Miłośniczki Zary część XXXVIII - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-18, 01:06   #3001
aroniasty
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki Zary część XXXVIII

Cytat:
Napisane przez cross Pokaż wiadomość
Oooo jaka fajna koszulka podoba mi się ta w paski i chyba kliknę dziękuję. Masz ją może? Gatunkowo ok?
A czy ta niewidoczna zakładka ma więcej takich perełek ?
Rozmiar S/M jest fajny, po chorobie zaczęły nagle pasować na mnie S-ki, ale teraz wracam już powoli do M

Ja mam koszulki - one są dosyć krótkie i bardzo szerokie - co jakiś czas pokazują się w innych kolorach też, ja mam białą, w paski i malinową.

Spodnie sa też w pełnej rozmiarówce jakbyś chciała http://www.zara.com/pl/en/sale/woman...7p1564061.html
aroniasty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 01:07   #3002
cross
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aroniasty Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam szarlotkę w każdej postaci Podgrzewam ją sobie i zajadam z lodami. Ale z pieczeniem to u mnie kiepsko, wiec ładuj do paczki
To tak jak ja - szarlotka rządzi idę spać, bo na samą myśl kiszki mi się budzą...dobranoc

cross jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 01:09   #3003
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Straszne są te ceny. Ok. 4 lat temu mój syn miał aparat , ale taki wyjmowany, na górne zęby tylko, do noszenia parę godzin dziennie (czytaj: prawie wcale), to kosztowało to ok. 600zł, a wizyty wtedy 70zł. Ponosił to trochę tylko, więv=c nie polecam robienia aparatu dla 9-10 latka. Teraz umawiałam się na wizytę do ortodonty z drugim, tym razem na fundusz, to mi powiedzieli, że na aparat, jakby był potrzeby, trzeba czekać 2 lata.

Ja też kiedyś nosiłam taki wyjmowany tylko na górne zęby , ale nosiłam sumiennie i co? Teraz te u góry mam prościutkie a te u dołu krzywe Ale bez tragedii, więc nie chce się bawić w aparaty. Mój ex Tż miał aparat jak go poznałam i zawsze mi się to podobało. Miał zielony
Stary 2014-03-18, 01:09   #3004
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Straszne są te ceny. Ok. 4 lat temu mój syn miał aparat , ale taki wyjmowany, na górne zęby tylko, do noszenia parę godzin dziennie (czytaj: prawie wcale), to kosztowało to ok. 600zł, a wizyty wtedy 70zł. Ponosił to trochę tylko, więv=c nie polecam robienia aparatu dla 9-10 latka. Teraz umawiałam się na wizytę do ortodonty z drugim, tym razem na fundusz, to mi powiedzieli, że na aparat, jakby był potrzeby, trzeba czekać 2 lata.
Też nosiłam taki w dzieciństwie i niewiele to dało Chociaż nie byłam zbyt sumienna i nosiłam tylko na noc.
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 01:10   #3005
cross
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam koszulki - one są dosyć krótkie i bardzo szerokie - co jakiś czas pokazują się w innych kolorach też, ja mam białą, w paski i malinową.
Spodnie sa też w pełnej rozmiarówce jakbyś chciała http://www.zara.com/pl/en/sale/woman...7p1564061.html
Krótkie, ale pępek zakryją? to może warto rozmiar mniejszą zamówić?
dziękuję za spodnie czy one nie są z tekiego materiału, do którego czepiają się wszelkie białe nitki, śmiećki i inne dziadostwo? Mam schize na tm punkcie

Stary 2014-03-18, 01:11   #3006
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:
To tak jak ja - szarlotka rządzi idę spać, bo na samą myśl kiszki mi się budzą...dobranoc

Moje się już obudziły. Ostatnio jem kolację o 2 w nocy, ostatnio nawet gotowałam obiad

---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ----------

Cytat:
Krótkie, ale pępek zakryją? to może warto rozmiar mniejszą zamówić?
dziękuję za spodnie czy one nie są z tekiego materiału, do którego czepiają się wszelkie białe nitki, śmiećki i inne dziadostwo? Mam schize na tm punkcie

Weź rozmiar mniejszą Gatunkowo są okey, bo miły w dotyku materiał.
Co do spodni to dziewczyny wklejały w nich zdjecia gdzieś już, i wydają się fajne, ja swoję dopiero mam do odbioru ale nie chce mi się ruszyć do galerii przez pogodę
Stary 2014-03-18, 01:13   #3007
cross
Raczkowanie

Cytat:
Moje się już obudziły. Ostatnio jem kolację o 2 w nocy, ostatnio nawet gotowałam obiad
dobrze, że nie mam szarlotki pod ręką, bo pewnie poleciałaby do odgrzania a śniadanie, o której jadasz?
Serio ssie mnie w żołądku, skoczę choć wody się napić

---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ----------

Weź rozmiar mniejszą Gatunkowo są okey, bo miły w dotyku materiał.
Co do spodni to dziewczyny wklejały w nich zdjecia gdzieś już, i wydają się fajne, ja swoję dopiero mam do odbioru ale nie chce mi się ruszyć do galerii przez pogodę
A ta mniejsza nie będzie jeszcze krótsza?

Stary 2014-03-18, 01:15   #3008
a34
Zakorzenienie

Moim sposobem na niejedzenie późno jest umycie zębów i wypłukanie Listerine, od razu mi się jeść odechciewa na długo
Stary 2014-03-18, 01:18   #3009
cross
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Moim sposobem na niejedzenie późno jest umycie zębów i wypłukanie Listerine, od razu mi się jeść odechciewa na długo
to idę umyć zęby dobranoc i do jutra / dzisiaj

Stary 2014-03-18, 01:20   #3010
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez princzipessaa Pokaż wiadomość
mam ogromną prośbę. proszę o real foto tych sandałków i opinie... dziekuje : roza:

Załącznik 5620021
Cytat:
Napisane przez princzipessaa Pokaż wiadomość
bardzo prosze jakby ktos mogl wstawic ich zdjecie...przeszukalam chyba z 50 stron i nie znalazlam...
mam jednak nadal dobre serce, pomimo mojego dzisiejszego mega wkur..

proszę, tak jak pisałam w poprzednim wątku było: obczaj sobie
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4728
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4739
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4741
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4735
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4793
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4829
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 01:27   #3011
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:
dobrze, że nie mam szarlotki pod ręką, bo pewnie poleciałaby do odgrzania a śniadanie, o której jadasz?
Serio ssie mnie w żołądku, skoczę choć wody się napić

---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ----------

A ta mniejsza nie będzie jeszcze krótsza?
Nie, spokojnie pępek zakryje ) Śniadanie hm... odkąd skończyłam zajęcia to późno bo zmieniłam całkowicie rozkład dnia - chodzę spać późno bo najlepiej mi się po nocy pracuję - a jestem w trakcie pisania magisterki oraz zakładania czegoś swojego, wiec pracuje nocami nad projektami, jestem wtedy najbardziej kreatywna

---------- Dopisano o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 01:25 ----------

Ewcik za dobre serduszko)
Stary 2014-03-18, 01:28   #3012
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:

Ewcik za dobre serduszko)
Ola powoli mi przechodzi... ale tak to jest w @
Stary 2014-03-18, 01:31   #3013
a34
Zakorzenienie

Naprawdę brawo ewcik Masz złote serce
Stary 2014-03-18, 01:35   #3014
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
Ola powoli mi przechodzi... ale tak to jest w @
Rozumiem Cie doskonale Ja wczoraj byłam trochę wkurzona , wiec poprawiłam sobie humor zakupami jeszcze na dodatek dziś mnie bbbbeee i kikikaka uszczęśliwiły zdobywając mi dwa MH

Bbbeee chyba będe musiała ozłocić bo niedługo pół mojej szafy będzie kupione przez nią
Stary 2014-03-18, 01:43   #3015
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Naprawdę brawo ewcik Masz złote serce
bez przesady
ostatnio nic mi się nie udaję ahh dołka mam jakiegoś ... ale jak Tż mnie zaprosi dziś na pizze to będę
Cytat:
Rozumiem Cie doskonale Ja wczoraj byłam trochę wkurzona , wiec poprawiłam sobie humor zakupami jeszcze na dodatek dziś mnie bbbbeee i kikikaka uszczęśliwiły zdobywając mi dwa MH

Bbbeee chyba będe musiała ozłocić bo niedługo pół mojej szafy będzie kupione przez nią
cieszę się z Tobą

a BETI jest ja mam dzięki niej też kilka rzeczy i wszystkie są

idę się położyć, bo dziś miałam ciężki dzień... dobranoc

Edytowane przez ewcik
Czas edycji: 2014-03-18 o 01:44
Stary 2014-03-18, 01:46   #3016
a34
Zakorzenienie

Cytat:

Też bym sobie coś kupiła, ale nic mnie aż tak nie zachwyca, no i te niewyprzedażowe ceny
Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
bez przesady
ostatnio nic mi się nie udaję ahh dołka mam jakiegoś ... ale jak Tż mnie zaprosi dziś na pizze to będę
Pizza dobra na wszystko A jeszcze taka domowaaaa
Stary 2014-03-18, 08:04   #3017
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Patrzyłam na warszawskie cenniki i jeden łuk metalowy to koszt ok. 1600-1800zł, a kryształowy ok 3000zł + wizyty ok.200zł.
Tyyyle ciuszków
Inwestycja na całe życie, piękny uśmiech bez kompleksów. .. Nie ma czego żałować

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 08:26   #3018
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda20003 Pokaż wiadomość
Ale myślmy sobie, że to jest dobrze zainwestowana kasa

Lis męczy Sikorskiego właśnie- Sikorski jakiś niepogadany i coś im się nie klei
Ja tez tak uważam

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Arinka_ Pokaż wiadomość
Dziękuję tyle właśnie obstawiałam ale dobra inwestycja, mnie zaczął się podobać kiedy dojrzałam go na blogu Anies Gratulacje
Stary 2014-03-18, 08:28   #3019
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Witam Was

Cytat:
Offtop na dziś: Macie jakieś doświadczenia z aparatami ortodontycznymi? W tym roku mam zamiar się za to zabrać (baj baj pieniążki) i zastanawiam się, czy jest sens inwestować w ceramiczny lub kryształowy.
ja nosiłam aparat ceramiczny, u siebie na "wsi" zapłaciłam 1400 zł za jeden łuk, ogolnie bylam zadowolona, dentystka mowila, ze metalowy daje lepsze efekty. Tak jak dziewczyny pisały, przezroczyste gumki szybko zolkna pod wplywem ejdzenia (kawa, herbata, wino, buraczki) ale zakladajac np. rozowe, niebieskie, biale jest wszystko fajnie
kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 08:30   #3020
Irja
Zakorzenienie

Witaj cross również tutaj

Cytat:
Napisane przez Pani Lennon Pokaż wiadomość
mam pytanie całkowicie poza tematem. sądzicie,że się zorientują,że zwracam inny razmiar niż na paragonie?
zawsze sprawdza się początek orderu a nie całość. rozmiar kodowany jest na końcu.
Sprawdzają rozmiar Parę razy widziałam jak ktoś chciał oddać inny rozmiar niż na paragonie i nie przeszło

Cytat:
Dobrze, że moje oczy tego nie widzą Nie miałabyś spokoju ze mną gdybyśmy mieszkały razem Mój brat też je po nocy, a ja za nim latam i mu truję nad głową aby tego nie robił
Stary 2014-03-18, 08:36   #3021
gabi1234
Zakorzenienie

dzien dobry Gwaizdeczki :-* :-*

ewcik kochana jak dzisiaj lepiej?? nie ma co sie zloscic.....bo.zloszczeni e sie to mszczeenie sie na swoim organizmie za glupote innych.....wiec szkoda nerwow kochana buziaki :-* :-* :-*
Stary 2014-03-18, 08:43   #3022
damon
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
Zależy od wady, ale dla mojej ortodontka dobrała samoligaturujący
Droższy od metalowego, zameczki są mniejsze, nie nosi się gumek i też tak nie obdziera jak tradycyjny. Mniejsza jest również częstotliwość wizyt.
Ogólnie nie żałuję

