|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. XI
Czy tylko mnie drażni, że oriflame jest kompletnie niedostepny dla uzytkownikow urzadzen z androidem?
|
|
|
|
#3632 |
|
Raczkowanie
|
Musisz im wybaczyć - firma nr 1 nie potrafi ogarnąć nowinek technicznych
|
|
|
|
#3633 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niesttey nie pamiętam nazwy bo sama nie mam potrzeby korzystać Mam nadzieję że pomogłam
|
|
#3634 |
|
Raczkowanie
|
Kilka refleksji na temat aktualnej sytuacji. Od początku mojego istnienia w Ori mój mąż twierdzi, że jest to "sekta". I rzeczywiście, obserwując aktualny hurrra-optymizm, brak obiektywizmu, stosowane techniki manipulacji, w pełni się z tym zgadzam. Rozumiem, że kogoś mogą zachwycać zmiany, pewnie różnie są one widziane w zależności od zysków, które mogą one przynieść, ale jeśli skarżę się na wieczne braki, a ktoś obraca kota ogonem i wyjaśnia mi, że powinnam klientkę namówić na coś innego, to ... ciężko;-)
|
|
|
|
#3635 |
|
Raczkowanie
|
Piszecie o tej stronie na fejsie, że tam można dołączyć za prośbą. Próbowałam dołączyć do grupy, żeby coś więcej się dowiedzieć o zmianach, ale nie chcą mnie przyjąć, tzn. nikt nie reaguje na moją prośbę o dołączenie, a ponawiałam prośbę, nawet napisałam do jednej z administratorek. Czy tylko mnie nie chcą dołączyć? Jestem konsultantką. Może poprosiłam o dołączenie do nie tej grupy. Może ktoś przesłać linka?
|
|
|
|
#3636 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3638 |
|
Konto usunięte
|
Ja pamiętam jak moja kuzynka chciała sobie zakupić krem do twarzy Milk&Honey (z rok temu). Obydwie wersje (na dzień i na noc) były w katalogu dostępne, natomiast nigdy realnie, trwało to ze 3-4 katalogi aż ten niedostępny krem przestano pokazywać
Oriflame w tym momencie to dla mnie firma dziwadło, kupować sobie dla siebie coś tam można (wkurzając się na braki, chore koszty przesyłki - bo 12 zł na dom, serio?) ale robić z tak niepewnym kontrahentem interesy? Już dawno pozbyłam się złudzeń. Trzeba mieć albo wyprany mózg albo mega tupet aby wmawiać ludziom takie rzeczy jak to robią pewne osoby na forum fb.
|
|
|
|
#3639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego ja tam się nie odzywam
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
no ale ceny za dostawe mialy sie zmniejszyc... nie wprowadzili tego? aaa sorry, od 5 katalogu. czyli zaoszczedze 2 zł na dostawie, za to uwalili mi marżę.
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3643 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3644 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie inne biura w okolicy też pozmieniały tylko tego już się nie dowiem. Część godzin to rzeczywiście kpina. Np 12-16.
|
|
#3646 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Boję się poniedziałkowego spotkania wprowadzającego, nie wiem jaki szał tam będzie :P |
|
|
|
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem że od ilości paczek zależy ile biuro dostanie kasy więc powinno im zależeć na jak największej ich liczbie a tu guzik. I jeszcze w niektórych krzywo patrzą na osobę z innej grupy.
|
|
#3648 |
|
Wtajemniczenie
|
Też się nad tym zastanawiałam dla kogo są biura pracujące wymagane minimum czasowe. Biuro ma być dla każdego konsultanta, a nie tylko dla swoich.
|
|
|
|
#3649 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
W pracy spędzam 12 godzin dziennie, nie mam tam dostępu do tradycyjnego komputera a jedynie do tabletu myślę że android jest już na tyle powszechny że wypadałoby żeby firma ogarnęła temat - skoro system nie ma wsparcia dla flesza Po części jednak zwracam honor, gdyż trafiłam na aplikację "moja gazetka" i tam między milionem gazetek "marketowych" jest katalog oriflame |
|
|
|
|
#3650 |
|
Konto usunięte
|
a powiedzcie mi, nie macie problemów z przeglądaniem katalogów i ulotek w Firefoxie? Mam normalną, najnowszą wersję i najczęściej (nie zawsze) są problemy: katalogi ścina po bokach a ulotki wyglądają jak niedorobione, dopiero w Chromie wszystko jest ok. Denerwuje mnie to i nie wiem w czym problem.
|
|
|
|
#3651 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3652 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3653 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3655 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3657 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3658 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny mam klientke ktora zawsze brala serie optimals mleczko do demakijarzu nr 14700 i pieniaca sie emulsje oczyszczajaca nr 14698 niestety te produkty sa juz wycofane co je zastapilo??? dodam ze klientka tylko na to nie byla uczulona i bardzo ciezko ja zadowolic wiec chcialabym aby z tej nowej serii bylo to te same produkty poradzcie dzieki
|
#3659 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chcę mieć coś swojego. Coś co będę kochać. Bo ja tak naprawdę najbardziej w życiu chcę kogoś kochać... <3 czerwca 2013 - Pedagog resocjalizacyjny luty 2014 - Pedagog wczesnoszkolny i przedszkolny Studentka Pedagogiki rewalidacyjnej ![]() |
|
|
|
|
#3660 |
|
Zadomowienie
|
Ja mylam sie pieniaca emulsja, a teraz korzystam z tego zelu dla normalnej/mieszanej cery. Taki z niebieskimi napisami. Sorki za brak polskich liter i kodow produktow ale pisze z telefonu tak na szybko
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

Niesttey nie pamiętam nazwy bo sama nie mam potrzeby korzystać 

Oriflame w tym momencie to dla mnie firma dziwadło, kupować sobie dla siebie coś tam można (wkurzając się na braki, chore koszty przesyłki - bo 12 zł na dom, serio?) ale robić z tak niepewnym kontrahentem interesy? Już dawno pozbyłam się złudzeń. Trzeba mieć albo wyprany mózg albo mega tupet aby wmawiać ludziom takie rzeczy jak to robią pewne osoby na forum fb.

Pewnie inne biura w okolicy też pozmieniały tylko tego już się nie dowiem.
I jeszcze w niektórych krzywo patrzą na osobę z innej grupy.