Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-13, 19:31   #571
ladypurple
Raczkowanie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
ja dostałam po zabiegu po 3 tygodniach okres i to był na pewno okres. więc nie koniecznie 4-6 tygodni. każdy ma inaczej.

Ladypurple sprawdź czy nie masz gorączki koniecznie i weź coś przeciwbólowego. jeśli tabletka nie złagodzi bólu to może lepiej IP.

Lekarka w szpitalu powiedziała mi, że normalny okres powinnam dostać jak już poziom hcg w organizmie dojdzie do 0. Myślę, że to trochę za wcześnie, bo jak robiłam betę to miałam bardzo duży wynik i spadał powolutku.
Wzięłam tabletkę i o dziwo pomogła, czyli wszystko wskazuje na to, że to okres, bo przy poronieniu bolało okropnie i nic nie pomagało.

Dzięki dziewczyny, jutro popędzę z rana do gina. Zobaczymy co mi powie.
Idę się położyć, bo jestem padnięta dziś
Dobranoc ;*
03.2014 r. -Aniołek mój
ladypurple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-13, 19:40   #572
pani22ka
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Mnie dopadło jakieś przeziębienie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
No i jakie witaminy? Miałam teraz femibion natal 1 a ginka pisała o pregnaplus, polecacie coś jeSzcze?
a ile u Ciebie kosztuje pregna?
szybko Ci wprowadziła witaminy...

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Agatko ja to Cie normalnie nie wiem... język wczoraj zgryzlam z nerwów jak nadrabialam o becie!
Ty i Waderka dacie nam popalić przez kolejne miesiące

Cytat:
zawsze się coś znajdzie, za ciemny, za jasny...
pewnie, że tak.

Cytat:
Teraz was czytam stojąc nad patelnia
zdolniacha

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
Ja skończyłam malowanie
zuch!!!!

Izka, mam nadzieję, że Dominik szybko wróci do domku

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-13, 19:47   #573
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
Ty i Waderka dacie nam popalić przez kolejne miesiące
No co, ja jestem grzeczna

Cytat:
ty już dzisiaj nigdzie nie dzwoń. daruj sobie, jutro będziesz miała lepszy dzień
Masz rację

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-13, 19:47   #574
agatkaa1
Zakorzenienie

Pani ponad 30 zl .... Poprzednim razem też miałam witaminy od pierwszej wizyty...

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-13, 19:55   #575
Luna0
Zakorzenienie

Edytte super że wizyta udana
Kucyk dobrze że usg 25-tego
Co do piżam to u nas majtek nie pozwalają nosić bo ma się wietrzyć a co dopiero piżamy.. jakie to musi być okropne trzymać zakrwawione podkłady udami bo majtek nie wolno

i witam tyle nowy dziewczyn...

Ladypurple ja zaszłam w drugim cyklu po poronieniu i we wtorek mój synek będzie miał roczek... bez względu na to jaką decyzje podejmiesz, wierzę że i Ciebie spotka takie szczęście

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-13, 20:06   #576
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Ja skończyłam malowanie z obrażeń to tylko silny ból prawego ramienia, wybity lewy kciuk i ból każdego mięśnia ale jestem przeszczęśliwa, że mam to już za sobą Wyszorowałam szafki, kuchenkę, okap, czyli to czego najbardziej nie lubię umyte okna, wykąpane kwiatki, uprane firanki, jutro tylko porządkowanie biblioteczki i kosmetyka, ufff
dzielna jesteś
Cytat:
Pani ponad 30 zl .... Poprzednim razem też miałam witaminy od pierwszej wizyty...
to moje są chyba droższe... ale ja od tej pory ich zakup załatwiam w ten sposób, że jak teściowa dzwoni i pyta czy mi coś trzeba to mówię, że witaminy mi się kończą i wtedy mam nową dostawę
Stary 2014-03-13, 20:09   #577
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
nie twierdzę, że będzie łatwiej po przeprowadzce, ale zacznę się uczyć żyć jak panika od 5 doby T. z myślą, że jestem sama na siebie zdana i kropka
tu wiedząc, że mam taką możliwość oszczędzam się jak mogę, Mama się na mnie złości, że rozpuszczam Kasię ja się złoszczę na Mamę, że ją karmi na siłę gdy dziecko nie chce jeść...itd
to się pożaliłam...

20% z kartą rossnę?
mnie ostatnio R. rozczarował, na początku miesiąca kupuję zapas mleka na cały miesiąc, posłałam Tz-eta po zakupy, dzwoni, że w tesco mleko Gerber po 12.90- powiedziałam, żeby nie kupował bo w R jest taka sama cena+ zniżka na kartę, pojechał do R a tam mleko po 16zł
heh, moja mama też pomaga i nie zawsze wychodzi nam to na dobre. wszystko ma swoje plusy i minusy.. szczerze mówiąc nie wiem co lepsze

20 % z kartą rossnę, ale nie wiem jak to jest, to chyba są promocje przyporządkowane do konkretnych kart, ja dostaję na maila jakie mam promocje na kartę rossnę. ostatnio na innym wątku koleżanka napisała o promocji na hippa, ale na moją kartę ta promocja nie działała
może wszystkie mleka w ross podrożały
dużo mleka Kasia jeszcze pije? tak się zastanawiałam ostatnio do kiedy dziecko pije mleko i jakie ilości.

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
dwa pytania z serii "pani domu"

- czy pierzecie w kapsułkach do prania, jakich?
wychodzi chyba drożej niż proszek ale słyszałam, że warto,
do tej pory praktykowałam głównie płyny/żele do prania a proszek tylko do bardzo wysokich temperatur
(jak prałam w proszku na niskiej temperaturze a potem pakowałam ciemne pranie też na niższą temperaturę to wyjmowałam brudne od proszku- nawet jeśli to ciemne było prane w płynie)
Czy te kapsułki z biedronki są warte polecenia?

- mam wysokiego storczyka, który w połowie swej długości wypuścił ogromną ilość korzeni(?)
mogę go obciąć i drugą część wsadzić do osobnej doniczki? W czym to posadzić, w korze?
nie piorę w kapsułkach, nigdy nie miałam
na kwiatach się nie znam, potrafię kaktusa ususzyć
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-13, 20:38   #578
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
co do pamiętnika... jakoś to do mnie nie przemawia, jakbym miała mieć córeczkę to może tak. bo ona kiedyś by przechodziła to samo. teraz jestem na etapie szukania fotografa na sesję, to będzie moja pamiątka z ciąży bo ja zdjęcia uwielbiam.
niedawno filusiek pytała o płyn więc się powtórzę, ja uwielbiam Ziaję.
co do witamim to biorę omegamed bo mi je wiele osób poradziło, ale ja dopiero biorę je od drugiego trymestru bo mój lekarz twierdził, że w pierwszym trymestrze folik a później witaminy

ostatnio jakoś mało Ciebie. co tam u Was?
Też biorę omegamed
I kupiłam sobie płyn z ziaji dla kobiet w ciąży.
Też bym chciała sesje ale nie czuję się na tyle atrakcyjnie żeby pozować W dodatku będę mogła dopiero po 34 tygodniu wrócić do aktywności, więc pewnie już nie będę mieć na to siły...

Wika to trzymam kciuki za wyniki Bo dobrze zrozumiałam że to wyniki Waszej malutkiej w poniedziałek będą?

Luna heh też mi na myśl przyszło że czerwony kolor może pobudzać dziecko

Włączyłam dzisiaj kotu płacz dziecka na telewizorze... Postanowiłam go przyzwyczaić... Rzucił się na tv jakby polować chciał...

Koszule dotarły i polecam. Materiał ok. Zobaczymy jak po praniu...

Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-13, 20:40   #579
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Też bym chciała sesje ale nie czuję się na tyle atrakcyjnie żeby pozować W dodatku będę mogła dopiero po 34 tygodniu wrócić do aktywności, więc pewnie już nie będę mieć na to siły...
a jaka to aktywność... a co do wyglądu też nie czuję się atrakcyjnie, z każdym dniem wręcz przeciwnie. ale od tego jest fotograf, żeby wiedzieć jak zrobić dobre zdjęcie.
Stary 2014-03-13, 20:42   #580
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie dopadło jakieś przeziębienie od wczoraj siedzę w domu ale jutro chyba pojadę do pracy. Musiałam trochę ogarnąć dziś mieszkanie bo wieczorem ma przyjść jakaś dziewczyna obejrzeć suknię ślubną.
jojla, sprzedajesz suknię? właśnie obejrzałam swoją przy tych porządkach i jakoś mi szkoda

Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość
Wykryć nie wykryje... Jedynie na podstawie konkretnych markerów wad wykazuje ryzyko konkretnych zespołów, zasygnalizuje ze cos moze byc nie tak.

