() Misia , jak inaczej Hania w czapce wygląda ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kolorowe piękne ![]() Cytat:
![]() Ma talent ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2983 |
Wtajemniczenie
|
#2984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego kupiłam ![]() http://www.zara.com/pl/pl/dzieci/nie...1p1692541.html czy te http://www.zara.com/pl/pl/dzieci/nie...1p1692541.html ?? teoretycznie tylko pytam ![]() ![]() KURCZE SĄ DWIE TE SAME;/ NIE WIEM JAK WKLEIĆ ROZNE KOLORY< CHODZI MI O NIEBIESKI LUB W CZERWONE KWIATKI ![]() Badzia Zosienka cała Ty ! Misia, zgadzam się z Insolito, jak zobaczyłam Hanie w czapce to jej nie poznałam ![]()
![]() ![]() Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2014-03-13 o 19:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2985 | ||
Raczkowanie
|
Tak, mamy tą http://www.babytula.pl/products/gray...onomiczne-tula od chyba 7go mca życia Małej. To chyba był nasz najlepszy zakup dzieciowy. Mała od zawsze niezbyt lubi jeździć w wózku i nie zasypia w nim a w Tuli bez problemu do dziś więc dzięki niej mogliśmy spokojnie spędzić dzień z mężem na dworze bez obawy co będzie z drzemką Małej. No i przydała się przy wyjazdach nad morze i spacerach po plaży. Wy też macie?
Śliczna Mycha, piękne oczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2986 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba dwa razy te same wkleiłaś ![]()
![]() |
#2987 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I Pola ![]() Cytat:
![]() Nie wiem, bo Pola nigdy nie była ![]() Cytat:
![]() Po co Ci słońce? Możesz być ekstratrendikul przez cały rok ![]() Byłyśmy, ale szczepienia nie było ![]() Wszystkie dzieciątka niezmiennie słodkie ![]() -------------------------------- Powiem Wam, ale tak cichutko, żeby nie zapeszyć ![]() ![]() Wstaje 6-7, ma drzemkę zawsze ok. 12 (+/- 30 minut), zazwyczaj 1,5-2 godzinną i zasypia przed 21 ![]() ![]() A wszystko zaczęło się wraz z poprawą pogody i nauką chodzenia ![]() I wczoraj się nie pochwaliłam, że Pola nauczyła się wchodzić na łóżko/fotel ![]() ![]() A szczepienie się nie odbyło ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Zadomowienie
|
Dziekuje Wam dziewczyny i za zyczenia i za pomoc w wyborze zdjecia
![]() ![]() pstryczku zdjecie do fotoksiazki bo polanuje sobie na dzien matki zamowic ![]() insolito dziala, ale wiesz jak to jest. Zawsze juz bedzie sprzetem powypadkowym ![]() Laurko jaki fajny Michas i to skupienie ![]() ![]() 2 miliony ![]() ![]()
#2989 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zastanawiam się jak teraz Hania sie bedzie zapatrywać na tule, bo ona ma problem z wysiedzeniem. No i ciężar większy... noo... bo tam jak sie zmienia kolor to ten sam link jest mimo to :/
![]() ![]() Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2014-03-13 o 19:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2991 | |
Zakorzenienie
|
![]() coz za kreska! ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Zakorzenienie
|
Z moja nie ma problemu. Jak dochodzimy do celu to ja wypinam i chodzi na nogach. Raz nie chciała, bo wracaliśmy z placu zabaw i pewnie chętnie by tam jeszcze została.. ale jak zapielam i ruszyliśmy to sie uspokoiła od razu, przytulila i przyjęła poze obserwatora otoczenia:p
Sent from my HTC Desire C using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2994 |
Zakorzenienie
|
Bylismu dzis na chwile w sklepie motoryzacyjnym bo malz cos tam chcial kupic...
pan sprzedawca zobaczyl Kube i od razu - o, dla malego tez cos mamy ![]() dostalsmy gratis zapach do samochodu i to bynajmniej nie choinke ![]() zdecydowanie trza czesciej chodzic z Kuba na zakupy ![]() pomine fakt ze pan mial zagwostke czy kuba to chlopiec czy dziewczynka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2996 | |
Zakorzenienie
|
na jakieś 3-5 minut
![]() Cytat:
![]() Michała dziś też posądzono o bycie dziewczynką ![]() Z placem zabaw u nas tak jest, że młody jak przechodzimy obok wyciąga łapkę i krzyczy ze chce tam iść. Najgorsze że przez balkonowe okno może obserwować plac zabaw i czasem jest szał ![]()
![]() |
#2997 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2998 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Niebieskie ![]()
![]() |
#2999 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny.
![]() ![]() Muszę Wam coś opowiedzieć - moja mama miała dzisiaj operację (wiem, nie mówiłam, ale to właśnie dlatego, że się nie mogę wbić) - usuwali jej polipa z woreczka żółciowego... No i operacja poszła sprawnie, wszystko elegancko, ale jak mama się obudziła, to omal nie zeszła z tego swiata z bólu - lekarze to geniusze, zapomnieli jej dać leki przeciwbólowe. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Raczkowanie
|
Co do placu zabaw, u nas też jest szał, jak tylko zauważy to od razu musimy iść więc ostatnio jak wychodzimy z domu to nawet nie bierzemy wózka tylko od razu na plac i tam spędzamy czas, trochę chodzimy wokół po trawce też. A jak są inne dzieci to już w ogóle super dla Małej, zbiera np zabawki z piaskownicy i podaje dzieciom lub ich mamom
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.