Ja gumki lubiłam mozna było podkreślić porę roku, przewidywalny nastrój na następny miesiąc lub miłość do danej dziedziny sportu. Na Euro miałam biało- czerwone odjechane)

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Cytat:
Patrzyłam na warszawskie cenniki i jeden łuk metalowy to koszt ok. 1600-1800zł, a kryształowy ok 3000zł + wizyty ok.200zł.
Tyyyle ciuszków

U mnie za wizytę teraz córa daje 90 zł, jak ja nosilam to było 70

Sent from my iPhone using Tapatalk

insta

It's gonna be a good day
damon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 08:56   #3023
Yasia
Wtajemniczenie

Witam Was cieplutko
Grypa mnie do łóżka położyła, wczorajszy dzień wycięty z życiorysu , dziś już lepiej, ale dalej mnie to paskudztwo męczy

Coco Chanel
Yasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 08:57   #3024
magda20003
ex Moderator

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
dzien dobry Gwaizdeczki :-* :-*

ewcik kochana jak dzisiaj lepiej?? nie ma co sie zloscic.....bo.zloszczeni e sie to mszczeenie sie na swoim organizmie za glupote innych.....wiec szkoda nerwow kochana buziaki :-* :-* :-*
Witaj!

aroniaczku, gdybyś kiedyś coś gotowała w nocy to daj znać (pomogę Ci zjeść) na studiach też lubiłam popełnić obiad późną porą

magda20003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 08:57   #3025
Pani Lennon
Rozeznanie

Cytat:
A czemu chcesz inny rozmiar? Skoro są dostępne na stronce? Napewno się zorientują, mi Panie zawsze sprawdzają całość
bo chciałam nowe zwrócić na stary paragon. w sklepie mojego rozmiaru nie ma a ze strony obawiam się,że mogą nie zdażyć dojść przed wygaśnieńciem zwrotu na stary paragon
Pani Lennon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 08:58   #3026
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Też nosiłam taki w dzieciństwie i niewiele to dało Chociaż nie byłam zbyt sumienna i nosiłam tylko na noc.
Ja również taki nosiłam ale szybko zrezygnowalam bo mnie denerwował ale myślę, że niewiele by mi to dało bo ósemki mi wyszły pózniej a to one były sprawca tych przesunięć zębów ku sobie moja koleżanka miała ostatnio pudrowo różowe gumki i bardzo ładnie to wyglądało
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 09:04   #3027
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Moj syn tez nosil ( zakladal na noc ) na gorne i dolne ( takie same druty ) i byl refundowany przez NFZ...czekalam 2 lata..
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 09:05   #3028
martitkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yasia Pokaż wiadomość
Witam Was cieplutko
Grypa mnie do łóżka położyła, wczorajszy dzień wycięty z życiorysu , dziś już lepiej, ale dalej mnie to paskudztwo męczy
Zdrówka kochana
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 09:09   #3029
Vishnja
Zadomowienie

Dzień doberek
Kto jest szczęśliwcem i u kogo dziś nie wieje, ani nie pada? Ja w tak paskudną pogodę rozmyślam co sobie kupię na letniej wyprzy

Dziewczynki, które pozamawiały dresowe portki ze wstawkami czarnymi przy kieszeniach - jak tam kolana, wyciągają się czy nie?
W moich hmowych dresowych, tych z kompanii Mirandy, jednak sie wyciągnęły Zastanawiam się czy można to reklamować
Vishnja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 09:24   #3030
magda20003
ex Moderator

Cytat:
Napisane przez Vishnja Pokaż wiadomość
Dzień doberek
Kto jest szczęśliwcem i u kogo dziś nie wieje, ani nie pada? Ja w tak paskudną pogodę rozmyślam co sobie kupię na letniej wyprzy

Dziewczynki, które pozamawiały dresowe portki ze wstawkami czarnymi przy kieszeniach - jak tam kolana, wyciągają się czy nie?
W moich hmowych dresowych, tych z kompanii Mirandy, jednak sie wyciągnęły Zastanawiam się czy można to reklamować
U mnie nie pada i nie wieje (póki co ).

Nie cierpię wypchanych kolan i łokci, brrr

magda20003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości