Wrześniówki 2014 - łączmy się :) - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-18, 16:09   #4291
Aliszcze
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniówki 2014 - łączmy się :)

piękne ogródki macie, chcialabym sama mieć taki, no cóż, mam tylko balkon

zazdroszczę Wam, że tyle możecie jeść, ja wciaż czuję sie, jakbym chorobę wrzodową żolądkowa miala, niewiele mogę jeść a czuję często głód, a jak zjem coś, to potem czuję, jak i to siedzi na żołądku

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 16:13   #4292
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Juz jestem po usg. Wszystko jest w jak najlepszym porzadku, widzialam mojegomaluszka i sluchalam w koncu serduszka kosc nosowa jest obecna, przeziernosc karkowa 1,8 czyli w normia. Widzialam nozki, raczki, zoladek, pecherz moczowy, no wszystko co sie dalo obejrzec hehe Maly robaczek ma 7,7cm wiec jest spory, a i termin wg usg i om jest identyczny. Lekarz powiedzial ze mam sie szykowac na 19 wrzesnia hihi

No szczesliwa jestem jak bede na kompie to wrzuce zdjecia

a widziałaś coś niecoś ?

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Amelie Pokaż wiadomość
No właśnie, jak nie urok to ... ja jak pracowałam to nerwy tak dawały mi w kość, że marzyłam by dostać l4 i mieć wszystko głęboko w .... ciemnej jaskini , no ale odkąd mam l4 i święty spokój nie umiem sobie w domu miejsca znaleźć... musze się odmóżdzyć

Misstic - informuj co i jak z maluszkiem Trzymamy kciuki

etusiaaa - superaśny ogród

małaPaulina - ja też mam dobry kontakt z tatą, zawsze bardziej byłam związana z nim niż mamą, i nawet teraz tak zostało.

Zjadłabym coś dobrego... pierogi z truskawkami

Powiem Wam jeszcze jedno, na bank będę miała córkę, bo jestem taaak brzydka w tej ciąży że szok.... mam całą twarz w trądziku, dekolt, ramiona i tyłek... wyglądam jak idź stąd i nie wracaj...
Czy któraś miała to samo? przejdzie to do porodu?
ja na razie się sobie podobam co prawda syfy na twarzy mam- ale to u mnie norma od zawsze ale ani nie zbrzydłam, może sie nieco zaokrągliłam nawet, i podoba mi się, że cycki mi rosną, i że jestem grubsza i pulchniejsza i taka kobieca

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 16:26   #4293
carolciuska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
W ustawieniach użytkownika po lewej stronie jest panel z różnymi opcjami. Wyszukaj hasło klub i kliknij w to. Pokaże Ci kluby do których nalezysz.

A ustawienia użytkownika są na samej górze po prawej stronie. Chyba zaraz koło nicku. I niestety można wejść tylko przez kompa, na telefonie przez aplikacje się nie da.
Znaczy da się ale wchodzisz normalnie przez internet i jest to mało wygodne (ale też się da bo niestety przeważnie tak działam)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Dzięki !
carolciuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 16:38   #4294
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Wróciłam ze spacerku z moją bestią małą (psem) i jestem mega głodnaaa

Gratuluję udanej wizyty
Ja mam swoją dopiero za tydzień i już nie mogę się doczekać mojego małego Alienka Tak bym chciała już wiedzieć co tam hoduję w brzuszku
A teraz czas na frytki Idę obierać ziemniaki

A sytuacja z teściem może być nawet na rok albo i dłużej. Bardzo go lubię u rozumiem Tżta że chce mu pomóc w tej sytuacji. Dla nas to też będzie odciążenie finansowe więc coś sobie odłożymy i zawsze teść pomoże w domku Tylko obawiam się siebie i naszych relacji pod jednym dachem Nie wiem co to będzie hehe

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 17:44   #4295
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:

