Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25 - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-17, 14:32   #4771
nasturcja1308
Rozeznanie

Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Wczoraj TŻ rozmawiał jeszcze z teściową przez telefon i ona skomentowała, że mamy późno ślub... I niby to był zwykły komentarz, bez dalszych uwag, tylko powiedziała "o, późno", ale jakąś niepewność u mnie zrodziła... Mamy ślub o 15:55, cywilny, więc całość trwa ok 35min (znalazłam info, że co tyle są śluby cywilne) + życzenia. Więc pewnie ok. 17 już będziemy na sali...
Mama niby cały czas mówiła, żeby wziąć ślub jak najpóźniej, ja też, ze względu na gości którzy będą dojeżdżać do nas 200km, a wczoraj powiedziała, że faktycznie, głupia pora, bo ok. 12:30 muszą wyjechać z Krosna i będą zbyt głodni do tej 17:30 jak zjedzą obiad. Ale wybiłam jej to z głowy, bo to przecież zawsze tak jest, ale i tak, jakoś tak mnie to gniecie, że złą godzinę wzięłam
goście mogą wziąć jakieś przekąski na podróż zawsze, więc może nie będą aż tacy głodni. Dadzą radę
Ja mam ślub o 16:30 więc dopiero koło 18 będziemy jeść

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 14:34   #4772
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Weszłam z ciekawości na ich stronę. I jakie oni mają ceny !! U mnie w mieście mikrodermabrazja kosztuje w granicach 100 -150 zł, a tu tylko 45 zł !!
To jest właśnie urok, małych miejscowości

Trzymaj się tam w tej podróży !
Małych miejscowości :P?
Warszawa to chyba nie jest mała miejscowość :P

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudik21 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Podczytuje Was od jakiegoś czasu i postanowiłam w końcu do Was dołączyć
Ślub 28.06.2014r. o godz. 17.00
Cześć

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Cytat:
Wczoraj TŻ rozmawiał jeszcze z teściową przez telefon i ona skomentowała, że mamy późno ślub... I niby to był zwykły komentarz, bez dalszych uwag, tylko powiedziała "o, późno", ale jakąś niepewność u mnie zrodziła... Mamy ślub o 15:55, cywilny, więc całość trwa ok 35min (znalazłam info, że co tyle są śluby cywilne) + życzenia. Więc pewnie ok. 17 już będziemy na sali...
Mama niby cały czas mówiła, żeby wziąć ślub jak najpóźniej, ja też, ze względu na gości którzy będą dojeżdżać do nas 200km, a wczoraj powiedziała, że faktycznie, głupia pora, bo ok. 12:30 muszą wyjechać z Krosna i będą zbyt głodni do tej 17:30 jak zjedzą obiad. Ale wybiłam jej to z głowy, bo to przecież zawsze tak jest, ale i tak, jakoś tak mnie to gniecie, że złą godzinę wzięłam
Jak dla mnie - macie idealna godzinę
A przecież goście mogą zjeść coś po drodze...
Nie ma co się przejmować. Dobrze wybrałaś
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 14:37   #4773
rabbitka
Rozeznanie

Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25

Nasturcja wspolczucia! Taka mloda dziewczyna, no masakra

Dotka sto lat! Wymarzonego slubu i udanego wesela, wszystkiego co najlepsze

An jak dla mnie Wasza godzina jest ok! Nie za wczesnie, nie za pozno, w sam raz

My bedziemy miec i wino i piwo
Prezenty dla gosci to spersonalizowane M&M's.

Liste piosenek dla DJ'a zaczelam sklecac, ale moja jest specyficzna bo zawiera glownie rocka i muzyke alternatywna

Sent from my iPhone using Tapatalk

18.6.14

Edytowane przez rabbitka
Czas edycji: 2014-03-17 o 14:38
rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 14:40   #4774
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Małych miejscowości :P?
Warszawa to chyba nie jest mała miejscowość :P[COLOR="Silver"]
Chyba źle przeczytałaś moją wiadomość
U mnie w mieście są tak wysokie ceny, a to mała miejscowość.

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 14:45   #4775
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Przestań, goście są dorośli i będą potrafili sobie obliczyć, że ślub jest na 16 to gdzieś oło 17 będą na sali na obiedzie. I wyjdą z domu o 12, żeby móc się zatrzymać na małe co nieco albo zapakują kanapki. Bez spiny
My chcemy tak 15-16, bo duża część gości jest z Wrocka, a trasa im zajmie jakieś 3 godziny. Ci, którzy przyjeżdżają z dalszego daleka albo będą spać na miejscu albo mogą się przespać u nas (ze względu na to, że my na pewno będziemy na miejscu dzień wcześniej zostaje nasze mieszkanko i pokoje u rodziców). Wszyscy po to dostali wcześniej informacje o odległościach, żeby móc się przygotować intelektualnie do tego wyzwania

Dzisiaj Was podczytywałam w drodze, a niedługo wyjeżdżamy załatwiać część formalności-do USC w Stroniu Śląskim i jutro wieczorkiem idziemy zapłacić zaliczkę za wesele i chcę pogadać z właścicielką o dekoracjach, które ona mi zapewni, a które muszę sama zrobić W bonusie mamy wyjazd relaksacyjny na dwie noce i dwa dni, także miniurlopik U mnie w pracy się ucieszyli, nie powiem...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 14:46   #4776
Holly Nieduża
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość

Liste piosenek dla DJ'a zaczelam sklecac, ale moja jest specyficzna bo zawiera glownie rocka i muzyke alternatywna

to tym bardziej się pochwal, ja będę starała się aby było kilka różnych gatunków muzyki

Stary 2014-03-17, 14:47   #4777
Robusta
Wtajemniczenie

Anesthesia
Nie ma się co przejmować
Z tego cowiem goście zazwyczaj przed slubem się głodzą, żeby później na weselu wszystkiego spróbować dobra godzina, my też chcieliśmy taka ale ksiądz się nie zgodził, bo w październiku ma różaniec i goście nie wyjdą szybko z kościoła no i mamy na 15 ...

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 14:52   #4778
ysia
Zadomowienie

Cytat:

Gdybyś wzięła wcześniejszą to teściowa by się oburzyła że każesz się gościom zrywać o 5rano żeby dojechać. Teściowa to jest instytucja która zawsze coś znajdzie. Dobrą masz godzinę, ja mam 5min po Tobie ślub

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 14:57   #4779
Le_lena
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
Anesthesia
Nie ma się co przejmować
Z tego cowiem goście zazwyczaj przed slubem się głodzą, żeby później na weselu wszystkiego spróbować dobra godzina, my też chcieliśmy taka ale ksiądz się nie zgodził, bo w październiku ma różaniec i goście nie wyjdą szybko z kościoła no i mamy na 15 ...
Chyba mamy tego samego Księdza 15:30
Stary 2014-03-17, 14:59   #4780
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć dziewczyny
Witaj

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Spinki nie pamiętam, zobaczę w domu, natomiast bransoletki kupiliśmy w promocji w Kruku za 19 zł, zawieszki razem z grawerem hmm nie pamiętam chyba coś koło 49 zł + grawer na pewno 35 zł. Apart miał srebrne, yes tylko stalowe...
Dzięki Fajnie cenowo wyszło

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 15:00   #4781
Robusta
Wtajemniczenie

Ehh chyba tak :P nam nawet o 15.15 czy 15.30 nie chciał zrobić bo różaniec jest o 16.30 :/

Stary 2014-03-17, 15:03   #4782
weselna01
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość

Mam pytanie- macie pomysł jak na wiejskim stole oznaczyć, które wyroby są z dziczyzny, a które nie?
Może ściągnijcie grafikę wektorową z danym zwierzęciem, nadrukujcie na ładnym papierze i wbijcie na długim patyczku drewnianym w wybrane mięso?

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość

Ciasteczka z wróżbą, ciasta ani wódki nie dajemy
My na pożegnanie ciasta w paczkach ale do tego przyjęło się zostawiać na stołach różne pierdółki dla gości, których zwykle i tak nie jedzą, więc chcemy z tego zrezygnować. Ale jakby pojawiło się ciśnienie, że muszą być, to właśnie podsunełaś mi niesztampowy pomysł

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Weselna01 a jakie będziesz mieć wino ? bo sami jesteśmy na etapie szukania? . Broń boże ja nie mówię o milionach czy nawet winach za 50 zł , tylko uważam , że np to w/w fresco jakoś średnio mi gra z weselem . Ale szanuje decyzję każdego.
Liebfraumilch

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
tradycyjne ciasto na odchodne i wsio
Dokładnie.

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość

weselna Znam to wino, bardzo przyjemne w smaku.
Co do alkoholu - zwykle spotykałam się z tym, że wódka jest na stołach, roznoszą młodzi/ starości/ rodzice. A na wina i inne nietypowe alkohole był osobny stolik, kto chciał, ten sobie nalewał.

Tango zatańczycie to towarzyskie czy argentyńskie? Jeśli to drugie, to nie polecam tańczenia w sukni weselnej . Na próby mogłabyś kupić tanią, satynową spódnicę (np. z second-handów) i do tego tiul/ halka (coś zbliżonego do tego, jaką masz sukienkę). Powinno dać radę.
U nas zwykle na stole wino i wódka a likiery i bimberek na stoliku, ale przemyślę.

Tango towarzyskie

Halkę już dawno wsadziłabym pod spódnicę, jakby ich koszt zszedł poniżej 100zł :/ Na kieckę li i wyłącznie do potańczenia w domu mogę wydać złotych 30 z niewielkim dodatkiem ew. Więc nie wiem gdzie szukać

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Boski kolor butelki! Idealnie wpasowuje mi się w kolor przewodni chyba właśnie znalazłam wino na wesele
Baardzo się cieszę

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość

to wino jest mega!

Moj tata je przywozil z Niemiec 10 lat temu, nim trafilo do PL!
Polecam także

Cytat:
Znam i uwielbiam, ale tylko tą wersję, którą dałaś na zdjęciu Ze względu na religijny wygląd chyba weźmiemy inne I zawsze to kilka zł oszczędności, bo celujemy w wina za ok. 15zł, a Liebfraumilch teraz po 18zł chodzi albo i drożej.

Mamy ślub o 15:55, cywilny, więc całość trwa ok 35min (znalazłam info, że co tyle są śluby cywilne) + życzenia. Więc pewnie ok. 17 już będziemy na sali...
W sklepach 18-20zł ale w hurtowniach to już wiesz...
I dobrze, że wygląd ma mszalny - już i tak robimy kontrowersyjny cywilny, niech się burzą goście, że na zbereźnym cywilnym stawiamy wino mszalne - a co! W dodatku zaoszczędzimy na naklejkach. No bo jak to... Maryję zaklejać?! i dzieciątko?!

Godzina moim zdaniem jest ok - też mamy dojazdowych i też mamy późno właśnie dlatego, o ile 15 to jest późno... Ja chciałam o 16

Cytat:
Napisane przez Holly Nieduża Pokaż wiadomość

ja na weselu też będę miała DJ i też będziemy dawać listę piosenek które chcielibyśmy aby leciały, tylko na razie mamy jeszcze ich mało zapisanych

może dziewczyny, które też będą miały DJ i robią taką listę pochwalą się jakie piosenki wybrały ? ja mogę też oczywiście wrzucić co na chwilę obecną mam

Ja mam na Spotify - dodaje w załączniku screeny.

Załatwiłam fryzjerkę, kosmetyczkę i pazurki!

I się obudziłam, że do wesela zostało już tylko 4 miesiące. Nie zdążę dać zaproszeń na 3 przed - muszą gościom wystarczeć 2 i puszczenie wcześniej pocztą pantoflową przypomnienia, że robimy...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (68,9 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (38,2 KB, 26 załadowań)

Edytowane przez weselna01
Czas edycji: 2014-03-17 o 15:06
weselna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 15:03   #4783
Dotka90
Zakorzenienie

An, nie przejmuj się
Moja mama też miała wątpliwości, czy to aby nie za późno
A ja szczerze mówiąc wolę 15:20, niż 14.
Na 14 to wstaję rano, jem śniadanie i do tej 16, zanim obiad jest, to jestem mega głodna!
A na 15.20, to zjem rano śniadanie, a potem jeszcze coś przed wyjściem (tzn. jako gość weselny).
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 15:14   #4784
Le_lena
Raczkowanie

Cytat:
Ehh chyba tak :P nam nawet o 15.15 czy 15.30 nie chciał zrobić bo różaniec jest o 16.30 :/
U nas różaniec o 17:30, ale inna para ma ślub w tym dniu o 16:30 - więc nasza wymarzona 17:00 odpada z dwóch powodów
Aczkolwiek ja się cieszę, że będzie jeszcze jasno jak wyjedziemy z Kościoła
Co prawda rodzice się boją, że o północy goście padną (połowa przyjezdnych 400 km) - bo jeszcze do tego tej nocy cofamy zegary - ale najwyżej zamiast szampana dostaną na wejściu po lampce redbulla i wytrzymają do rana, haha

Edytowane przez Le_lena
Czas edycji: 2014-03-17 o 15:22
Le_lena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 15:17   #4785
asiulek8
Wtajemniczenie

Strasznie wcześnie macie te godziny, u mnie przeważnie jest na 17.00, ale że akurat jest w wakacje jeden dyżurny ksiądz to musi być ślub na mszy na 18.00. A na sale jedzie się jakieś 15-20 minut.

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 15:23   #4786
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Witam nowe PM

Anesthesia Ty się nie przejmuj tym kto co mówi bo każdemu i tak nie dogodzi, a ja osobiście uważam że godzinę macie zaj.... i mega zazdroszczę że taka fajna bo ja też celuję coś ok 16

Co do piwa to też właśnie myślimy czy kupować czy nie na pewno będą inne trunki oprócz wódki i wina, z tego co zauważyliśmy to piwo rewelacyjnie sprawdza się na poprawinach

Na odchodne goście dostaną ciasto i chyba tyle
Stary 2014-03-17, 15:28   #4787
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Chyba źle przeczytałaś moją wiadomość
U mnie w mieście są tak wysokie ceny, a to mała miejscowość.
Ah to przepraszam
Zwykle w małych miejscowościach jest taniej
Dlatego też zrozumiałam twoją wiadomość jak zrozumiałam :P
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 15:32   #4788
Le_lena
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość

Co do piwa to też właśnie myślimy czy kupować czy nie na pewno będą inne trunki oprócz wódki i wina, z tego co zauważyliśmy to piwo rewelacyjnie sprawdza się na poprawinach
Ja myslałam o tym takim jasnym piwie - typu desperados, korona itp.
Nie typowy żubr czy warka - ale zobaczymy co powie TŻ i tata - oni się lepiej na tym znają
Stary 2014-03-17, 15:38   #4789
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Ah to przepraszam
Zwykle w małych miejscowościach jest taniej
Dlatego też zrozumiałam twoją wiadomość jak zrozumiałam :P
Tak by się mogło wydawać właśnie, a jest odwrotnie. Wszystko przez to, że nia ma konkurencji, która mogłaby podbić ceną. A jak jest to mała i wszysycy ustalają sobie ceny na tym samym poziomie

To samo było z sukniami ślubnymi - znalazłam inny salon, 80 km odemnie, z tymi samymi sukniami, gdzie ceny były niższe w granicach 1 - 2 tys. zł na jednej sukni !

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Le_lena Pokaż wiadomość
Nie typowy żubr czy warka - ale zobaczymy co powie TŻ i tata - oni się lepiej na tym znają
Z piwa to ja bym smoersby postawiła Choć niektórzy twierdzą, że to nie piwo

Ja myślę, że na ślub piwo pasuje - jeśli są goście, którzy będą pić, to czemu nie !

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 15:47   #4790
adziia13
Rozeznanie

nasturcja przyjmij wyrazy współczucia

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Dziewczyny ile mniej więcej powinno kosztować zrobienie rzęs 1:1 ? Bo znalazłam ofertę za 120zł i coś mi się wydaje że to za tanio...
wydaję mi się, że to trochę mało (ja za tyle, w swoim mieście, bym nie usiadła do tej roboty), ale widzę, że dziewczyny piszą, że takie ceny się pojawiają

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, stawiam Wam piwo Dzisiaj mam urodziny
Kochana najlepsze życzenia w dniu Twoich ostatnich panieńskich urodzin

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Też tak myślę A co macie na podziękowania dla gości? U mnie to chyba najbardziej kontrowersyjny temat ostatnio :p

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
My mamy tradycyjne toruńskie perniczki (3 małe - w glazurze, czekoladzie i saute) z wierszykiem "za przybycie dziękujemy, pierniczkami częstujemy"

Cytat:
Cześć dziewczyny
Witaj
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 15:51   #4791
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
mysza93 kupowałam tutaj
dziękuję

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
DDŚ

5 MIESIĘCY !!!!!

: jupi:

Cytat:
Szeptem się chwalę że zostało mi

40 dni!
!

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, stawiam Wam piwo Dzisiaj mam urodziny
Wszystkiego co najlepsze

Cytat:
Też tak myślę A co macie na podziękowania dla gości? U mnie to chyba najbardziej kontrowersyjny temat ostatnio :p
My nic nie dajemy.

Cytat:
Dajecie piwo na wesele?

Raczej tylko na poprawiny
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 15:53   #4792
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:
Hm... dobry pomysł ale ja też tą kwestię zostawiam dla TŻ, taty i teścia niech lepiej oni zadecydują
Stary 2014-03-17, 15:57   #4793
annic
Wtajemniczenie

Cytat:

My nic nie dajemy, chyba że cos fajnego przyjdzie mi do głowy

Cytat:
Szeptem się chwalę że zostało mi

40 dni!

wczoraj wróciłam od rodziców, zawiozłam suknię i już czeka na wielki dzień

A teraz nadrabiam!
gratki
annic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 16:05   #4794
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez weselna01 Pokaż wiadomość

My na pożegnanie ciasta w paczkach ale do tego przyjęło się zostawiać na stołach różne pierdółki dla gości, których zwykle i tak nie jedzą, więc chcemy z tego zrezygnować. Ale jakby pojawiło się ciśnienie, że muszą być, to właśnie podsunełaś mi niesztampowy pomysł
Tylko któraś z majowek kupiła na próbę ze ślubnychzakupów i ponoć były niedobre. Ja kupiłam stąd http://allegro.pl/ciasteczka-z-wrozb...923521664.html (połasiłam się na odbiór osobisty) i są pyszne, już cztery osoby częstowałam i wszystkim smakowały
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 16:10   #4795
rabbitka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Holly Nieduża Pokaż wiadomość

to tym bardziej się pochwal, ja będę starała się aby było kilka różnych gatunków muzyki

ceremony:
walk down the aisle:
Christina Perri - Arms
signing:
John Powell - Kisses and cake
exit of g&b:
New Found Glory - Kiss me
Ron Pope - A drop in the ocean
first Dance:
Green Day - Last night on Earth

Playlist:
Paolo Nutini - Pencil Full Of Lead
Paolo Nutini - Loving you
Paolo Nutini - Candy
Paramore - Adore
Paramore - The only exception
placebo - The bitter end
Coldplay - Green Eyes
Coldplay - Yellow
Green Day - Brown eyed girl
Green Day - Time of your life
Green Day - Oh love
Green Day - When it's time
The Killers - Mr Brightside
The Killers - A Dustland fairytale
Linkin Park - Not Alone
Linkin Park - Rolling in the deep
Linkin Park / Jay Z - Numb/ Encore
Two door cinema club - I can talk
Two door cinema club - What you know
Two door cinema club - Costume Party
McFly - Love is easy
Blink 182 - All the small things
Snow Patrol - Chasing cars
Snow Patrol - Crazy in Love
Ellie Goulding - Only girl in the world
Christina Perri - A thousand years
Florence + The machine - Never let me go
Florence + The machine - You've got the love
Walk the moon - Anna Sun
Will.I.am - This is love
3OH!3 - Don't trust me
blur - Song 2
Blur - you're so great
Oasis- Wonderwall
Artic Monkeys- I bet you look good on the dancefloor
Artic Monkey - Do I wanna know
No Doubt - Hey Baby
Billy Joel- Uptown Girl
Passanger - Let her go
Bastille -Flaws

Polish:
Myslovitz - My
myslovitz - dlugosc dzwieku samotnosci
2+1 - Chodź, pomaluj mój świat
Urszula - Konik na biegunach
Czerwone Gitary - Nie zadzieraj nosa
Czerwone Gitary - Takie ładne oczy
Kancelaria - Zabiorę Cię właśnie tam
Kult - Gdy nie ma dzieci w domu
Maanam - Kocham Cię kochanie moje
Maanam - Cykady na cykadach
Maryla Rodowicz - Ech mała
Piersi - Bałkanica
Budka Suflera - Bal wszystkich świętych
Lady Pank- Kryzysowa narzeczona
Lady Pank- Tańcz, głupia, tańcz
Marek Grechuta - Dni, których nie znamy
Maryla Rodowicz - Małgośka
T Love - Chłopaki Nie płaczą
Donatan-Cleo - My słowianie
Seweryn Krajewski - wielka milosc

Jeszcze nie skonczona

Przyszly nasze M&M'sy

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 16:11   #4796
margot244
Raczkowanie

My mamy tradycyjne toruńskie perniczki (3 małe - w glazurze, czekoladzie i saute) z wierszykiem "za przybycie dziękujemy, pierniczkami częstujemy"

hej
czy wy kupujecie już takie gotowe zapakowane czy duże pudło i sami bedziecie pakować? a jesli tak to w co?
margot244 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 16:15   #4797
Robusta
Wtajemniczenie

Cytat:
U nas różaniec o 17:30, ale inna para ma ślub w tym dniu o 16:30 - więc nasza wymarzona 17:00 odpada z dwóch powodów
Aczkolwiek ja się cieszę, że będzie jeszcze jasno jak wyjedziemy z Kościoła
Co prawda rodzice się boją, że o północy goście padną (połowa przyjezdnych 400 km) - bo jeszcze do tego tej nocy cofamy zegary - ale najwyżej zamiast szampana dostaną na wejściu po lampce redbulla i wytrzymają do rana, haha
Dobry pomysł z tym red bullem dla wszystkich gości, Młodej Parze zwłaszcza sie przyda gorzej jak się pomiesza z wódka

Stary 2014-03-17, 16:20   #4798
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Cześć Kochane

Wracam po weekendzie i zdaję meldunek

rzeczy załatwione
+pierwsze spotkanie w poradni planowania rodziny (masakra! zaraz Wam opowiem!)
+przymiarka sukni! (dlaczego muszę być aż tak zakompleksiona? ale i tak jest piękna!)
+na poczcie czeka na mnie paczka albo z chusteczką dla mamy albo z próbkami z białychbutów
+przyszedł papier ekologiczny na zaproszenia i został przeze mnie zaakceptowany
+już ośmioro moich zagranicznych gości kupiło bilety lotnicze
+prawie podjęłam decyzję co do butów - chyba skopiuję od Aguanieczki, a drugie wezmę w pudrowym różu

Co myślicie o takiej "koszulce" http://bolerka.pl/photos/bolerko-slu...3270955151.jpg - jak ubrałam suknie ślubną to prawie się poryczałam. Totalnie nie akceptuję swojego ciała prawie wybuchłam rykiem i doszłam do wniosku, że ubrałabym takie coś na pierwszy taniec i na ślub. Zrezygnowałabym wtedy z marynarki czy innego okrycia. Tylko co w takim przypadku z biżuterią?
gratuluję załatwionych spraw! fajna ta 'koszulka', chociaż na pewno bosko wyglądasz w sukni!
Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Dziewczyny widziałyście ten filmik? Nie przesuwajcie! Takie przypomnienie.... nie szalejcie na Wieczorze Panieńskim

http://www.youtube.com/watch?v=Nlal_j2fYJI
o matko! załamałabym się jakbym nogę złamała
Cytat:
Napisane przez rabbitka;45626702

Przyszly nasze M&M'sy :jupi:
[IMG
http://img.tapatalk.com/d/14/03/17/3a7e8azu.jpg[/IMG]

ale boskie zazdroszczę!

my jeszcze nie wybraliśmy wina, ale będzie wódka, wino, bimber, piwa nie będzie i barman będzie z drineczkami

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 16:23   #4799
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez RABBITKA
Przyszly nasze M&M'sy

Ile was kosztowały m&m'sy?
Btw - mój Dziadek w pracy złamał nogę przed ślubem, też miał w gipsie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”

Edytowane przez antonina_bielska
Czas edycji: 2014-03-17 o 16:25
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 16:23   #4800
Le_lena
Raczkowanie

Cytat:
Dobry pomysł z tym red bullem dla wszystkich gości, Młodej Parze zwłaszcza sie przyda gorzej jak się pomiesza z wódka
Powiem mojemu TŻtowi, że miał dobry pomysł
Gorzej jak będzie chciał go wcielić w życie nam sama myśl o tym dniu doda skrzydeł

rabbitka - super M&Msy !!!

Edytowane przez Le_lena
Czas edycji: 2014-03-17 o 16:26
Le_lena jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości