Wrześniówki 2014 - łączmy się :) - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-17, 14:39   #4171
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniówki 2014 - łączmy się :)

Cytat:
Napisane przez carolciuska Pokaż wiadomość
Chyba kupie mozna dostac w piotrze i pawle, w almie tez jest pewnie
o super, powiem siostrze
Jak będzie to chyba w kwietniu, jak mi posmakuje oczywiście, cały bagaznik z pl przywioze

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 14:45   #4172
carolciuska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
o super, powiem siostrze
Jak będzie to chyba w kwietniu, jak mi posmakuje oczywiście, cały bagaznik z pl przywioze
Podejrzewam, ze w Dojczlandzie jest tansza
carolciuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 14:52   #4173
Eli_O
Przyczajenie

Cześć Dziewczyny

Chciałabym się oficjalnie przywitać jako kolejna wrześniówka 2014 :-D
To pierwsze forum na jakim się kiedykolwiek zarejestrowałam, więc mam nadzieję, że niczego nie poplątałam ... ;-)
Eli_O jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 15:00   #4174
carolciuska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eli_O Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

To pierwsze forum na jakim się kiedykolwiek zarejestrowałam, więc mam nadzieję, że niczego nie poplątałam ... ;-)
Witaj
To tez bylo moje pierwsze forum, dasz rade!
Stary 2014-03-17, 15:06   #4175
Eli_O
Przyczajenie

Cytat:
Witaj
To tez bylo moje pierwsze forum, dasz rade!
Dzięki Wygląda na to, że nie jest tak strasznie
Stary 2014-03-17, 15:12   #4176
etusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
ja jutro mam zwykla wizyte i tez sie boje... mam nadzieje ze gin mnie jakos uspokoi
Oczywiscie TŻ mi marudzi ze po co sie stresuje itd ale co on moze o tym wiedziec?To ja nosze malenstwo pod sercem a nie on i mi sie bedzie mądrowal głupek jeden.Dla niego to jest wszystko takie proste...
Tak samo jak w I trymestrze mialam mdlosci od rana do wieczora a ten pretensje ze mu loda nie chce zrobic czy cos...kiedys go udusze

Jeszcze jak tak czytam ile wy juz usg macie za sobą,ja mialam dopiero 2
spokojnie ja od poczatku mialam 3 usg i w tym tygodniu mam planowana wizytę wiec pewnie bedzie 4

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 15:23   #4177
Eli_O
Przyczajenie

Napisane przez małaPaulina
ja jutro mam zwykla wizyte i tez sie boje... mam nadzieje ze gin mnie jakos uspokoi
Oczywiscie TŻ mi marudzi ze po co sie stresuje itd ale co on moze o tym wiedziec?To ja nosze malenstwo pod sercem a nie on i mi sie bedzie mądrowal głupek jeden.Dla niego to jest wszystko takie proste...
Tak samo jak w I trymestrze mialam mdlosci od rana do wieczora a ten pretensje ze mu loda nie chce zrobic czy cos...kiedys go udusze

Jeszcze jak tak czytam ile wy juz usg macie za sobą,ja mialam dopiero 2

Cytat:
Napisane przez etusiaaa Pokaż wiadomość
spokojnie ja od poczatku mialam 3 usg i w tym tygodniu mam planowana wizytę wiec pewnie bedzie 4
Ja też miałam 3 usg od początku, a następne mam dopiero 3 kwietnia, więc małaPaulina nie ma się czym martwić chyba ...
Stary 2014-03-17, 15:29   #4178
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Podejrzewam, ze w Dojczlandzie jest tansza
0,33l (kartonik) 1,75 eu
czyli mozna powiedzieć że nieco drogo

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-03-17, 15:49   #4179
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Też mnie zaciekawiłyście z tą wodą kokosową,tylko u mnie chyba nigdzie jej nie dostanę... W jakich sklepach polskich można ją kupić?