Co u Małej? Kiedy wyniki ?
Możliwe. Zależy od wady. Wiekszosc duzych wad jest jednak do wykrycia.
No to nieciekawie - znaczy, ze mogło się coś złego dziać od początku Wyniki powinny być w poniedziałek, Mała normalnie je, rozwija się, nóżki ma w gipsie i czeka na operację - jeśli kariotyp będzie w porządku

Cytat:
Rena, anitka nawet śliwki nie pomagają mam zatwierdzenie i robię "kozie bobki"
agatko, u mnie zawsze kawa pomaga, ale w ciąży to jednak z kawą chyba ostrożnie

Cytat:
ja dziś mam spadek formy, strasznie mi smutno, czuję się samotna. wiem, że to hormony. i jestem głupia że tak myślę, bo tylko zaczęłam sama o siebie chlipać, to mi mały człowiek z brzuszka skopał flaki, żebym wiedziała, że nie jestem sama. ale jakoś mi ostatnio tak się dłużą dni w domu. znajomi są zajęci swoim życiem, albo już nie chcę się im napraszać. tż dużo pracuje... a ja nie mam weny do robienia czegokolwiek... jak przestałam chlipać zabrałam się za szycie... niech ten dzień mija i mam nadzieję, że jutro te hormony mi miną...

Cytat:
Napisane przez ladypurple Pokaż wiadomość
Poroniłam dokładnie 2 marca. Więc już trochę czasu minęło.. No ale jeszcze przed wczoraj krwawiłam. To raczej nie możliwe, że to okres. Sama nie wiem.
wydaje mi się, że to raczej nie może być okres dobrze, że do gina idziesz
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-13, 20:43   #581
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
a jaka to aktywność... a co do wyglądu też nie czuję się atrakcyjnie, z każdym dniem wręcz przeciwnie. ale od tego jest fotograf, żeby wiedzieć jak zrobić dobre zdjęcie.
No trzeba z domu wyjść.. więc aktywność jest. Ja mam leżeć, więc w łóżku albo na kanapie sobie sesji przecież nie zrobię haha.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-13, 20:44   #582
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:

Wika to trzymam kciuki za wyniki Bo dobrze zrozumiałam że to wyniki Waszej malutkiej w poniedziałek będą?
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-13, 20:45   #583
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
więc w łóżku albo na kanapie sobie sesji przecież nie zrobię haha.
dlaczego nie, niektórzy fotografowie robią sesję w domu. widziałam na stronkach. tylko byś musiała tż do sprzątnięcia zagonić. ja uważam, że sesja w domowym zaciszu to super sprawa, ale na moje zadupie nikt nie przyjedzie...
Stary 2014-03-13, 21:05   #584
Maga83
Zakorzenienie

Witam nowe dziewczyny

Anita ja rodziłam jak akurat był zakaz odwiedzin ale TZ wpuscili na porodowke. A później dopiero po tygodniu się zobaczyliśmy :/
Izabiedny Domis. Szybkiego powrotu do zdrowia dla was

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-13, 21:25   #585
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Witam nowe dziewczyny

Anita ja rodziłam jak akurat był zakaz odwiedzin ale TZ wpuscili na porodowke. A później dopiero po tygodniu się zobaczyliśmy :/
Izabiedny Domis. Szybkiego powrotu do zdrowia dla was
Madzia u mnie tez byl wtedy zakaz odwiedzin - bardzo to przezylam

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-13, 21:28   #586
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
Madzia u mnie tez byl wtedy zakaz odwiedzin - bardzo to przezylam
ale jak to zakaz odwiedzin? nie rozumiem
Stary 2014-03-13, 21:35   #587
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
ale jak to zakaz odwiedzin? nie rozumiem
Berbie wtedy bylo zagrozenie epidemia grypy

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-14, 06:46   #588
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Hej!

Iza zdrówka dla Dominika
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-14, 06:52   #589
pani22ka
Zakorzenienie

Jaki Arturrrrro zadowolony
to dobre DZIEŃ DOBRY

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-14, 06:59   #590
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Perse Artuś boskiii

Iza zdrówka dla Domisia

Nie jestem w stanie Was nadrobić od 2 dni piszecie tyle, że już nic nie wiem mam nadzieję, że będzie mi wybaczone...
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-14, 07:09   #591
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Gryzelda wybaczone ja jestem na bieżąco bo nic innego do roboty nie mam. A i tak połowy zapominam tego co chce napisać

Perse Nowe krzesełko? Widać że się Artusiowi podoba

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

Cytat:
dlaczego nie, niektórzy fotografowie robią sesję w domu. widziałam na stronkach. tylko byś musiała tż do sprzątnięcia zagonić. ja uważam, że sesja w domowym zaciszu to super sprawa, ale na moje zadupie nikt nie przyjedzie...
Pomyśle nad tym też blisko domu mam park.. Ale tż zwariował po wczorajszej wizycie i pilnuje każdego mojego wstawania z kanapy... Więc do parku mnie nie puści

Stary 2014-03-14, 07:20   #592
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny ERROR!
Mam problem - jeszcze dobrze nie skończyłam krwawić po tym poronieniu.. a tu dziś dostałam okres (przynajmniej wygląda mi to na okres i boli mnie brzuch dokładnie tak jak przy okresie). Jest to możliwe? Nie wiem co robić.. czy zgłosić się do gina z tym, czy przeczekać?
dziewczyny juz napisały, idź do lekarza.
Ja myślę, że wcześniej nie wszystko się oczyściło i trwa to dalej. Ale skonsultuj się z lekarzem

Cytat:
Ja skończyłam malowanie z obrażeń to tylko silny ból prawego ramienia, wybity lewy kciuk i ból każdego mięśnia ale jestem przeszczęśliwa, że mam to już za sobą Wyszorowałam szafki, kuchenkę, okap, czyli to czego najbardziej nie lubię umyte okna, wykąpane kwiatki, uprane firanki, jutro tylko porządkowanie biblioteczki i kosmetyka, ufff

jesteś niesamowita

Cytat:
jojla, sprzedajesz suknię? właśnie obejrzałam swoją przy tych porządkach i jakoś mi szkoda
Chcę sprzedać, bo mi przecież do niczego już się nie przyda (nie marzę o pochowaniu mnie kiedys w tej sukni ) i choć na pewno będzie mi trochę przykro to chciałabym, żeby komuś jeszcze posłużyła
na razie i tak suknia zostaje, dziewczyna wczoraj w niej utonęła chyba muszę podać w ogłoszeniu większy rozmiar i zaznaczyć, że była dla biuściastej

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-14, 07:42   #593
kooocur
Zakorzenienie

Arturro słodziak

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-14, 07:57   #594
iza243
Zakorzenienie

Witam.Kucyku ciesze się ze wszystko okWika kciuki za malutkąU nas lepiej.Mały mniej kaszle,zaczął jeść i już nie wymiotuje.W nocy odłaczyli go od aparatury monitorującej nie potrzebuje też już tlenu.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-14, 08:00   #595
Konto usunięte

Iza super wiadomość

Widzę, że był temat sprzedawania sukni ślubnej - ja swoją też zamierzam sprzedać nie planuję więcej ślubów, więc mi się później nie przyda. A będzie taka, że nie da rady jej przerobić na nic innego, więc sprzedam i już
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-14, 08:03   #596
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Witam.Kucyku ciesze się ze wszystko okWika kciuki za malutkąU nas lepiej.Mały mniej kaszle,zaczął jeść i już nie wymiotuje.W nocy odłaczyli go od aparatury monitorującej nie potrzebuje też już tlenu.
Cudowne wieści
Bardzo się ciesze

Moja suknia ślubna wisi w szafie od prawie 5lat. Kilka dziewczyn ją mierzyło, ale właśnie w biuście była za duża :p teraz już nawet na allegro jej nie wystawiam bo kto kupi 5 letnią suknie...

Stary 2014-03-14, 08:05   #597
Konto usunięte

Kucyku ja bym spróbowała, moda ślubna też się powtarza co jakiś czas... A nuż się uda?
Stary 2014-03-14, 08:35   #598
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
Berbie wtedy bylo zagrozenie epidemia grypy
aha, rozumiem...
Cytat:
dobrze, że już lepiej. zdrowiejcie.

kocur co tam u was?
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45579457]Hej![/QUOTE]
o jak elegancko wygląda w krzesełku

ja dostałam znowu opryszczkę 5 czy 6 raz w tej ciąży.

dziś znowu pobudka po 5, ale po godzinie walania się jeszcze trochę przysnęłam. humor trochę lepszy, podjadę do koleżanki na kawę, wskoczę do rossmana, bo u ginekologa dostałam z próbkami kartę rossnę i nie wiem jak się ją używa. o co w ogóle z nią chodzi
Stary 2014-03-14, 08:51   #599
agatkaa1
Zakorzenienie

Perse Artuś!!

Iza cudne wieści!!

Moja suknia też gdzieś się plącze nie chciałam sprzedawać

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Berbie kartę trzeba zarejestrować na stronie ross i dopiero można używać ja też gdzieś ja mam ale trzeba wpisać tam wiek dziecka....

JANA jak u Was??

Kooocur jak tam u Ciebie?? Jak Marcyś?? swoją drogą mam miśka MARCYŚKĘ z którą śpię

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Berbie ja miałam już 3 razy opryszczkę!! i tak się boję....

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Berbie ja miałam już 3 razy opryszczkę!! i tak się boję....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-14, 08:52   #600
anitaxas
Zadomowienie

Dzień dobry

Cytat:
Jaki polecacie płyn/żel do higieny intymnej!

No i jakie witaminy?
Agatko ja całą ciąże używam ziaja intima (takie w zielonych butelkach) i jestem zadowolona.
Co do witamin to mój gin jest przeciwny takiej sztucznej suplementacji bez wyraźnych wskazań i ja się z nim w tej kwestii zgadzam. W I trymestrze miałam tylko kw. foliowy, w II doszły kapsułki z DHA (firmy Omegamed) a teraz z uwagi na anemię mam jeszcze żelazo na receptę. I tyle. Mała ładnie rośnie i nie wygląda żeby jej czegoś brakowało. Nie do końca rozumiem jaki jest sens pakowania w zdrową kobietę i jej dziecko dodatkowej chemii w postaci sztucznych witamin, które i tak w nikłych ilościach są przyswajane. No ale to tylko moje zdanie
A poza tym jak Ty się czujesz?

Cytat:
teraz jestem na etapie szukania fotografa na sesję, to będzie moja pamiątka z ciąży bo ja zdjęcia uwielbiam.
Barbi super pomysł z tą sesją ja bym bardzo chciała zrobić moje Córeczce taką profesjonalną sesję noworodkową.
Co do Twojego wczorajszego nastroju i odczuć.. chyba większość z nas ma czasami takie dni, przynajmniej mi się zdarzają, więc nie jesteś sama ze swoimi odczuciami Mam nadzieję, że dzisiaj będzie już lepiej!

Cytat:
Mam problem - jeszcze dobrze nie skończyłam krwawić po tym poronieniu.. a tu dziś dostałam okres
Dobrze, że idziesz do lekarza. Myślę, że to jednak może być dalsze oczyszczanie się..

Cytat:
Ja skończyłam malowanie
Wika podziwiam za zapał!!! Współczuję obrażeń, ale wiadomo zadowolenia z efektu i siebie samej zapewne bezcenne No i ta świeżość w domu..

Perse jaki Artur zadowolony śliczny jest!!! A ty jak oceniasz zakup? równie zadowolona z wybranego krzesełka jak Synek?

Cytat:
Chcę sprzedać, bo mi przecież do niczego już się nie przyda (nie marzę o pochowaniu mnie kiedys w tej sukni )
Byłaby niezła motywacja do utrzymania weselnej figury

Cytat:
U nas lepiej.Mały mniej kaszle,zaczął jeść i już nie wymiotuje.W nocy odłaczyli go od aparatury monitorującej nie potrzebuje też już tlenu.
Izka mam nadzieję, że najgorsze już za Wami i będzie już tylko lepiej!!!!

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45580182]
więc sprzedam i już
[/QUOTE]
Żeby to było jeszcze takie proste przy tak ogromnym zatrzęsieniu sprzedawanych używanych sukien ślubnych, trzeba mieć naprawdę dużo szczęścia żeby swoją sprzedać. Chyba, że do salonu lub komisu.

Wieczorem miałam przez ponad 2h skurcze. Oczywiście nie regularne, ale pierwszy raz tak odczuwalne i tyle trwające. Po prysznicu przeszło, więc poszłam grzecznie spać, ale tak mi przebiegła przez głowę myśl, że co by to było gdyby się rozkręciło Choć szczerze to od początku czuję, że i tak się przeterminuję i urodzę po terminie i Wielkanoc spędzimy jeszcze w dwupaku.

Edytowane przez anitaxas
Czas edycji: 2014-03-15 o 11:42
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości