|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VIII
Cześć
![]() może coś u mnie za: |
|
|
|
#1232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1233 | |
|
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() Z chęcią poznałabym zapach ( czytałam ochy i achy ) ale już się boję , co to będzie, gdyby flaszka zaginęła po drodze jak ostatnio
|
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
poszukuję na testy Gucci Rush i Rush2, Acqua di Gio dla przypomnienia, La perli J`aime i Lady Million Paco Rabanne
![]() Moge zaoferować m.in. odlewki różanego Anioła, 5th Element Nike, Flowerbomb edp, Obsession Night CK, Mirage Oriflame i inne - do sprawdzenia w podpisie
|
|
|
|
#1235 |
|
Raczkowanie
|
Rozpaczliwie pozbędę się:
VC&A Oriens ok. 40/50ml Oriflame Paradise 30ml
|
|
|
|
#1236 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zaglądnij do mojego wątku w podpisie może coś znajdziesz w zamian...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam chociaż kapki L'Air du Desert Marocain Tauer
|
#1238 |
|
miś ufatek
|
Do rozpaczliwego oddania dokładam:
Annick Goutal - Myrrhe Ardente EDP, 50ml z kartonikiem, (wersja z "damskim" flakonikiem i złotą wstążeczką) Serge Lutens - Santal Majuscule, 49/50 ml z kartonikiem Cartier - Delices de Cartier EDP, 28/30 ml z kartonikiem Christiane Celle - Calypso -Violette EDT, 97/100 ml z kartonikiem Jil Sander - The Essentials - Bath & Beauty EDT, 49/50 ml, kartonik Emmanuel Ungaro - Ungaro EDP 8x próbka 1,6 (Ungaro oddam za próbki lub małą odlewkę) |
|
|
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
Mam resztkę (na porządne testy wystarczy)w atomku 10 ml jak chcesz to poproszę adresik na PW
![]() Edit: Właściwie adres mam(jeśli taki sam jak na przelewie bankowym) to tylko proszę o potwierdzenie czy chcesz
Edytowane przez rena63 Czas edycji: 2014-03-16 o 08:54 |
|
|
|
#1240 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1241 |
|
Zakorzenienie
|
Za Pure podziękuję
|
#1242 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
Pozwolę sobie przypomnieć o:
Odlewki: Atelier Cologne: Vanille Insensee, 9/10ml Bentley: Bentley Intense, 9,5/10ml Calypso Christiane Celle: Figue, 10ml Dior: Patchuli Imperial 5ml Etro: Paisley, 5ml Etro: Raving, 10ml Fendi: Theorema Leggero 9,5/10ml Givenchy: Les Parfums Mythiques: Organza Indecence, 10ml Hemes: Eau Claire des Merveilles 11/12ml Illuminum: Piper Leather ok 3,5ml Korres: Pepper Jasmine Gaiac Wood Passion Fruit, 5ml L' Erbolario: Assenzio, 10ml L’Artisan: L’eau d’Ambre, 5ml Laboratorio Olfattivo: Alkemi, 3ml L'Artisan Parfumeur: Cote d'Amour 15/53ml Maitre Parfumeur et Gantier: Camelia Chinois, 5/10ml Max Burton: Wood&Absinth, 9,5ml Molinard:Habanita l'Espirit Parfumerie Generale: Indochine 4ml Reminiscence: Oud ok 3,5ml Santa Maria Novella: Melograno, 10ml Serge Lutens: Daim Blond (wersja przedreformulacyjna!) 5/10ml Serge Lutens: Un Bois Vanille ok 2ml Stendhal: Ambre Sublime 5/10ml YSL: Opium EDP 9/10ml Drobnica firmowa: Aqua di Parma: Blue Mediterraneo 1,2ml Baldessarini: Del Mar 1,7ml Balenciaga: Rosabotanica 1,2ml Biehl.parfumkunstwerke:al 01 2ml Biehl.parfumkunstwerke:pc 02 1,3ml Comme des Garcons: 2 Man 1ml Dior: J’adore EDP 1ml (zostało sporo mniej) Etro: Greene Street 1,7ml Kenneth Cole: New York Woman 1ml Lorenzo Villoresi: Mare Nostrum, Aura Maris 1,2ml Lorenzo Villoresi: Peper Nigrum 0,8ml Rance: Avanti le Jour 1,6ml Serge Lutens: Bas de soie 1ml Sergio Tacchini: With you 1,2ml Drobnica lana: Ajmal: Shadow for Him 0,1ml Basile:Basile edt 2ml Calvin Klein: Euphoria EDT 2ml Chanel: 1932 0,8ml Comme des Garcons: Rose 0,8ml Dior: Mitzah 0,7ml Eisenberg: Rouge&Noir 1ml Esteban: Bois Plume 2ml Estee Lauder: Cinnabar 4ml Galimard: Cosaque 0,8ml Houbigant: Demi-Jour 0,4ml Huiteme Art Parfums: Fareb 0,7ml Keiko Mecher: Loukhoum Eau Poudree 0,2ml Leonard: Balahe 1m Montale: Cashmere Wood 0,2ml Olfactive Studio: Autoportret 2ml Ramon Molvizar: 4elements1,2ml Ramon Molvizar: 5elements 0,6ml Revlon: Ajee 2ml Serge Lutens: Fleurs d’Oranger 2,2ml Serge Lutens: Forreau Noir 2ml Swiss Arabian: Nashwa 0,3ml Thierry Mugler: Angel Sunessence 0,6ml Ungaro: Diva 1,8ml __________________
Jedynie skóra rozlicza zapach... Edytowane przez Trzy_Ryby Czas edycji: 2014-03-19 o 15:14 |
|
|
|
#1244 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
To ja też się przypomnę na wszelki wypadek, bo nie wiem w końcu, czy DiTu jest zainteresowana wymianą.
Do oddania:Givenchy Organza ok. 20/50ml Yves Rocher Voile D'Ambre ok. 22/50ml.
Edytowane przez naanakov Czas edycji: 2014-03-16 o 12:08 |
|
|
|
#1245 |
|
Zakorzenienie
|
może ktoś chce się pozbyć we flakonach Aliena i Gucci Rush 2?
na wymianę mam Ninę Ricci 'Ricci Ricci', Eau de Star Muglera i inne... |
|
|
|
#1246 |
|
Zadomowienie
|
Szukam Louban Montale.
[B]Uwolnijcie mnie od flaszek: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=127 Odlewki i próbki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...30&postcount=2 Ubrania, buty (dużo Simple): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=886741 |
|
|
|
#1247 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bardzo chętnie
![]() Jeśli się zgadzasz zapraszam na pw ![]() |
|
|
|
#1248 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zaraz poprzegladam wasze listy Odpisalam wszystkim na pw. Kaprysiu masz gdzies liste wymiankowa. Edytowane przez ania105 Czas edycji: 2014-03-16 o 16:53 |
|
|
|
|
#1249 |
|
Raczkowanie
|
Może ktoś chce przetestować:
Amouage opus V Tom Ford sahara noir black orchid L'artisan verte violette d'empire azemour cuir otoman Lalique de crystal Michael Kors for her tender poison shalimar etp le baiser du dragon edt avignon piper nigrum elixir i ambra des merveilles amaranthine fille en aiquilles wszystkie wymienione to próbki w większej ilości ( 15 ml) jest jeszcze maroussia |
|
|
|
#1250 |
|
perfumove love
|
Ja bym chętnie przetestowała powyższe. Zajrzyj do mojego wątku z odlewkami (link na dole podpisu).
|
|
|
|
#1251 |
|
Konto usunięte
|
Oddam:
Monoi De Tahiti Yves Rocher 100ml Retropical Yves Rocher 75ml Comme Une Evidence L'eau 50ml Deseo Jennifer Lopez 30ml wszystkie powyzsze bez kilku psikow testowych Odlewki z moich flakonow: FLowerparty Yves Rocher 10ml Hypnose Elixir 5ml Vanille Noir Yves Rocher 10ml Rock'n'Passion Oriflame 10ml Zara Sweet 10ml Dzing! L'Artisan Parfumeur 10ml Delicacy Oriflame 10ml Hidden Fantasy Britney Spears 10ml Victoria Secret Coconut Passion 10ml Fancy Jessica Simpson 10ml Zara Chocolate 10ml Ultra Glam Oriflame 10ml Yves Rocher ananas kokos 10ml YR wanilia 10ml YR jezyna 10ml YR truskawka 10ml YR malina 10ml YR brzoskwinia 10ml Escada Pacific Paradise 5ml Escada Sunset Heat 5ml Escada Ibiza hippie 5ml Escada Rockin Rio 5ml Escada Moon Sparkle 5ml Escada Margaretha ley Sunny Frutti 10ml Escada Magnetic Beat 10ml |
|
|
|
#1252 |
|
Rozeznanie
|
Na wymiankę mam:
Flakony: * Ch. Lacroix, Rouge (for Avon) edp ok 35/50ml (+kartonik) * Oriflame, Enigma edt ok 35/50ml (bez kartonika) * Paloma Picasso, Mon 30ml (nie wiem ile zostało, nie widać :/, ale nie były za bardzo używane gdyż zapach jest zbyt intensywny) (służę fotkami) Lacroix najchętniej na jakiś ogórkowy, orzeźwiający zapach lub Signorina, Ferragamo. Oriflame/Palomę na delikatny, kwiatowy/owocowy, np Iceberg, Wildrose. Odlewki (głównie rozbiórkowe): Dior, j'adore 9ml Dior, miss dior edt 3-4ml Dior, miss dior cherie edt ok 2,5 ml MMatsushima, suu 1-2 ml Guerlain, aa rosa magnifica 8ml Chloe, see by chloe 3-4ml Van Cleef&Arpels, miss arpels 5ml Shanghai Tang, jade dragon 5ml YSL, parisienne edp 5ml YSL, elle 3-4ml Bvlgari, jasmin noir 4ml Etro, nicolo fiori 5ml Guerlain, mitsouko 3-4ml TMugler, alien essence absolue 2-3ml TFord, tuscan leather 2-3ml Shiseido, ZEN 1-2ml JPG, classique 0,5ml Fragonard, eclat 2-3ml BVeneta, bottega veneta 1-2ml Annayake, ?? ml na 1-2 testy Boss, orange edt 2ml CK, euphoria edt 2ml Versace, bright cristal 1ml (bez atomizera) ACologne, vanille insensee 2-3ml (bez atomizera) Valentino, Valentina 1-2 ml (bez atomizera) CDG, black edt 2-3ml Chanel, Coco edp 2ml Arabian Oud, woody 1-2ml Firmowe: AGoutal, nuit etoilee edt (quality) chyba ciut mniej niż połowa Il Profvmo, chocolat połowa BSpears, radiance edp LLempicka, LL EDP Guerlain, aa floria nymphea Custo barcelona na 1-2 testy SLutens, la fille de berlin +oryginalne pudełeczko, na test lub dwa Lacoste, eau de lacoste ciut mniej niż połowa Escada, incredible me połowa Mam jeszcze inne odlewki/próbki, więc można pytać. Poza tym mogę się podzielić kilkoma ml z własnych flakonów: Trussardi, donna i delicate Rose DKNY be delicious fresh blossom MMatsushima masaki masaki YRocher rose absolue Wymienię się za większe ilości : Gucci, flora edp oraz glamorous magnolia, Chloe intense, ACologne, rose anonyme, DKNY BD city blossom rooftop peony. Jestem skłonna oddać więcej za mniej konkretnego zapachu niż za kilka różnych próbek, ponieważ staram się pozbyć ich nadmiaru.
" Taniec jest muzyką dla oczu" wymiana kosmetyków wymiana ubrań Edytowane przez phero_nike Czas edycji: 2014-03-16 o 19:28 |
|
|
|
#1253 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć,coś u mnie za
? |
|
|
|
#1254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
Za rzeczy z wishlisty mogę poszukać pod ladą
![]() Większe ilości: - L'eau en Blanc L. Lempicka 8,5 ml a - Vanille Noire YR miniatura 4,5/5 ml, - Rogue 5 ml a, - Gai Mattiolo 4ml a, - Oriental Soul PF Angel Schlesser 3 ml a, - suchy olejek Boucheron PF 3,5 ml a, - amBrosius 4,5 ml a - AA Mandarine Basilic 9 ml a - AA Nerolia Bianca 5 ml a Mniejsze ilości: - Bright Crystal a 1 ml - Fantasy B. Spears 1,5 - 1,6 ml - Boss Intense a 2 ml - Miss Dior Cherie 0,7 ml - Magic Woman 1,8 ml a - L'eau Froide S. Lutens 1,8 ml a - Play Givenchy 0,7 ml a f - Masaki Masaki 1 ml - D&G Femme nowe 0,9 ml - Fleur Defendue Lempicka 0,8 ml a, - Amber L'occitane 0,6 ml - Joop Femme 1,5 ml f, - Lady Gaga Fame 0,5 ml - Kasaneka Menard 0,5 ml a, - Florascent Santal 0,6 ml a - Armani Sensi 1,2 ml a - Ricci Ricci 0,2 ml a - The One D&G 1 ml a f - Zen 1 ml - Eau de Mission Cologne 0,6 ml - Ungaro EdP 1,6 ml a f, - Datura Noir opar a, dodam gratis chętnemu, - Gold Amouage woman 0,9 ml a, - Escada S 1,3 ml a, - La Danza delle Libellule 1 ml a, - Michael Kors 1 ml, - Note Ambree Micallef 0,6 ml, - Bois d'Olivier & Cade Jeanne en Provence 0,4ml, - Angelique Noire Guerlain 0,2-0,3 ml, - Caligna 0,8 ml a, - Eau d'Hadrien 1,1 ml a, - Amber Ylang Ylang E. Lauder 0,2 ml a, - Cartier 0,4 ml a, - Chaman's Party HDP 0,5 ml a f, - Bvlgari Eau Parfumee au The Rouge 2 ml, - Dot 1 ml, - Santal 33 a f 1,4 ml - chętnie za inne Le Labo lub coś super - Marrakech Aesop 1 ml a - Art J 1,2 ml a - Piment Brulant 0,3 ml a - Dahn Oudh Al Shams Ajmal 0,8 ml a - Jasmin Noir EdP 2,2 ml a - Oud Ispahan 0,5 ml a - Sicily 0,7 ml a - Sahara Noir 0,7 ml - Bois Farine 0,8 ml f - Al Oudh 0,4 ml f - Cosmic Radiance B. Spears 1 ml f - Marcel 2 ml - mogę podzielić się Made in Italy Rome, Voleur de Roses Poszukuję: - Stelli klasyka na spróbowanie - Bois d'Ombrie - odlewka - New York Oud - choćby próbka, sampler - Clair de Musc - max odlewka - linii pielęgnacyjnej Angel, A*men oraz próbek: - niektórych L'Artisanów: Cote d'Amour, Fleur de Liane, Jatamansi, L'ete en Douce, Mimosa pour moi i nie tylko, - niektórych PG, - niektórych Profumum Roma - niektórych Diptyque, - zapachy DS & Durga (poza Bowmakers, Missisipi Medicine i Siberian Snow), - niektórych Demeterów (Lavender Martini, Sushi, ale nie tylko) - niektórych zapachów Mony di Orio, - Life Threads Gold La Prairie, - Bvlgari Black, Omnia i wariacje, - Fath Pour L'Homme, - Desnuda stara i nowa, - Rosabotanica, - Prada Candy i Candy L'eau, - Chanel Jersey, - Azzaro Visit, Pure Lavender, - Very Irresistible for Men, Very Irresistible Fresh Attitude, - Dunhill Black, - AA Figue Iris - chętnie nawet odlewkę, - Zadig&Voltaire wszystkie, - ambr, paczul, lawend, róż, sandałów, fig, neroli, zapachów orzechowych, migdałowych, tonkowych i wszystkiego czego nie znam, choćby małe próbki niszy. Za próbki nieniszowe wezmę cokolwiek, byle nieznane mi.
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2014-09-17 o 22:13 |
|
|
|
#1256 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć, coś za * Oriflame, Enigma edt ok 35/50ml (bez kartonika) TMugler, alien essence absolue 2-3ml Chanel, Coco edp 2ml Lacoste, eau de lacoste ciut mniej niż połowa z własnych flakonów: Trussardi, donna i delicate Rose |
|
|
|
|
#1258 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
Zajrzyj do mnie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

Do oddania: