|
|
#4231 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Aliexpress - chińskie allegro
ja zazwyczaj te lakiery biore roze i czerwienie 1343 fajny czerwony jest...zalezy co kto lubi teraz jakas oberzyne tez wizelam zobaczmy co przyjdzie, mi one 2 tyg jak nic trzymaja na paznokciach i o to mi chodzi bo jak miałabym co 3 dni malowac zwariowała bym chyba
a co do szala- życie jak wezmie uc to sie nie przyznam strace 50zł a to nie majatek
Audentes fortuna iuvat Edytowane przez migea Czas edycji: 2014-03-18 o 12:38 |
|
|
|
#4232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te numery to się w wiadomości do sprzedającego po zakupie wpisuje tak? Chyba kupię, tylko że 3 szt. Też mnie wkurza malowanie paznokci co 3 dni, bo lubię miec ciągle pomalowane, a trwałosc zwykłych lakierów pozostawia wiele do życzenia przy normalnym trybie życia
|
|
#4233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż te zdjęcia wyglądają jakby były realne - ale kto wie czy realne tego produktu
|
|
#4234 |
|
Przyczajenie
|
Pamiętacie moje zamieszanie z torebką zatrzymaną przez Urząd Celny ? oczywiście doszła po dwóch dniach.
Tylko teraz nie wiem o co chodzi sprzedawcy, torebkę zatrzymali mi 11 marca, dostałam ją 12 13 zakończyłam zamówienie na Ali a przedwczoraj dostałam taką wiadomość od sprzedającego : ' dear the parcel is norma . had been checked by china customs , you will soon get it , best regards ! Czyli oni ją jakoś w Chinach już naznaczyli ? I dlaczego pisze, że wkrótce dostanę paczkę skoro już ją mam i zakończyłam to na Ali ... |
|
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
Macie sprawdzonych sprzedawców z biżuterią? Bo szukam i jest tego tyle że głowa boli. Chciałam bransoletki takie jak te https://wizaz.pl/szafa/wieszak,44941...la-i-misie-itp
|
#4236 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4237 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny czy natknęłyście sie na lai na taki płaszczyk? Bo ja już oczopląsu dostaję
|
|
|
|
#4238 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Masz jakieś wiarygodne źródło rozmiarów dla pierścionków? I czy wszystkie pierścionki które zamówiłaś w takim samym rozmiarze faktycznie są takiej samej wielkości? Zgadzam się ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4240 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
http://www.aliexpress.com/item/Haodu...448301903.html Jednak wstrzymuję się z zakupem ze względu na to, że sprzedający ma Tylko 78% pozytywnych opinii.. Nigdzie indziej nie moglam znaleźć tego samego fasonu... Nareszcie się zarejestrowalam na wizazu, po dlugim czasie przeglądania tego wątku
|
|
|
|
|
#4241 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nieraz kupowałam torebki z podobnymi problemami i zawsze udawało mi się to jakoś odratować, dzięki czemu mam ich teraz tyle że już mi się nie mieszczą w szafkach ^^ Wystarczy się rozejrzeć w swoim mieście za jakąś hurtownią półfabrykatów do wyrobu biżuterii. Ja właśnie w takim miejscu kupowałam łańcuch i był tak gruby i solidny że aż musiałam prosić o pomoc żeby go założyć. Oczywiście bez kombinerek się nie obędzie ale to prawie każdy ma w domu. Ps. takie solidne łańcuchy można też w sklepach metalowych kupić (takich ze śrubkami itp. ) mówię na przyszłość bo wiem że tej już nie masz ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
Edytowane przez waaampirmona Czas edycji: 2014-03-18 o 17:21 |
||
|
|
|
#4242 |
|
Raczkowanie
|
Jak zwykle ekspresem otrzymałam przesyłkę jedyne 12 dni
. http://www.aliexpress.com/snapshot/6028274780.html http://www.aliexpress.com/snapshot/6028274782.html Kupowałam już u niego 3 razy i zawsze wszystko okej. ![]() W pierwszej spódnicy jeszcze zdjęć nie mam, ale oczywiście wszystkie są identyczne jak na zdjęciu . Mam zdjęcia w drugiej...Przepraszam, że "przerobione" ale przez przypadek usunęłam oryginały a chciałam coś dodać .------------------ Mam prośbę, czy któraś z Was nosi rozmiar 32/34, xxs/xs? U mnie s-ki nie wchodzą w grę, a w biuście to już totalna posucha ;p. Szukam sobie górnych części garderoby (z dołami raczej nie ma problemu). Konkretnie to bluzek z długim rękawem albo 3/4, jeszcze lepiej: koszul. I jakby była możliwość: topów na takich cieniuteńkich ramiączkach..wiecie takie niby bieliźniane. Czy możecie się podzielić linkami do takich "maleństw". Podoba mi się kilka koszul, ale jak widzę 90 w biuście to wiem, że nic z tego ;/. |
|
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
Spodobała mi się bardzo ta koszula piuerwszy raz widzę taką na alie, ale nie ma żadnych komentarzy . :/ Widziałyście jakąś aukcje z tą koszulą, żeby miała jakieś kometarze?
http://www.aliexpress.com/item/Ladie...539135074.html |
|
|
|
#4244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W takinm razie chyba robie tam zakupy, ta czarna maxi spodnica mi sie juz rzucila w oczy, sprawie sobie
|
|
|
|
|
#4245 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, doradźcie. Kupiłam tę bluzę http://www.aliexpress.com/snapshot/6012390492.html. Jest bardzo ładna, ale dużo za krótka, zamiast 64cm ma 55 :/ Napisałam o tym sprzedawcy i jedyne, co dostałam, to przeprosiny. Chcę otworzyć spór, ale nie wiem jakiego zwrotu żądać. Nigdy nie miałam sporu, więc nie orientuję się, na jaki zwrot mogę liczyć.
|
|
|
|
#4246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mialam ten sam problem.Założyłam spor gdzie napisałam ze bluza nie nadaje sie do chodzenia i nie opąłca mi sie jej odesłac.Sprzedawca chciał mi oddac tylko 5dol.Poczekałam 3 dni i dałam escalate i po 3 dniach miałam całą kase na koncie. |
|
|
|
|
#4247 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najwyżej nie dostaniesz ale w przypadku takim że coś jest 10cm za krótkie to raczej ali stanie po twojej stronie. Nie zgadzaj się na żadne ugody sprzedającego walcz o całość rób eskalacje ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Ogarnęła któraś z Was sprawę kuponów ? Od wczoraj zaczęły mi chodzić te gry za które dostaje się punkty wymienne na kupony. Teraz pytanie. Czy jeśli dostanę kupon zniżkowy na 3 dolary przy zakupach za 25 dolarów to czy mogę go wykorzystać tylko na jeden produkt, u jednego sprzedającego czy mogę naprzykład dodać do koszyka rzeczy od różnych sprzedawców a kupon i tak zostanie odjęty przy płatności ? Zastanawiam się bo miałam jeszcze kupić sobie kilka dodatków ślubnych ale wszystkie mają dość niską wartość. W sumie może bym nazbierała 25 dolców ale na pojedynczej rzeczy raczej nie . Kupowała któraś z Was przy użyciu kuponów w świątecznej edycji ? Jak wtedy było ? |
|
|
|
|
#4248 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
JA nie wiem, ale szkoda, że można tylko jeden kupon mieć.. A raczej jednym, średnio się opłaca grać już bo nie będę robić zakupów za 100... Istotna sprawa: z tego co ja rozumiem , to one są ważne tylko 25 marca. Żeby sobie nikt kuponu nie przegapił .----------------- - Fofao - Mam pytanie, jak oni Ci przysłali tą torebkę? W czym zapakowaną? Boję się o zgniecenie takiej dużej torebki w drodze.. Mogłabyś coś powiedzieć
Edytowane przez w_o_m Czas edycji: 2014-03-18 o 21:35 |
|
|
|
|
#4249 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ogólnie była troszkę spłaszczona ale już mi się rozprostowała także jest ok Jedyne co było uciążliwe to zapach 'chińszczyzny', na szczęście trafiłam na ładną pogodę, torebka spędziła dwa dni na tarasie i już nie śmierdzi |
|
|
|
|
#4250 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4251 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
najwięcej jak do tej pory w takim rozmiarze widziałam kurtek... z bluzkami już gorzej
|
|
|
|
|
#4252 |
|
Zadomowienie
|
zamawiała któraś ?
![]() http://www.aliexpress.com/item/2013-...405402378.html http://www.aliexpress.com/item/2013-...980181788.html i jeszcze mam takie pytanie, jak sprawdzam nr paczki to na chińskiej stronie ostatnie jest null - pek 13.03 zaś na PP jest beijang (?) 12.03 tzn że paczka jest już w drodze czy jak? to moje pierwsze zamówienie więc jeszcze nie bardzo ogarniam
Edytowane przez qeres Czas edycji: 2014-03-18 o 22:12 |
|
|
|
#4253 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pierscionek dzis odebralam i jest sliczny pasuje jak ulał a jak dojdzie tunika dam znac![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
tylko pamietac by kupic base i top bo bez tego nie da rady
|
|
#4254 |
|
Przyczajenie
|
A co myślicie o zakupie butów w stylu nike free czy jakieś takiego do biegania - będą to podróbki? Wychodzą o połowę taniej niż w polsce i przez to bardzo kuszą... Kupowała może któraś?
I jeszcze jeśli dogadam się ze sprzedającym co do płatności przez paypal, to wtedy także będzie mozliwy zwrot pieniędzy jeśli coś będzie nie tak? Czy tylko kartą trzeba płacić? |
|
|
|
#4255 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego ST25i za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co myślicier o tej sytuacji: Sprzedawca podał mi numer trackingowy, gdy napisałam, że coś jest nie tak z numerem on odpisał mi że wysłał, ale coś w stylu że w tym miesiącu nie wysyłają z trackingiem, a poza tym, że byłaby dużo drożej. A i że jak nie dostanę w ciągu 40 dni to mi zwróci kasę. Boję się, że nie dostanę płaszczyka. :/
|
|
|
|
#4257 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nieprawda, PayPal wspolpracuje z ebayem, ale sami z siebie tez chronia transakcje. Jezeli sie wysyla opcja "placenia", a nie "wysylanie kasy znajomym i rodzinie", to tez maja ochrone kupujacych.
|
|
#4258 |
|
Przyczajenie
|
Bo wlasnie ja nie mam karty takiej żeby móc płacić tak... mam tylko zwykła karte platnicza, a ja nie mozna tak placic. A to alipay? co to jest? Zastanawiam sie po prostu czy mozna jakos tam przelewem zaplacic.
|
|
|
|
#4259 |
|
Zadomowienie
|
<jeżeli nie chcemy udzielić odpowiedzi to zwyczajnie nie odpowiadamy innej Użytkowniczce>
Audentes fortuna iuvat Edytowane przez magda20003 Czas edycji: 2014-03-19 o 09:07 Powód: obraźliwy chrakter wypowiedzi |
|
|
|
#4260 |
|
Raczkowanie
|
<.>
Migea nie pij :P bo jak tak będą za każdym razem pytać to nam w alkoholizm popadniesz
Edytowane przez magda20003 Czas edycji: 2014-03-19 o 09:08 Powód: edycja cytowanego posta |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.

a co do szala- życie jak wezmie uc to sie nie przyznam strace 50zł a to nie majatek

też bym taki zamówiła z chęcią bo cena dobra ale ciężko powiedzieć jakie będzie mieć włosie bo może w realu nie być za fajne