Powiem Wam jeszcze jedno, na bank będę miała córkę, bo jestem taaak brzydka w tej ciąży że szok.... mam całą twarz w trądziku, dekolt, ramiona i tyłek... wyglądam jak idź stąd i nie wracaj...
Czy któraś miała to samo? przejdzie to do porodu?
Ja też mam zmasakrowaną twarz i ramiona przez krosty. masakra Ale najlepsze jest to że u mnie to prawdopodobnie syn więc nie nastawiaj sie na córę bo to ściema

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Juz jestem po usg. Wszystko jest w jak najlepszym porzadku, widzialam mojegomaluszka i sluchalam w koncu serduszka kosc nosowa jest obecna, przeziernosc karkowa 1,8 czyli w normia. Widzialam nozki, raczki, zoladek, pecherz moczowy, no wszystko co sie dalo obejrzec hehe Maly robaczek ma 7,7cm wiec jest spory, a i termin wg usg i om jest identyczny. Lekarz powiedzial ze mam sie szykowac na 19 wrzesnia hihi

No szczesliwa jestem jak bede na kompie to wrzuce zdjecia
przybijam piątkę bo u mnie praktycznie identycznie było, tylko maluszek troszkę mniejszy bo 6,69 cm, ale przezierność kaarkowa identyczna, termin wg usg i om identyczny, także wygląda na to że wylądujemy na porodówce w tym samym czasie, bo ja też mam termin na 19 września
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 17:55   #4296
katiusza1985
Raczkowanie

Cytat:
Z moim Tżtem było na odwrót, jak zobaczył totalny brak czegokolwiek odstającego między nóżkami maluszka od razu zbladł, od razu pytał lekarza czy jeszcze może coś wyrosnąć...było mi troszkę przykro że tak zareagował, ale w końcu to facet i nie ma się czego spodziewać później oswoił się z tą myślą i w sumie stwierdził że córeczka też może być tatusia i to w sumie żadna różnica

Piękne brzuszki macie i jeszcze śliczniejsze kropeczki

Posyłam swój brzuchol (który troszkę wydaje mi się za duży jak na 13 tydzień, ale fałda podcycna ma w tym udział ) i przerobione zdjęcie brzucha jak powinien wyglądać za kilka miesięcy w wersji optymistycznej (bez polwiększonych nóg i tyłka)
My mamy już synka, więc ja marzę o córeczce. Tż początkowo też tak mówił, ale ostatnio coraz częściej mówi o synku - więc tacy są już Ci faceci. A gdyby był córeczka to nie martwię się że parka będzie w jednym pokoju, bo znam przypadki że trójka rodzeństwa wychowała się w pokoju i dali radę Jasne ze lepiej jak same dziewczynki są w pokoju, no ale...

Ostatnio nawet zastanawialiśmy się jak urządzić pokój dla dwójki i dla nas, bo póki dzieci są takie małe (synek ma roczek) no to my tam też śpimy.

no a propo mój synek skończył roczek i powiem Wam, że tak szybko mi minął ten rok. Jestem w szoku. A w dodatku szkrab zaczął chodzić [COLOR="Silver"]

Edytowane przez katiusza1985
Czas edycji: 2014-03-18 o 18:03
katiusza1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 18:07   #4297
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Amelie,mi wyskakują jakieś cholerne przebarwienia na twarzy i wygląda to źle. Włosy się nie układają,przetłuszczają się jeszcze bardziej,mimo,że zawsze myłam codziennie to teraz jak myje każdego dnia to po 16 godzinach są ohydne.
Może to,że paszteciara się zrobiłam i miałam już 9 snów od początku ciąży,że mam dziewczynkę to znak,że jednak będzie
Ale też włosy w okół pępka niby przepowiadają na chłopca

I znowu zasnęło mi się po 17.... I znowu jestem taka nie do życia i normalnie spałabym dalej.