Misstic,a to w sumie o 2 cm od mojego mimo,że różnił nas ponad tydzień a u mnie w ciągu 3 tyg. urósł 2cm i za każdym razem na usg jest starsze wg rozmiarów o te 2-3 dni,ale może sprawę należy traktować indywidualnie
Ja na jednej stronie czytałam,że w 12 tc niektóre zarodki mają 7cm,inne 5cm,więc ta rozbieżność chyba jest czymś normalnym
Gdzieś przeczytałam,że w 7 tygodniu zarodek ma 5cm(dziwne,bo mój miał 1,56cm co wyszło,że bardzo prawidłowo) i doszłam do wniosku,że co strona to inne bujdy i nie będę już tego czytać,bo się niepotrzebnie nakręcam a wiadomo,że niektóre artykuły tak samo jak mądrości na forach są wyssane z palca

Eli_O,Wizaż to też było moje pierwsze forum(w sumie już od jakiegoś roku korzystam) i już pykam na nim jak nawiedzona Trudno nie jest,mimo,że też się bałam,że coś zbroję

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 16:31   #4180
WwikIi
Raczkowanie

Hej Dziewczynki,
wyjechałam na 3 dni a tu tyle do nadrobienia. Masakra, udało się ale oczywiście już nie pamiętam co i komu miałam odpisać
Na pewno chciałam pogratulować wszystkim mamusiom udanego podglądania maluszków Ja wizytę mam za 3 dni i już nie mogę się doczekać, chociaż też mam obawy czy wszystko w porządku

Pojechałam na weekend z Tż do Poznania, bo miał tam jakieś interesy i pomyslałam, że taka ładna pogoda to można pospacerować i coś pozwiedzać. No i co cały weekend lało, wiało i ziąb . No ale nic, przynajmniej wybyłam na trochę z domu i jakaś rozrywka była. Chociaż muszę przyznać, że daleka podróż mi nie służy. Po przejechaniu 700 km miałam jakieś dziwne mrowienie czy drganie w nogach przez całą noc, a dupa tak bolała, że siedzieć nie mogłam

Opis działania wody kokosowej zachęcający, chyba też spróbuję
WwikIi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 16:40   #4181
Eli_O
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Też mnie zaciekawiłyście z tą wodą kokosową,tylko u mnie chyba nigdzie jej nie dostanę... W jakich sklepach polskich można ją kupić?

Misstic,a to w sumie o 2 cm od mojego mimo,że różnił nas ponad tydzień a u mnie w ciągu 3 tyg. urósł 2cm i za każdym razem na usg jest starsze wg rozmiarów o te 2-3 dni,ale może sprawę należy traktować indywidualnie
Ja na jednej stronie czytałam,że w 12 tc niektóre zarodki mają 7cm,inne 5cm,więc ta rozbieżność chyba jest czymś normalnym
Gdzieś przeczytałam,że w 7 tygodniu zarodek ma 5cm(dziwne,bo mój miał 1,56cm co wyszło,że bardzo prawidłowo) i doszłam do wniosku,że co strona to inne bujdy i nie będę już tego czytać,bo się niepotrzebnie nakręcam a wiadomo,że niektóre artykuły tak samo jak mądrości na forach są wyssane z palca

Eli_O,Wizaż to też było moje pierwsze forum(w sumie już od jakiegoś roku korzystam) i już pykam na nim jak nawiedzona Trudno nie jest,mimo,że też się bałam,że coś zbroję
Przepraszam jeśli to głupie, ale czy gdzieś uzupełnia się termin (przypuszczalny oczywiście) porodu, albo tydzień ciąży ... ? Widzę, że większość z Was już sporo wie o sobie nawzajem, a nie wszystkie rzeczy udało mi się znaleźć we wcześniejszych wpisach, poza tym jest już tego dość sporo ...
Moje Małe Serduszko na ostatnim usg (a to było 12tc2d z OW i 12tc6d z badania) miało 64 mm już nie mogę się doczekać kiedy znowu je zobaczę
Stary 2014-03-17, 17:01   #4182
Mandragorrka
Zakorzenienie

Hej Kobietki

Misstic nie panikuj. Będzie dobrze

Piszecie o wizytach. Ja miałam dwie plus genetyczne, czyli usg było 3 razy. Ale u mnie nic się nie dzieje i do lekarza chodzę co 3-4 tygodnie. Liczę, ze tak zostanie do końca ciąży

