|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Cytat:
co do sukienek to jeszcze ta mi się podoba http://allegro.pl/sukienka-ciazowa-r...020622660.html
![]() |
#902 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Agatka mam, dawaj adres na PW - jutro Ci wyślę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Zakorzenienie
|
Berbie no ta też fajna
![]() Ja póki co o tym nie myślę jeszcze ... Ale już jakiś czas temu oglądałam tamtą z myślą o weselu... Gryzelda nie wiem czy mi się z tel uda ale zaraz napisze pw a jak nie to jutro jak kompa wlacze ![]()
#904 |
Konto usunięte
|
50 mg. Zostały mi 2,5 listka - mi się na razie nie przyda.
|
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
Ewel My mamy fotelik do jazdy tyłem bez izofixu Britax Max Way
![]() Barbie Obie sukienki ładne ![]() Agatko Gratuluję udanej wizyty ![]() Czuje się ostatnio jakoś okropnie, mam kiepski nastrój. Na dodatek czuję, że znowu mam cukrzycę, przeraża mnie ta ciąża ![]() Dobra nie smęcę już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Zakorzenienie
|
Gryzelda Pw poszła masz? Ok, później Ciebie poratujemy
![]() Fiol nie smutaj się Kochana, przexyjesz nawet cukrzycę!! Będzie dobrze! Wiele bym dała żeby być w tym miejscu gdzie Ty ![]()
#907 |
Konto usunięte
|
Tak Agatko mam, jutro paczuszka pójdzie. Akurat kończę szybciej pracę to przy dobrym wietrze w piątek powinnaś mieć
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
Gryzelda dziękuję
![]()
#909 |
Konto usunięte
|
Nie ma za co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#910 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie brzuszek sporoooooooooo odstawał już przed ciążą ![]() w niedzielę pokusiłam się na wyjazd do rodziny i przy wyjściu powiedziałam im, że czekamy na wrzesień a oni się zaczęli śmiać i mówić, że zauważyli ![]() Cytat:
Cytat:
![]() pięknie! hahaha - raczej nie ![]() Cytat:
i niech się dzieją ![]() Cytat:
![]() dasz radę! ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
Kwiatkowska!
![]() ![]() JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2014-03-18 o 20:28 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Zakorzenienie
|
Agatko bardzo się cieszę nadal trzymam kciuki
---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Berbie chciałam na jakieś twoje pytanie odpisać ale czytam was tak z doskoku po kilka postów i nie mogę sobie przypomnieć o co chodziło :/ Edytko mam nadzieję że rozmowa przebiegnie pomyślnie
![]() |
#912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziekuję ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2014-03-18 o 20:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#913 | ||
Wtajemniczenie
|
Agatko ja tez mam i dowcipna i pod jezyk jak cos:-*
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2014-03-18 o 20:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#914 | |
Zakorzenienie
|
Ja tak z doskoku, bo dziś padam na twarz...
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#916 |
Zakorzenienie
|
może o książki w pdf?
#917 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny pomóżcie... Bo ja już sama nie wiem, co mam zrobić. Za kilka dni pewnie dostanę 1 @ po poronieniu... Od lekarza dostałam antyki na 2 miesiące (Novynette), ale cały czas zastanawiam się czy mam je brać przez te 2 miesiące, czy nie... Co byście mi radziły?
Dodam, że tabletki są po to, żebym miała zabezpieczenie przed ciążą przez te 2 miesiące, innych wskazań nie było. |
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45649972]Dziewczyny pomóżcie... Bo ja już sama nie wiem, co mam zrobić. Za kilka dni pewnie dostanę 1 @ po poronieniu... Od lekarza dostałam antyki na 2 miesiące (Novynette), ale cały czas zastanawiam się czy mam je brać przez te 2 miesiące, czy nie... Co byście mi radziły?
Dodam, że tabletki są po to, żebym miała zabezpieczenie przed ciążą przez te 2 miesiące, innych wskazań nie było.[/QUOTE] dla mnie tabletki to ostatnia forma antykoncepcji, której bym użyła. wolę prezerwatywy. nie chciałabym się niepotrzebnie faszerować hormonami.
#919 |
Konto usunięte
|
No właśnie Berbie stąd moje wahania... 3 lata temu odstawiłam tabsy po ponad 6 latach łykania i w sumie wolałabym do nich nie wracać... A z drugiej strony obawiam się, że z gumkami nie będę się czuła pewnie. I sama już nie wiem co mam robić...
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45650301]No właśnie Berbie stąd moje wahania... 3 lata temu odstawiłam tabsy po ponad 6 latach łykania i w sumie wolałabym do nich nie wracać... A z drugiej strony obawiam się, że z gumkami nie będę się czuła pewnie. I sama już nie wiem co mam robić...[/QUOTE]
sama wiesz najlepiej z czym się pewnie czujesz. ja zawsze tylko prezerwatywy i jkaoś nigdy do nich obaw nie miałam.
#921 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() SPOKOJNEJ NOCY NAM WSZYSTKIM ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Konto usunięte
|
Czytam, czytam i odpisać nie umiem, ciągle coś...
U lekarza - ok, te węzły to ponoć nic takiego, czym powinnam się przejmować. Artek waży 7280 ![]() Agatko cieszę się, że wszystko dobrze ![]() Pani z tym sprzątaniem to mi się czasami odechciewa... Mogę rano mieć błysk, by za 2 godziny mieć chlew. Poza tym przy dziecku nie można mieć wszystkiego idealnie, no nie da się i już, ale trudno, są rzeczy ważne i ważniejsze ![]() Coś Ci jeszcze miałam pisać, ale no wyleciało mi... Tak to jest, jak się nadrabia na 100 rat. Podziwiam Was Dziewczyny za te modlitwy, msze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Konto usunięte
|
Hej. Jestem na delegacji i ciężko tu z wi fi. Przepraszam że się nie odnoszę.
Agatka bardzo się cieszę że wszystko dobrze Co do mnie te ręką już mniej boli i mam nadzieję że kwiecień będzie mój ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#924 |
Konto usunięte
|
Mlebi też mam taką nadzieję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Zadomowienie
|
Alfa-
Dołyk i Wilczek sa dobre. Tylko specyficzne, zreszta chyba jak wszyscy neuro od dzieci ![]() A ortopedow dziecięcych we wro nie znam. Wika- to na bank nie chodzi o hodowle krwinek czerwonych, bo one jąder komórkowych nie maja i z nich sie kariotypu oznaczyć nie da. Pewnie chodzi o limfocyty. A czemu hodowla sie nie udaje to nie wiem ( albo juz nie wiem, bo pewnie 10 lat temu wiedziałam ; )) pewnie Alfa to wie, bo to jej dzialka ![]() A u nas koopowy dramat (tzn dla mnie dramat)- znow krew. Chyba sobie w łeb strzele. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2014-03-19 o 06:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gryzelda my na gumiakach jechaliśmy :p Nie widzę sensu brania tabletek skoro za dwa miesiące macie się starać. Mogą Cię tylko nie potrzebnie rozlegulować. Dzisiaj mija rok.... ![]() Dziękuję Wam za ten rok pogaduch , wsparcia i dobrych rad ![]() ![]() Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45651345]Czytam, czytam i odpisać nie umiem, ciągle coś... U lekarza - ok, te węzły to ponoć nic takiego, czym powinnam się przejmować. Artek waży 7280 ![]() [/QUOTE] Super ![]() Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#927 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a było już tak kiedyś?
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Konto usunięte
|
Kucyku
![]() Co do rozregulowania po tabletkach to tego się akurat nie boję, bo wcześniej po odstawiłam po 6 latach brania i od razu miałam normalne cykle 28 dniowe. Bardziej się chyba boję "wypadku" przy gumie i chyba jednak wezmę te 2 op. Poza tym może hormony mi się uspokoją trochę i będę mniej nieznośna. A i dzisiaj @ przyszła, tylko 1 dzień później niż sobie policzyłam, więc jestem happy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Zadomowienie
|
Wika-na bank to nie jest przyczyna. To przyczyny niezależne od choroby dziecka.
A krew juz kiedys była, ale dawno i liczyłam ze sie to juz nie powtórzy :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#930 | ||
Rozeznanie
|
Ja już w domku po zabiegu, od kilku dni - ale jakoś nie miałam motywacji by pisać.. Jest mi bardzo źle, cieszyłam się na to Maleństwo, razem ze mną rodzina, chłopak... Nie było dane mu żyć
![]() ![]() ![]() W szpitalu miałam bardzo dobrą i ciepłą opiekę,mimo że to stary szpital byłam szczęśliwa że pojechałam tam a nie do miejscowego "nowoczesnego" szpitala, gdzie bardzo się kiedyś zraziłam. Tu miałam wsparcie personelu, chłopak i jednocześnie tata maleństwa był przez te prawie całe 3 dni w szpitalu ze mną, trzymał mnie za rękę cały czas po zabiegu a mi się już od rana przed zabiegiem tylko wyć chciało ![]() ![]() Przepraszam że się rozpisałam, ale jest mi lżej jak się "wypiszę"... Cytat:
Ja chciałam pracować ambitnie do końca ciąży, ale teraz bardzo żałuję, że nie poszłam od razu na zwolnienie. Że praca była dla mnie tak ważna. Choć gin mówił, że to raczej jakiś błąd genetyczny był przyczyną poronienia, ja się obwiniam za to, że nie poszłam od razu na zwolnienie jak tylko dowiedziałam się, że ciąża zagrożona (a mam mocno stresującą pracę)-jedynie zawiesiłam studia (mam 200 km do szkoły, kosmetologia, ostatni semestr-fakt, szkoda, ale bałam się przesadzać-nie dość, że cały tydzień w pracy, to weekendy od 3 do późna w nocy ciągle na nogach, stres związany z egzaminami zawodowymi itd... + zajęcia praktyczne na których trzeba się nastać czasem i dźwiganie ciężkiej torby z rzeczami na zajęcia). Teraz trochę żal mi tych studiów, bo dopiero za rok skończę ale co poradzić. Chcę na razie kursów porobić, żeby roku nie zmarnować. I w planach jakieś wakacje, by spędzić trochę czasu razem, oderwać się od tego wszystkiego. ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.