|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I
Cytat:
dzięki![]() a przy położnej paszcza w kubeł, nie otwierać no dobra, to na dziś się powoli odmeldowuję ... miłego popołudnia i wieczoru Mamuśki
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I
piszecie o kolczykach..
będąc nastolatką zrobilam sobie drugą dziurkę w uchu i jak mój tato zobaczył, że w jednym uchu mam dwa kolczyki to stwierdził, że jestem kryminalistką o kolczyku w pępku to nawet przez dłuższy czas nie wiedział, ale na to mi nic juz nie powiedzial, bo zobaczył przez przypadek jak juz mężatką byłam ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- bambusiek zgrabny brzusio ![]() Eydrith miłego dnia |
|
|
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
bambusiek super brzuszek, spory juz
![]() Fame chcialabym zobaczyc jak sie usmiechasz pol gebkiem ![]() To jezyk az tak szybko zarasta? Oj to wszystkie zaciskajmy nozki, zeby draki nie bylo |
|
|
|
#4474 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobre też pierwsze dodatkowe kolczyki mialam w płatku ucha, dobiłam sobie dwie dziurki od razu, w LO, wyszłam z założenia że jak już cierpiec ...Boże, myślałam że ojciec obedrze mnie ze skóry ![]() więc kolejne robiłam już na studiach, tak żeby tatuś nie widział w pępku też miałam, ale wyjęłam już ze 3 lata temu, bo TŻ się bał że mi krzywdę zrobi ogólnie mam słabość do kolczyków, ale takich dyskretnych i z klasą a teraz to już w ogóle wypadałoby wyjąć, trzydziecha w końcu na karku dobra urywam się ... papa
|
|
|
#4475 | |
|
Zadomowienie
|
Moi rodzice jako ŚJ jak zobaczyli moje kolczyki to koszmar piekło ale ja miałam 3 w uchu 1 w nosie jeden w pępku i w języku w uchu musiałam darować bo non stop mi ropiało z pępka mąż mi wyrwał zapięciem od paska a z nosa mi ostatni wypadł ale już mam wizytę u kosmetyczki bo ja się boje na nowo przebić
---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4476 | ||
|
Zadomowienie
|
podobno błyskawicznie (czyli w ciągu paru godzin, chociaż to ponoć zalezy od organizmu, mówią że i tydzień może przetrwać), ale tak na sobie nigdy nie sprawdzałam, nigdy nie wyjmowałam na wszelki wypadek
Cytat:
nie poddajesz się ja chciałam w nosie, ale stwierdziłam że mam za duży i nie będzie mi pasował a w pępku też mi kiedyś wyrwał, tylko kolega, oczywiście niechcący ... nom to był koszmar potem kłułam pępek jeszcze dwa razy, aż w końcu pod wpływem TŻ zrezygnowałam i teraz w sumie każdemu odradzam, z pępkiem jest za dużo babraninyno to się urwałam ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
chyba mam chandrę ![]() i zaraz baty od Asi dostanę .... więc zmykam już naprawdę trzymajcie się
|
|
|
#4477 |
|
Zadomowienie
|
ja w nosie taki delikatny mam bo posiadam orli nos ale każdy patrzy na kolczyk a nie na nos hehe
a wystarczyło że mąż mi wyrwał raz z pępka i ja miałam dość ból okropny |
|
|
|
#4478 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestę na chwilkę
przewija się ![]() Łączę się z wami ale w języku to bym się bała ![]() słyszałam, że podobno pęka szkliwo na ząbkach ale jak to jest naprawdę to niwiem ![]() Skończyłam prawie malować przód szuflady od łóżeczka zaraz wam wrzucę moje wiejskie wzorki ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Brzoskwiniowy sorbet z ciemną czekoladą, trochę nie widać kolorów do końca ale coś widać Trochę się namachałam małym pędzelkiem ![]() Sent from my C6603 using Wizaz Forum mobile app
LAURA Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
|
|
|
#4479 |
|
Wtajemniczenie
|
Brzoskwiniowy sorbet z ciemną czekoladą, trochę nie widać kolorów do końca ale coś widać
Trochę się namachałam małym pędzelkiem ![]() Sent from my C6603 using Wizaz Forum mobile app
LAURA Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
|
|
|
#4480 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, jak równiusieńko
|
|
#4482 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Nie udzielam się ostatnio bo nie wiem gdzie się wstrzelić W końcu ugotowałam dziś dobry obiadek, nowa nowość w domowym menu ![]() Asiu śliczny ten ornament I wszystkim brzusiom za dumne rozmiary Ja to mam taką piłeczkę- półeczkę że mąż mógłby piwo postawić
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
Enary, pochwalisz się zdjęciem brzuszka?
my tu jesteśmy wszystkie łase na brzuszkowe zdjęcia ![]() ja mam dzisiaj pierś z kuraka, ryż i fasolkę szparagową, także bez szału
|
|
#4484 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ślicznie oj kolczyki obcy mi temat, poza kolczykami w uszach nie mam nigdzie jedynie teraz biżuterię na zębach i co najwyżej zamki mi poodpadają jak za mocno będę zęby zaciskać ![]() Bambusiek super brzuszek
Edytowane przez sunfire Czas edycji: 2014-03-18 o 15:25 |
|
|
|
|
#4485 |
|
Raczkowanie
|
bardzo ładnie
mój TŻ za sam pomysł odnawiania to by mnie nie pochwalił ehhh. Moje naszywki na wózek nie przeszły. Ale kobietką jestem kreatywną i babski akcent musze miec na tym wózku hmmmm.... postawie sie a jak nie to myszy go zjedzą - żartuje
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
viki, powiedz mężowi, że to głównie Ty będziesz z wózkiem jeździć, więc Tobie ma się on przede wszystkim podobać
ja nie mam już teraz nigdzie kolczyków a nosiłam od 4 r.ż., bo tak błagałam mamę o pozwolenie na przekłucie uszu zestarzałam się widocznie po porodzie chcę zrobić sobie tatuaż, bo nosiłam się z zamiarem zrobienia jakoś od 16 r.ż., ale ciągle było mi nie po drodze, nie byłam pewna, ale dziecko spowodowało, że jestem pewna wzoru, który chcę mieć i wiem, że nie będę żałować
13.06.2014 rok - najszczęśliwszy piątek Edytowane przez mamaya Czas edycji: 2014-03-18 o 15:31 |
|
|
|
#4487 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny , taką radość mi to sprawia
|
|
|
#4488 |
|
Raczkowanie
|
Wstawiam mamaya na Twoją prośbę :p
A Twojego nie zobaczę bo mnie w klubie nie ma ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
Enary, jaki piękny!
prześlę Ci zaproszenie do klubu, bo spełniłaś już wszystkie warunki
|
|
#4490 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4491 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam
w klubie zobaczysz zdjęcie mojego brzucha - też mi tak stoją na tym zdjęciu włosy na razie uciekam laski, może wpadnę wieczorkiem miłego popołudnia Wam życzę!
13.06.2014 rok - najszczęśliwszy piątek Edytowane przez mamaya Czas edycji: 2014-03-18 o 15:48 |
|
|
|
#4493 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sałata lodowa (ewentualnie kapusta pekińska), pomidor, ogórek, papryka, ser Feta, kilka orzechów włoskich i sos winegret ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
To ja już bym musiała się w niej położyć, a nigdzie się nie wybieram Cytat:
|
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4494 |
|
Raczkowanie
|
Ja też miałam kolczyk w języku
ale wyjęłam już kilka lat temu, niestety po interwencji rodziców wtedy jeszcze niepełnoletnia byłam i nie miałam specjalnie wyboru do dzisiaj mam jeszcze pamiątkę w postaci dziurki także chyba do końca to ona chyba nigdy nie zniknie poza tym miałam jeszcze drugą dziurkę w jednym uchu, ale z tego też już zrezygnowałam i teraz już piercing mnie nie kręci![]() Mamaya a co będziesz tatuować, jeżeli można zapytać?
|
#4495 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Enary, bambusiek ![]() ja kolczyk z pępka wyjełam jakieś 3 lata temu jak przytyłam i nie wyglądało już to apetycznie , teraz to się boję, że mi tą dziurkę rozerwie bo tak mi ją już rozciągneło
Edytowane przez i like it Czas edycji: 2014-03-18 o 16:24 |
||
|
|
|
#4496 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja na razie nie narzekam, tylko martwiłam się o ten poród, no ale już wiem![]() Asia pięknie Ci to wyszło heh, no nie wiem, ja mam wiek lekko zafałszowany w ramach ochrony danych osobowych Cytat:
ale za to u kogoś baaardzo mi się podobająmoże nie usuwaj, tylko przerób? po usuwaniu często gęsto zostają blizny ... Enary piękny brzuś ![]() a mi zakupy nie wyszły i jestę z Wami taaaaak wiem że się cieszycie
|
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
Yuza, datę urodzenia synka
|
|
#4498 |
|
Zadomowienie
|
Eydrith - żebyś ty wiedziała jaki ze mnie nerwus jest ale jakoś nie pomyślałam, że mogę od tego mleka nie mieć i byłam małą mleczarnią
![]() viki - no to faktycznie może te testy coś pomogą - też się nad nimi zastanawiałam ale lekarka powiedziała, że wnaszym przypadku to nie jest takie pilne więc narazie czekamy bo jak dziecko starsze są bardziej wiarygodne robaczek - dziękuję -przynajmniej za pierwszym razem tak byłoVegetka ![]() Lillian - oj współczuję strasznie niemiłe uczucie :/ z sikaniem mam dokładnie to samo - zwłaszcza jak dłuższy czas nie sikam dziewczyny śliczne brzuszki i takie małe zgrabne
|
|
|
|
#4499 |
|
Zadomowienie
|
Integra sałatka aż ślinka mi poleciała hmmm a wypożyczyć mogła bym ale nie wiem co oni na to hehe
---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Mój mąż ma 3 dziary Najnowszą mam własnie na swoim profilu.... |
|
|
|
#4500 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oceniając po opisie laktacji to w życiu bym nie pomyślałapodbudowałaś mnie kochana w takim razie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

dzięki

ogólnie mam słabość do kolczyków, ale takich dyskretnych i z klasą
i teraz w sumie każdemu odradzam, z pępkiem jest za dużo babraniny

słyszałam, że podobno pęka szkliwo na ząbkach ale jak to jest naprawdę to niwiem

za dumne rozmiary
my tu jesteśmy wszystkie łase na brzuszkowe zdjęcia