Cytat:
Cześć Dziewczyny

Witaj i uciekaj póki możesz Zanim się obejrzysz wsiąkniesz w forum bezpowrotnie. Uzależnia niesamowicie

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 17:02   #4183
agusiaDE
Przyczajenie

W tym tygodniu mama odwiedziła mnie i dopiero w weekend (z powodu komplikacji na początku ciąży )oznajmiłam rodzicom nowinę ,że w wieku 42 i 44 lat zostaną dziadkami . Z powodu ,że wyjechałam do Niemiec z miłości 7 miesięcy temu i mam 21 lat troszkę się bałam . Musze przyznać ,że zaskoczyli mnie bardzo pozytywnie . Zaakceptowali ,że tak wcześnie chciałam rozpocząć macierzyństwo i co więcej są chyba najbardziej szczęśliwymi dziadkami na świecie . Wspierają i popierają moją decyzję w 100% .

Gratuluję udanych wizyt mamusiom , mój maluszek w 12t+4d miał 5 cm i wszystko było w porządku więc nie ma co się przejmować książkowymi wymiarami .
Jutro mam jakieś gigantyczne pierwsze badania prenatalne , i kosztują mnie 150 euro ale zdrowie bobaska jest najważniejsze . Trochę się boję , powinnam ?
agusiaDE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 17:35   #4184
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Przepraszam jeśli to głupie, ale czy gdzieś uzupełnia się termin (przypuszczalny oczywiście) porodu, albo tydzień ciąży ... ? Widzę, że większość z Was już sporo wie o sobie nawzajem, a nie wszystkie rzeczy udało mi się znaleźć we wcześniejszych wpisach, poza tym jest już tego dość sporo ...
Moje Małe Serduszko na ostatnim usg (a to było 12tc2d z OW i 12tc6d z badania) miało 64 mm już nie mogę się doczekać kiedy znowu je zobaczę
Witaj
Kiedy masz termin??
Stary 2014-03-17, 17:40   #4185
Miminek
Raczkowanie

Misstic - od tego tutaj wszystkie jesteśmy. Ja pewnie będę od Was potrzebowała solidnego kopa w za 2 tygodnie w sobotę także będziesz miała okazję się odwdzięczyć
I pozytywnego myślenia się trzymamy

Eli - witaj

Metamfetaminax - w 7 tc 5cm? niemożliwe musimy wszystkie i każda z osobna pamiętać, że internet to najczęściej śmietnik i z reguły robi więcej zamętu niż porządku. Chociaż mi też czasami ciężko jest być obiektywną i szaleję, szaleję...

AgusiaDE - to super moi rodzice też zostali dziadkami w wieku 44 lat zresztą Twoi rodzice rodzicami też zostali dość wcześnie z tego co widzę więc nie mieli o co się pultać Mnie mama urodziła mając 23 lat, ja urodziłam mając 21 i nie żałuję.
I o badania się nie martw

Miminek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 18:02   #4186
carolciuska
Zadomowienie

Aaaaa dziewczyny!!!!!!!! Panikuje! Za pol godziny USG. Dygam...!
Zjadlam obiad i z nerwow mi stoi kotlet w przelyku. prosze trzymajcie!
Stary 2014-03-17, 18:03   #4187
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Aaaaaaa dygam z Tobą będzie dobrze... zzobaczysz dzidzie i zapomnisz o świecie

Sent from my GT-I8190 using Wizaz Forum mobile app
Stary 2014-03-17, 18:12   #4188
małaPaulina
Wtajemniczenie

Eli_O ja sie nie martwie tylko chcialabym cześciej wiedzieć co u mojego maluszka

A wlasnie,ja w week powiedzialam dziadkom ze bedą pradziadkami i dziadek zrobil gest "hura hura" hehe pierwszy prawnuk/prawnuczka chcialby chlopaka bo ma same wnuczki a babcia oczywiscie spytala czy to wpadka i czy bierzemy slub?wiedzialam ze dziadek bedzie szczesliwy a babcia...ech

carolciuska spokoj hehe ja jak mialam genetyczne to przed wejsciem mi łzy polecialy ze stresu

agusiaDE nie powinnas ale ja byłam zesrana za przeproszeniem

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 18:21   #4189
Eli_O
Przyczajenie

[QUOTE=Niestabilna;4562800 1]Witaj
Kiedy masz termin??[/QUOT

13 września mam wpisane w karcie, ale ostatnio mi gin powiedziała, że prognozuje 9-tego
Stary 2014-03-17, 18:22   #4190
Blondi Banana
Raczkowanie

Cytat:
Blondi Banana tez tak mam z tymi cyckami...ale to jest glupie,baba 25lat i takie kompleksy...ja zawsze mialam nadzieje ze z wiekiem mi to przejdzie ale niestety

Misstic hehe,jak on przynosi ten koszyczek to placisz i mozesz razem z napiwkiem.
Ja z wiekiem mam coraz większe kompleksy jeśli chodzi o cycki Chyba wydaję się sobie mało kobieca bez nich.
My napiwków nigdy nie płacimy, bo TŻ skąpy, a ja biedna

Cytat:
Łatwo powiedzieć "nie stresuj się". Wiadomo, że stres szkodzi dziecku, ale nie wiadomo jak to stresowanie wyłączyć. Ja coś o tym wiem, bo od ponad roku leczę się z nerwicy Jak zaszłam w ciążę musiałam odstawić leki i myślałam, że będę wariować z niepokoju o dziecko, a tu o dziwo o dziecko jestem zupełnie spokojna. Stresuję się za to wszystkim innym Moja ginekolog ciągle mi powtarza, że ciąża jest całkiem zdrowa, a jedyny problem to jest ze mną

Mój TŻ często jakby zapomina o tym, że mam a) mdłości b) ból głowy c) ból brzucha (zawsze coś) i ciągle z nadzieją pyta, czy będzie seksik... Nawet jak cały dzień chodzę i jęczę Może mu się wydaje, że od tego mi się polepszy?

Cytat:
Napisane przez agusiaDE Pokaż wiadomość
oznajmiłam rodzicom nowinę ,że w wieku 42 i 44 lat zostaną dziadkami . Z powodu ,że wyjechałam do Niemiec z miłości 7 miesięcy temu i mam 21 lat troszkę się bałam.
Super wiek na zostanie dziadkami i super wiek na zostanie mamą U mnie dziadkowie koło 60tki już. Ja trochę się martwię tym, że prawie 30 lat będę miała przy 1 dziecku. Zazwyczaj argumentem jest to, że "najpierw kariera", a ja jeszcze żadnej kariery nie zrobiłam i tak naprawdę dopiero studia skończę No ale ja swojego TŻta poznałam bardzo późno.

Cytat:
Trzymam kciuki

Ja właśnie wróciłam ze swojego USG. U maluszka oczywiście wszystko w porządku Kość nosowa jest, przezierność ok, wszystko dobrze się rozwinęło. Ma dopiero 6,3 cm (12t 5d). Ja bym wolała żeby nie było zbyt duże, bo potem urodzę jakiegoś 4,5 kilowego bobasa Co mnie zdziwiło to to, że ma strasznie dużo miejsca tam! Spokojnie by się drugi bobas zmieścił Jak zobaczyłam ile tam tych wód płodowych to zrozumiałam gdzie zniknęła moja talia I czemu ten brzuszek taki duży jakbym bliźniaki miała mieć
Blondi Banana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 18:24   #4191
Eli_O
Przyczajenie

Cytat:
Będzie dobrze! Trzymam kciuki! Jeszcze tylko chwilka
Stary 2014-03-17, 18:32   #4192
WwikIi
Raczkowanie

Blondi Banana dla maluszka.
Ja za to już po 30 jestem i dopiero pierwsze dziecko. Marzyło mi się już po studiach w wieku 25 lat, niestety mój (jak mi się wtedy wydawało) związek na całe życie się rozpadł no i dopiero teraz przyszedł czas na powiększanie rodziny Ale jak to mówią lepiej późno niż wcale
WwikIi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 18:34   #4193
małaPaulina
Wtajemniczenie

[QUOTE=Eli_O;45628670]
Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Witaj
Kiedy masz termin??[/QUOT

13 września mam wpisane w karcie, ale ostatnio mi gin powiedziała, że prognozuje 9-tego
tez mam na 09.09

Ja dzis bylam na zajeciach dla kobiet w ciazy i jakas laska do mnie w ktorym jestem tygodniu bo ona w 17,a ja 15 i powiedziala ze mam spory brzuch hehe fakt mam taka pileczke a ona nic!tylko ze ona grubsza i ma takie fałdki wiec moze dlatego?kurde mam wielki bebech no i co teraz?

Blondi Banana gratki

Edytowane przez małaPaulina
Czas edycji: 2014-03-17 o 18:40
Stary 2014-03-17, 18:37   #4194
Metamfetaminax
Zakorzenienie

agusiaDE, To uszczęśliwiłaś chociaż przyszłych dziadków Czasem reakcje ze strony rodziców są wielkim zaskoczeniem. Moi rodzice też będą młodymi dziadkami i to już po raz drugi
A i nie powinnaś się bać W sumie tu każda się boi nie wiedzieć czemu,ale stres negatywnie wpływa na ciążę bla,bla,bla i zrób to dla maluszka i się nie stresuj badaniami Musi być ok ! W końcu wasze dziecko stworzone jest z wielkiej miłości,którą widać nawet na badaniu usg,więc no stress !

Miminek,no w 7tyg. 5 cm a w 11 tygodniu 8 cm. No i oczywiście w piątym już ma 1 cm-stek bzdur Cholera u mnie w 5 tygodniu dopiero pojawił się zarodek 2 mm a na tej jednej stronie bujdy jakich mało,potrafią wpędzić pewnie niektóre panikary w czarną rozpacz.

carolciuska,mam nadzieję,że ten kotlet przeszedł Ci już do żołądka,bo jeszcze lekarzowi zrobisz niespodziankę na badaniu produkując zawartość swojego przełyku

Paulina,u mnie jedna babcia(z którą już nie utrzymuje kontaktu ze względu na tekst"dobrze,że poroniłaś po co Ci problem ) też ma takie konserwatywne myślenie:Jak to bez ślubu?!
Chyba dziadkowie są bardziej uczuciowi

Blondi Banana,haha nie ma to jak błagalne spojrzenie niczym kot ze Shreka i pytanie"A może dzisiaj jakiś seksik"? a tu buumm,dwie odpowiedzi: "NIEE!!!" albo"Nie dziś,źle się czuję. Mdli mnie.. /głowa boli../brzuch boli../ Ty jesteś nie poważny w ciąży tak za bardzo nie wolno"
Ale uważaj,bo jeszcze dzieć może się rozwinąć i na koniec ciąży dobić chociaż do tych 4 kg W tym roku już znam 3 kolosy,które urodziły się z wagą 5 kg

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 18:43   #4195
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blondi Banana Pokaż wiadomość
Ja z wiekiem mam coraz większe kompleksy jeśli chodzi o cycki Chyba wydaję się sobie mało kobieca bez nich.
My napiwków nigdy nie płacimy, bo TŻ skąpy, a ja biedna

Łatwo powiedzieć "nie stresuj się". Wiadomo, że stres szkodzi dziecku, ale nie wiadomo jak to stresowanie wyłączyć. Ja coś o tym wiem, bo od ponad roku leczę się z nerwicy Jak zaszłam w ciążę musiałam odstawić leki i myślałam, że będę wariować z niepokoju o dziecko, a tu o dziwo o dziecko jestem zupełnie spokojna. Stresuję się za to wszystkim innym Moja ginekolog ciągle mi powtarza, że ciąża jest całkiem zdrowa, a jedyny problem to jest ze mną

Mój TŻ często jakby zapomina o tym, że mam a) mdłości b) ból głowy c) ból brzucha (zawsze coś) i ciągle z nadzieją pyta, czy będzie seksik... Nawet jak cały dzień chodzę i jęczę Może mu się wydaje, że od tego mi się polepszy?

Super wiek na zostanie dziadkami i super wiek na zostanie mamą U mnie dziadkowie koło 60tki już. Ja trochę się martwię tym, że prawie 30 lat będę miała przy 1 dziecku. Zazwyczaj argumentem jest to, że "najpierw kariera", a ja jeszcze żadnej kariery nie zrobiłam i tak naprawdę dopiero studia skończę No ale ja swojego TŻta poznałam bardzo późno.

Trzymam kciuki

Ja właśnie wróciłam ze swojego USG. U maluszka oczywiście wszystko w porządku Kość nosowa jest, przezierność ok, wszystko dobrze się rozwinęło. Ma dopiero 6,3 cm (12t 5d). Ja bym wolała żeby nie było zbyt duże, bo potem urodzę jakiegoś 4,5 kilowego bobasa Co mnie zdziwiło to to, że ma strasznie dużo miejsca tam! Spokojnie by się drugi bobas zmieścił Jak zobaczyłam ile tam tych wód płodowych to zrozumiałam gdzie zniknęła moja talia I czemu ten brzuszek taki duży jakbym bliźniaki miała mieć
dla maluszka [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:
tez mam na 09.09

Ja dzis bylam na zajeciach dla kobiet w ciazy i jakas laska do mnie w ktorym jestem tygodniu bo ona w 17,a ja 15 i powiedziala ze mam spory brzuch hehe fakt mam taka pileczke a ona nic!tylko ze ona grubsza i ma takie fałdki wiec moze dlatego?kurde mam wielki bebech no i co teraz?

Blondi Banana gratki
podziel się ze mną, ja bym już chciała mieć wielki brzusio

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-03-17, 18:57   #4196
Aliszcze
Zakorzenienie

Blondi Banana, super, że usg było dobre (w co i tak nie wątpiłam )

ciąża to stres, ale jak się urodzi dziecko to człowiek się o dziecko denerwuje i tak już do końca życia urok rodzicielstwa

zjadłam kisiel na kolację, ja już nie pamiętam, jak to jest móc jeść, na co ma się ochotę

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 19:00   #4197
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Blondi Banana, super, że usg było dobre (w co i tak nie wątpiłam )

ciąża to stres, ale jak się urodzi dziecko to człowiek się o dziecko denerwuje i tak już do końca życia urok rodzicielstwa

zjadłam kisiel na kolację, ja już nie pamiętam, jak to jest móc jeść, na co ma się ochotę
ja dzis znalazłam kisiel w rosyjskim sklepie - w de raczej nie uraczy sie kiślu- o smaku truskawkowym, ale zrobie jutro, dziś zjem kiwi

pierwsze łyki wody kokosowej mam za sobą

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-03-17, 19:08   #4198
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
dla maluszka [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

podziel się ze mną, ja bym już chciała mieć wielki brzusio
to więcej jedz,tak jak ja
i jak ta woda kokosowa? ja to ani nie lubie kokosa ani tego mleka kokosowego wiec woda pewnie by mi tez nie posmakowala...

Aliszcze wlasnie boje sie tego ciaglego stresu o dziecko,jeszcze ja to jestem takiej slabej dupy ze sie o wszystko martwie...ech

Stary 2014-03-17, 19:13   #4199
agnes 20
Zadomowienie

to jak mowa o brzuchach to ja pokaże swój 13 tc 1 d, przed ciążą był płaski wręcz nawet zapadnięty
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1210701m.jpg (117,8 KB, 44 załadowań)
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 19:18   #4200
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość
to jak mowa o brzuchach to ja pokaże swój 13 tc 1 d, przed ciążą był płaski wręcz nawet zapadnięty
śliczny

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Cytat:
to więcej jedz,tak jak ja
i jak ta woda kokosowa? ja to ani nie lubie kokosa ani tego mleka kokosowego wiec woda pewnie by mi tez nie posmakowala...

Aliszcze wlasnie boje sie tego ciaglego stresu o dziecko,jeszcze ja to jestem takiej slabej dupy ze sie o wszystko martwie...ech
woda ma taki posmak jakiegos orzeszka, ale bardzo lekki smak, trudny do opisania ...

No własnie ja mało co jem, dalej nie mam napadow głodu ... Zjem sniadanie, potem drugie, obiad, jakas przekąska, kolacje 2 kromki i już ... czekam na te napady głodu i nic ...

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości