Scent Bar LII - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-18, 14:30   #1591
Spoora
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LII

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość

Boszzz jak ja bym chciała remont ale z różnych przyczyn nie mogę go zrobić

Cytat:
Napisane przez bogusia32 Pokaż wiadomość

2.ja to juz nawet nie pamiętam kiedy miałam jakiegoś większego doła. Staram się nie rozmyślać i nie nazywać konkretnej sytuacji ''problemem'' .Po prostu już wiem że to nic ,kompletnie nic nie da, więc po co ? Jeśli coś mi się przydarza a zazwyczaj wiadomo dotyczy to właśnie związków międzyludzkich to raczej walę do tej osoby z którą po prostu gadam na ten konkretny temat.Sytuacja nawet jeśli jest nie do rozwiązania to po rozmowie mam wskazówki co dalej można ,niemożna z tym zrobić.
No właśnie - żeby zawsze się tak dało

Cytat:
Nie Sporuś bo to dziwactwo mam w zasadzie od dziecka kiedy to nawet nie znałam pojęcia medytacja.
Pozytywna pozytywność to dziwactwo? Nii

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
No to inna sprawa ale potem jest cud miód..... moze kiedyś i ja dostąpię zaszczytu remontu
Na pewno

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

Kurcze a nie lubisz steka? von trupka? kaszanki? Mnie pomogło bardziej niż tabsy, ale to inna historia
Moja przyjaciółka wręcz chłonęła mięso (co rzadko "normalnie" robi) i se wyrównała bardzo szybko
jedz kakao/ gorzko czeko
popijaj sok z buraków (3mg jest w 100g buraka)
ja lubię pieczone buraki - proste zdrowe i smaczne pieczesz a piekarniku w folii, obierasz kroisz i skrapiasz sokiem z cyt, przyprawiasz i szamasz. Milion pomysłów na sałatki na kwestiasmaku.pl.
Wchłanianie żelaza ułatwia vit c soki owocowe obecność mięsa w posiłku,
Utrudniają: kawa, herbata, cola, mleko, błonnik (takzę z tej fasoli to za dużo sie nei wchłonie, ale nie zaszkodzi jeść, z każdej strony bombardować się żelazem kakao ma niecałe 11. Ja rozumiem, że nie samym kakao człowiek żyje ale warto, nic mnie tak nie uratowało jak kakao I kaszanka 6,4 mg Zwłaszcza latem, jak już prawie zeszłam. Wątróbka 8 mg. Bosz tera pacze, wieprzowa watroba 17 mg, no ale jakoś nie wiem czy bym się przemogła, chodzi o smak. Może jakbym musiała.

Mam pikno ulotkę, która capłam z ginekologii z zestawem produktów bogatych w żelazo z ilością w mg i zawsze mam ją na wierzchu, bo mam krytyczne spadki w każdym miesiącu. Małże wygrywają 24 mg.
Pomaga mi teraz Falwit.
Dzięki za posta Bo mi też ostatnio trochę żelastwo spadło

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Helol macham znad kawy pitej na tarasie koło basenu melduje że żyje i że jest pięknie pogoda boska (nie bardzo gorąco, slonecznie), wczoraj już zaliczylismy Marrakesz

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
znad biegania po lekarzach

Kto jeszcze idzie do lekarza lub był ostatnio? Przypomniał mi się zeszło barowy tag

Cytat:

byłam dziś u internisty, potem od razu u neurologa, w czwartek mam rezonans głowy i nie wiem czy mam się martwić czy nie.... chyba na razie martwię się bardziej samym badaniem bo nawet nie wiem czy mam się jakoś do niego przygotowywać i na czym ono polega i czy ma jakieś straszliwe działania uboczne
Skutków ub. nie ma, boleć nie boli, dziwne dźwięki słychać, no i jak ktoś ma klaustrofobię to nie wiem

Cytat:

niedawno fajny obrazek widziałam, schemat blokowy pokazujący że właściwie nie ma co się martwić

pytanie: czy masz problem?
NIE - to po co się martwisz
TAK ---> pytanie 2: czy możesz coś zrobić by go rozwiązać?
TAK - to po co się martwisz
NIE - to po co się martwisz

O chyba se to na ścianie napiszę
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 14:34   #1592
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

wczoraj z małżem obejrzeliśmy Królową Margot, stara francuska ekranizacja.Jak zawsze po takim filmie rozwinęła się mała dyskusja o metodzie ekspansji Katolików na świecie w tamtych czasach i o sposobach w jakich się to odbywało.Brr..
Jak to jak się odbywało niesieniem słowa Bożego ...
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 14:39   #1593
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
O super zazdraszczam
W naszym rewirze robią za 39 zł

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 14:41   #1594
bogusia32
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Pozytywna pozytywność to dziwactwo? Nii
Jeżu..w innym kontekście se to umyślałam.Nie wiem czemu ale założyłam że pytałaś czy te jazdy nocne które mam to czy one nie są efektem medytacji i dlatego tak odpowiedziałam..

Cytat:
Jak to jak się odbywało niesieniem słowa Bożego ...
Nio ,po trupach do celu..
Stary 2014-03-18, 14:42   #1595
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
W naszym rewirze robią za 39 zł
Ja to bym chciała peeling kwasowy...

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:

I to dosłownie
Stary 2014-03-18, 15:14   #1596
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm coś ciepłego kremowego ...
Dla mnie
C noa
V Crystal Noir
S Aura
Ale ich nie mam ostatnio testowałam Noa i pachnie tak jak moja babcia
Uuuuuu - dziękuję postoję
Crystal Noir mnie zabił, po zmartwychwstaniu nic już nie było takie samo
A to ponoć taki piękny i lubiany zapach. Hmmm może po latach podejdę do niego ale, autentyk, przez kilka lat miałam odruch wymiotny nawet na sam widok butelki, czyli wpsomnienie tego co na mnei zrobił.

Aura jest dla mnie neizapmiętywalna. Serio trzy razy testowałam - nie pamiętam nic kompletnie.
Noa zbyt retro - chciałam ją bardzo kochać. Nie zliczę testów ale nie jestem z tym zapachem spójna, lub on ze mną łotewa

Tak czy owak dzięki za fatygę
Cytat:

Nie inaczej, metody na miarę czasów. Inaczej władzy (a o nią chodziło) nad motłochem nie sposób było sprawować.

Polly mnie natchła tą fasolą, a że szykuje mi sie kolejne zejście na tle odpływu żelaza więc muszę je uprzedzić, i chyba ukręcę coś z fasoli. Może to z warzywami z bloga albo coś jeszcze znajdę w necie.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-03-18 o 15:19
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 15:23   #1597
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:

.

chyab muszę w końcu poznać

Się do Euforii na sobie przekonalam, chyba ..milo mi się nosi odlewkę ostatnio...

A zakochałam się w Pradzie ambrowej, po przerwie Nie wiem , dlaczego flaszki się kiedyś pozbyłam...chyba zaćmienie jakieś mialam

Red służy Ci mocznik ?
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 15:29   #1598
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Red służy Ci mocznik ?
Nie wiem, nie miałam.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 15:30   #1599
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Się do Euforii na sobie przekonalam, chyba ..milo mi się nosi odlewkę ostatnio...
Dasię, wszystko płynie...
Na mojej przyjaciółkce wręcz nie poznaję zapachu niezły.
Na innej też niezły, acz z kolei lekko wyuzdany. Ale dwa całkiem inne oblicza.
Stary 2014-03-18, 15:33   #1600
bogusia32
Wtajemniczenie

Cytat:

Nie inaczej, metody na miarę czasów. Inaczej władzy (a o nią chodziło) nad motłochem nie sposób było sprawować.

.
Rejcz o jakim motłochu piszesz ? W sensie że innowierca to motłoch ? Bo przepraszam,jeśli zle zrozumiałam, ale tak to można odczytać .

Cytat:

A zakochałam się w Pradzie ambrowej, po przerwie Nie wiem , dlaczego flaszki się kiedyś pozbyłam...chyba zaćmienie jakieś mialam
Ja testuję też Pradziochę ale Candy L'Eau, nawet ciekawa i nie tak okrutnie słodka jak klasyk.
Stary 2014-03-18, 15:37   #1601
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
[B]
A to ponoć taki piękny i lubiany zapach. Hmmm może po latach podejdę do niego ale, autentyk, przez kilka lat miałam odruch wymiotny nawet na sam widok butelki, czyli wpsomnienie tego co na mnei zrobił.

Aura jest dla mnie neizapmiętywalna. Serio trzy razy testowałam - nie pamiętam nic kompletnie.
Noa zbyt retro - chciałam ją bardzo kochać. Nie zliczę testów ale nie jestem z tym zapachem spójna, lub on ze mną łotewa

Tak czy owak dzięki za fatygę

.
Oj tam nie poddawaj się.
Ja nie lubię VCN ale pamiętam że kremowe...
Nut wodnych nie lubisz? np Kenzo l par?
A taka kremowość jak w Max Marach?
A może stare Dune
Nie poddawaj się z Noa ... tzn nie poddawajmy się
a https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...lv-ii-edp.html ???

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-03-18 o 15:41
Stary 2014-03-18, 15:38   #1602
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Nie wiem, nie miałam.
Ale miałaś mieć? Czy co podobnego w proszku do nawilżania?
Bo coś mi się tłucze,że albo miałaś zamawiać, albo pytałaś.

Cytat:
Dasię, wszystko płynie...
Na mojej przyjaciółkce wręcz nie poznaję zapachu niezły.
Na innej też niezły, acz z kolei lekko wyuzdany. Ale dwa całkiem inne oblicza.
Na mnie to slodki ulep owocowy, ale jakoś tak całkiem przyjemnie mi się nosi. Tylko to za malo na flaszkę jednak..

Cytat:
Nie znam, ani jednej ani drugiej...jakoś mnie nie ciągnie do tych wersji...może kiedyś , przy okazji...
Wogóle, ostatnio mnie nie ciągnie do testowania, kupowania...a jak już pociągnie, to wszystko na nie...no oprócz Scenta ostatnio ..

Ja testuję też Pradziochę ale Candy L'Eau, nawet ciekawa i nie tak okrutnie słodka jak klasyk.
Nie znam, ani jednej ani drugiej...jakoś mnie nie ciągnie do tych wersji...może kiedyś , przy okazji...
Wogóle, ostatnio mnie nie ciągnie do testowania, kupowania...a jak już pociągnie, to wszystko na nie...no oprócz Scenta ostatnio ..
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 15:45   #1603
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Rejcz o jakim motłochu piszesz ? W sensie że innowierca to motłoch ? Bo przepraszam,jeśli zle zrozumiałam, ale tak to można odczytać .
niiiieeee, wówczas społeczeństwo stanowił motłoch. To nie byli ludzie wykształceni, uprzywilejowani, świadomi, tylko ubodzy poddani. Wyższe sfery chciały jakoś utrzymać takich w ryzach, mieć kontrolę, władzę. Takie motody były jedynym na tamte czasy rozwiązaniem. Taka historia. Takie fakty.

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Cytat:
Oj tam nie poddawaj się.
Ja nie lubię VCN ale pamiętam że kremowe...
Nut wodnych nie lubisz? np Kenzo l par?
A taka kremowość jak w Max Marach?
A może stare Dune
Nie poddawaj się z Noa ... tzn nie poddawajmy się
a https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...lv-ii-edp.html ???
Z wodnymi mam love-hate relationship ale aktualnie hejt Choć bywa że lubię L'par.

Kremowość jak w Sesni i Max Mary też, ale nie szyskie poza tym właśnie się pozbywam ostatniej Zeste cośtam białej więc raczej do MM już nei wrócę bo znikajo.

Dune nie mogę naszać nie mój zapach ale do inhalacji i podziwiania trzymam sobie w miniaturce. Gorzkość za gorzka nawet jak na mnie

Noa - No nie poddałam się jeszcze
Stary 2014-03-18, 15:46   #1604
bogusia32
Wtajemniczenie

Cytat:
niiiieeee, wówczas społeczeństwo stanowił motłoch. To nie byli ludzie wykształceni, uprzywilejowani, świadomi, tylko ubodzy poddani. Wyższe sfery chciały jakoś utrzymać takich w ryzach, mieć kontrolę, władzę. Takie motody były jedynym na tamte czasy rozwiązaniem. Taka historia. Takie fakty.

Rejcz no ja rozumiem że wtedy społeczeństwo było niewykształcone itp ale nie o tym mowa. Piszemy o sposobach Kościoła/Państwa, bo wtedy nie było tych rozgraniczeń , do nawracania na jedynie słuszną wiarę .Wykształcenie i status nie miały akurat w tym przypadku żadnego znaczenia.Mordowano nawet wysoko postawionych za odstępstwo od wiary...
Stary 2014-03-18, 15:48   #1605
aileenn
Mother of Cats

Dzień dobry Baru!
Znad fantazji kulinarnej: krem marchewkowy z mleczkiem kokosowym

Cytat:
Kto jeszcze idzie do lekarza lub był ostatnio?
A robienie badań się liczy? Bo rano byłam

Polly, a Ty aby na pewno możesz bezpiecznie jeść soję w ziarnie? Dopytaj lekarza o fitohormony z niej.
A co do przepisów - do tego, co dziewczyny napisały nic odkrywczego nie dorzucę. Ale niezmiennie polecam zerknięcie inspiracyjne na Puszkę.
Edit: z sezamu można panierkę zrobić, np. kurakowi - było o tym?

Edytowane przez aileenn
Czas edycji: 2014-03-18 o 15:52
aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 15:51   #1606
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
znad biegania po lekarzach

kurka, zaczyna się człowiek sypać

byłam dziś u internisty, potem od razu u neurologa, w czwartek mam rezonans głowy i nie wiem czy mam się martwić czy nie.... chyba na razie martwię się bardziej samym badaniem bo nawet nie wiem czy mam się jakoś do niego przygotowywać i na czym ono polega i czy ma jakieś straszliwe działania uboczne

Też zaczęłam, a w ramach walki z prokrastynacją z wdzięcznością przyjełam termin po znajomości czyli za 3 tyg u rehabilitanta ( normalnie są za prawie pół roku )- bo teraz byłoby głupio to odwołać
Dziecko też wcisnęłam do ortopedy bez umawiania się- trzeba szybko działać.

Rezonans jest tylko głośny, jak nie masz klaustrofobii to nic nieprzyjemnego Cie tam nie czeka.

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:

Mnie by trzeba odciąć chyba od netu, bo jak mam odwyk od jednego to w czym innym nadrabiam

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 15:53   #1607
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Rejcz no ja rozumiem że wtedy społeczeństwo było niewykształcone itp ale nie o tym mowa. Piszemy o sposobach Kościoła/Państwa, bo wtedy nie było tych rozgraniczeń , do nawracania na jedynie słuszną wiarę .Wykształcenie i status nie miały akurat w tym przypadku żadnego znaczenia.Mordowano nawet wysoko postawionych za odstępstwo od wiary...
No tak, bo zdaniem przedstawicieli włądzy, jaką chciał sprawować kościół i to zrobił, wszystko inne byłoby dla niego/władzy zagrożeniem istnienia. Rywali się eliminuje. Taką historię ta "wiara" posiada. Ja to wiem, dlatego nieustannie dziwię się jej wyznawcom.
Biorę wiarę w cudzysłów, gdyż ona zawsze była tylko pretekstem do sprawowania władzy, posiadania ziemi i niedzielenia majątków. Tak przynajmniej wynika z historii. Nie mogli przecież zabijać w imię niczego, to zabijali w "slusznej sprawie" I gotowe. I ustawili się całkiem w deskę.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-03-18 o 15:55
Stary 2014-03-18, 15:55   #1608
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
No tak, bo zdaniem przedstawicieli włądzy, jaką chciał sprawować kościół i to zrobił, wszystko inne byłoby dla niego/władzy zagrożeniem istnienia. Rywali się eliminuje. Taką historię ta "wiara" posiada. Ja to wiem, dlatego nieustannie dziwię się jej wyznawcom.
Biorę wiarę w cudzysłów, gdyż ona zawsze była tylko pretekstem do sprawowania władzy, posiadania ziemi i nie dzielenia majątków. Tak przynajmniej wynika z historii. Nie mogli przecież zabijać w imię niczego, to zabijali w "slusznej sprawie" I gotowe. I ustawili się całkiem w deskę.
Zamiast "wiara" wstawiłabym "religia" i obędzie się bez cudzysłowu

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 15:55   #1609
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Z wodnymi mam love-hate relationship ale aktualnie hejt Choć bywa że lubię L'par.

Kremowość jak w Sesni i Max Mary też, ale nie szyskie poza tym właśnie się pozbywam ostatniej Zeste cośtam białej więc raczej do MM już nei wrócę bo znikajo.

Dune nie mogę naszać nie mój zapach ale do inhalacji i podziwiania trzymam sobie w miniaturce. Gorzkość za gorzka nawet jak na mnie

Noa - No nie poddałam się jeszcze
1 ja też mam tak l par , kurcze raz za słodkie raz za ostre
2 Sensi jest takie burszynowo kremowe... mam od nich ból głowy
3 Dune to moja nowa miłość ... Wielbicielka świeżaków a tu Dune...
4Noa ... hmmmm fajnie byłoby mieć 50 tkę ...
5 A może Hermes Jour?
Stary 2014-03-18, 15:57   #1610
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Słuznie, dzięki - to w końcu miałąm na myśli

Cytat:
1 ja też mam tak l par , kurcze raz za słodkie raz za ostre
2 Sensi jest takie burszynowo kremowe... mam od nich ból głowy
3 Dune to moja nowa miłość ... Wielbicielka świeżaków a tu Dune...
4Noa ... hmmmm fajnie byłoby mieć 50 tkę ...
5 A może Hermes Jour?
5. kwaśne fuble , że się posłużę cytatem z Mić
Stary 2014-03-18, 15:57   #1611
bogusia32
Wtajemniczenie

Cytat:
Biorę wiarę w cudzysłów, gdyż ona zawsze była tylko pretekstem do sprawowania władzy, posiadania ziemi i nie dzielenia majątków. Tak przynajmniej wynika z historii. Nie mogli przecież zabijać w imię niczego, to zabijali w "slusznej sprawie" I gotowe. I ustawili się całkiem w deskę.
No więc widzę że myślimy podobnie...

spadam do dermatologa z córcią..
Stary 2014-03-18, 15:57   #1612
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Biorę wiarę w cudzysłów, gdyż ona zawsze była tylko pretekstem do sprawowania władzy, posiadania ziemi i niedzielenia majątków. Tak przynajmniej wynika z historii. Nie mogli przecież zabijać w imię niczego, to zabijali w "slusznej sprawie" I gotowe. I ustawili się całkiem w deskę.
Polecam zobaczyć serial o Borgiach
Stary 2014-03-18, 16:11   #1613
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
No więc widzę że myślimy podobnie...

spadam do dermatologa z córcią..
Ależ oczywiście, tylko ja się temu nie dziwię Tak zawsze było, i dobrze, że takie filmy powstają, Imię Róży etc etc.

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Cytat:
Polecam zobaczyć serial o Borgiach
Widziałam

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

O perfumach jeszcze - chyba chcę czegoś w rejonach Philosykos ale mniej słodkiego.

Jęczałam już nie raz, że chciałabym wbić sie w salon Jo Malone. Z opisów wydaje mi się, że mają tam coś dla mnie .

Teraz pachnę L'Instant Magic i już chyba nie jego pora

Prasuję właśnie, i mam ochotę pachnieć czymś takim. Melk kiedyś odesłała do 7 Loewe. W sumie niezłe. Ponowię testy. Ale chyba za mało parowe jeszcze.
Stary 2014-03-18, 16:13   #1614
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
O perfumach jeszcze - chyba chcę czegoś w rejonach Philosykos ale mniej słodkiego.

Jęczałam już nie raz, że chciałabym wbić sie w salon Jo Malone. Z opisów wydaje mi się, że mają tam coś dla mnie .

Teraz pachnę L'Instant Magic i już chyba nie jego pora

Prasuję właśnie, i mam ochotę pachnieć czymś takim. Melk kiedyś odesłała do 7 Loewe. W sumie niezłe. Ponowię testy. Ale chyba za mało parowe jeszcze.
Na szczęście nie mam takich dylematów, bo mało które perfumy dzielę na pory roku

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2014-03-18, 16:15   #1615
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

Parowo prasowany jest Cartier L eau
7 Loewe i wcześniej wymienionych niestety nie znam ...
Stary 2014-03-18, 16:18   #1616
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ale miałaś mieć? Czy co podobnego w proszku do nawilżania?
Bo coś mi się tłucze,że albo miałaś zamawiać, albo pytałaś.
Pytałam i miałam zamawiać bo niczym się nie mogłam natłuścić/nawilżyć ale jakoś zażegnałam kryzys i póki co mi niepotrzebne.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 16:40   #1617
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
1. Jest to jedno z najbezpieczniejszych badań - nie ma sie czym martwić (choć sama nie miałam, i pono mnie czeka ale zwlekam bo nie mam kasy, i lekarka jeszcze się wstrzymuje, że może nie potrzeba koniec końców) ale ojciec mi mówił, że tylko huczy i jest git.
Mi też chcą głowę prześwietlać.

.
1. dzięki z opisu na kartce wyczytałam, że radzą zatyczki do uszu, to może wezmę
u mnie się okazało że mam to badanie w pakiecie, a też myślałam że będę płacić, np. za usg oka płaciłam..

fogle jak pomyślę że od początku zeszłego roku robiłam 4 x usg, biopsję, jakieś badania krwi, teraz to prześwietlenie i nie wiadomo co dalej mi zlecą, to naprawdę się zaczynam obawiać badać coś jeszcze, prawie wszędzie jakieś defekty

Cytat:
no niby banał a jakie genialne

ad badania to już wsio dziewczyny napisały, nie ma się czego obawiać
1. co nie jak tak się zastanowić nad niektórymi banałami to wcale nie są takie banalne

2. dzięki

Cytat:
Skutków ub. nie ma, boleć nie boli, dziwne dźwięki słychać, no i jak ktoś ma klaustrofobię to nie wiem

O chyba se to na ścianie napiszę
1. dzięki

2. lepiej narysuj

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość

Też zaczęłam, a w ramach walki z prokrastynacją z wdzięcznością przyjełam termin po znajomości czyli za 3 tyg u rehabilitanta ( normalnie są za prawie pół roku )- bo teraz byłoby głupio to odwołać
Dziecko też wcisnęłam do ortopedy bez umawiania się- trzeba szybko działać.

Rezonans jest tylko głośny, jak nie masz klaustrofobii to nic nieprzyjemnego Cie tam nie czeka.
1. tak, najlepiej się działa pod wpływem rozpędu i to z zewnątrz
mam nadzieję że na ten termin za trzy tyg. dotrzesz

2. dzięki
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 16:48   #1618
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

1. tak, najlepiej się działa pod wpływem rozpędu i to z zewnątrz
mam nadzieję że na ten termin za trzy tyg. dotrzesz

2. dzięki
Taaa, rozpęd miałam spory- skierowanie dostalam 2 miesiące temu

A zatyczki do uszu powinni dać Ci w pakiecie przed badaniem- u mnie tak jest w każdym razie.

Stary 2014-03-18, 17:14   #1619
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Na teraz coś jeszcze ciepłego, kremowego jakiś migdał Chyba, że przejadę całą wiosnę na Philosykos, no ale lubię zmiany. Bal d'Afrique sobie zapodaję.Ale wciąż, chęć nowego anbytku - prącie borze we flachi, ot mały odlew na zużycie - jest nie do poskromienia.
Lutens Louve
migdały czułam też chyba w Pure Poison (gorzki migdał pod jasminem),
ewentualnie marcepanowy Boss Pure Purple

Cytat:

fanatyzm religijny to zuoo i dotyczy to każdej religii

Przeczytałam "Cylinder van Troffa" Janusza A. Zajdla. Fajne sf o upadku cywilizacji, jak Red nie czytała, to polecam
Stary 2014-03-18, 18:06   #1620
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Dzień dobry Baru!
Znad fantazji kulinarnej: krem marchewkowy z mleczkiem kokosowym

A robienie badań się liczy? Bo rano byłam

Polly, a Ty aby na pewno możesz bezpiecznie jeść soję w ziarnie? Dopytaj lekarza o fitohormony z niej.
A co do przepisów - do tego, co dziewczyny napisały nic odkrywczego nie dorzucę. Ale niezmiennie polecam zerknięcie inspiracyjne na Puszkę.
Edit: z sezamu można panierkę zrobić, np. kurakowi - było o tym?

Kurcze watpieczeby sie gin na soi znal...ja tez nie wiedzialam ze cos s nia nie tak moze byc
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości