|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Nowy tytuł wątku | |||
Mamusie Sierpień część już druga, nasza ciąża jest zbyt długa 2014! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 5,71% |
Połowa ciąży już za nami w sierpniu nasze dzieci przywitamy |
2 | 5,71% |
Mamusie sierpień 2014 ! |
10 | 28,57% |
sierpniowe dzieciaczki w brzuchu buszują za kilka miesięcy światem zapanują |
1 | 2,86% |
Chociaż małe mamy brzuszki w sierpniu wyjdą z nich maluszki |
4 | 11,43% |
Chociaż goszcza w naszych brzuszkach już od sierpnia w naszych łóżkach |
0 | 0% |
Pod serduszkiem je nosimy a już w sierpniu przytulimy |
4 | 11,43% |
Wiosna szybko przeminie i przywita nas lato. Mój Tż zostanie sierpniowym TATĄ ! |
12 | 34,29% |
Głosujący: 35. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie sierpień 2014
Cytat:
kochana trzymaj sie jestesmy wszystkie z Toba i bardzo mocno trzymamy kciuki zeby wszystko dobrze sie skonczylo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4442 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za wsparcie ja tez wierze ze bedzie dobrze i poprostu nie mogli zobaczyć na usg części mozgu bo cysta im zasłoniła,bo przeciez pomyślcie jak to możliwe ze dziecko ktore ma dziurę w środku mozgu normalnie się rozwija, ruszać itp? a sama cysta to juz mniejszy problem bo płyn odsysaja jeszcze w moim brzuchu i jeśli jest cały mózg to bedzie sie rozwijał normalnie i dziecko po urodzeniu moze miec wstawiona zastawke odprowadzająca płyn i żyć i rozwijać sie normalnie i tego sie narazie trzymam bo wiem co widziałam główka jest symetryczną dzidzia jest śliczna i naprawdę aktywna i cieżko mi uwierzyć ze nie ma wogole dwóch najważniejszy ch części mózgu.....pokochałam to dzieciątko 100 razy mocniej niz wcześniej widziałam ja cała w 3d jakbym ja widziała na żywo robiła minki i nóżki miała takie słodkie i kopala nimi i cokolwiek by z nią było i tak to bede walczyć o nią zeby zrobili wszystko co w ich mocy
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez mamuska11 Czas edycji: 2014-03-14 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie dziwne to że malutka super się rozwija, a ma dziurę w mózgu ![]()
![]() |
#4444 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co myślicie o takim kocyku na prezent
![]() http://allegro.pl/wiosenny-kocyk-mal...002933760.html wzięłabym kolor ten jasnoróżowo-biały! Co myślicie? Może do tego jeszcze taką poduszkę dokupić?? http://allegro.pl/poduszka-minky-30x...047677427.html Czy lepiej jakieś ubranko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4445 |
Rozeznanie
|
mamuska11 z całego serca Wam życzę aby Dziecko było zdrowe! Aby udało się pomóc jeszcze w ciąży!
![]()
#4446 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
#4447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już się orientowaliśmy co do kredytu hipotecznego i nijak nam to nie pasuje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4448 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny trochę się martwię, bo dzis w nocy obudził mnie straszny ból w boku tak jakby troszkę z boku, troszkę z tył na wysokości nerki prawej. Prawie się poryczałam z bólu. TŻ trochę mnie pomasował, ale to nic nie dało. Już chciał mnie zawieźć do szpitala, ale chyba z tej bezsilności zacisnęłam zęby i zasnęłam. Budziłam się, ale jakoś noc przetrwałam. Myslałam, że w ciągu dnia będzie wszystko OK, ale cały dzień czuję ten bok. Nie boli tak bardzo jak w nocy, ale boli. Co to moze być? Miała tak któraś????
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4450 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4451 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4452 |
Zadomowienie
|
Gratuluję mamusia które poznały dziś płeć swoich maluszków
![]() mamuśka trzymaj sie kochana przetrwasz to wszystko, warto dla twojej córeczki, dla niej musisz być silna. Wiara czyni cuda. My wszystkie jesteśmy z tobą. Nie jesteś sama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4453 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A widziałaś te koty psoty miętowe super http://allegro.pl/ocieplany-kocyk-ma...983257071.html rożki też mają świetne http://allegro.pl/rozek-minky-becik-...054048283.html
![]() ![]() Najdroższe klejnoty jakie noszę na szyi to ramiona mojego dziecka ![]() Śpij mój kochany Aniołku ![]() Edytowane przez papryczka160 Czas edycji: 2014-03-14 o 21:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4454 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Mialam dosc aktywny dzien i teraz leze i odpoczywam.. Totalnie rozbila mnie wiadomosc mamuski ![]() Aisog - moze kolka nerkowa? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4456 | ||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo się cieszę, że udało Wam się to tak szybko załatwić. Matko jak Ja bym chciała też już zacząć budować albo spłacać coś swojego!!!!!!!!!!! W bloku czy też w domu....chciała bym zobaczyć jak to jest mieszkać bez rodziców za ścianą! Gdyby nie nasz pies to nawet przestawienie się na mieszkanie w bloku by mi nie przeszkadzało. Cytat:
Reeeeeeeeeeemonty ![]() Fajnie, że urodzinki córci się udały. ![]() ![]() Mnie podoba się z wymienionych przez Ciebie imion Rosie .... jest przeurocze. Cytat:
Cytat:
Taras to świetna sprawa. Od 3 lat mamy taki prawdziwy taras...i teraz już nie pamiętam jak to było bez niego. Całe lato tam toczy się życie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Wierzę, że wszystko będzie dobrze. Jestem z Tobą myślami cały czas. Super film. Polecam Wam też komedię Last Vegas.
![]() |
#4457 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mnie boli z tyłu na dole po prawej stronie, nad pupą przy kręgosłupie, czasem tak mocno, że muszę siępołożyc, a jak leże to czasem nie mogę ruszyćnogą. lekarz rodzinny mi powiedział: "proszę się zacząć przyzwyczajać", może Twoj będzie bardziej ogarnięty :p Kupiłam wózek TAKO Acoustic ![]()
![]() |
#4458 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4460 |
Zadomowienie
|
dobranoc dziewczyny
![]() Jutro na 7 do pracy, już mi się nie chce wstać ![]() pewnie odezwę się dopiero we wtorek, to już chyba w nowym wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4461 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I wzięłabym kocyk, maluszek i tak na początku nie może spać na podusi. Możesz dokupić jeszcze jakieś ubranko, ale myślę że kocyk wystarczy. A te rożki i inne kocyki supeer ![]()
![]() |
#4462 |
Raczkowanie
|
Ja miałam kolkę nerkową. Podobne umiejscowienie bólu co opisujesz. Odczuwalne przy każdym ruchu. Najgorszy ból ever. Co mogłoby u Ciebie spowodować ten ból?
Moja cudowna Kornelia 15.07.2014 !! "...pukasz i wtedy splecione cztery dłonie biegną ci na spotkanie. Rodzice debiutanci niezgrabnie drepczemy na progu" Edytowane przez angelika__2014 Czas edycji: 2014-03-14 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4464 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też dodałam dziś suwaczek ![]() Dzidziek kopie i kopie, aż trudno mi uwierzyć, że tydzień temu czułam delikatne kopniaki a dwa tygodnie temu nie nie czułam. Najmocniej kopie jak sobie leżę na kanapie i odpoczywam, albo już w łóżku przed zaśnięciem.
![]() |
#4465 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4466 |
Zakorzenienie
|
Słabe jest to, że jak się korzysta z mobilnej aplikacji do forum, to suwaczków nie widać :/
Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4467 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez mamuska11 Czas edycji: 2014-03-14 o 22:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4468 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i chyba skuszę się na tą poduszkę, będzie fajna jak maluch będzie powoli siedział ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4469 |
Raczkowanie
|
Moi Drodzy, moi Mili,
nie wytrzymam ani chwili Ani jednej już godzinki By nie zdradzić Wam nowinki Bo choć mały jestem jeszcze To już dzisiaj Wam obwieszczę Babciu!, Dziadku! Jestem w drodze I już w sierpniu się urodzę! Super rymowanka ![]() Spokojnej nocy.... mnie jak zwykle dopadła bezsenność.
#4470 | |||
Zadomowienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kurczę dziewczyny niektóre z was maja już wózki pokupione a ja jestem z wyprawką w lesie bo nie mam kompletnie nic ![]() Ale po USG połówkowym muszę zacząć coś działać w tym temacie ![]() No i mama mi zapowiedziała ,że kupno wózka bierze na siebie ja mam tylko wybrać więc przynajmniej ten jeden całkiem spory wydatek nam odpadnie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.