|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W świetnej formie przez cały rok, bo z Mel B wylewamy pot! Część II
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4742 |
|
Raczkowanie
|
Narzekam, bo nie mogę bluzki dopasowanej ubrać
z tyłu te boczki się odkładają, tak jak wyżej dziewczyny napisały Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Może na te łydki to jakieś zimne okłady nie mam pojęcia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Dziękuję Klaudia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4743 |
|
Zadomowienie
|
Pojechałam ostatnio ze złą dietą i mam skutek cell... ja nie wiem, juz go nie miałam a tu znowu
jakby nie miał na co pieniedzy wydawac tylko karmi mnie wszystkimi slodkosciami, i tylko "no jedz, jedz, chuda jestes". Zaoszedziłby, a zaoszczedzone pieniadze moglby mi dać, kupiłabym sobie coś ładnego
|
|
|
|
#4744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, muszę jeść tyle co on a on to przecież facet i nie na diecie, a wręcz przeciwnie
|
|
|
|
|
#4745 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jak mowię, że nie chce to "ode mnie nie zjesz, bedziesz chciała (tu coś wymienia)" a ja głupia się łamię i jem Ale koniec z tym, koniec!! Będę asertywna! jak przyjdzie, będę go prześwietlać czy nie ma słodyczy, jak bedzie mieć pogonie |
|
|
|
|
#4746 |
|
Raczkowanie
|
Przesyłam zdjęcia tak jak mówiłam
z góry jestem zadowolona, teraz dół brzucha trzeba spalić wstyd zdjęcia wrzucać Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4748 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozgrzewam kolana, ale czy to mozna uznac za rozgrzewkę?
|
|
|
|
|
#4749 |
|
Raczkowanie
|
Jejuu dziewczyny opanujcie się, dlaczego wiekszość z Was tak marudzi, cm co innego, zdjęcia co innego a Wy mówicie, że efektów nie ma
Fitka zrobie do końca to wyzwanie i zobaczymy co to będzie Ale tak jak juz kiedyś pisałam, że nie czuję żeby pośladki pracowały, najbardziej czuję jednak uda. Ale skoro to coś działa to robię
|
|
#4750 | |
|
Zadomowienie
|
Wiecie z czego się cieszę
, z tego, że kolezanki, znajome czy tez inne dziewczyny na forach itd. juz zaczynają/zaczną lamentować, że niedługo wiosna/lato i muszą się odchudzać i zacząć ćwiczyć, zeby zrzucić tu i tam, a ja-MY jestesmy juz dawno na drodze do fit figury a przeciez wiadomo, że miesiąc/dwa to trochę za mało ![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
Greeniee rób, rób i wrzuć zdjęcia! ja chciałam dojść do konca a tak musiałam przestac z przyczyn wyższych (ostatnio nawet fotki wrzuciłam), no ale cóż.. za połowę doszłam
Edytowane przez fitnesowapani Czas edycji: 2014-03-17 o 16:46 |
|
|
|
|
#4751 |
|
Raczkowanie
|
do wakacji chociaż połowę tego brzuszka bym chciała zgubić, ale zobaczymy czy się da ;D zabieram się za ćwiczenia
ciekawe czy dam radę całość, troszkę tak nie ćwiczyłam, a jeszcze brzuch i plecy pobolewają trzymajcie kciuki <3
|
|
#4752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz strzelę sobie taki aerobic a później ćwiczenia Mel ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
ja szykuję kolację, a on wcina jak pijemy kawę to jemu daję ciasto, a ja nie jem :P to samo tyczy się innych przekąsek typu pizza, frytki itd. On w dodatku śmieje się ze mnie ironicznie, że nie ma co przesadzać, bo bym przytyła
|
||
|
|
|
#4753 |
|
Rozeznanie
|
A ja mimo pogody mam super humor
![]() A dzisiaj: Brzuch Tamilee, ręce Tamilee a no i przed tym rozgrzewka zaczełam robić też te nowe boczki tiffany, ale jakoś po 4 minutach zrezygnowałam, ta pierwsza wersja jest 100 razy lepsza |
|
|
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie boli kolano
Wezcie sie schowajcie ze swoimi chudymi brzucholami ![]() I to Wasze narzekanie, cycki opadaja normalnie Nie mam pojecia co cwiczyc przez to kolano mysle o jakims pilatesie, callan nie wiem
|
#4755 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
Chociaz jak ustalam na wage i bylo ponad kg wiecej nazwal mnie grubasem i powiedzial ze chipsy sa jego. A ja nienawidze chipsow Jednak w weekend powiedzial, ze za chuda jestem ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- :d:d:d |
||||||||
|
|
|
#4756 |
|
Raczkowanie
|
Co do tej talii Kornelciaczek to ja w miarę szybko z niej chudnę, pierwsze co to z talii leci
ale mniej niż 60-61 na 100% nie będę miała, bo mi żebra wylezą haha nie mam chyba predyspozycji do węższej i dobrze, podoba mi się tyle ile jest a co do brzucha to wiem, że będzie bardzo ciężko, ale "czas i tak minie", więc nie ma co się obijać tylko ćwiczyć i będzie coraz lepiej ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- a słodycze... teraz bym się rzuciła na czekoladę chyba... ale to tylko przed @ tak mam a normalnie to u mnie prędzej w głowie siedzi "pomarańczę bym zjadłaa... albo kiwi!" a jogurt naturalny z bananem przekocham! wiele mi do szczęścia nie potrzeba
|
|
#4757 |
|
Przyczajenie
|
Znalazłam gdzies schowana energie i wykorzystalam ją tak:
Victoria's Secret butt workout VS workout full body 10 min pośladki Mel No more muffin No more muffin bylo pierwszym podejsciem-w trakcie myslalam ze umre a tu niespodzinka...żyje Co robicie na ten tluszczyk nad pupa?? Milego wieczoru życzę **Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4758 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4759 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=Greeniee;45626513]
Witam nowe osoby Mam nadzieję, że Wasza obecność w wątku nie będzie chwilowa ![]() Ja np chcialabym zostac Wami jak najdluzej chociaz na, jowym chyba ciezko sie 'wbic' w watek ale co tam, bede sie pchac na siłę hihii![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4760 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wszystkim laskom wrzucającym zdjęcia gratuluje i zazdroszczę ![]() Ja wykrzesałam w sobie siłę po zajęciach na Tiffany: 10 min Booty Shaking Waist Workout i The Bikini Abs Workout. Niby tylko 15 minut ale cieszę się, że poćwiczyłam
|
|
|
#4761 |
|
Raczkowanie
|
dzisiaj do bani dzień na ćwiczenia :c ale zrobiłam to 37minutowe cardio fb
później jeszcze godzinka hh i będę spełniona a teraz... matematyko witaj...
|
|
#4762 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
i znikają te przeklete boczki??![]() Dziewczyny jeszcze raz przepraszam jak robie troche balaganu ale cholera jeszcze nie ogarniam do konca poza tym tablet tez utrudnia zadanie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#4763 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny!
![]() Ja wyciągnęlam dzisiaj z szafy moj kalendarz, ktory kupiłam i w sumie prawie wcale z niego nie korzystałam. Stwierdziłam, że będę od dzisiaj zapisywać codziennie co jem i ile jem i ile piję, zeby wyeliminować błędy jakie najczęściej popełniam. Zauwazyłam dzięki temu, ze dzisiaj jak dotąd wypiłam tylko 450ml płynów.... A zaraz się biorę za ćwiczenia
|
|
#4764 |
|
Raczkowanie
|
teraz kręcę 40-80 minut przy serialu
a jak mam wolne to potrafię 2-3h :O o moim rekordzie nie wspomnę, bo zostanę zjedzona tutaj siniaki miałam jak kręciłam pierwszy raz jakieś 3 lata temu, ale po 2 dniach nic mnie nie bolało, a siniaki już nigdy nie wróciły jak łapałam za kółko poleciało mi wtedy 5cm z talii i 7cm z brzucha i nie przesadzałam z kręceniem, bo maksymalnie godzinę ale teraz nie pokładam nadziei w samym hh, bo bardzo polubiłam ćwiczenia, one dają ogrom energii, a hh nie
|
|
#4765 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super!
|
|
|
|
|
#4767 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Biorę się za abs z Webbową zaraz.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4768 |
|
Raczkowanie
|
godzinę max to chyba najlepiej, bo później nogi takie drętwe haha
dlatego muszę sobie pochodzić z tym hh, przysiady porobię i jest okej
|
|
#4769 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4770 |
|
Przyczajenie
|
Ja przede wszystkim nie mam tyle czasu
ale staram sie chociaz te 20 pokrecic Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.

jak sobie z tym radzicie?

z tyłu te boczki się odkładają, tak jak wyżej dziewczyny napisały
jakby nie miał na co pieniedzy wydawac tylko karmi mnie wszystkimi slodkosciami, i tylko "no jedz, jedz, chuda jestes". Zaoszedziłby, a zaoszczedzone pieniadze moglby mi dać, kupiłabym sobie coś ładnego
z góry jestem zadowolona, teraz dół brzucha trzeba spalić 

**
ale co tam, bede sie pchac na siłę hihii
I jeszcze ciśnienie coś nie takie, bo ćwiczyć mi się nawet nie chce.