|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Mlebi
![]() Zebra może i za wcześnie ale ja będę spokojniejsza jak mam wizytę szybko, a może i bym nie szła w ten wtorek ale nie mam leków... Cieszę się ze Ty się ciesxysz z wizyty i jesteś spokojniejsza!
#692 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Moja fryzura w oryginale będzie wyglądać tak jak na tej fotce pierwszej, a dzisiaj próbowałyśmy tylko warkocza, żeby właśnie zobaczyć, czy nie trzeba zagęszczać włosów, bo mam dość cienkie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Konto usunięte
|
Zeberko jak jest pieczątką to powinno być ok. Też tak miałam i nie było problemów. Uspokoílaś się już o Kasie ?
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() chcę jeszcze dotrzeć do okulisty i mam nadzieję, że skończymy podróże po lekarzach (martwię się tym "tęczowym" oczkiem mojej panny) agatko- trzymam mocno kciuki za wtorkową wizytę
![]() |
#695 |
Konto usunięte
|
Nie wiem od czego. Myślę że może od błędnego wykonania ćwiczeń w jodze
Albo od telefonu. Dużo używałam trzymając lewą ręką i jeżdżąc po ekranie i teraz nie mogę kciukiem w lewej ręce ruszać bo tak mnie boli. Mam usztywnienie na rękę plus leki. Szkoda że na razie nie dołącze Was Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Zakorzenienie
|
gryzelda- piękną panną młodą będziesz
![]() fryzurka lekka, dziewczęca, podoba mi się
#697 |
Zakorzenienie
|
TRochę mnie tu nie było i już nowy wątek
![]()
#698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasia znowu dzisiaj śpi ![]() a według mnie każde godzina snu cenna żeby tylko ograniczyć Kasi zużywanie energii i spalanie kalorii ![]() a ja siedzę i kwiatki z krepiny robię ![]() kuzynka zadzwoniła czy wiem jakby zrobić takie kwiatki-opaski bo potrzebuje dzieciom w klasie na akademię więc powiedziałam, że zrobię...i jeszcze muchomora zrobić obiecałam a nic czerwonego w domu nie mam, chyba w nocy będę biały papier malować ![]()
![]() |
#699 |
Konto usunięte
|
Zeberko dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Zakorzenienie
|
#701 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45599453]Widzę, że rozmawiacie o Dziewczynie z tatuażem... Czytałyście Millenium, na podstawie którego powstał film? Jeśli tak, to jest jeszcze saga filmowa właśnie Millenium, nakręcona w Szwecji. Osobiście pierwsza część Millenium szwedzkiego podobała mi się dużo bardziej niż Dziewczyna z tatuażem
![]() ![]() Robiłam dzisiaj próbę fryzury ślubnej, żeby zobaczyć, czy nie będzie trzeba zagęszczać włosów - na szczęście nie ![]() ![]() ![]() Muszę oglądnąć ![]() Czytałam I tom Millenium, ale niedługo nadrobię ![]()
#702 |
Zakorzenienie
|
Zeberka
![]() Mlebi oj biedna ![]() ![]() HOSENKAAAAAAA pisz co u Was????
#703 |
Konto usunięte
|
Mam nadzieje ze na okuliscie sie zakonczy i juz nie bedziesz sie strsować
![]() Gryzelda piekna fryzurka - dajesz jakies ozdoby do warkocza? |
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Zakorzenienie
|
Gryzelda super fryzurka!! Będziesz piękną panną młodą
![]()
#705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kacper zaczął ładnie przybierać, w ciągu miesiąca 1130 g ![]() Ma większą anemię niż miesiąc wcześniej bez leków i mimo, że je dużo ![]() Lekarka się zdziwiła, bo dzieci z anemią słabo przybierają .... Może coś pomieszali w laboratorium? Już mniej śpi w dzień, chce, zeby go nosić i pokazywać mieszkanie, to co za oknem, albo inaczej zabawiać. Ma już pierwsze zabawki, matę edukacyjną. Rano i wieczorem lubi się rozgadać (najczęściej do drzwi i do szafy ![]() ![]() ![]() W ostatnich dniach wydałam fortunę w lumpku na stos ubranek - wydałam ok 170zł, w sklepie niewiele za to bym miała. W ładną pogodę chodzimy przeważnie na 3godzinne spacery, które w całości przesypia.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2014-03-15 o 16:17 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#706 |
Konto usunięte
|
Hosenka nazywa się tak jak książka: Millenium: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet. Nakręcili wszystkie 3 części, ale 2 i 3 nie podobały mi się tak bardzo, zarówno książka jak i film.
Mlebi szkoda, że Cię dopadło to zapalenie... Akurat w takim momencie się musiało coś pochrzanić. W moim wydaniu zamiast spinki będą goździki ![]() Dziękuję bardzo za pochwały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45600187]Hosenka nazywa się tak jak książka: Millenium: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet. Nakręcili wszystkie 3 części, ale 2 i 3 nie podobały mi się tak bardzo, zarówno książka jak i film.
Mlebi szkoda, że Cię dopadło to zapalenie... Akurat w takim momencie się musiało coś pochrzanić. W moim wydaniu zamiast spinki będą goździki ![]() Dziękuję bardzo za pochwały ![]() Dzięki!! Znalazłam ![]() To kładę Kacpra spać ak zwykle ok 20-21 i będę oglądać ![]() mam nadzieje, ze spodoba mi sie jak ksiazka
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2014-03-15 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdj 2: zdj z poniedziałku chyba, kupiłam mu woombie, ale przyzwyczajony do swobody niestety go nie polubił (co widac na zdjęciu ![]() ostatnie zdjęcie z chrztu - 23.02, a wczesniejsze są sprzed ok tygodnia-dwóch, njświeższe z poniedziałku/wtorku - w woombie, strasznie sie zmienił!
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2014-03-15 o 16:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#709 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45599973]Moja fryzura w oryginale będzie wyglądać tak jak na tej fotce pierwszej, a dzisiaj próbowałyśmy tylko warkocza, żeby właśnie zobaczyć, czy nie trzeba zagęszczać włosów, bo mam dość cienkie ![]() ![]() śliczna fryzura ![]() już się o Ciebie martwiłyśmy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 |
Rozeznanie
|
Gryzelda-fryzura przepiękna,uwielbiam takie uczesania,będziesz pięknie wyglądać.
Widze,że jesteś z głogowa ja z lubina ![]() Zeberko-mam nadzieje,że jesteś spokojniejsza po wizycie, z Kasieńką napewno jest wszystko dobrze,buziaki dla Kasi ![]()
![]() |
#711 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Konto usunięte
|
Zeberko cieszę się, że lekarz choć trochę Was uspokoił.
Gryzelda robiłaś to w salonie? Czy któraś z Was umie sobie samej zapleść taki warkocz? Ja bym chciała, ale nie umiem :/ Hosenko słodziak mały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#713 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() się nawet nie oszukuję, że w jesieni T. będzie nosił tą samą co teraz... hehh... [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45599453] Czytałyście Millenium, na podstawie którego powstał film? [/QUOTE] ![]() nie poznałam wczoraj książki w filmie... heh. tak czy siak chciałam obejrzeć, ale po godzinie stwierdziłam, że rano będę żałować.... i słowo stało się ciałem, Młody wstał 6:20... Cytat:
![]() Z kolegami, po ktorych T. nosi ciuchy, rozmijamy się w porach roku ![]() ![]() czyli - w sumie - wizyta wyciszająca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hosenka, fota w woombie wymiata ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#714 |
Konto usunięte
|
Perse tak, robiłam w salonie. Niestety nie mam takich umiejętności
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Zakorzenienie
|
Zeberko Dobrze, że lekarz konkrety powiedział, a nie straszył i wymyślał jak tamten
![]() ![]() Pani, Zeberko U nas podobny problem, kurteczki mamy, ale za bardzo nie wyjściowe, tylko kołodomne, a i zapasy powoli się kończą. Kiedyś byłam w sh i był piękny płaszczyk za 60 zł ![]() Gryzeldo Fryzura urocza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#716 | ||
Zakorzenienie
|
śliczny
![]() ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45599973]Moja fryzura w oryginale będzie wyglądać tak jak na tej fotce pierwszej, a dzisiaj próbowałyśmy tylko warkocza, żeby właśnie zobaczyć, czy nie trzeba zagęszczać włosów, bo mam dość cienkie ![]() ![]() śliczna fryzurka ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45602150]Zeberko cieszę się, że lekarz choć trochę Was uspokoił. Gryzelda robiłaś to w salonie? Czy któraś z Was umie sobie samej zapleść taki warkocz? Ja bym chciała, ale nie umiem :/ Hosenko słodziak mały ![]() Perse, to kwestia wprawy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a przy okazji sprzedał jej jedną weszkę ![]() ![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() polazłam dziś do h&m, podobno takie wyprzedaże a nie było zupełnie w czym wybierać... [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45598636]A mi się cykle porozjeżdżały i czekam na @ i czekam, a tu nic, jakieś marne plamienie. Chcę iść do ginki po zaświadczenie do becikowego i od razu bym się przebadała, ale tak to się nie ma co umawiać ![]() Oczywiście ciąża niemożliwa, nie było żadnych przytulanek.[/QUOTE] ja niby miałam już jako tako regularne a ostatnia ponad 2 tygodnie spóźniona.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45600187]Hosenka nazywa się tak jak książka: Millenium: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet. Nakręcili wszystkie 3 części, ale 2 i 3 nie podobały mi się tak bardzo, zarówno książka jak i film.
[/QUOTE] ja czytałam książkę i jak zawsze zdecydowanie lepsza niż film ![]() Zeberko ja się uspokoiłam tą wizytą, Kasia ma taką urodę koniec kropka. ![]() a że bierzesz sobie jeszcze robótki na głowę to mam ochotę... ![]() Hosenka Kacperek jest świetny i śliczny! ![]() W jakim lumpku się obkupujesz? Bo ja kompletnie nie w temacie... (nie wykupie Ci ciuszków bo my rozmiar 92 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Zakorzenienie
|
Hosenko ale rośnie w oczach
![]() Zeberko dobrze że na takiego normalnego lekarza trafiliście
#720 |
Zakorzenienie
|
Luna:
W Robanie na przeciw Europy - tam mam najbliżej (w zasadzie po drugiej stronie ulicy)
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.