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-18, 18:22   #4298
Mo_onika_ika
Rozeznanie

a ja dzisiaj odkryłam włosy nad pępkiem :Ptak na 5 cm w górę aż :O
Co do twarzy...wszystkie pryszcze zniknęły. Cera jest gładka i praktycznie zero grudek mimo że zawsze je miałam
No ale... Jak już wspominałam uczę się na kosmetyczkę. W weekend miałam zajęcia związane z cerą. I oglądałyśmy swoje buźki pod specjalną lampą powiększającą. No i wypatrzyli się uczulenia. Wtedy jeszcze nie było bardzo widoczne. Myślałam że to zwykłe zaczerwienienie małe...A teraz mam całe poliki różowe i wyglądam strasznie Bez pudru ani rusz do ludzi :/
Włosy mam w mega super kondycji Rosną szybko, zawsze miałam puszące się, kręcone sianko. A teraz gładkie, nie puszą się, szybko się układają Jestem zachwycona
teraz zastanawiam się czy na ramionach mam pryszcze czy też uczulenie :/ Bo w sumie wieczorami i rano swędzi....

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 18:29   #4299
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Monika,ja z tym już początku ciąży praktycznie się zmagam i wygląda to okropnie... Ale golić nie będę,bo podobno po ciąży to zniknie a jak zacznę golić to już do us*anej śmierci będę musiała o to dbać.
A nie zmieniałaś żadnego kremu/żelu pod prysznic/proszku skoro Cię tak ramiona swędzą? Mnie ostatnio całe ciało swędziło i zwaliłam to na hormony a się okazało,że po zaprzestaniu żelu z Avonu swędzenie minęło jak ręką odjął

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Stary 2014-03-18, 18:30   #4300
DorissiriD
Rozeznanie

A ja znowu mam odwrotnie: cera ok, tylko czas od czasu pojedynczego coś wyskoczy. Od ciąży z córką mam prawie na środku czoła czerwoną plamkę, maleńką, ale nie znika. Zbladła nieco, ale w tej ciąży znowu nabrała kolorytu. Też nie wierzę w te przesądy.

Monika dobrze, że znajdujesz dobre strony mieszkania z teściem. Ja miałam teściową od pn do pt przez kilka miesięcy. Nie mogę narzekać: zajmowała się wnuczką jak byliśmy w pracy, gotowała obiady i robiła codzienne zakupy, często za swoją skromną emeryturę. Po prostu było ustalone, że nie robi nic więcej. No wyłamywała się i często wynosiła śmieci, jak się przepełniły kosze, a nam nie po drodze jak zwykle było... Reguły były jasne. Tylko czasem denerwowało mnie, że wszystko omawia z tż choć ja wróciłam wcześniej, a potem od niego się dowiadywałam co tam teściowa wymyśliła. Ale cóż. Ja też zbyt rozmowna nie byłam nieraz - wiedziałam też, że teściową wkurza, że ja siadam wieczorem z książką i herbatką, a tż kąpie i kładzie do snu córę. Ale nie powiedziała tego głośno.

katiusza1985 jest radość z chodzenia! Gratuluję synkowi! Niedługo zacznie biegać, skakać Fajny czas gdy dzieci są takie małe i wszystko osiągają po raz pierwszy.

My mamy córkę i sama teraz nie wiem czy wolałabym syna czy córkę. Na początku chciałam drugą córkę - już wiem z czym to się je Poza tym jestem oczarowana moją księżniczką i mogłabym mieć kolejną Ostatnio jakoś chcę chłopca. Może dlatego, że tż by wolał (dziewczynkę też z radością przyjmie), a już szczególnie wolałby szwagier - nawet opijali ostatnio by tam między nogami jednak coś fajtało

Misstic gratuluję udanej wizyty

A ja mam gorsze samopoczucie, ostatnio czarne myśli, że moim dzidzousiem coś nie tak, dziś mdłości, ból głowy... Ech! szkoda gadać...
Stary 2014-03-18, 18:45   #4301
małaPaulina
Wtajemniczenie

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeej
zanim wszystko przeczytam co dzis pisalyscie to opisze wizyte
bylam u ginka,dalam mu wyniki krwi i moczu,powiedzial ze są dobre,znowu mam robic krew mocz na 15.04. i 25.04 mam to drugie wielkie USG
Generalnie zbadal mnie na foteliku,powiedzial ze szyjka bardzo twarda i mocna to dobrze.I mowie do niego ze chyba zartuje ze mam do 25.04 czekac? a on do mnie"co nie wytrzyma pani,stresuje sie pani i nie czuje jeszcze pani ruchow?"a ja ze tak no wiec zrobil mi jeszcze szybkie usg chociaz kolejka masakryczna bo do niego masa kobiet łazi
wiec zrobil usg,pokazywal mi piszczele,kosc strzalkowa, kregoslup, powiedzial ze wszystko super no i ze chyba bedzie chlopak hehe,mowi do mnie "widzi pani sisioka?" hehe no i powiedzial ze to co prawda moze byc pępowina ale raczej to sisiok ale dokladne badanie mam 25.04. Takze nie mierzyl ani nic ale spora jest dzidzia
A i co wazne spytalam czy moge jeździc na rowerze powiedzial ze oczywiscie ze tak,za granica kobiety jeźdza prawie do samego porodu i nie widzi zadnych przeciwskazan

Ze zlych wieści powiem ze przytylam od 28.01 ponad 5kg...

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-18, 18:51   #4302
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeej
zanim wszystko przeczytam co dzis pisalyscie to opisze wizyte
bylam u ginka,dalam mu wyniki krwi i moczu,powiedzial ze są dobre,znowu mam robic krew mocz na 15.04. i 25.04 mam to drugie wielkie USG
Generalnie zbadal mnie na foteliku,powiedzial ze szyjka bardzo twarda i mocna to dobrze.I mowie do niego ze chyba zartuje ze mam do 25.04 czekac? a on do mnie"co nie wytrzyma pani,stresuje sie pani i nie czuje jeszcze pani ruchow?"a ja ze tak no wiec zrobil mi jeszcze szybkie usg chociaz kolejka masakryczna bo do niego masa kobiet łazi
wiec zrobil usg,pokazywal mi piszczele,kosc strzalkowa, kregoslup, powiedzial ze wszystko super no i ze chyba bedzie chlopak hehe,mowi do mnie "widzi pani sisioka?" hehe no i powiedzial ze to co prawda moze byc pępowina ale raczej to sisiok ale dokladne badanie mam 25.04. Takze nie mierzyl ani nic ale spora jest dzidzia
A i co wazne spytalam czy moge jeździc na rowerze powiedzial ze oczywiscie ze tak,za granica kobiety jeźdza prawie do samego porodu i nie widzi zadnych przeciwskazan

Ze zlych wieści powiem ze przytylam od 28.01 ponad 5kg...
ee no to dobre wiesci
Kobieta musi przytyć w ciąży
Ja to sie martwie, że wage nadal mam w miejscu, no chociaż dzisiaj zjadłam co nie co więcej
To duże badanie drugie- u mnie bedzie to duze badanie II trymestru tez będzie w tym terminie jakoś, bo ja mam co 4 tygodnie dokładnie, także podobnie będziemy sie stresować

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-03-18, 19:00   #4303
Metamfetaminax
Zakorzenienie

DorissiriD,też ostatnio mnie takie myśli dobijają i dzisiaj jeszcze po okropnym śnie to tym bardziej... Ale nie można myśleć w takich kategoriach tylko wierzyć,że wszystko jest z maluchami ok,bo jak inaczej Chyba takie obawy w ciąży są normą

Paulina,uff super,że zrobił usg to gratuluję udanej wizyty. Do 25 kwietnia już chyba wytrzymasz bez problemu,co ?

Stary 2014-03-18, 19:02   #4304
małaPaulina
Wtajemniczenie

88Ekaterina88 i Metamfetaminax jestem mega szczesliwa i tancze
no chyba wytrzymam juz do tego usg,tak mysle,zobaczymy
oj chyba zrobie z radosci TZtowi loda no chyba ze mnie zdenerwuje

Stary 2014-03-18, 19:47   #4305
DorissiriD
Rozeznanie

małaPaulina super wieści

Cytat:
DorissiriD,też ostatnio mnie takie myśli dobijają i dzisiaj jeszcze po okropnym śnie to tym bardziej... Ale nie można myśleć w takich kategoriach tylko wierzyć,że wszystko jest z maluchami ok,bo jak inaczej Chyba takie obawy w ciąży są normą
Czy są normą? nie wiem. Pytałam tża czy w I ciąży też się tak bałam, bo nie pamiętam, to powiedział, że tak...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-18, 19:57   #4306
małaPaulina
Wtajemniczenie

DorissiriD wiem
Co tu taka cisza? gdzie w ogole sie podziewa Ana i zazdrosnica? i wiele innych mamusiek
Wlasnie u TZta siedzi glupi kolega ktory kiedys mi mowil ze mam zrobic CC i nie karmic cycem urodzila mu sie córa i mowi TZtowi ze chlopakowi nie mozna tak uczuc okazywac i w ogole... ze z corka sie ma lepsze relacje i sie okazuje wiecej czulosci... i teraz ten kretyn u nas pali i siedze zamknieta w pokoju

Stary 2014-03-18, 20:00   #4307
carolciuska
Zadomowienie

Znow sie dzis poplakalam, ale tym razem ze wzruszenia. Wkopalismy dzis z moim S drzewko za domem oraz butelke po wczorajszym szampanie ze schowanym w srodku zdjeciem USG. )))) wzruszylam sie jak glupia.... szczesliwa!
Stary 2014-03-18, 20:13   #4308
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cieszę się, że dzisiejsze wizyty udane

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
DorissiriD wiem
Co tu taka cisza? gdzie w ogole sie podziewa Ana i zazdrosnica? i wiele innych mamusiek
Wlasnie u TZta siedzi glupi kolega ktory kiedys mi mowil ze mam zrobic CC i nie karmic cycem urodzila mu sie córa i mowi TZtowi ze chlopakowi nie mozna tak uczuc okazywac i w ogole... ze z corka sie ma lepsze relacje i sie okazuje wiecej czulosci... i teraz ten kretyn u nas pali i siedze zamknieta w pokoju
Dobrze, że spokój. Przynajmniej bez problemów ogarniam wątek

Uwielbiam takich pomocnych kolegów

Cytat:
Napisane przez carolciuska Pokaż wiadomość
Znow sie dzis poplakalam, ale tym razem ze wzruszenia. Wkopalismy dzis z moim S drzewko za domem oraz butelke po wczorajszym szampanie ze schowanym w srodku zdjeciem USG. )))) wzruszylam sie jak glupia.... szczesliwa!
Ekstra pomysł szkoda, że nie mam gdzie zasadzic drzewa.
A szampana kto pił?

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 20:20   #4309
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Cieszę się, że dzisiejsze wizyty udane

Dobrze, że spokój. Przynajmniej bez problemów ogarniam wątek

Uwielbiam takich pomocnych kolegów

Ekstra pomysł szkoda, że nie mam gdzie zasadzic drzewa.
A szampana kto pił?

carolciuska na pewno sama wychlała całą butelke

Stary 2014-03-18, 20:24   #4310
Metamfetaminax
Zakorzenienie

DorissiriD , ja w pierwszej nieudanej w ogóle się nie bałam a teraz to po tym nieszczęsnym poronieniu panikuje jak durna... Mam nadzieję,że do września szybko zleci bo oszaleję jak tak będę się stresować.

Paulina,ojj bym zrobiła dym takiemu koledze... Ale niektórzy wychowani w lesie chyba nie wiedzą,że przy kobiecie w ciąży należy zachować resztki kultury i nie jarać przy niej.

carolciuska, ale fajny pomysł

Stary 2014-03-18, 20:36   #4311
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carolciuska Pokaż wiadomość

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-03-18, 20:50   #4312
Aliszcze
Zakorzenienie

carolciuska, bardzo fajny pomysł, wzruszające

znów ciężko na żolądku się czuję, mam dość, kiedy będzie wrzesień

kochane, Wy tak nie spieszcie się do brzuszków ciążowych, potem będziecie mieć ich dosyć, jak nie będziecie widzieć swoich stóp ubieranie butów czy depilacja to będzie dopiero wyczyn

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 22:56   #4313
carolciuska
Zadomowienie

Szampana wypil moj S ze swoim ojcem a mi kupili Picolo!!!!
Pomysl z drzewkiem i butelka mojego eSa.
Wzruszylam sie bo napisal na odwrocie zdjecia z usg: Antosia R, 16 tydzien, data. Narysowal serduszko, troche koslawe, ale zawsze to serduszko.

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Amelie,mi wyskakują jakieś cholerne przebarwienia na twarzy i wygląda to źle. Włosy się nie układają,przetłuszczają się jeszcze bardziej,mimo,że zawsze myłam codziennie to teraz jak myje każdego dnia to po 16 godzinach są ohydne.
Może to,że paszteciara się zrobiłam i miałam już 9 snów od początku ciąży,że mam dziewczynkę to znak,że jednak będzie
Ale też włosy w okół pępka niby przepowiadają na chłopca

I znowu zasnęło mi się po 17.... I znowu jestem taka nie do życia i normalnie spałabym dalej.
Ja mam lepsze wlosy niz przed ciaza, lepsze paznokcie, z cera roznie, wlosy wokol pepka, ciagle jem kwasne, slone itd i na 90% bedzie cora takze to chyba nie ma znaczenia!
Stary 2014-03-19, 06:04   #4314
oleniaszek
BAN stały

a ja zazdroszczę wam lekarzy,badają was kierują na badania a ja łaskawie dostałam od szamatowicza skierowanie na usg.nie miałam badanego dna macicy itp mimo,że w przyszły poniedziałek to już 16 tydzień.

niby specjalista itp,ale taki za przeproszeniem konował.

czy w 16 tygodniu i 4 dniu mogę poznać płeć?
oleniaszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 07:13   #4315
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Niektóre dziewczyny o wiele wcześniej tu płeć tak na 90% poznały,więc myślę,że w 16 tygodniu jak najbardziej można

Yeee.. 13tc0d Jak to powoli leci...

Stary 2014-03-19, 07:23   #4316
etusiaaa
Wtajemniczenie

witam sie i ja dzisiaj w paskudną pogodę u mnie, okropnie jkest dobrze ze weekend ma być ładny.

Gratululuję wizyt

ja jutro wybieram sie na badanie moczu przed piatkowa wizytą, tylko mam w zwiazku z tym pytanie, w weekend bylam przeziebione nadal mam katar czy to bedzie mialo wlyw na wyniki?? lekarz rodzinny mi powiedzial ze niby tak ale zrobie a ginegolog poinformuje ze bylam przeziebiona. Jak myślicie dobre rozwiązanie??

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 07:35   #4317
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Witam
Dzis 13 tc 0 d
Także zaczynam 14 tydzień
a co za tym idzie ...
II trymestr

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-03-19, 07:41   #4318
Metamfetaminax
Zakorzenienie

88Ekaterina88, tak czułam,że też o tym wspomnisz,bo jakby nie patrzeć idziemy łeb w łeb

etusiaaa,może to mieć wpływ na złe wyniki,ale ja bym tak czy siak zrobiła,bo może jednak wyjdą miarodajne

Stary 2014-03-19, 07:45   #4319
małaPaulina
Wtajemniczenie

Witam,ale cisza
U mnie tez szaro buro i pada... ja mykam na zajęcia bo są o 9:15 i sie poźniej dziwic że na zajeciach są 2 osoby jak nikomu sie wstawac nie chce
Wczoraj taka radosna wyszlam z gabinetu ze nie zapisalam sie na wizyte i na usg i musze tam zadzwonic ech ciapa

Stary 2014-03-19, 07:49   #4320
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
88Ekaterina88, tak czułam,że też o tym wspomnisz,bo jakby nie patrzeć idziemy łeb w łeb

etusiaaa,może to mieć wpływ na złe wyniki,ale ja bym tak czy siak zrobiła,bo może jednak wyjdą miarodajne

a jak

Tak sie zastanawiam jak ja mam przytyć, skoro co rano wstaje mam posiedzenie na wc i robie tyle ile koń żeby dzidziuś był tylko wystarczająco duży

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości