|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Wika niestety kawa nie wchodzi w grę...chociaż mnie też ona pomaga!
No i szacun za malowanie!! ![]() Anitka może i tak ale ja tam wolę brać....skoro zaleciła ![]() właśnie z DHA to chyba jeszcze nie bo poprzednim razem gin mówił mi że te z DHA to się stosuje od II trymestru... Dziękuję, czuję się dobrze, wczoraj coś mnie tam muliło lekko ale jest OK....z objawów to tylko tyle że w nocy musze wstawać na siku minimum 2-3 razy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boże jakie piękne te ciuszki!! tA SUKIENECZKA W kolorze fuksji ![]() ![]()
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2014-03-14 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#602 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Witam nowe dziewczyny, niezwykle przykro jest, że poznajemy się w takich okolicznościach, ale rozgośćcie się. Mam na dzieję, że zajdziecie u nas choć trochę spokoju i ukojenia.
Perse Arturo słodziak w tym krzesełku. Odnośnie sukni ślubnej, to moja też wisi jeszcze w szafie. TŻ śmieje się, że dla córki. Zobaczymy czy nie potnę jej na jakiś bal karnawałowy, tak jak sukni mojej mamy ![]() Berbie dołączam do zaopryszczkowanych - Erazaban u mnie w natarciu. Poza tym musiałam dzisiaj usunąć zęba, więc nie mam wesoło, bo na 12 do pracy. Anitaxas no wyprawka nabiera już nieco kształtów. Ciuszki śliczne. |
![]() ![]() |
![]() |
#603 | |
Zakorzenienie
|
U nas...skok(chodzi, skacze, lata pływa..w tańcu ruchu wypoczywa), zęby, choroba z gilami itp. itd.
Nie śpimy, ale jakos żyjemy...nawet moja choroba moja ![]() Cytat:
Jakie piękne rzeczy ![]() ![]() ![]() Dziewczyny polećcie jakaś parasolke...ale taka żeby była rozkładana,mała i lekka.. ![]() No i szukam pomysłu na 40 urodziny męża- macie jakiś pomysł?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#604 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
to się da obejść ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jeżżżżuuuuuu, jakie piękne sówki, misiowy kombi, jakie cudne swetereczki; no takie do schrupania rzeczy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja chcę Olęęęęęę! najlepiej żeby mi bocian przyniósł (już wynoszoną i urodzoną ![]() Cytat:
Luna jest najlepsza w te klocki. Mamy pożyczonego, starego Maclarena (2007) i jestem zadowolona.
![]() ![]() |
![]() |
#605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#606 | ||
Zakorzenienie
|
WADERA jak tam dzisiaj?
filusiek jak czystość wkładki? ale gdzie ją masz? Cytat:
![]() czemu nie możesz kawy? dalej odrzuca? hmm... ale czym się interesuje? może jakiś voucher na skok ze spadochronem, przejazd samochodem wyścigowym itp.? Cytat:
co o sukni, bardzo ciężko jest sprzedać używaną...wiele moich koleżanek próbuje. dlatego ja wolałam wypożyczyć. przy moim ciuchoholizmie niemiałabym dla niej miejsca w garderobie.
27.06.2011 ![]() ![]() Każdego dnia dziękuję Bogu za to, że Cię mam Edytowane przez BERBIE Czas edycji: 2014-03-14 o 09:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#607 |
Zakorzenienie
|
Pani da się?? a jak??
a kiedy zaczynacie starania? czy działacie już ?? ![]() Koocur co za rymy ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- ja mam tam na dole...teraz była przy łechtaczce ![]() ![]() jakoś mnie nie ciągnie chociaż przez myśl mi się przewija ![]()
#608 | |||
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45579457]Hej!
Iza zdrówka dla Dominika ![]() Widać, że krzesełko mu się spodobało - minka zadowolona ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
agatko aby zarejestrować kartę rossne nie jest potrzebny wiek dziecka. jest opcja, że rejestruje się rodzic spodziewający się dziecka i wpisujesz datę planowanego porodu. do chwili porodu masz 3% na kosmetyki dla kobiet w ciąży i jakieś wybrane dla niemowląt.
![]() |
#610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wika no to miałaś farta z tą suknią ![]()
![]() |
#611 |
Konto usunięte
|
Anitko, jeszcze się nie wypowiadam, dopiero, jak Arti zje w nim coś, to ocenię.
Ciuszki boooooskie ![]() Wika ale historia, jak z filmu ![]() Dziewczyny karta R. jest super, ja już mam taki rabat, że za rzecz za 10 zł płacę 9,50, to naprawdę sporo przy ilości dzieciowych zakupów... |
![]() ![]() |
![]() |
#612 | |||||||
Zakorzenienie
|
Perse jaki śliczny Artuś
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No to fakt ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja z perspektywy czasu trochę żałuję, że kupiłam nową - choć i tak trochę taniej bo pasował na mnie model salonowy i taki po drobnych przeróbkach wzięłam.
![]() |
#613 |
Zakorzenienie
|
Czarnula jak tam Amelka?
zebrarozmawiałaś z tż o przeprowadzce? jak się dziś czujesz?
#614 |
Konto usunięte
|
Ja to nawet nie mówię, ile zapłaciłam za sukienkę..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#615 | |
Zakorzenienie
|
HEJ!
Mam jakiś dzisiaj przypływ energii- zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() wika- cudna historia, ale w takim wypadku chyba powinnaś jednak posłać suknię w obieg, niech przyniesie szczęście kolejnym pannom moja suknia wisi w składziku ![]() ![]() kiedyś wystawiłam obie na allegro- wisiały dość długo, nikt nie dzwonił, nikt nie pisała więc zostały- teraz myślę, że szkoda byłoby mi ich sprzedawać- mam do nich sentyment ![]() agatko moja gin też nakazuje brać tylko kwas foliowy a także witaminę E w pierwszych tygodniach, miałam właśnie dopytać ją o kwasy omega od II trymestru ale zapomniałam... monika- Kasia wypija różne ilości mleka w ciągu dnia od 150-450, mogłabym dać jej zwykłe bo jej smakuje ale wolę dawać mm bo wydaje mi się, że większy pożytek dla mojego niejadka, próbowałam jakiś czas temu podawać jej swojskie mleko ale ją wysypało, jak tylko będziemy znowu takie mieli to ponowię próbę dzięki dziewczyny za rady w sprawie storczyka ![]() Cytat:
w Tunezji - srałam w gacie ze strachu ale leciałam na paralotni z moim chłopem bo on bardzo chciał a ja się o niego bałam wiec stwierdziłam, że jak się coś nam stanie to obojgu.... anitka - ale piękne ciuszki, ile metek ![]() iza- super, że z Dominisiem lepiej, Twoje problemy zeszły widzę na drugi plan- jak TY się czujesz? fioluś- ok? Perse- Arturo czeka zadowolony na obiadek ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#616 |
Zakorzenienie
|
mi się spadochron urwał w Tunezji... ja nigdy więcej nie skorzystam z tego typu atrakcji, ale mój tż lubi. poluję na jakiś rejs statkiem rybackim dla niego zanim urodzi się mały, ale chcę żeby rejs wypływał z Gdańska i mam z tym problem.
#617 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45582777]Ja to nawet nie mówię, ile zapłaciłam za sukienkę..
![]() u mnie była podobna sytuacja- Tata zapłacił, ale nawet jakbym miała teraz sama kupować to wybrałabym te same ![]() z Tatą miałam rozmawiać o schodach ale miał wczoraj ciężki dzień więc tylko mu wspomniałam, że chciałam o schodach pogadać ale widzę, że to nie temat na dziś z Tz-etem właściwie nie rozmawiamy o przeprowadzce (dobre, w zasadzie codziennie o niej mówimy) ale to takie rozmowy nic nie wnoszące bo wszystko jest ustalone, przenosimy się jak ja będę się dobrze czuć i najlepiej jak już będą schody zamontowane, polakierowane i mieszkanie wywietrzone, Tz-et nie naciska na termin- ja myślę, że fajnie byłoby na Wielkanoc a on mi mówi, że jak się nie uda to pójdziemy w maju i tez będzie...
#618 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45582153]
Dziewczyny karta R. jest super, ja już mam taki rabat, że za rzecz za 10 zł płacę 9,50, to naprawdę sporo przy ilości dzieciowych zakupów...[/QUOTE] A używacie kosmetyków Babydream dla dzieci? Nie chce kupować emolientów, jeżeli nie będzie takiej potrzeby i czytałam u sroki że mają dobry skład. Anita super wyprawka ![]() Chłopczykowe ciuszki jednak nie są tak słodkie ![]() Wika ale historia z tą suknią! Miałaś farta! ![]() Musze coś zrobić z zaparciami bo szlag mnie trafi... ![]() Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- agatka, kucyk- śliwki, śliwki, śliwki- nie wiem jakbym w ciąży żyła bez nich- polecam ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Kasia ma temp 37stopni nie widzę aby się coś kluło, jedyne przypuszczenia- jakiś ząb bo paluchy ciągle w buzi... na polu pięknie i ciepło, więc pozwoliłam Mamie żeby ją zabrała na chwilę do wózka przed dom, jak się coś ma wykluć to i w domu się wykluje... mam nadzieję, że nie bo jutro mamy wizytę u gastrologa (kubeczku- to Ty mi tak polecałaś chyba, że to jedyne co mogę jeszcze zrobić dla mojej chudziny?) czeka nas jeszcze wizyta u okulisty, jedno oczko jest pozostało zielono- niebieskie i nie zmienia się, drugie jest całkiem zielone ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- fioluś- jak u Ciebie? mam nadzieję, że bez niepokojących sygnałów ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- ladypurple- ? jak tam sprawa wygląda, krwawisz nadal, byłaś na wizycie?
![]() |
#620 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Emolientów ja bym nie stosowała, jeśli bym nie musiała, ale u nas wyszła ta wysypka i obecnie kąpię Artusia w Oillanie, a buźkę smaruje kremem za ledwie 80 zł ![]() Wcześniej stosowałam do kąpieli Johnsona, ale to też uważam za błąd. Gdybym teraz miała wybierać kosmetyki, to bym kupiła jakieś z dobrymi wg Sroki składami np. Babydream, Hipp, ale nie najdroższe. Ja używam: - płyn do kąpieli i szampon 2w1 Oillan, - krem do buzi Exomega firmy Aderma, - krem do ciała Nivea taki w słoiczku, - krem na niepogodę z Rossmanna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#621 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
suszone morele - u mnie dzialaja niemalze natychmiastowo ![]() Anita piekne ciuszki ...a ja mam cholernego dola, rycze od samego rana, choc piekne slonce za oknem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#622 |
Zakorzenienie
|
Perse- właśnie miałam zagadnąć na wątku w kwestii kosmetyków bo my się pielęgnujemy od roku w ATOPERAL BABY, Johson nas uczulał, zwykłe mydełka dla dzieci też... te atoperale bardzo wydajne ale drogie no i pomyślałam, żeby czegoś poszukać...
---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Tosia daje popalić?
#624 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rzeczy mieszane - część od mamy, część od sióstr i część kupiona przeze mnie. Cytat:
![]() Może skoczysz ze spadochronem raz jeszcze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#625 | ||
Rozeznanie
|
Witam
Berbie-dziękuje,że pytasz. Dzisiaj byłyśmy u kontroli,jest już lepiej ale jeszcze do poniedziałku dostała zastrzyki i znowu do kontroli. Niestety doktor powiedziała,że musi jej jeszcze dać bo boś tam jeszcze w oskrzelach siedzi i ona musi do kończyć leczenie,żeby po tygodniu choroba nie wróciła bo wtedy to już czeka nas szpital. Niestety żle nas leczyła lekarka,która była na zastępstwie za naszą pediatrę ![]() Amelka,znowu przesypia całe noce a w dzień śpi po 3 godziny ![]() Ide Was trochę nadrobić. Witam i przytulam nowe dziewczyny na wątku ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Amelcia wczoraj skończyła 15 m-cy...ale to zleciało ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45579457]Hej! Iza zdrówka dla Dominika ![]() Sliczny Artuś i krzesełko fajne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chciałam się pochwalić,że od 2 stycznia na wadze mam mniej 8 kg ![]()
Edytowane przez czarnula 1982 Czas edycji: 2014-03-14 o 12:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#626 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#627 |
Zadomowienie
|
Anitko- piękne te ubranka!!!!!
![]() Zeberka-mam tylko nadzieje, ze traficie na jakiegoś sensownego lekarza ![]() Kunegunda ![]() My dzisiaj mieliśmy rehabilitację u nowej osoby, super kobieta. Cieszę sie, ze zmiany. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#628 | |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45583029]Tak i radzę Ci zacząć od tańszych kosmetyków.
Emolientów ja bym nie stosowała, jeśli bym nie musiała, ale u nas wyszła ta wysypka i obecnie kąpię Artusia w Oillanie, a buźkę smaruje kremem za ledwie 80 zł ![]() Wcześniej stosowałam do kąpieli Johnsona, ale to też uważam za błąd. Gdybym teraz miała wybierać kosmetyki, to bym kupiła jakieś z dobrymi wg Sroki składami np. Babydream, Hipp, ale nie najdroższe. Ja używam: - płyn do kąpieli i szampon 2w1 Oillan, - krem do buzi Exomega firmy Aderma, - krem do ciała Nivea taki w słoiczku, - krem na niepogodę z Rossmanna.[/QUOTE] No to zacznę od Babydream bo jest połowę tańszy od Hippa ![]() Do pupy kupiłam Bepanthen (dwa smoki Avent dostałam gratis do niego). Jeszcze jakiś krem przeciwsłoneczny mineralny musze znaleźć. Cytat:
I nie smutaj się ![]() Ja też lekkiego smuta dzisiaj mam... Ale przywracam się do pionu, bo wiem, że wiele kobiet chętnie by się ze mną zamieniło... Dobrze że brzydka pogoda będzie w weekend ![]() ![]() Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#629 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() zdrówka dla Amelki
#630 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.