|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosną spamujemy i offtopowo o włosy nadal dbamy- cz. XXX
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A co wpłynie na poziom estrogenów? U mnie są niziutkie, a moja endo za każdym razem mówi, że nie wie, jak mi pomóc ![]() Cytat:
Ale leje Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
Osiągnęłam stan w którym nie mogę się zdecydować czym się psiknąć. Pasowałaby elegancka NOA, ale kusi też wczorajszy, osobiście zachwycający (chociaż nikt z otoczenia nie pochwalił, albo niewyczuwalny - w co wątpię - albo kojarzy im się ze starą babą w kościele
) Yves Rocher, ale nie było jeszcze testów La Petite Robe Noire...
|
#693 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rozterki kosmetykoholiczek ![]() Ja jeszcze mejkap i jadę szukać praktyk do szkoły. Mam tylko 48h go zrobienia i tak mi się nie chce... Ale muszę się zebrać w sobie. Od przyszłego tygodnia zacznę przygotowywać się do egzaminu licencjackiego. Koniec z lenistwem. Hahahha, już to widzę. Ja i koniec lenistwa, to wręcz niemożliwe! Mam nadzieję, ze wreszcie sie w sobie zaprę i się ogarnę.
|
|
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uuu to może i do mnie dziś paczuszka przyjdzie będę musiała TŻta zapytać bo na niego nadałam pzesyłkę co by mnie mama z domu nie wyrzuciła razem z tymi lakierami Całą noc tak strasznie lało ale coś trochę się przejaśnia może moje włosy jakoś przetrwają
|
|
|
|
|
#695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#696 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja ze względu na pogodę też je dzisiaj zwiążę ![]() Cytat:
![]() trochę mam podobnie: w poniedziałki od 11 do 20 na uczelni, od kwietnia od wtorku do czwartku od 8 do 14 w sądzie, a od 15 zajęcia, które w większości kończą się o 20, a piątki planuję przeznaczyć na naukę angielskiego. Za tydzień mam jedną konferencję, a na początku kwietnia drugą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() możemy Cię jakoś motywować? zrobiłam sobie drożdże, wypiję je teraz, bo dzisiaj muszę jechać wykupić ubezpieczenie, potem na zajęcia, a wieczorem do koleżanki Jeszcze teraz uzupełnię kalendarz i jadę z koksem
|
||||
|
|
|
#697 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45636438]
możemy Cię jakoś motywować? [/QUOTE]Niestety jestem typem człowieka, którego nic nie motywuje. I rzadko co, albo kto jest wstanie sprawić, żebym coś zrobiła jeżeli sama nie będę tego chciała zrobić. Uparta jestem, leniwa cholernie i do tego wredna. Ale sama się zmotywowałam i mam zamiar uczyć się słówek. Gramatykę powtarzam z uczniami.
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zdążyłam przeczytać, ale też tak wybrałam
.[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45636438] ![]() trochę mam podobnie: w poniedziałki od 11 do 20 na uczelni, od kwietnia od wtorku do czwartku od 8 do 14 w sądzie, a od 15 zajęcia, które w większości kończą się o 20, a piątki planuję przeznaczyć na naukę angielskiego. Za tydzień mam jedną konferencję, a na początku kwietnia drugą ![]() ja bym testowała tak jak prawi EdizA ![]() [/QUOTE] No to pjona siostro! ![]() Testy były, bardzo słodki owocowo-kwiatowy, teoretycznie zupełnie nie w moim stylu, praktycznie jestem zakochana
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45634278] Co tam dostałaś? ![]() Ja zauważyłam, że przez ten wiatr jakoś szybciej mi się włosy przetluszczaja ![]() [/QUOTE] Mi też! Zwłaszcza grzywka ![]() Ale mam dziś senny dzień, nic mi się nie chce
|
#701 |
|
Spaceroholiczka
|
Laski, to nie od wiatru przetłuszczają Wam się włosy, tylko od ciągłego ich dotykania, bo przypuszczam, że po każdym podmuchu wędrują do nich ręce
![]() Patka, nie mają u mnie szarego filcu, kupiłam ładny, jasny, kremowy puder. Dalej jest słodko, nawet lepiej niż z szarym, ale pokażę Ci i zdecydujesz czy szukamy innego koloru czy zostajemy przy tym. Miranda, zaraz wyślę zdjęcia
|
|
|
|
#702 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#704 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45636438]fajne te lakiery ja ze względu na pogodę też je dzisiaj zwiążę [/QUOTE]Właśnie mam na paznokciach figę z makiem i chyba się zakochałam Na włosach olej awokado i zaraz zabieram się za ćwiczenia z Mel B. |
|
|
|
|
#705 |
|
Wtajemniczenie
|
Pierwszy raz od x czasu wczoraj nie nałożyłam odżywki d/s - zabrakło mi czasu, musiałam szybko umyć włosy i wysuszyć. Raaany, mam wrażenie, że wyrwałam połowę włosów z głowy
![]() No i nie ćwiczyłam wczoraj. Przegięłam z Mel B w niedzielę, czuję jakbym sobie naciągnęła mięsień, ja sportowiec ![]() Nie kupiłam skrzypokrzywy.. Jeśli tylko dotrze do mnie wygrany na FB GP olejek z czerwoną papryczką, zabieram się za wcieranie |
|
|
|
#706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Osobiście jestem za tym, żeby potencjalnego absolwenta konkretnie prześwietlać pod kątem samodzielnego stworzenia swojej pracy. Naprawdę.
|
|
#707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeca masz dużo czasu jeszcze, marzec dopiero. ![]() Cytat:
Jezusie, dziś BHD jeszcze gorszy niż wczoraj. Z tyłu głowy zrobił mi się w ogóle jakiś kołtunodred, a grzywka zbiła mi się w rasowy lok.
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2014-03-18 o 17:08 |
||
|
|
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem ale nie chcę potem wszystkiego na ostatnią chwilę robić, w maju muszę już mieć oddaną pracę do promotora |
|
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
mój laptop umarł
i teraz nie wiem co kupić, kanapę czy lapka ![]() chociaż może mi go odraatują w serwisie za mniejszą kasę ![]() eh tak bardzo zły dzień
|
#710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Da radę, to naprawdę dużo czasu. Nie spinać się, bo wena uleci.
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma spiny, dam radę |
|
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu po godzinie nas babka wypuściła normalnie we wtorki spędzam w pksie tyle czasu ile na zajęciach
![]() Aleee za to mając 30 min do autobusu wstąpiłam do takiego sklepiku/kiermaszu obok uczelni i całkiem przypadkiem znalazłam interesującą sukienkę, patrzę na cenę 49zł nooo po krótkim namyśle poszłam przymierzyć i przepadłam przyda się przecież za dwa tyg mam 18-nastkę siostry i pewnie przyjdę do was z poradą bo mam teraz dwie propozycję stroju
|
|
|
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kav jaaakie naklejki |
|
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
myśłicie, że będzie to oryginalne? http://allegro.pl/szczotka-do-wlosow...041524054.html
|
|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
Po turnieju, padam, a jeszcze mam jeden wykład o 20
. Aktualnie zahibernowałam się w miękkim fotelu kawiarni nad naleśnikiem. Nie dość, że będę gruba to jeszcze zbankrutuję
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co tu tak cicho dzisiaj?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.

) Yves Rocher, ale nie było jeszcze testów La Petite Robe Noire... 

.