|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Cytat:
|
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#4743 |
|
Zakorzenienie
|
Sama poszukuje gdzie moge dostac nie drogo taka bransoletke z grawerem, bo nie che przekroczyc 200zl juz z koszem z kawa, slodyczami itp ;/ najtaniej znalazlam na allegro bo juz za 60 zl z grawerem, jednak tylko tam zawieszka jest srebrna a tak to sznurek, wiec sama juz nie wiem, czy nie wymyslic czegos innego dla mamy.
|
#4744 |
|
Zadomowienie
|
Misia nie wiem czy zauważyłaś , że napisałam , że mamy piwo z racji tego , że obejmuje to nasz pakiet a gdybyśmy nie mieli go w pakiecie to byśmy nie kupowali.
Poza tym jeśli zdecydujemy się na poprawiny to przeniesiemy to piwo na 2 dzień jeśli nie to kto będzie miał ochotę to barman mu kulturalnie do kufla naleje a nikt nie będzie chodził z butelkami piwa....
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#4745 |
|
Rozeznanie
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny widziałyście ten filmik? Nie przesuwajcie! Takie przypomnienie.... nie szalejcie na Wieczorze Panieńskim
![]() http://www.youtube.com/watch?v=Nlal_j2fYJI
|
#4747 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
|
#4748 |
|
Zakorzenienie
|
U nas bedzie piwo
bo mamy w pakiecie wodka i piwo b/o dodatkowo jest barman wiec bedzie duży wybór. Piwo bedzie lane przez barmana podawane w smuklych wysokich szklankach, wiec nie sadze, zeby to było jakies mega nie eleganckie ba, jako Pm napewno sami skorzystami. Bo wodki nielubimy, a drinami można sie szybko schlac, za szybko wracam do pracy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tej pary, to chyba lepiej by wyglądało, jakby do ołtarza poszła o kulach. |
|
|
|
|
#4750 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale jak tak się kojarzy, to akurat w atmosfere ślubną się wpiszeYsia, ja płaciałam w Wawie 150zł, i to było tanio Dotka90, wszystkiego NAJ! Lusiija, raczej nie, ale jak goście sobie zażyczą to chyba mam możliwość odkręcenia kurka podczas imprezy ![]() Cornflower_girl, odnośnie sesji w Toskani, chcielibyśmy, ale raczej nie damy rady. Czasowo i bagażowo nas to przerasta ![]() Dziewczyny, ledwo żyje. 9h lotu za mną. Prawie w ogóle nie spałam, czyli na nogach już jestem prawie 24 godziny Bliżej niego nie mogłam usiąść![]() Już tęsknię za moim mężem. A zobaczę go dopiero za 6 tygodni... I to tylko na 9 dni się spotykamy, i potem kolejne 5 tygodni zanim przyleci do Polski na nasz ślub Edytowane przez ewaden Czas edycji: 2014-03-17 o 12:47 |
|
|
|
|
#4751 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczyny
Już jestem wsród Was - TŻ wyjechał dzisiaj rano, a ja siedzę w pracy W sobotę zrobiliśmy poradnię Widzę, że na tapecie temat alkoholi ![]() U nas wódka - Smirnoff Black , poza tym wino (nie wiemy jeszcze jakie - nie znamy się na winach) , piwo - a jakże najwyżej zostanie na poprawinki jak nie pójdzie i bimber na wiejskim stole - jako prezent od sali
|
#4752 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z telefonu |
||
|
|
|
#4753 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba właśnie znalazłam wino na wesele
|
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
Misia nie odpuszczajcie.
Ja miałam taki problem z naukami. Robiłam parę lat temu, zaświadczenie gdzieś zgubiłam. Dzwoniłam do kancelarii to się tylko nasłuchałam, że się nie da i koniec kropka. Mama uruchomiła znajomości, zadzwoniła do znajomej katechetki z tej parafii i na drugi dzień miałam zaświadczenie do odbioru ... Wszystko się da, tylko im się nie chce
|
|
|
|
#4755 | |
|
Raczkowanie
|
Wszystkiego naj
a w szczególności cudownego ślubu i każdego kolejnego dnia ![]() Cytat:
Co do alkoholu my będziemy mieć wszystko:P stolik z rożnymi alkoholami gdzie będą wina/ whiskey/ nalewki itp itd po za tym będzie beczka w takim mini barze na sali gdzie kelnerki będą nalewać dla chętnych. Piwo schodzi na poprawinach w masowych ilościach więc bierzemy:P no i oczywiście wódka chociaż jeszcze nie wybrana ![]() No i oczywiście będzie u mnie jedno wino (nie pamiętam nazwy) bo moja chrzestna nie pije nic poza tym winem (kiedyś była podobna sytuacja gdy nie piła nic poza ajerkoniakiem i trzeba było jechać do sklepu bo tak się burzyła ) zastanawiam się jak bardzo byłoby bezczelne postawienie przed nią owego wina:P
Edytowane przez zakrecona_kropka Czas edycji: 2014-03-17 o 13:03 |
|
|
|
|
#4756 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4757 |
|
Zadomowienie
|
Wina: Witosha, Brasco, Martini, Cin-Cin - któreś z tych weźmiemy. Piwa nie będzie.
W sobotę idziemy spisać protokół....
|
#4758 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4759 | |
|
Zakorzenienie
|
U nas bedzie i wodka i wino i piwo!
Dotka - sto lat!!! kochane, wrzucilam w klubie make up, spojrzycie? ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- prezenciki dla gosci tez przewidujemy! ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
Moj tata je przywozil z Niemiec 10 lat temu, nim trafilo do PL! |
|
|
|
|
#4760 |
|
Zadomowienie
|
A gdzie robiłaś? Bo ja właśnie w wawie szukam
|
#4761 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego kursów nie powinny prowadzić takie osoby A co do pogrubionego to : Pomyliły jej się wieki? ![]() Cytat:
Fajna promocja, mam nadzieję, że w czerwcu jeszcze będzie obowiązywać ![]() Ostatnio zwlekałam jak była promocja na makijaż ![]() Cytat:
Cytat:
A jeszcze chciałabym po tym podjechać do hotelu zobaczyć salę i zostawić rzeczy. Ciekawe czy zdążę Ślub na 16, wyjechać z domu musimy gdzieś o 15, więc do 14 muszę być w domu? Cytat:
Chociaż pewnie będzie możliwość zamówienia w barze. Ale ja za to nie mam zamiaru płacić ![]() Cytat:
Przerąbane Jeszcze tak złamała, że musi mieć tą nogę cały czas podniesioną ...
|
||||||
|
|
|
#4762 |
|
Raczkowanie
|
W Platinium na Gżegżółki- dostałam namiar na Justynę (właścicielka- zakłada rzęsy, a także szkoli w ich aplikacji) od koleżanki z pracy
Sympatyczna osóbka, szybko aplikujaca rzęsy, a efekt był bardzo fajny(mój mąż- wówczas jeszcze kolega, zachwycał się nimi myśląc, że to naturalne takie pikne )http://www.platinium.waw.pl/ jak dla mnie problemem niestety był dojazd- samochód miałam, ale schodziło mi na nim trochę czasu |
|
|
|
#4763 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem najlepsza wódka - przynajmniej ja po niej nigdy nie mam perturbacji żadnych i dobrze mi się pije , a nie jedną imprezę już obstawialiśmy nią i to był strzał w dziesiatkę
![]() Nie wspomnę, że będzie pasowała do czarnego koloru przewodniego wesela
|
#4764 |
|
Raczkowanie
|
Co do piwa to ja bym nie chciała, ale mój tato się uparł więc niech będzie
![]() Win nie mamy jeszcze wybranych, ale z tym będzie udręka, bo ja lubię wypić sobie takie porządniejsze, ale niestety one też bardziej po kieszeni trzepią... A co do złamania nogi to ostatni cały czas mam schizy, że się połamię i właśnie będę szła do ślubu w gipsie
![]() Edytowane przez Grace O Malley Czas edycji: 2014-03-17 o 13:48 |
|
|
|
#4765 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To jest właśnie urok, małych miejscowości ![]() Trzymaj się tam w tej podróży !
|
|
|
#4766 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My będziemy mieć oprócz wódki wino półsłodkie Varna, z półwytrawnym mamy problem bo kompletnie nie mam pojęcia jakie są dobre, świadkowa miesiąc temu załatwiła nam bimber i będziemy mieć też piwo ale jeszcze nie wiem czy weźmiemy z beczki czy zamówimy od lokalu. Wczoraj rozmawiałam z TŻem i możliwe że już niedługo pójdziemy spisać protokół. Znając mojego proboszcza aż się tego boję I możliwe że na dniach zamówimy zaproszenia
|
|
|
|
|
#4767 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Podczytuje Was od jakiegoś czasu i postanowiłam w końcu do Was dołączyć ![]() Ślub 28.06.2014r. o godz. 17.00
|
|
|
|
#4768 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4769 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ze względu na religijny wygląd chyba weźmiemy inne I zawsze to kilka zł oszczędności, bo celujemy w wina za ok. 15zł, a Liebfraumilch teraz po 18zł chodzi albo i drożej.nasturcja1308, to co piszesz to jakaś masakra... co za koszmar... ![]() Dotka, życzenia już Ci składałam, więc tutaj jeszcze raz - spełnienia marzeń U nas piwo będzie na pewno. Może i 'nie wypada', ale na weselu wypada się napić i dobrze bawić, a jeśli niektórzy nasi znajomi zdecydowanie preferują piwo nad wódkę, to chcę im umożliwić napicie się piwka! Nieraz byłam na weselach, gdzie ktoś wychodził na spacer do najbliższego monopolowego albo na stację benzynową, bo wódka nie wchodziła, a bez alkoholu akurat nie chciał siedzieć. Mój TŻ wódki w ogóle nie pija, więc doskonale zna ten ból, choć sam po piwo z wesela nie wychodził Ale na dwóch weselach na których byłam było piwo i to super rozwiązanie, każdy pije to, na co ma ochotę, winko, piwko, wódka, a nie z "musu" walić gorzałę, bo innych procentów brak.Wczoraj TŻ rozmawiał jeszcze z teściową przez telefon i ona skomentowała, że mamy późno ślub... I niby to był zwykły komentarz, bez dalszych uwag, tylko powiedziała "o, późno", ale jakąś niepewność u mnie zrodziła... Mamy ślub o 15:55, cywilny, więc całość trwa ok 35min (znalazłam info, że co tyle są śluby cywilne) + życzenia. Więc pewnie ok. 17 już będziemy na sali...Mama niby cały czas mówiła, żeby wziąć ślub jak najpóźniej, ja też, ze względu na gości którzy będą dojeżdżać do nas 200km, a wczoraj powiedziała, że faktycznie, głupia pora, bo ok. 12:30 muszą wyjechać z Krosna i będą zbyt głodni do tej 17:30 jak zjedzą obiad. Ale wybiłam jej to z głowy, bo to przecież zawsze tak jest, ale i tak, jakoś tak mnie to gniecie, że złą godzinę wzięłam Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2014-03-17 o 14:25 |
|
|
|
|
#4770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
KaMilka zdradzisz jakie piosenki chciałabyś mieć ? ja na weselu też będę miała DJ i też będziemy dawać listę piosenek które chcielibyśmy aby leciały, tylko na razie mamy jeszcze ich mało zapisanych ![]() może dziewczyny, które też będą miały DJ i robią taką listę pochwalą się jakie piosenki wybrały ? ja mogę też oczywiście wrzucić co na chwilę obecną mam ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

TEN dzień: 09.08.2014 

ba, jako Pm napewno sami skorzystami. Bo wodki nielubimy, a drinami można sie szybko schlac, za szybko
wracam do pracy 

Miałam ochotę parsknąć jej w twarz, ale się powstrzymałam bo pewnie by trzymała nas 3h. Tż nie pomyślał i palnął, że mieszkamy razem. Tutaj się zaczęło - było gorzej niż na naukach z księdzem! Podała nam niezliczone przypadki jak to narzeczeni mieszkali razem ale w końcu dzięki niej się nawrócili i po przeprowadzali do osobnych mieszkań. Gadała, gadała i nie mogła przestać przy czym była wielce zdziwiona, że my nic nie chcemy mówić

I niby to był zwykły komentarz, bez dalszych uwag, tylko powiedziała "o, późno", ale jakąś niepewność u mnie zrodziła...