|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
dużo zdrowia życzę chorującym ![]() Cytat:
|
|
#182 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Dziewczyny wróciłam z wycieczki objazdowej po salonach sukien i witam się w nowym wątku
![]() P.S. Wybrałam i zamówiłam suknie!!! Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
#183 |
|
Raczkowanie
|
magdalenka_w_86 współczuję- wiem coś o tym, bo bliskie mi osoby chorowały na nowotwory... sama też byłam pacjentką onkologii ale u mnie był tylko pikuś... ale znam osoby, które wyszły z naprawdę cieżkich postaci raka... tak, ze zdrowia dla Twoich bliskich życzę!!!
weselna01 padłam... fajną musiała mieć minę kelnerka, kiedy zorientowała sie, że zrobiła taką gafę ps moja suknia będzie prawie identyczna jak ta- myślicie, że ta fryzurka pasuje? tylko nie wiem, czy nie wygląda lepiej na ciemnych włoskach, a ja mam rozjaśniane a i chcę taki makijaż jak na zdjęciu, a bukiet tego typu ale zamiast róż chcę frezje bo je uwielbiam
|
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
Ja byłam ubrana normalnie bo szliśmy do kina w mikołajki:P i byłam bardzo wkurzona że mnie mój TŻ znowu podpuszcza bo już kilka razy tak robił że myślałam że dostane pierścionek i nic. najpierw chciał iść nie wiadomo czemu w miejsce gdzie się poznaliśmy ale ja byłam tak pewna że znowu sobie ze mnie kpi i chce mi dać co najwyżej czekoladki czy coś więc powiedziałam nie, potem byliśmy na kolacji ale było duużo ludzi i ciasno no i wkońcu wyszło na to że się oświadczył w lodziarni przed seansem
i tak najlepsza była moja mama zadzwoniłam do niej w nocy tego samego dnia żeby się pochwalić i mówię "mamo w przyszłym roku wychodzę za mąż
|
|
#185 |
|
Rozeznanie
|
Jestem i ja! choć i tak już przestałam nadążać!
|
#186 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny potrzebuję pomocy. Szukam bransoletki do mojej skromnej sukni. Co myślicie o tych:
1. http://allegro.pl/toowee-3961-branso...050803449.html 2. http://allegro.pl/toowee-3893-branso...050785647.html 3. http://allegro.pl/toowee-3628-branso...054291400.html 4. http://allegro.pl/toowee-3939-elegan...065991750.html Nie chcę kupować srebrnej, bo ja na co dzień bransoletki noszę tylko drobne i skromne, a do sukni chciałam coś bardziej okazałego. Oprócz bransoletki będę mieć tylko kolczyki - wiszące w stylu tych, które kupiła ostatnio hihihi Milka suknia cudna
Edytowane przez positive rebel Czas edycji: 2014-03-18 o 19:08 |
|
|
|
#187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pokażę Wam mój zestaw ![]() Edit: zdjęcie makijażu i w twarzy 3/4 pasuje mi on? chciałam ten sam w brązie
Edytowane przez mikonada Czas edycji: 2014-03-18 o 19:04 |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#188 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ta pierwsza i druga (zdublowany link ) jest taka znana, ten kształt. Trzecia też niczego sobie, ale myślę że ta ostatnia jest super, delikatna, ale wyrazista
|
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam w Nowym Wątku
Nie dam rady wszystkiego nadrobić ![]() Docik świetny makijaż... i te Twoje rzęsyy mmm Cytat:
|
|
#190 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduję się! Pozdrawiam Was wszystkie!
|
|
#191 |
|
Rozeznanie
|
O kurcze, nie zwróciłam uwagi, że się zdublowało... Druga miała być ta: http://allegro.pl/toowee-3893-branso...050785647.html
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
co wyście dziś zjadły że tyle nastukałyście ??
![]() ysia w ciemnych włosach wyglądasz piękniej ! Robusta ja do 16 i narzekam na brak czasu ![]() milka witaj wg mnie jak najbardziej fryzurka będzie pasować ![]() Atomoowka znajdziesz napewno w końcu fryzjerke i fryzurke zakrecona_kropka super zaproszenia ! Elrosa no widzisz jak Tż się zmienia mojemu dalej nic nie trzeba ![]() przyjaciolka zamiast wesprzec na duchu to krytykuje, wtf ? ![]() Lg_ago ja mam z butami problem w odwrotną strone - znaleźc ładne 35 graniczy z cudem ![]() cude ale swiadkowa wymagająca - co ona pępek świata ? kupcie zwykłe w pierwszym lepszym sklepie i jej wyslijcie, skoro zniesie jajo, a potem wyslecie jej oficjalne ![]() wenedka trzymam kciuki aby kolezanka z mezem jednak dotarła ![]() positive ta jest przepiękna !!!!!!!! nadrobiłam aż skończyła mi się energia, idę coś wszamać
Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need. 🤍 ______________________ Edytowane przez czekooczekolada Czas edycji: 2014-03-18 o 19:11 |
|
|
|
#193 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a makijaż - wow lubię taką kolorystykę... w oóle modelka bardzo ładną ma urodę
Edytowane przez milka777 Czas edycji: 2014-03-18 o 19:22 |
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
positive rebel bransoletka nr 3 jest piękna, sama bym zamówiła jeśli by były pasujące do niej kolczyki, może wisiorek
edit: po dodaniu kolejnego linku, zmieniam zdanie, że nr 2
Edytowane przez mikonada Czas edycji: 2014-03-18 o 19:12 |
|
|
|
#195 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=czekooczekolada;456 46585]co wyście dziś zjadły że tyle nastukałyście ??
![]() |
|
|
|
#196 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może daj ogłoszenie np. na gumtree? Cytat:
![]() positive rebel ta jest śliczna ![]() http://allegro.pl/toowee-3628-branso...054291400.html co do zaręczyn - zdążyłam się przebrać ![]() domyśliłam się o co chodzi - hotel 5 gwiazdkowy (dzięki Bogu, że po drodze zjedliśmy obiad w Maku bo tam to by TŻ zbankrutował
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się w nowym wątku!
![]() Mam kilkudniowe zaległości, więc idę poczytać co naskrobałyście!
|
#199 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja mam dokładnie taką, frezje też uwielbiam, uważam, że fryzura jak najbardziej będzie pasować, nawet z blond włosów makijaż mi się niestety nie podoba, ale to pewnie dlatego, że ja sama jestem dość różowa i po prostu mi nie pasuje taki
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#200 |
|
Polka Ogarniaczka
|
I śpiewać też wam będzie?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Że się tak wtrącę, jako że sama gram na skrzypcach ![]() Nasz skrzypek, po szkołach muzycznych, bierze od nas 280zł, w czym wliczony jest dojazd, bo mieszka poza Lbn. Na rękę będzie miał min. 200zł- to cena za 2 utwory. Wydaje mi się, że cena 100-150zł jest bardzo dobra. Jeśli nie ma u Was w okolicach szkoły muzycznej, poszukajcie w większym mieście; możecie nawet skontaktować się bezpośrednio ze szkołami muzycznymi (II stopnia). Dojdą Wam zapewne koszta dojazdu, ale ślub ma się raz w życiu ![]() A co płaczu, to ja sama rozkleję się przy tym https://www.youtube.com/watch?v=D9SJco84wm8
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2014-03-18 o 19:42 |
||
|
|
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
Lg_ago a mnie się wydaję że cena chyba jest spoko
My przy cywilnym mamy skrzypce duo, jak się dopytałam będą grane 4 utwory plus życzenia i cena to 500 zł.Na początku miał być kwartet ale cena Nas poraziła 1200-1500 zł a byli tacy którzy chcieli 1500 zł a z życzeniami 2200 zł więc staneło na skrzypcach duo mam nadzieję że dadzą radę
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
a tego to ja nie wiem.. ale jakoś szczególnie mi nie zależy na tym
![]() Ale tak jak rozmawiałyśmy kiedyś DJ będzie miał 2 mikrofony to chętni śpiewacy mogą się wykazać na weselu tylko z własnym podkładem muzycznym, bo niekoniecznie on musi wszystko mieć
Edytowane przez mikonada Czas edycji: 2014-03-18 o 19:52 |
|
|
|
#204 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za opinie w sprawie bransoletek.
A teraz prośba o głosowanie na dwa zestawy : Nr 1 ażurowy Nr 2 z kamyczkiem
|
#205 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wstawiam zdjęcie mojej sukni
![]() Katalogowe - przód z bolerkiem i bez oraz tył no i moje moje moje Mam nadzieję, że nikt znajomy nie znajdzie
25.10.2014 Edytowane przez Le_lena Czas edycji: 2014-03-18 o 22:39 |
|
|
|
#206 |
|
Rozeznanie
|
przez Was zaczyna mi się marzyć kwartet smyczkowy a wcześniej miałam to w nosie....
|
|
|
|
#207 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 |
|
Zadomowienie
|
Też kupowałam (w gimnazjum, liceum) 39,40. A teraz 37.5 najlepiej
![]() magdalenka_w_86, mam nadzieję, że wszystko się ułoży Le_lena ![]() milka777, fryzura jest śliczna. Osobiście zrezygnowałabym z kokardki, lubię je ogólnie - są urocze, ale tutaj mi jakoś nie pasi positive rebel, jestem za 2 , czyli za ażurowymczekooczekolada, |
|
|
|
#209 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem, czy gdzieś napisałam cenę - napewno w wątku w klubie. Kwartet za 7-8 utworów życzy sobie 1200 zł. Więc napewno odpada. Choć serce się kraja, bo ich muzyka jest obłędna. Jak ich słucham to widzę i czuję ten moment ślubu. Ale tej kwoty w budżecie nie przewidzieliśmy. Kwestia samych skrzypiec to koszt 250 zł + 50 zł dojazd (własnie 40 km, z miejscowości gdzie są szkoły muzyczne), za 4-5 utworów. Do tego może być ich organista, który współgra ze skrzypkiem za dodatkowe 150 zł. I z TŻ mocno nad tym się zastanawialiśmy, tym bardziej, że naszemu organiście też trzeba dać w takim przedziale (nie jest to wliczone w cenę mszy, bo organistę z dostępnych w parafii, a jest ich 3 wybiera się samemu i indywidualnie się z nim umawia/zamawia). I tak jak początkowa konwersacja była bardzo fajna, tak jak zaczęłam dopytywać o same nagranie skrzypiec, czy też współpracy skrzypiec z organistą, to jakbym zaczynała stawiać wygórowane wymagania Z reguły zapraszają by posłuchać na inne śluby, ja takiej propozycji nie dostałam, a ton wypowiedzi był lekko zbywający I już sama nie wiem. Mam wrażenie, że nikogo innego nie znajdziemy ![]() Cytat:
A skrzypki duo Szkoda, że tak piękna muzyka jest tak droga !!
|
|
|
#210 |
|
Zadomowienie
|
Le_lena, gdzie ją dorwałaś? Jeden z moich wymarzonych typów
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.

dużo zdrowia życzę chorującym 

a i chcę taki makijaż jak na zdjęciu, a bukiet tego typu ale zamiast róż chcę frezje bo je uwielbiam
Zaręczyny 11.10.2013 

) jest taka znana, ten kształt. Trzecia też niczego sobie, ale myślę że ta ostatnia jest super, delikatna, ale wyrazista 

a makijaż - wow lubię taką kolorystykę... w oóle modelka bardzo ładną ma urodę 
(dzięki Bogu, że po drodze zjedliśmy obiad w Maku bo tam to by TŻ zbankrutował